1 Parola acum vă permite să partajați parolele prin link securizat

1 Parola acum vă permite să partajați parolele prin link securizat
⏱️ 4 min read

Am devenit o populație care comunică prin dispozitivele noastre. Chiar dacă nu este favorabil să facem acest lucru, trimitem un mesaj text sau DM. Nu este niciodată o idee bună să partajați parolele în acest mod, dar noi o facem. Este pur și simplu mai ușor. Pentru a rezolva această problemă, 1Password vă permite acum să partajați parolele printr-un link sigur cu Psst!

Partajarea parolelor prin metode nesigure

Există multe motive pentru a partaja parolele. Poate doriți să partajați detaliile de conectare pentru un serviciu de streaming cu altcineva din gospodăria dvs. Poate doriți ca un coleg să privească peste un document pe care l-ați salvat într-unul din conturile dvs. Poate că tocmai ați configurat un nou dispozitiv inteligent pentru casă și doriți să partajați datele de conectare cu restul gospodăriei. Ce se întâmplă dacă aveți un vizitator acasă și doriți să partajați parola Wi-Fi?

Există atât de multe motive – fiecare dintre ele este valabil. 1 Parola raportată că 76 la sută din familii au recunoscut că au împărtășit parolele în mod nesigur. Și sunt doar oamenii care recunosc acest lucru.

Dar depășește utilizarea casnică. Cercetările 1Password arată că 48% dintre companii partajează parolele printr-un document partajat, o foaie de calcul sau un chat.

1Password Adaugă Psst! să partajați parolele în siguranță

Acesta este motivul pentru care 1Password a creat Psst! Vom continua să împărtășim parole și documente, deci avem nevoie de un mod sigur de a face acest lucru.

Pentru a partaja o parolă, detalii de conectare sau un document stocat în 1Password prin Psst !, trebuie să selectați „Share” în meniul Share, care generează un link ..

Alegeți când va expira linkul. Valoarea implicită este de șapte zile, dar puteți alege una, 14 sau 30 de zile sau chiar o oră. De asemenea, îl puteți seta să expire după ce a fost vizualizat o singură dată. În plus, puteți restricționa redistribuirea linkului sau puteți introduce mai multe adrese pentru a-l partaja.

1 parolă Partajare parolă Link

Selectați „Obțineți linkul pentru a partaja” și trimiteți prin intermediul modului dvs. preferat de partajare către familie, prieteni sau colegi. Când destinatarul deschide linkul, va vedea parola partajată dacă vizualizarea nu a fost restricționată. Dacă ați restricționat cine îl vizualizează, va trebui să-și introducă adresa de e-mail. Acest lucru le va trimite un e-mail cu un cod de verificare.

Copierea și lipirea codului în vizualizarea Web le arată parola, informațiile sau documentul, precum și orice alte informații sau note suplimentare pe care le-ați adăugat.

Dacă destinatarul are un cont 1Password, are opțiunea de a salva parola sau documentul în contul său. Dar nu trebuie să fie un utilizator 1Password și sunt desigur invitați să se înscrie dacă doresc.

Rețineți siguranța utilizării Psst! pentru a partaja parole. Nu distribuiți textul real – distribuiți doar o vizualizare web a textului.

În plus, puteți deschide un jurnal de activități ca administrator sau proprietar al unui cont. Acest lucru vă permite să vedeți ce a fost partajat împreună cu orice altă activitate. Deschideți detaliile de partajare și veți vedea ce a fost distribuit, cine a distribuit-o, când a fost partajat, când a expirat, cu cine a fost partajat, de câte ori a fost vizualizat și adresele IP ale celui care a vizualizat-o.

1Password oferă utilizatorilor săi mijloacele de a partaja parolele și documentele sensibile așa cum și-ar dori, dar într-un mod sigur și ușor.

Citiți mai departe pentru a afla cum să vizualizați parolele salvate în macOS, iOS și iPadOS și să importați / exportați parole folosind Microsoft Edge.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...