10 generatoare de meme pentru a-ți crea propriile meme gratuit

Meme Generator Featured
⏱️ 13 min read

Vrei să transformi o poză într-un meme? O poți face cu ajutorul aplicațiilor generatoare de meme, care oferă un avantaj pentru o mare varietate de șabloane, în special cele în tendințe, cum ar fi fonturile meme și o interfață dedicată. Să aruncăm o privire la cele mai bune aplicații generatoare de meme pentru Android, iPhone, instrumente online și desktop.

Cum Să Convertiți Un Articol Înt...
Cum Să Convertiți Un Articol Într -Un Videoclip Gratuit Online?

1. IMGFlip (Web)

IMGFlip, una dintre cele mai bune aplicații online pentru crearea de meme, oferă o multitudine de șabloane de meme, precum și opțiunea de a le căuta pur și simplu. Are peste 1000 de șabloane de meme, inclusiv meme Drake, meme pisici, fără meme și meme pentru copii. Puteți chiar să vă folosiți propriile fotografii pentru a crea meme.

Aplicația vă permite să vă editați meme-urile într-o varietate de moduri. Puteți, de exemplu, să desenați pe imagine sau să modificați culoarea, dimensiunea, stilul și alinierea textului memei.

Singurul dezavantaj al acestei aplicații este că, dacă utilizați butonul „Generează meme”, acesta adaugă un filigran la imaginea finală. Puteți evita acest lucru făcând clic dreapta pe imaginea finală și selectând „Salvați imaginea ca”.

Pentru a crea un meme folosind IMGFlip:

 1. Deschideți site-ul web și apăsați butonul „Creați”.
 2. Alegeți „Creați un meme” din meniu.
Meme Generator Web Imgflip Create Meme
 1. Folosește caseta de căutare pentru a găsi șablonul potrivit pentru meme-ul tău. Alternativ, faceți clic pe „Încărcați șablon nou” pentru a adăuga propria imagine în aplicație.
 2. Introduceți textul memei în casetele disponibile.
 3. Pentru a personaliza textul, utilizați comutatorul de setări de lângă fiecare câmp.
 4. Salvați imaginea.
Meme Generator Web Imgflip

IMGFlip vă permite, de asemenea, să creați meme video sau GIF. Pentru a crea un GIF, puteți încărca un videoclip de pe computer, puteți face link la acesta sau puteți adăuga mai multe imagini. Pentru a face acest lucru, selectați „Creați un GIF” sub butonul „Creați”. După ce ați adăugat un videoclip, faceți clic pe „Adăugați text la GIF”.

Meme Generator Web Imgflip Video

Pro

 • O mare varietate de șabloane
 • Fonturi personalizabile
 • Meme video

Contra

 • Adaugă un filigran

2. DrMemes (Web)

DrMemes este un alt serviciu grozav care vă permite să faceți meme gratuit și fără a folosi un filigran. Aveți opțiunea de a utiliza unul dintre șabloanele de meme sau de a încărca propria imagine. Deși oferă mai puține șabloane decât IMGFlip, permite modificarea fontului și adăugarea de autocolante și emoji-uri la meme. Folosind acest instrument online, puteți chiar să creați o meme GIF din imagini.

 1. Deschideți drmemes.com și, în funcție de modul în care doriți să creați un meme, faceți clic pe „Alegeți șablonul meme” sau „Încărcați imaginea”.
 2. Adăugați text din casetele laterale.
 3. Utilizați comutatorul de setări pentru a personaliza fontul.
Meme Generator Web Drmeme

Pro

 • Interfață ușor de utilizat
 • Personalizarea fontului
 • Fără filigran

Contra

 • Mai puține șabloane

3. ILoveIMG (Web)

The ILoveIMG aplicația web este o altă pe lista instrumentelor web de creație de meme online. Puteți crea o meme folosind un șablon existent, ca în cazul ultimelor două, sau puteți începe de la zero folosind propria imagine. Din păcate, această aplicație nu vă permite să personalizați fontul sau să creați meme video. Cu toate acestea, creează meme fără filigran. De asemenea, vă permite să selectați dacă doriți să forțați textul din imagine.

 1. Deschide site-ul într-un browser.
 2. Faceți clic pe „Selectați șablonul meme” sau „Încărcați imaginea”.
 3. Introduceți textul în casetele disponibile.
Meme Generator Web Iloveimg

Pro

 • Colecție imensă de șabloane gratuite
 • Fără filigran
 • Ușor de folosit
 • Poate efectua alte sarcini de editare a imaginilor, cum ar fi comprimarea, redimensionarea, decuparea și multe altele

Contra

 • Fără personalizare a fontului

Alte generatoare de meme bazate pe web

Iată doar câteva opțiuni online:

4. Generator de meme (Android/iOS)

Generator de meme este una dintre cele mai populare aplicații Android pentru crearea meme-urilor. Această aplicație oferă o gamă largă de șabloane de meme, inclusiv meme de pisică, fețe de meme, fără meme și multe altele. Aceste șabloane pot fi găsite cu ușurință folosind opțiunea Căutare. Puteți chiar să faceți o meme din propria imagine.

The Versiunea iOS a Meme Generator este similar, dar nu are o funcție de căutare.

 1. Selectați șablonul meme în aplicație sau atingeți „Meme personalizate → Galerie” pentru a adăuga o imagine din galerie.
 2. Aplicația vă permite să decupați meme-ul sau să rotiți/întoarceți imaginile folosind opțiunile din partea de sus.
 3. Atingeți textul pentru a-i schimba stilul fontului, culoarea și alinierea. Puteți chiar să adăugați un autocolant la meme.
 4. Când ați terminat, apăsați pe „Salvare” pentru a descărca meme-ul sau apăsați pe „Partajare” pentru a o trimite la aplicațiile de rețele sociale.
Generator de meme Android Zombo 2

Pro

 • Multe șabloane
 • Decupați, răsturnați și rotiți imaginile
 • Adăugați o imagine personalizată, un stil de font și un autocolant.
 • Fără filigran

Contra

 • Reclame

5. Creator de meme (Android)

O altă opțiune este Creator de meme aplicație pentru Android.

 1. Aplicația se deschide cu galeria de șabloane meme cu categorii precum animale, celebrități, desene animate și multe altele.
 2. Atingeți unul dintre aceste șabloane sau apăsați pictograma „Galerie” din partea de sus pentru a adăuga propria imagine personalizată.
 3. Adăugați textul memei în câmpurile de text „Sus” și „Jos”. Schimbați stilul fontului folosind pictograma setări de lângă text.
 4. Pentru a descărca sau a trimite meme-uri, utilizați pictogramele „Salvare” sau „Partajare” din partea de jos.
Meme Generator Android Meme Creator 2

Pro

 • Fără filigran
 • Categorii de meme
 • Fonturi personalizate

Contra

 • Reclame ocazionale

6. Meme video și GIF (Android)

Dacă doriți să creați meme video sau GIF, atunci Meme video și GIF este cea mai bună opțiune pe Android. Fără a adăuga niciun filigran, puteți crea meme din videoclipuri, GIF-uri sau mai multe imagini.

 1. Lansați aplicația și atingeți tipul de fișier sursă.
 2. Decupați videoclipul și adăugați text meme personalizabil când vi se cere.
 3. Salvați meme-ul video sau GIF după personalizarea parametrilor video, cum ar fi rata de cadre video, viteza, calitatea etc.
Meme Generator Android Video 2

Pro

 • Fără filigran
 • Acces la baza de date GIF Tenor
 • Tăiați videoclipul

Contra

 • Reclame
 • Fără meme imagine

Alte aplicații Meme Generator pentru Android

7. GIF Maker – Meme GIF Creator (iOS)

The GIF Maker aplicația, după cum sugerează și numele, vă permite să creați meme GIF din videoclipuri sau imagini. Aplicația vă permite să tăiați videoclipul înainte de a-l converti într-o meme video. Mai târziu, puteți adăuga text personalizabil, filtre și autocolante la meme. Puteți chiar să modificați dimensiunea pânzei. Mai mult, puteți crea meme din șabloane GIF populare folosind opțiunea GIF din videoclip.

 1. După lansarea aplicației, atingeți opțiunea „Video to GIF” și alegeți videoclipul.
 2. Tăiați-o, dacă este nevoie.
 3. Atingeți „Adăugați text” pentru a adăuga text meme plin de umor la videoclipul dvs.
 4. Apăsați pictograma Partajare pentru a descărca videoclipul sau pentru a-l partaja direct în aplicațiile de rețele sociale.
Meme Generator Iphone Video

Pro

 • Fără filigran

Contra

 • Reclame

Dacă nu vă place această aplicație, orice editor video care vă permite să adăugați text poate fi folosit și pentru a crea meme video.

8. Memeto – Meme Maker & Creator (iOS)

The Memeto aplicația vă permite să creați meme din propriile șabloane de imagini, meme goale și șabloane populare. Din păcate, va trebui să defilați prin lista de meme pentru a găsi un șablon de meme potrivit, deoarece îi lipsește funcția de căutare. Interesant, aplicația vă permite să selectați șabloanele de text meme, cum ar fi păstrarea textului în interiorul imaginii, conturarea imaginii și multe altele.

 1. Odată ce selectați un șablon meme în aplicație, alegeți meme-ul și apăsați pe opțiunea „Text” pentru a adăuga și a stila textul memei.
 2. Când ați terminat, apăsați pictograma Partajare pentru a o salva pe dispozitiv.
Generator de meme Iphone Memeto

Pro

 • Fără filigran
 • Mai multe stiluri de meme

Contra

 • Lipsește căutarea

Alte aplicații Meme Generator pentru iPhone

9. Suita Meme Generator (Windows)

Meme Generator Suite este încărcat cu toate funcțiile utile pe care le așteptăm de la o aplicație generatoare de meme. Fie că este vorba de meme-uri populare preîncărcate sau de funcția de căutare pentru a găsi meme online, aplicația le are pe toate. Și, desigur, puteți genera meme-uri și din imaginile dvs.

Aplicația Meme Generator Suite vă permite să ajustați dimensiunea fontului meme, culoarea și culoarea conturului. Puteți chiar să decupați meme în această aplicație.

Pentru a crea un meme:

 1. Începeți cu un șablon meme preîncărcat din aplicație sau faceți clic pe „Din galerie” pentru a adăuga propria imagine.
 2. Reglați parametrii textului și apăsați pictograma Salvare pentru a descărca imaginea.
 3. Puteți încărca imaginea direct în IMGur sau în aplicațiile de social media.
Aplicația Meme Generator Pc

Pro

 • Colecție imensă de meme
 • Căutare puternică
 • Colecție offline
 • Fără filigran

Contra

 • Reclame

10. Generator de meme (Windows/macOS)

Disponibil pentru ambele Windows și Mac, aplicația Meme Generator vă permite să creați meme personalizate și meme din șabloanele aplicației. Șabloanele variază de la meme cu pisici, fețe meme și fără meme. Aplicația vă permite să adăugați un chenar negru imaginii și meme-urilor preferate. Oferă chiar și o secțiune dedicată pentru meme-urile Keep calm.

 1. Faceți clic pe orice meme pentru a începe editarea acesteia.
 2. Pe ecranul de editare a memei, faceți clic pe textul memei pentru a-i schimba culoarea și stilul fontului.
Aplicația Meme Generator Pc Keep Calm

Pro

 • Exemple de meme
 • Fără filigran

Contra

 • Nu se poate partaja direct în aplicațiile de rețele sociale

Alte aplicații Meme Generator pentru computer

întrebări frecvente

1. Cum se pronunță meme?

Conform Cambridge și dicționare Oxford, modul corect de a spune eu eu este „Meem” și nu „Me-Me” sau „May May”.

2. Ce font este folosit în meme?

Memele sunt, în general, scrise cu caracterul Impact și, de asemenea, sunt scrise cu majuscule.

3. De unde pot descărca gratuit șabloane de meme?

În afară de aplicațiile menționate mai sus, care adaugă în mod constant noi șabloane de meme, este posibil să găsiți mai multe dintre ele doar accesând numele memei pe Google în Căutarea Google. De asemenea, puteți descoperi unele fascinante și neobișnuite șabloane de meme pe Twitter căutând „șabloane de meme”. Alternativ, puteți utiliza motoare de căutare meme, cum ar fi https://me.me/.

4. Cum pot crea meme fără un creator de meme dedicat?

Nu este necesar să folosiți un generator de meme pentru a crea meme. Puteți crea meme adăugând text la imaginea sau videoclipul dvs. folosind orice aplicație de editare foto sau video de pe mobil sau PC. În afară de asta, chat sau aplicații de social media precum WhatsApp și Tumblr de asemenea, vă permit să creați meme.

Dacă aveți nevoie de inspirație, consultați aceste meme-uri hilare pe Android și pe Internet.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x