10 melhores editores e utilitários do Minecraft para Linux

10 cei mai buni editori și utilitare Minecraft pentru Linux

Minecraft a devenit unul dintre cele mai bine vândute jocuri pe computer din toate timpurile. Oferă o lume vastă plină de posibilități infinite. Ceea ce este și mai interesant este că puteți modifica lumea în orice mod doriți. Există o gamă largă de editori Minecraft și utilitare interesante pentru care utilizatorii Linux pot alege. Trecem peste câteva dintre ele în acest ghid.

1. WorldEdit

WorldEdit este un puternic editor de hărți Minecraft și un utilitar de modding. O caracteristică cheie a acestui instrument este că permite utilizatorilor să editeze hărți în joc. În plus, WorldEdit este, de asemenea, compatibil cu majoritatea software-urilor de server, inclusiv Spigot, Forge, Fabric și Bukkit.

Puteți construi rapid noi lumi și deține un control complet asupra mediului prin WorldEdit. Unele dintre caracteristicile sale avansate includ manipularea terenului folosind deformări complexe, evaluarea expresiilor matematice, acceptarea scripturilor personalizate etc.

2. VoxelSniper

VoxelSniper este un editor de hărți excelent pentru pasionații de Minecraft. Oferă un instrument intuitiv de pensulare pe distanțe lungi, ceea ce face mai ușoară crearea unor construcții extinse.

Puteți descărca și instala VoxelSniper din depozitul său GitHub. Este, de asemenea, disponibil ca pluginuri Bukkit și Spigot.

3. Selector MCA

Selector MCA este un editor Minecraft bazat pe Java pentru Linux. Oferă multe funcții interesante, care includ capacitatea de a reseta sau de a șterge bucăți din lume. Editorul de bucăți este foarte robust și face managementul mondial o briză.

Linux Minecraft Editor Mca Selector

De asemenea, puteți copia o porțiune din lume și o puteți lipi într-o altă regiune folosind MCA Selector. În general, este unul dintre cei mai buni editori mondiali pentru Minecraft care acceptă Linux.

4. În mijloc

În mijlocul sau (Interfața avansată Minecraft și urmărirea datelor / structurii) este un instrument Minecraft robust pentru entuziaști. Scopul său principal este de a permite utilizatorilor să afișeze imagini de ansamblu asupra lumii fără a le crea efectiv.

Linux Minecraft Editor În mijlocul

Puteți utiliza Amidst pentru redarea lumilor, salvarea imaginilor de pe hartă, vizualizarea unor bucăți de slime etc. Cu toate acestea, nu poate afișa modificările făcute de editori mondiali precum MCEdit.

5. Cartograf

Mapcrafter este un renderer de hărți solid care permite jucătorilor să-și redea lumea Minecraft în largul său. Este scris în C ++, deci performanța nu va fi o problemă. Mai mult, puteți alege dintr-un set mare de versiuni precompilate pentru distribuția Linux preferată.

Linux Minecraft Editor Mapcrafter

6. MultiMC 5

MultiMC 5 este un instrument excelent pentru cei care încearcă în mod constant noi versiuni. Este în esență un utilitar de lansare Minecraft pentru gestionarea mai multor instanțe Minecraft. Funcția intuitivă de glisare și plasare a acestui instrument facilitează instalarea sau eliminarea diferitelor moduri Minecraft.

Linux Minecraft Editor Multimc5

7. MineAtlas

MineAtlas este un cartograf Minecraft bazat pe web, care permite utilizatorilor să arate puncte de interes în lumea lor. Puteți introduce fișierul level.dat înregistrați sau setați valoarea seed, iar MineAtlas se va ocupa de restul.

Linux Minecraft Editor Mineatlas

Un avantaj major al acestui utilitar Minecraft pentru Linux este că nu este nevoie să instalați nimic. Accesați site-ul MineAtlas și începeți să explorați.

8. Minecraft Overviewer

Minecraft Overviewer este un randator mondial de înaltă performanță alimentat de LeafletJS. Desenează harta într-un mod oblic de 30 de grade și oferă multe detalii. Puteți utiliza acest instrument pentru a genera fișiere HTML și imagini statice și apoi redați harta interactivă prin Leaflet.

Linux Minecraft Editor Overviewer

Unele dintre celelalte caracteristici ale sale includ redarea peșterii, suprapunerile minerale, iluminatul de zi și de noapte, etc. În plus, puteți opri redarea oricând și va porni automat din această poziție data viitoare.

9. Amulet Map Editor

Editor hărți amulete este un editor Minecraft destul de modern scris în Python. Este dezvoltat deasupra unui convertor mondial, transformând datele lumii într-un format specific. În acest fel, puteți modifica diferite lumi fără a fi nevoie să vă ocupați de logica personalizată de fiecare dată.

Amuleta Linux Minecraft Editor

10. WorldPainter

WorldPainter este un generator de hărți interactive care permite utilizatorilor să construiască peisaje folosind instrumentele sale robuste de vopsire. Este disponibil pe Linux, Mac și Windows. Puteți să-l instalați în Linux prin pachete binare pre-construite sau prin compilarea sursei.

Încheierea

Puteți alege dintr-o varietate de editori Minecraft și utilitare interesante pentru Linux. Cu toate acestea, acest lucru face dificilă selectarea celui mai bun editor de hărți. Acest ghid ar trebui să vă direcționeze în direcția corectă.

Legate de:

  • Minecraft vs. Roblox: Care este cel mai bun pentru tine sau pentru copilul tău?
  • Cum se instalează Minecraft: Java Edition pe Raspberry Pi
  • Cum să vă transformați Raspberry Pi într-un server Minecraft