10 dintre cele mai bune extensii muzicale pentru Google Chrome

10 dintre cele mai bune extensii muzicale pentru Google Chrome
⏱️ 5 min read

Ascultarea muzicii preferate după o zi grea la serviciu poate ajuta la ameliorarea stresului. Aceasta este puterea muzicii și, datorită următoarelor extensii Chrome, aveți acces la muzică prin browserul dvs.

Următoarele extensii Chrome vă vor oferi acces rapid la tot felul de servicii muzicale create special pentru iubitorul de muzică din noi toți. Ce pot oferi aceste extensii muzicale grozave pentru Chrome? Să aflăm!

1. AudioBox

Mulțumită AudioBox, transmiterea muzicii din diferite surse cloud nu a fost niciodată mai ușoară. Această extensie Chome vă permite să redați muzică în flux din locuri precum Dropbox, Google Drive, Box.net, SoundCloud, SkyDrive și multe altele.

Înainte de instalare, rețineți că planurile de a vă bucura de această funcție încep de la 0,99 USD. Nu numai că îți poți transmite muzica în flux, dar o poți gestiona și amesteca și. De asemenea, aveți opțiunea de a vă încărca muzica și de a o introduce într-o listă de redare inteligentă sau personalizată. Fara Internet? Nicio problemă, deoarece puteți asculta și muzică offline.

2. Muzică Google Play

Muzică Google Play este o altă extensie Chrome indispensabilă pentru toți iubitorii de muzică. Ascultați rapid posturile bazate pe artist și genurile pe care doriți să le auziți gratuit dacă locuiți în Statele Unite sau Canada. 35 de milioane de melodii vă așteaptă să auziți, chiar dacă sunteți offline.

muzica-google-play

De asemenea, veți avea acces la YouTube Red, dar numai dacă vă aflați în Statele Unite. Google Music are, de asemenea, Recomandări inteligente, deci sugerează doar muzica care vă place. Ascultați muzică pe computerul dvs., pe dispozitivele Android și IOS. Dacă vă înscrieți pentru planul familial, până la șase persoane pot asculta muzică fără anunțuri.

3. Spotify

Spotify este un serviciu care nu are nevoie de introducere. Cu Spotify puteți naviga printr-o mare varietate de muzică de la artiștii dvs. preferați. Puteți să vă creați propriul playlist sau să adăugați unul care a fost deja creat în colecția dvs.

muzică-spotify

Spotify Radio este o altă caracteristică de care te poți bucura, unde poți asculta o anumită melodie sau îi poți propune Spotify una.

4. Deconectați

Cu Undrtone vă veți bucura de un site de descoperire a muzicii pe mai multe platforme. Vă puteți conecta cu ușurință cu alte servicii, cum ar fi SoundCloud, Deezer, Beats și Spotify.

muzică-undrtone

Undrtone poate sugera muzică în funcție de gusturile tale și de gustul prietenului tău în muzică. De asemenea, puteți răsfoi hashtag-uri recomandate, melodii populare sau persoane pentru a accesa lista de redare pentru ziua respectivă.

5. Soundtrap

Îți place să creezi muzică? Dacă da, atunci Soundtrap este o extensie pe care ar trebui să o încercați. Creați-vă muzica cu alți muzicieni din alte țări și amestecați orice capodoperă creați.

muzică-sunet

Soundtrap este stația dvs. de lucru audio pe care o puteți accesa de pe computerele Android, iOS, Windows și Linux. Distrează-te cu buclele profesionale, instrumentele software și fă un apel video din interiorul studioului cu prietenii tăi pentru a vorbi despre muzica ta.

6. Drumbit

Crearea de muzică nu a fost niciodată atât de simplă datorită Drumbit. Faceți clic pe câteva pătrate și apăsați redare pentru a auzi bucla dvs. exclusivă de tobe. Când ați terminat, vă puteți salva muzica într-un fișier WAV și o puteți adăuga la o altă piesă muzicală pe care o creați.

muzică-drumbit

Există diverse kituri de baterie din care puteți alege și puteți utiliza, de asemenea, șase demonstrații, șapte efecte de cameră, paisprezece modele diferite și controale de volum pe fiecare pistă.

7. Earbits Radio – Muzică gratuită

Earbits este un post de radio online gratuit, fără anunțuri. Este conceput pentru a ușura conexiunea dintre fani și artiști noi.

muzică-urechi

Earbits nu are restricții de ascultare, întreruperi sau taxe lunare. Puteți alege între 400 de canale cu genuri care includ pop, rock, hip-hop, country, jazz și multe altele!

8. SoundCloud

Soundcloud este o platformă de distribuție audio online unde puteți înregistra, încărca și partaja creațiile dvs. originale. Încărcați-vă muzica cu o adresă URL unică, care vă va permite să o încorporați oriunde.

muzică-sunet

Puteți combina Soundcloud cu Facebook și Twitter, astfel încât membrii să poată ajunge cu ușurință la publicul lor. Dacă sunteți un creator amator, veți fi bine cu contul gratuit, dar dacă aveți nevoie de funcții mai avansate, veți avea nevoie de contul Premium.

9. Last.fm Scrobbler

music-lastfm-2

Dacă ascultați mai ales muzică pe browser, atunci aceasta este extensia pentru dvs. Last.fm combină serviciile dvs. muzicale preferate și vă permite să știți ce tip de muzică este populară într-o anumită țară. De asemenea, puteți vedea ce tendință are muzica cu numele artistului și cu titlul melodiei.

10. Stitcher

cusător de muzică

Sticher este o opțiune excelentă dacă ceea ce doriți să faceți este să creați o listă de redare care să conțină podcast-uri, talk radio și radio live la cerere. Prima pagină a lui Stitcher vă va arăta și cele mai populare povești ale zilei și canale fierbinți. O opțiune excelentă dacă vă place să ascultați povești întâmplătoare și atrăgătoare.

Concluzie

Ca iubitor de muzică, probabil că doriți să aveți cât mai mult acces la muzică. Cu opțiunile de mai sus, veți avea acces la tot felul de opțiuni care vă vor oferi muzică excelentă. Ce extensie vei încerca mai întâi? Împărtășiți-vă gândurile în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x