10 fundaluri de desktop 4K cool pentru Windows 10

10 fundaluri de desktop 4K cool pentru Windows 10
⏱️ 8 min read

Un fundal inspirat pentru desktop vă poate înviora ziua de lucru și poate crea o impresie magnetică celorlalți care vă privesc ecranul. Odată cu apariția standardelor 4K, avem acum o comoară de imagini inspirate care vă vor începe ziua într-o notă pozitivă. Următoarele sunt câteva dintre cele mai tari fundaluri de desktop 4K pe care le puteți adăuga pe desktopul dvs. Windows 10. În timp ce 4K se referă la 3840 x 2160, aceste imagini de fundal se vor potrivi cu ușurință în orice dimensiune a ecranului. Toate linkurile alese sunt fie dinamice, interactive, fie unice. Au fost testați pentru viruși și alte programe malware.

1. Apple MacBook Pro 4K

Puteți pune un fundal Mac pe Windows 10? Wallpaper Flare are colectarea corectă a acestor ecrane pentru absolut gratuit. Afișajul rezultat este, sincer, superb: pregătiți-vă să fiți uimiți de grafica pixelată și de culorile bogate. În afară de afișajul 4K, aceste ecrane sunt disponibile pentru orice rezoluție standard de laptop, ca desktop MacBook, ca monitor dual, triplu sau quad sau tabletă Android sau Surface.

2. Fundal digital astronaut

Cele mai bune imagini de fundal 4k Astronauți digitale

Ce ar putea fi mai suprarealist decât a privi un astronaut care înconjoară pământul? Wallpaper Flare are o colecție gratuită, fantastică de artă spațială în 4K pentru a vă oferi un fundal asemănător interstelar. Imaginile de fundal HD asociate variază de la găuri de vierme la colonii marțiene și suprafața Lunii.

3. Aquarium 4K Imagine de Fundal Live

Cele mai bune imagini de fundal 4k Acvariu complet

Dacă doriți un acvariu splendid pe ecran cu diferite tipuri de pești care se lovesc unul de altul, Microsoft Store are doar unul Pentru dumneavoastră. Acest fundal relaxant de 34 MB nu este gratuit, dar îl puteți instala pe până la zece dispozitive Windows 10, inclusiv PC, HoloLens, Surface Hub și dispozitiv mobil.

De asemenea, puteți descărca Sim Aquarium 3 dacă doriți gratuit o varietate de afișaje de pește cu sunete liniștitoare.

4. Cascadele lacului

Cele mai bune 4k Wallpapere Cascada Lacului

Unul dintre cele mai liniștitoare fundaluri pentru PC este cel al unei cascade care se revarsă în alimentarea unei piscine naturale. Wallpaper Up are un bogată colecție de astfel de imagini perfect pentru iubitorii de natură. Rezoluțiile sunt de fapt mult mai mari decât 4K (sunt disponibile până la 8K imagini), dar fundalul se reduce cu ușurință în orice dimensiune a ecranului. Toate imaginile sunt absolut gratuite.

5. Imagini de fundal live pentru desktop

Cele mai bune imagini de fundal live pentru desktop
10 fundaluri de desktop 4K cool pentru Windows 10

Căutați o gamă largă de imagini de fundal animate gratuite pe ecran de pe un site autorizat? Imagini de fundal live pentru desktop din Microsoft Store oferă multiple scene uluitoare care vă vor lăsa fascinat. Afișajul interactiv vă ajută să selectați un tapet 4K personalizat pentru orice ocazie, să lansați un nou tapet la pornire și să vă ajute să încărcați fișierele video personale.

6. League of Legends

Fanii acestei arene de luptă online multiplayer vor fi tratați acum cu cele mai strălucitoare ecrane multiple 4K și afișaje verticale de pe site-ul oficial al jocului. Compus din mai mult de 600 MB, Afișează Liga necesită o instalare completă, memorie RAM sănătoasă (8 GB și mai mult) și destul de multe ajustări de setare. Dar așteptarea merită, deoarece există o colecție uriașă de seturi de afișaje și artă animată și actualizări online cu fiecare lansare a jocului. Aceasta este o colecție uimitoare care acoperă totul, de la artă animată la afișaje cosmice și salvatoare de ecran 4K.

Cele mai bune afișaje de fundal 4k League

Fantezia League of Legends prinde viață pentru a vă umple de uimire datorită varietății de imagini.

Cele mai bune opțiuni de afișare a Ligii de fundal 4k

7. Rainmeter

Cele mai bune imagini de fundal 4k Rainmeterjpg

Rainmeter este mai mult decât un afișaj de tapet. Este desktopul cu funcții live live, care vă oferă o imagine de ansamblu interactivă asupra stării și resurselor sistemului dvs. chiar de pe ecranul desktopului. Indiferent dacă este vorba despre utilizarea procesorului și a memoriei RAM sau despre lucrul cu calendarul și folderele individuale, puteți „simți” imaginea de fundal foarte personal. După o descărcare, puteți importa multe skin-uri de afișaj personalizate care pot fi reduse la rezoluție 4K.

8. Munți și peisaje în 4K

Pentru cei care caută imagini 4K uimitoare ale munților și peisajelor, veți fi răsfățați de alegere la acest link. Toate imaginile sunt extrase din peisajele montane reale și acoperă totul, de la vârfuri înzăpezite până la reflexiile munților din lacuri.

Cele mai bune imagini de fundal 4k Peisaje montane

Acest site web oferă într-adevăr cea mai mare colecție 4K de munți pitorești pentru a vă face desktopul să prindă viață. Aceste imagini bogate îi vor calma cu siguranță pe cei dintre noi care nu au reușit să meargă prea mult în aer liber de la debutul COVID-19 anul acesta.

Cele mai bune imagini de fundal 4k Peisaje montane 2

9. Imagini de fundal animate Storyblocks

Cele mai bune imagini de fundal 4k Storyblocks 3
10 fundaluri de desktop 4K cool pentru Windows 10

Este posibil să aveți nevoie de un motor de căutare pentru imagini de fundal 4K pe o varietate de subiecte abstracte. Blocuri de poveste vă oferă opțiunea de a alege astfel de idei noi dintr-o colecție mare de inspirație, indiferent dacă doriți o tranziție ondulată abstractă pe desktop sau molecule de ADN, cu multe alte opțiuni.

10. DeviantArt

Cele mai bune imagini de fundal 4k Deviantart

Pentru una dintre cele mai bune colecții de lucrări de artă inspirate pentru desktopurile Windows, DeviantArt nu ar trebui ignorat. Utilizarea unei etichete 4K pentru căutare, veți avea acces la o serie de concepte cheie profesionale create de artiști reali. Toate aceste imagini de fundal au un preț, dar sunt unice, originale și nereplicate în altă parte online. Aceasta poate fi propria semnătură personalizată pentru desktop.

După ce ați descărcat imagini de fundal cu rezoluție 4K, vă recomandăm să învățați cum să utilizați imagini de fundal animate și live pentru a se potrivi cu fiecare ocazie. În timp ce unele dintre imaginile de fundal video 4K pe care le-am prezentat pot fi folosite ca salvatoare de ecran, luați în considerare și această colecție minunată de salvatoare de ecran Windows 10.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x