10 Cele mai bune semințe Minecraft pentru Snow Biome pe care trebuie să le încercați

Top 10 semințe Minecraft Snow Biome pe care ar trebui să le încercați
⏱️ 16 min read

Minecraft este un joc survival în care jucătorii trebuie să se adapteze la diverse tipuri de biome. Printre acestea, Snow Biome este cu siguranță una dintre cele mai fascinante. Dar cum poți supraviețui în această zonă împovărată de zăpadă? Răspunsul se află în semințe! În acest top 10 semințe Minecraft Snow Biome, veți descoperi cele mai bune semințe pentru a vă asigura că veți găsi cele mai importante resurse, cum ar fi lemn, cărbuni și pietriș. Aceste semințe vă vor ajuta să supraviețuiți în cea mai grea zonă naturală din joc, și să vă refaceți forțele mai ușor în condiții extreme. Deci, descoperiți cele mai bune semințe de Minecraft Snow Biome și porniți într-o nouă aventură de supraviețuire!

După ce ai supraviețuit semințelor de insula singuratică în Minecraft sau a confuzi semințe de junglă în Minecraft, este timpul să schimbi peisajul în ceva mai înghețat. Și ei bine, nu uitați să împachetați mâncare suplimentară pentru această excursie, deoarece nu există prea multe în semințele de biom de zăpadă Minecraft. De la tundra înzăpezită până la oceane înghețate, există o varietate de biomi Minecraft bazați pe regiuni înzăpezite și reci. Aici poti găsește gloate exclusiviste precum urșii polari și chiar și varianta schelet mob numită Stray. Țineți minte că biomii reci nu sunt ușor de supraviețuit din cauza lipsei copacilor și a gloatelor domestice. Acestea fiind spuse, lista de mai jos acoperă cele mai bune semințe de biom de zăpadă Minecraft pentru edițiile Minecraft Java și Bedrock.

Cele mai bune semințe Minecraft Snow Biome (2021)

Am testat personal toate semințele enumerate mai jos în Minecraft versiunea 1.17. Vă puteți aștepta ca acestea să ruleze pe orice versiune de peste 1.14.1 în cea mai mare parte. Am împărțit semințele în două secțiuni pentru fiecare ediție a jocului. Dar lista nu este într-o anumită secvență, așa că nu ezitați să răsfoiți semințele în funcție de interesul dvs. De asemenea, pentru a vă ajuta să explorați lumea cu ușurință, am menționat toate coordonatele cheie pentru fiecare sămânță.

Cele mai bune semințe de biom de zăpadă pentru Minecraft Bedrock Edition

Următoarele semințe vor rula pe toate versiunile de Minecraft Bedrock, inclusiv pe PC, console și chiar pe Minecraft PE. Pot exista unele diferențe în generarea mafiei, dar lumea generală va fi mai mult sau mai puțin aceeași. Să nu uităm că poți folosi chiar și RTX pe Minecraft PC pentru a duce experiența la nivelul următor. Cu asta din drum, să ne uităm la selecția noastră de semințe aici:

1. Satul Fortăreața Zăpezii

Deși majoritatea biomilor reci din Minecraft par imposibil de supraviețuit, un mic ajutor poate ajuta foarte mult. De aceea prima noastră sămânță Are un oraș înzăpezit. Nu este nici pe departe aproape de spawn, dar cu siguranță merită călătoria. Este unul dintre cele mai mari orașe înzăpezite din joc, cu o varietate de săteni care vă ajută să vă aprovizionați cu resurse. Nu este perfect doar pentru a vă ajuta să începeți, ci și pentru a vă stabili în lumea Minecraft.

Fără a uita că estetica înzăpezită a orașului este o încântare suplimentară. Dacă asta nu este suficient pentru a vă convinge, există chiar și o fortăreață sub oraș. Deci, odată ce ai adunat suficiente resurse și Eyes of Ender, nu va trebui să călătorești departe pentru a termina jocul.

 • Cod semințe: 19825025
 • Biomi: câmpii
 • Coordonatele orașului: X: 1050, Y: 69, Z: 500
 • Putere coordonate: X: 1060, Y: 69, Z: 500

2. Regatul înzăpezit

Regatul-de-gheață-Minecraft-Pocket-Edition-Seeds

Dacă intenționați să creați o bază într-un biom de zăpadă, această sămânță Minecraft este pentru dvs. Ne apar în apropierea unui portal ruinat care are obiecte fermecate în prada sa. Este deasemenea o oameni de câmpie pentru resurse suplimentare din apropiere. Și odată ce ești pregătit, este timpul să călătorești spre vest, spre biomii de gheață. Va trebui să traversezi badlands pentru a ajunge acolo, dar efortul este mai mult decât plin de satisfacții.

Odată ce ajungi la coordonatele noastre specificate, te așteaptă un sat înzăpezit. Este înconjurat de vârfuri de gheață, un ocean înghețat și zăpadă, făcând zona să iasă în evidență alături de malpaísele colorate. Cu zone în mare parte nivelate și structuri existente, va fi ușor să creați o bază de zăpadă pe această sămânță. De asemenea, dacă alegeți să nu vă opriți aici, călătorind mai departe vă va duce în biomurile câmpiilor înzăpezite. Cu toate acestea, este posibil să fii nevoit să lupți pentru resurse din cauza lipsei de mulțimi bazate pe alimente și de plante comestibile.

 • Cod semințe: 246669682
 • Biomi: câmpii
 • oraș înzăpezit Coordonate: X: 120, Y: 68, Z: 171
 • portal ruinat Coordonate: X: 334, Y: 69, Z: 120
 • Coordonatele Orașului Câmpiei: X: 1032, Y: 65, Z: 121
 • portal ruinat Coordonate: X: 1032, Y: 67, Z: 8
 • Coordonatele câmpiei înzăpezite: X: -712, Y: 72, Z: 40

3. Cel mai rece Spawn

iarna este peste tot minecraft

Pentru următoarea noastră intrare pe această listă cu cele mai bune semințe de biom de zăpadă Minecraft, nu trebuie să călătoriți nicăieri. această sămânță ne oferă recompensele înzăpezite chiar la naștere. Există zăpadă, vârfuri de gheață și munți înzăpeziți în jurul punctului nostru de naștere. Zona este destul de mare, cu trei orașe și trei portaluri ruinate pe care să le descoperi.

Odată ce ați adunat suficiente resurse de la cufere și fermieri, există trei râpe destul de mari care vă pot aduce unele minerale. Obsidianul de la Ruined Portals vă va ajuta să transformați cu ușurință unul dintre ele într-un Nether Portal. Deci tot ce mai rămâne de făcut este să găsești o fortăreață. Dar vă sugerăm să găsiți mai întâi câteva surse de hrană, deoarece biomii goali de zăpadă nu merg nicăieri.

 • Cod semințe: 1541592643
 • Biomi: câmpii înzăpezite și pădure
 • Coordonatele celui mai apropiat oraș: X: 24, Y: 67, Z: -296
 • Cel mai apropiat portal ruinat Coordonate: X: 104, Y: 65, Z: 8

4. Satul de Zăpadă cu Looting Post

Looting Post de lângă Snowy Village

Această sămânță de Minecraft este aventuroasă, unde ne naștem într-un biom uriaș de zăpadă lângă un sat înzăpezit. Puteți obține instrumentele și mâncarea de care aveți nevoie aici pentru a vă începe călătoria. Deci, dacă mergi mai departe în biomul înzăpezit, există un alt oraș grozav înzăpezit. Este situat lângă un post de jaf. Această situație nu este ideală pentru săteni din cauza gloatelor ostile, dar este o vedere rară. Există chiar și un golem de fier prins în apropierea lui pe care îl poți elibera pentru a te ajuta să elimini gloatele.

 • Cod semințe: 1405692302
 • Biomi: câmpii înzăpezite și taiga
 • Coordonatele avanpostului pilonului: X: 136, Y: 71, Z: 344
 • Satul înzăpezit lângă avanpost coordonatele: X: 136, Y: 71, Z: 248
 • Coordonatele satului de lângă spawn: X: 520, Y: 68, Z: 200
 • Coordonatele celui mai apropiat sat Taiga: X: 632, Y: 67, Z: -312

5. Biomi de zăpadă peste tot

Biomi înzăpeziți peste tot
Analiza prin baza fragmentului

Dimensiunea mare a biomului de zăpadă din această sămânță i-a câștigat un loc pe lista noastră cu cele mai bune semințe de biom de zăpadă Minecraft. Dar acesta nu este singurul lucru pe care îl are această sămânță. Există multe orașe în zonă, iar unul dintre ele este la 100 de străzi distanță de spawn. Aici puteți găsi chiar și un sat înzăpezit construit pe vârful cetății. Dacă includem portalurile ruinate în imagine, este una dintre cele mai bune semințe de supraviețuire pe care le poți obține în Minecraft.

 • Cod semințe: -1840470832
 • Biomi: câmpii înzăpezite și taiga
 • Coordonatele celui mai apropiat oraș: X: 88, Y: 67, Z: 168
 • Sat cu coordonatele Cetatii: X: 968, Y: 67, Z: 72

Cele mai bune semințe de biom de zăpadă pentru Minecraft Java Edition

Următorul nostru set de semințe este compatibil cu ediția Java a Minecraft, care funcționează pe majoritatea computerelor Windows. Puteți chiar să instalați Minecraft Java pe Chromebookuri alimentate cu ARM. Acestea nu vor funcționa în mod similar pe alte dispozitive care rulează ediția Bedrock a jocului.

6. Abandonat în gheață

semințe de minecraft insulă înghețată

Această sămânță Minecraft rară te dă pe o insulă pustie, înconjurată de oceane înghețate. De la urșii polari până la nuanța de culoare închisă, totul din această sămânță vă va oferi fiori de iarnă. Cu toate acestea, pentru toți jucătorii de supraviețuire Minecraft, asta înseamnă, de asemenea, că va trebui să lucrați din greu pentru lemn și mâncare.

Nu există nici măcar un oraș în apropiere, așa că evitați să vă luptați cu mulțimile ostile. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a supraviețui este să te scufunzi sub apă pentru a găsi ruine reci. Cu toate acestea, zombii înecați din jurul lui pot fi o problemă. În ceea ce privește din nou părțile bune, această sămânță ne oferă una dintre cele mai emblematice priveliști ale nopții, așa cum se arată în captura de ecran de mai sus.

 • Cod semințe: -7865816549737130316
 • Biomi: ocean înghețat
 • coordonate:X:121,Y:69,Z:-9

7. Orașul înghețat

Sat în Ice Minecraft Seed

Orice listă cu cele mai bune semințe de biom de zăpadă Minecraft este incompletă fără a menționa această sămânță. generează cel mai ciudat tip de oraș pe care ți-l poți imagina. Dar rețineți că este cel mai bine explorat în modul creativ, deoarece este departe de punctul nostru de naștere. Întorcându-ne în oraș, este un oraș cu un golem de fier, ferme și săteni.

Ceea ce îl face diferit este că este prezent pe diferite etaje ale unui munte înzăpezit. Există chiar și vârfuri de gheață în tot orașul, ceea ce face să se simtă ca dintr-un film precum Frozen. Dacă ajungeți atât de departe în modul creativ, puteți găsi chiar și câteva resurse utile sub sat. Există mai multe deschideri de peșteră în zonă și puteți găsi chiar modalități de a ajunge la nivelul diamantului.

 • codul semințelor: -4919525955627568481
 • Biomi: pădure
 • Coordonatele orașului:X:-28812, Y:76, Z:14596

8. Biome de zăpadă continue cu peste 20 de sate

Biom înzăpezit continuu cu mai mult de 20 de sate

De obicei, lumile Minecraft generează biomi înzăpeziți care sunt limitate la câteva cioburi. Dar această sămânță ne oferă o lume masivă, continuă cu zăpadă, în care alți biomi se simt deplasați. Este cu ușurință cea mai bună sămânță pentru crearea de servere și orașe în jurul zăpezii în Minecraft. Nu numai că, există peste 20 de sate, 2 posturi de jaf, 3 sate de zombi, nenumărate igluuri și multe altele într-o singură întindere continuă a acestei sămânțe.

Cea mai bună parte, totuși, este că ai icre lângă două dintre acele orașe. Aceasta înseamnă că puteți încărca resurse înainte de scanare. Există chiar și un fierar într-unul dintre orașe care să-ți acopere provizia de fier. Și nu uitați că există și o fortăreață într-o zonă de spawn de o mie de blocuri. Deci, pe lângă faptul că este o sămânță grozavă pentru iubitorii biomului zăpezii, este și o sămânță bună de supraviețuire pentru Minecraft.

 • Cod semințe: -6019111805775862339
 • Biomi: Câmpii înzăpezite și munți înzăpeziți
 • Coordonatele celui mai apropiat oraș: X: 216, Y: 69, Z: 312
 • Coordonatele punctului de săpătură al cetății: X: 531, Y: 76, Z: -1244
 • Cea mai apropiată postare de pradă: X: -312, Y: 72, Z: -696

9. Avanpostul Snow Raider în Spawn

Postul de pradă înzăpezită în Spawn

Această sămânță poate fi preferata sau cea mai puțin preferată, în funcție de supraviețuire. La această sămânță, jocul nu vă lasă niciodată să răsuflați ușurat, chiar și atunci când tocmai ați icre. Te plasează în apropierea unui avanpost Plunder. E posibil ca mafioții să nu te observe imediat, așa că a alerga imediat este cea mai bună opțiune. Din fericire, există un oraș după colț care să te ajute. Dar asta este tot ajutorul gratuit pe care îl primiți.

După ce ați terminat de jefuit satul, vă puteți întoarce la avanpost sau puteți sări într-una dintre numeroasele peșteri din acea zonă. Această sămânță este o provocare, dar este destul de populară printre cei care caută aventuri. Rețineți că este posibil să fiți nevoit să luptați și cu urșii polari și nu doar cu jefuitorii.

 • Cod semințe: 5242181966618698341
 • Biomi: Ocean înghețat și câmpii înzăpezite
 • Coordonatele orașului: X: 280, Y: 70, Z: 56

10. Sat în 4 biome și munte uriaș înzăpezit

Sat în 4 biome și munte uriaș înzăpezit

Intrarea finală de pe lista noastră cu cele mai bune semințe de biom de zăpadă Minecraft ne aduce o construcție confuză a satului. Ne naștem în apropierea acestui oraș, care este un oraș înzăpezit, dar răspândit prin tundra înzăpezită, plajă, deșert și biomul câmpiei. Nici prada de pe această sămânță nu este bună decât dacă doriți doar mâncare. Cu toate acestea, poate fi un loc grozav pentru o bază construită în doi biomi.

Ne concentrăm doar pe două, deoarece acestea domină cea mai mare parte a zonei din această sămânță Minecraft. Dacă alegi să călătorești în deșert, poți găsi un templu în deșert și un deșert imens te așteaptă. Pe de altă parte, dacă alegeți să călătoriți spre zăpadă, duce și la o zonă înzăpezită la fel de masivă. Odată ce tundra se termină, te vei găsi în biomul vârfurilor de gheață.

 • Cod semințe: -22844233812347652
 • Biomi: Câmpie, deșert, munți cu zăpadă și plajă
 • Coordonatele orașului: X: 8, Y: 67, Z: 24
 • Coordonatele templului deșertului: X: 328, Y: 70, Z: -328

Minecraft Snow Biome Seeds pe care nu ar trebui să le ratați

Indiferent dacă sunteți în căutarea urșilor polari sau doriți doar să vă relaxați pe ținuturile înzăpezite, aceste semințe Minecraft vă acoperă. După cum am menționat mai sus, aceste semințe funcționează cel mai bine cu Minecraft Bedrock și Java Edition versiunea 1.17. Cu toate acestea, dacă ați actualizat la cea mai recentă versiune, am compilat o listă cu cele mai bune semințe Minecraft 1.18 pentru dvs. Dacă căutați mai multă varietate și doriți să mergeți dincolo de semințe, încercarea acestor cele mai bune pachete de mod Minecraft ar putea fi calea de urmat. Cu toate acestea, rețineți că va trebui să instalați Forge în Minecraft pentru a rula moduri. Dacă păstrați semințele, vă rugăm să le împărtășiți pe cele pe care le găsiți în secțiunea de comentarii de mai jos. Acum, nu așteptați o secundă și începeți să explorați aceste cele mai bune semințe Minecraft Snow Biome!

Această listă prezintă cele mai bune semințe de biom de zăpadă pentru versiunile Minecraft Java și Bedrock. De la orașul înghețat super ciudat la regiunile înzăpezite și reci, există o varietate de opțiuni pentru jucători care doresc să-și schimbe peisajul din Minecraft. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că biomii reci nu sunt ușori de supraviețuit datorită lipsei copacilor și a gloatelor domestice. Aceste semințe de biom de zăpadă pot fi testate pe orice versiune de peste 1.14.1 și sunt o alegere excelentă pentru jucătorii care caută aventură și provocare.
Cu aceasta încheiem articolul nostru despre tehnologia din România. Suntem încântați să fiți alături de noi pe parcursul acestei călătorii și sperăm că ați găsit informațiile noastre utile și interesante. Continuați să urmăriți blogul nostru pentru cele mai noi și fascinante noutăți în domeniul tehnologiei din Romania. Vă mulțumim pentru cei care ne-au dat atenție și ne citesc in fiecare zi. La revedere!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x