10 lucruri minunate pe care le puteți face cu o cască de realitate virtuală

10 lucruri minunate pe care le puteți face cu o cască de realitate virtuală
⏱️ 6 min read

În timp ce realitatea virtuală ar putea părea o tehnologie recentă, acest lucru este departe de a fi adevărul, deoarece am mai avut bucăți din ea înainte. Din anii 1960 am văzut prototipuri de videoclipuri stereoscopice captivante, căști de urmărire a mișcării și experiențe interactive Google Street View. Faptul este că abia în ultimii ani tehnologia s-a maturizat și a fost pusă la dispoziția publicului.

Vă gândiți adesea la lucruri legate de o cască VR? Există experiențe pe care ți-ai dori să le poți face și care crezi că sunt imposibile? Te va surprinde să auzi ce poți face cu o cască VR.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Experiență Mountain Bike

Faceți ciclism montan cu setul cu cască VR. Utilizarea unei biciclete staționare care este compatibilă cu setul cu cască VR și o aplicație extremă pentru ciclism montan.

Cele două modele din care puteți alege includ:

Bicicleta Ebove

De pe bicicleta de sus a fost conceput pentru a fi compatibil cu tehnologia VR. Nu există nicio îndoială că Oculus Rift și HTC Vive au inițiat jocurile VR, dar cele mai noi s-au alăturat competiției.

Bicicleta Ebove înclină și merge în sens opus, folosește rezistența pedalei și înclinarea laterală și toate corespund automat vizualului 3D. Puteți alege dintr-o gamă de rute și piese preîncărcate care pot fi operate și vizualizate pe un ecran tactil de 15,6 inci. Puteți chiar să provocați prieteni în timp real.

VirZOOM

Bicicleta este compatibilă cu Oculus Rift, PlayStation VR și HTC Vive și funcționează bine cu PC și PS4. VirZOOM este mai puțin fantezist decât Ebove, deoarece reactivitatea corespunde vitezei introduse. Acest lucru este justificat, deoarece VirZOOM este mult mai ieftin decât Ebove.

2. Simte-te liber ca o pasăre

Oamenii au fost întotdeauna inspirați de zborul păsărilor, așa cum este evident în multe invenții. Este firesc să fie unul dintre lucrurile de făcut cu o cască VR. Spre deosebire de alte invenții, cu setul cu cască VR tu ești cel care zboară.

realitate-virtuală-căști-folosește-zbor

Birdly îți oferă cel mai mult experiență realistă asemănătoare unei păsări. Simulați postura de zbor culcându-vă pe o platformă căptușită în timp ce purtați setul cu cască. Clapetele îți servesc drept aripi, iar mecanismul hidraulic al dispozitivului te îndreaptă înainte când te scufunzi.

3. Explorarea locurilor

Alegerea unei facultăți poate fi foarte obositoare. Acest lucru este valabil mai ales atunci când trebuie să parcurgeți un tur obligatoriu. Acesta este unul dintre cele mai utile lucruri de făcut cu o cască VR.

realitate-virtuală-căști-folosește-locuri

Youvisit.com este încărcat cu mii de imagini și videoclipuri ale universităților și colegiilor internaționale și puteți merge practic în mediul înconjurător și puteți privi în jur fără a fi acolo.

Youvisit se ocupă, de asemenea, de listări imobiliare, unde clienții poartă căști și trec prin case care sunt departe.

4. Transgender cu VR

Mașina pentru a fi altul lucrează la un proiect care să promoveze sentimentul de empatie. Swap Gender este una dintre componentele aplicației care îi permite unui bărbat să vadă corpul unei femei atunci când se uită la sine și invers.

Ambele sexe trebuie să se oglindească reciproc. Dacă bărbatul se freacă și se uită la orice parte a corpului său în timp ce femeia face același lucru, el îi vede părțile corpului în locul lui.

5. Lucrări de artă în 3D

Crearea de artă cu Tilt Brush este cu siguranță unul dintre lucrurile de făcut cu o cască VR. Efectul 3D al loviturilor este uluitor.

realitate-virtuală-căști-folosește-artă

Puteți să vă ocoliți lucrarea și să aveți câteva dintre tablourile suspendate în aer. Tipul de imagini pe care le puteți face sunt nelimitate. Ele variază de la abstract la reprezentativ și realist. Chiar dacă nu puteți vopsi, veți putea folosi peria ca un spray.

6. Masă la locul alegerii

realitate-virtuală-căști-folosește-dining1

A fi capabil să mănânci oriunde ai alege este uimitor. Acest lucru nu se limitează doar la restaurante, ci chiar la spațiu deschis, în aer sau înconjurat de animale. Sony lucrează în prezent la această experiență VR.

7. Rollercoaster din viața reală

cască-realitate-virtuală-folosește-roller-coaster

Majoritatea oamenilor care merg la târguri și parcuri merg la plimbări cu Rollercoaster din cauza adrenalinei. Six Flags over Texas, în colaborare cu Samsung, a încorporat utilizarea unei căști VR în timp ce călăreai pe roller-coaster în viața reală. În loc să vadă lumea reală, utilizatorii se văd în altă parte luptând pentru a preveni o invazie spațială.

8. Planuri mai bune pentru arhitecți

Decizia de design a casei dvs. este un alt lucru de făcut cu o cască VR. Arch Virtual creează aplicații VR pentru companiile de arhitectură. Această aplicație nu are o casă pre-construită pe care să o puteți privi, ci spații deschise.

realitate-virtuală-căști-folosește-arhitecți

Cu modele de calculator ca planuri digitale, Arch Virtual creează o animație tridimensională a interiorului. Odată ajuns în Oculus Rift D2K, puteți examina fiecare parte a clădirii.

9. Poveste la culcare cu VR

Lumea a devenit mai ocupată și acest lucru a afectat timpul petrecut de părinți cu copiii lor. Abia au timp să le citească povești de culcare celor mici. Dacă sunteți vinovați de acest lucru, Samsung a oferit o soluție la acest lucru cu aplicația lor de poveste de culcare.

cască-realitate-virtuală-folosește-povești-de-culcare

Părinții folosesc un Gear VR în timp ce copilul poartă o cască Google Cardboard. În afară de sentimentul de a citi împreună și de iluzia prezenței lor, are avantajul copilului care trăiește în prezent.

10. Faceți parte dintr-o performanță

realitate-virtuală-căști-folosește-performanță

Purtarea unei căști VR te cuprinde într-o lume diferită. Imaginați-vă doar înconjurat de mișcare care ar fi fost în fața voastră în cinematografe. Cu alte cuvinte, VR te pune la spectacol.

Acum, că știi ce să faci cu o cască VR

Ideea teleportării trebuie să pară acum posibilă. Puteți rămâne acasă și puteți merge pe un munte, puteți vizita o facultate, puteți vizita o casă sau puteți lua cina într-un restaurant scump, toate folosind o cască VR.

Trebuie să te menții în formă în timp ce te distrezi cu prietenii. Puteți chiar să fiți părinți buni în timp ce faceți capul. Toate acestea și multe altele sunt lucruri pe care le puteți face cu o cască VR.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x