10 extensii Chrome puternice pentru a vă îmbunătăți site-ul WordPress

10 extensii Chrome puternice pentru a vă îmbunătăți site-ul WordPress
⏱️ 4 min read

Unul dintre cele mai bune lucruri despre browserul Google Chrome este că are o extensie pentru aproape orice. Fiind un utilizator WordPress, vă puteți face viața puțin mai ușoară și puteți îmbunătăți experiența utilizatorului utilizând extensiile Chrome vizate special pentru dvs. De exemplu, utilizând extensiile Chrome pentru WordPress, puteți verifica rapid statisticile WordPress, edita foi de stil, controla bara de administrare, detecta teme active și pluginuri pe alte site-uri etc. Iată câteva dintre cele mai bune extensii Chrome pentru WordPress pe care le puteți încerca.

1. Controlul barei de administrare WordPress

Odată ce sunteți conectat la tabloul de bord al administratorului, WordPress afișează o bară de administrare simplă, dar foarte utilă, deasupra tuturor paginilor frontend și backend. Cu toate acestea, dezavantajul barei de administrare este că uneori poate ascunde o parte a site-ului dvs. Desigur, puteți dezactiva oricând bara de administrare din pagina de setări, cu condiția să nu aveți nevoie de opțiuni pentru a vă deplasa rapid între backend și frontend. Pentru a face lucrurile mai ușoare, puteți utiliza o extensie Chrome simplă numită Controlul barei de administrare WordPress. Folosind această extensie, puteți activa sau dezactiva bara de administrare cu un singur clic de mouse.

2. Scriere WP

wordpress-chrome-extensions-wp-write

WP Write este o extensie Chrome simplă care vă oferă un editor de posturi minimalist. Partea bună a acestei extensii este că o puteți conecta la site-ul dvs. WordPress, astfel încât să puteți publica direct postări din ea sau să salvați schițe rapide și idei de postări.

3. Editor de stil WordPress

wordpress-chrome-extensions-wordpress-style-editor

Google Chrome are unul dintre cele mai bune instrumente pentru dezvoltatori pentru a vizualiza și modifica setările site-ului. În mod tradițional, odată ce modificați setările CSS, fie trebuie să vă conectați la clientul dvs. FTP, fie să utilizați editorul WordPress încorporat pentru a introduce manual și a salva modificările. Prin utilizarea Editor de stil WordPress, puteți salva acele setări de stil modificate direct din instrumentele pentru dezvoltatori Chrome. Nu este nevoie să utilizați editorul WordPress sau clientul FTP.

4. Statistici WordPress

wordpress-chrome-extensions-wordpress-stats

Îți place să-ți monitorizezi statisticile WordPress în fiecare minut? Statistici WordPress extensia este pentru tine. Această extensie simplă afișează statistici în timp real și elimină necesitatea de a vă conecta la site-ul dvs. WordPress de fiecare dată doar pentru a vă vedea statisticile. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți cheia API Akismet.

5. Dimensiuni

wordpress-chrome-extensions-dimensions

Dimensiuni este o extensie simplă care vă permite să găsiți dimensiunile diferitelor elemente. De exemplu, îl puteți folosi pentru a găsi distanța dintre două elemente, pentru a cunoaște limitele zonei etc. O extensie destul de utilă dacă efectuați modificări grele ale temei WordPress.

6. WhatFont

wordpress-chrome-extensions-whatfont

De câte ori v-ați întrebat ce font folosește un site web? Desigur, dacă știți cum să utilizați caracteristica „Inspect Elements” în Chrome, puteți găsi cu ușurință numele fontului. Alternativ, puteți utiliza și WhatFont. Această extensie vă arată instantaneu ce font utilizează un site web și alte detalii utile, cum ar fi greutatea fontului, stilul, înălțimea liniei etc.

7. Detector de teme și plugin-uri WordPress

La fel ca în cazul fonturilor, este posibil să găsiți o temă sau alte funcționalități în WordPress pe placul dvs. În aceste situații, mai degrabă decât să vă împiedicați să găsiți tema sau numele pluginului, puteți utiliza fișierul Tema WordPress și detectorul de pluginuri extensie. Cu un singur clic, puteți găsi ce temă și pluginuri utilizează un site WordPress.

8. Plugin-uri WordPress.org SVN Link

wordpress-chrome-extensions-svn-link

Acest plugin nu adaugă nicio funcționalitate site-ului dvs. WordPress. Cu toate acestea, este foarte util pentru dezvoltatorii și utilizatorii cărora le place să intre în depozitul SVN WordPress. Când instalați și activați fișierul WordPress.org Plugins SVN Link extensie, adaugă un buton de depozit SVN chiar sub butonul de descărcare efectiv din pagina oficială de descărcare WordPress.org.

9. Captură de ecran minunată

wordpress-chrome-extensions-awesome-screenshot

Captură de ecran minunată nu este neapărat orientat către utilizatorii WordPress, dar este un instrument destul de util și puternic pentru a face capturi de ecran rapide chiar în browser. Dacă doriți, puteți chiar să vă capturați desktopul folosind această extensie.

10. Verificarea versiunii WordPress

wordpress-chrome-extensions-version-check

După cum puteți spune din numele în sine, Verificarea versiunii WordPress vă permite să știți dacă un site folosește WordPress sau nu și dacă este, extensia vă arată numărul versiunii sale. Lucrul bun este că extensia vă permite să știți dacă versiunea actuală este actualizată sau nu. Această extensie este cu adevărat utilă atunci când aveți mai multe site-uri WordPress și doriți să verificați rapid dacă sunt actualizate sau nu.

Nu comentează mai jos, împărtășind gândurile și experiențele tale despre utilizarea extensiilor Chrome de mai sus pentru WordPress

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x