10 moduri de a remedia eroarea Xbox „Persoana care a cumpărat acest lucru trebuie să se conecteze”.

Featured Best Ways To Fix Person Who Bought This Xbox Error
⏱️ 16 min read

Chiar și cu un cont Xbox valid, este posibil să primiți o eroare care spune „Persoana care a cumpărat trebuie să se conecteze”. Serverul de la distanță nu reușește să vă recunoască acreditările, lăsându-vă în imposibilitatea de a accesa întreaga colecție de jocuri. Indiferent dacă joci pe consola Xbox, aplicația PC sau aplicația pentru telefon, una dintre soluțiile noastre de mai jos te va readuce online în cel mai scurt timp.

Ce este eroarea Xbox „Persoana care a cumpărat acest lucru trebuie să se conecteze”?

Această eroare specifică indică mai mulți factori necunoscuți care împiedică utilizatorii licențiați să își verifice drepturile de utilizare pentru un joc sau o aplicație. Acest mesaj este declanșat aleatoriu ca răspuns la una dintre cauzele posibile.

 • Probleme de conectivitate la internet: indiferent dacă routerul dvs. nu se conectează la Internet sau dispozitivul la care este conectat contul dvs. Xbox este offline, ambele scenarii pot împiedica încărcarea corectă a detaliilor contului dvs.
 • Deținătorul licenței Game Pass nu a setat o consolă Home: dacă jucați pe o consolă Xbox ca deținător de Game Pass, ar trebui să îl setați ca dispozitiv de consolă de acasă. În caz contrar, poate duce la o eroare.
 • Ceva a mers prost cu serverele Xbox Live: în rare ocazii când serverele Xbox Live sunt întrerupte, contul dvs. nu va eșua temporar verificarea.
 • Probleme cu contul tău Xbox: pot exista mai multe probleme de cont care împiedică verificarea corectă a contului Xbox.
 • Probleme cu consola Xbox și dispozitivele înregistrate: consola Xbox și dispozitivele înregistrate pot acumula câteva probleme în timp. Pentru a le rezolva, poate doriți să faceți o resetare a dispozitivului.

Dacă ați întâlnit singur această eroare, următoarele metode ar trebui să rezolve rapid problema.

1. Verificați Conexiunea la Internet/Reporniți routerul

Routerul dvs. este centrul tuturor activităților dvs. online. Deși Xbox acceptă activități în modul offline, este posibil ca aplicația pentru consolă sau PC să aibă nevoie în continuare de informații despre jucător și joc din cloud. Fără acele servere Live, dispozitivul dvs. de jocuri se poate simți inutilizabil din punct de vedere funcțional. Prin urmare, verificarea conexiunii dvs. la Internet ar trebui să fie răspunsul dumneavoastră imediat atunci când vă confruntați cu un timp neașteptat.

Ceva nu a mers greșit Router
Sursa imaginii: Unsplash

Pentru a depana routerul, urmați pașii de mai jos.

 1. Opriți routerul și porniți-l din nou pentru a vedea dacă se conectează fără probleme.
 2. Contactați furnizorul dvs. de servicii de internet pentru a afla dacă există probleme la sfârșitul acestora. Dacă este doar o întrerupere temporară, vă puteți conecta cu ușurință mai târziu.
 3. Ca alternativă, încercați să conectați diferite dispozitive la Internet. Dacă nici ei nu reușesc să se conecteze, înseamnă că vina nu aparține dispozitivului dvs. Xbox.
 4. Folosiți un cablu Ethernet dacă este posibil pentru a vedea dacă face o diferență.
 5. Puteți, de asemenea, să schimbați canalele Wi-Fi și să vă odihniți routerul, care au fost acoperite pe larg în acest ghid.

În locul unui router, dacă preferați un dispozitiv Mi-Fi pentru a vă conecta la Internet, vă oferim și noi acoperire.

2. Verificați Conexiune la rețea Xbox

Chiar dacă accesul Wi-Fi de pe un router funcționează bine, tabloul de bord Xbox poate reprezenta o imagine diferită. Este posibil să se fi deconectat în mod neașteptat de la serverele Live și, prin urmare, o simplă repornire a consolei sau a aplicației pentru computer vă va pune din nou online.

 1. Pentru cei care folosesc o consolă Xbox, veți avea acces la Setările acesteia din profilul contului dvs. de utilizator. De acolo, accesați „Rețea-> Testați conexiunea la rețea”.
 2. Aceasta generează o fereastră pop-up în urma căreia Xbox va administra o serie de teste care vă evaluează conectivitatea la internet. Dacă internetul nu este pe consola Xbox, luați în considerare repornirea acesteia așa cum este menționat mai jos.
 3. Ca alternativă, dacă utilizați aplicația Xbox PC, navigați la pictograma profilului dvs. Faceți clic o dată pentru a vedea opțiunea pentru „Setări”.
Setări achiziționate de persoană Xbox 1
 1. Sub „Setări cont”, accesați „Jocuri în cloud”.
 2. În dreapta, căutați sub „Rețea”. Aici trebuie să bifați opțiunea „Activați streaming prin rețea măsurată”.
Xbox Persoană cumpărată Faceți clic pe Deschideți aplicația pentru PC Setări Windows
 1. Pentru o diagnosticare completă, faceți clic pe adresa URL care spune „Se pot aplica taxe pentru furnizorul de internet sau de rețea. Pentru a afla mai multe despre rețelele măsurate, faceți clic aici pentru a deschide Setările Windows.” Aceasta va deschide setările PC-ului pe Windows 10 și 11.
 2. Verificați dacă Wi-Fi-ul este pornit și dacă conexiunea la internet este conectată și securizată. Dacă nu este cazul, va trebui să remediați problemele de internet de pe dispozitivul PC.
Persoana Xbox a cumpărat starea rețelei PC Windows11 activată

3. Reporniți consola Xbox

Dacă atât sursa de internet, cât și consola Xbox arată o stare conectată, dar contul tău este respins în continuare, este o idee bună să repornești consola. După o repornire simplă, dacă vedeți din nou eroarea, luați în considerare resetarea consolei, pe care am tratat-o ​​mai jos.

 1. Folosind controlerul Xbox, apăsați și mențineți apăsat butonul proeminent al pictogramei Xbox.
 2. Aceasta va lansa „Centrul de putere”.
 3. Aici veți vedea o opțiune numită „Reporniți consola”. Faceți clic pe el pentru a reporni. Consola ar trebui să rezolve orice probleme de software care o împiedică să se conecteze la contul tău Xbox.
Persoana Xbox a cumpărat repornirea consolei 1

4. Setați Consola Xbox implicită ca Xbox de acasă

Acesta este unul dintre motivele principale din spatele consolei Xbox care nu a identificat un deținător de cont licențiat. Se poate întâmpla să utilizați o altă consolă Xbox pentru a vă înregistra Gamepass decât cea pe care o utilizați în prezent. Aceasta înseamnă că consola Xbox implicită nu poate să se potrivească cu datele de conectare ale contului.

Mai mult, dacă folosiți consola pentru a partaja cu alți membri ai familiei și dacă unul dintre conturile lor are un Game Pass, acesta nu se va sincroniza cu consola Xbox implicită. Setarea consolei Xbox actuale ca „My Home Xbox” implicită implică următorii pași.

 1. Apăsați butonul pictogramă Xbox de pe controlerul Xbox pentru a deschide ghidul detaliat.
 2. Navigați la „Profil și sistem -> Setări -> General -> Personalizare” și selectați „Xboxul meu de acasă”.
 3. Setați dispozitivul actual ca Xbox de acasă.
 4. Dacă o altă consolă Xbox este setată ca Xbox de acasă, veți găsi o opțiune pentru „Eliminați aceasta ca Xbox mea”.

5. Verificați starea Xbox Server Live

Serverele Xbox Live sunt foarte importante în menținerea operațiunilor bune pentru contul dvs. Dacă există probleme cu serverul din cauza activităților de întreținere ale Microsoft, acest lucru vă poate împiedica să vă încărcați datele jocului pe consolă, precum și în aplicația PC. Cel mai bun mod de a verifica starea serverelor Xbox Live este prin metode online pe orice browser.

 1. Conectați-vă la Site-ul Xbox folosind datele de conectare ale contului Microsoft.
 2. Selectați „Mai multe” din opțiunile de mai sus. În funcție de regiunea din care accesați site-ul web, poate fi necesar să faceți clic pe „Asistență”.
 3. Apăsați „Stare Xbox”.
Persoana Xbox a cumpărat browserul pentru computerul Xbox Status
Sursa imaginii: Xbox NBA 2K23
 1. Verificați dacă starea Xbox arată „Toate serviciile în funcțiune” pentru o linie de timp recentă. Acest lucru este indicat de un simbol verde. Dacă afișează „Limitat” sau „Întrerupere majoră”, înseamnă că nu veți putea juca jocurile până când problema de întreținere a serverului Live nu este rezolvată.
Persoana Xbox a cumpărat starea serviciului de browser pentru computerul mobil
 1. Există multe tipuri diferite de servicii operaționale, cum ar fi „crearea și actualizarea profilurilor”, „conectarea pe mai multe dispozitive”, „setările contului” și „detaliile de gestionare a tag-urilor de joc”. Chiar dacă unul dintre ele este inactiv, este posibil să întâmpinați un fel de probleme de sincronizare a contului.
Persoana Xbox a cumpărat Profilul contului pentru starea serviciului de browser pentru computerul mobil
Sursa imaginii: Stare Xbox Live
 1. Împreună cu browserul web, puteți verifica și starea Xbox în aplicațiile pentru telefonul mobil. Doar faceți clic pe pictograma de utilizator, urmată de „Setări -> Asistență și feedback -> Stare Xbox”.
Persoana Xbox a cumpărat starea serviciului aplicației Xbox pentru mobil

6. Deconectați-vă și conectați-vă din nou la contul dvs. Xbox

Uneori, contul dvs. de utilizator se poate comporta neregulat, ducând la probleme de deconectare. Deși nu este vina ta, este posibil să nu poți accesa jocurile și aplicațiile de care ai nevoie. Pentru a rezolva această problemă, este foarte ușor să vă deconectați pur și simplu de pe dispozitivele Xbox.

 1. Pentru consola dvs. Xbox, faceți clic pe butonul pictogramă Xbox de pe controler.
 2. După aceea, accesați „Profil și sistem” de unde puteți accesa opțiunea „Deconectare”.
 3. În aplicația Xbox pentru PC, puteți accesa „Deconectare” după ce faceți clic pe pictograma de utilizator.
Deconectare de la Xbox Persoană cumpărată
 1. După ce vă deconectați de pe oricare dispozitiv, conectați-vă din nou.

7. Anulați și reporniți calitatea de membru Game Pass

Dacă nu există probleme de internet sau probleme cu consola/aplicația sau contul dvs. Xbox, dar tot nu puteți depăși erorile de sincronizare a contului, luați în considerare anularea abonamentului Game Pass. Cu un nou început și un nou mod de plată, orice probleme anterioare de integrare a contului se vor rezolva automat.

 1. Pentru a anula abonamentul Game Pass, accesați servicii și abonament pagină.
 2. Faceți clic pe „Gestionați” pentru a trece la următoarea secțiune în care vă puteți revizui metodele de plată și puteți anula planul existent.
Gestionarea abonamentelor la servicii achiziționate de persoane Xbox
 1. Din aceeași pagină de membru, vă puteți reporni privilegiile Game Pass.

8. Eliminați un cont Microsoft din consola dvs. Xbox

O altă măsură drastică este să vă eliminați în întregime contul Microsoft de pe consola Xbox, apoi să îl adăugați din nou. Acest lucru se poate face folosind pagina de creare a contului a consolei Xbox.

 1. Folosind pictograma Xbox de pe controler, faceți clic pe „Setări”.
 2. Acum accesați „Cont”.
 3. Faceți clic pe „Eliminați conturile”.
Persoana Xbox a cumpărat Scăpați contul
 1. După ce vă eliminați contul, îl puteți adăuga din nou dintr-o pictogramă de meniu „Adăugați nou”.

9. Reînregistrați-vă dispozitivul în contul Xbox

Dacă dispozitivul dvs. Xbox nu reușește să se conecteze la contul dvs. licențiat Game Pass, puteți încerca să îl înregistrați din nou. Indiferent dacă jucați jocuri Xbox pe consolă sau pe computer, puteți oricând să reporniți rețeaua.

 1. În orice browser web, conectați-vă la site-ul web de asistență Xbox și vizitați zona de notificări.
 2. Sub numele de utilizator și pictograma dvs., faceți clic pe „Mai multe acțiuni” pentru a afișa un meniu drop-down.
 3. Faceți clic pe „Setări Xbox” pentru a beneficia de mai multe opțiuni.
Setările contului achiziționat de persoană Xbox
 1. În pasul următor, veți vedea o listă de dispozitive pe care Xbox a fost configurat. Dacă nu găsiți consola Xbox sau PC-ul pe care jucați jocuri, faceți clic pe „Înregistrați dispozitivul” pentru a lansa un ecran pop-up.
Dispozitive de înregistrare cumpărate de persoană Xbox
 1. Introduceți regiunea, numărul de serie și modelul dispozitivului Xbox, cum ar fi Xbox One, Xbox One S, Xbox Series X etc.
Numărul de serie achiziționat de la Xbox Introduceți
 1. Dacă nu știți unde să căutați numărul de serie al consolei Xbox, faceți clic pe „Ajută-mă să-mi găsesc numărul de serie”.
 2. Rezolvați un simplu Captcha pentru a confirma înregistrarea dispozitivului dvs. Xbox specific.
Persoana Xbox a cumpărat din nou dispozitivul de înregistrare

10. Resetați din fabrică consola Xbox

Aceasta ar trebui să fie încercată numai dacă toate celelalte metode nu au reușit să vă conecteze online. Efectuând o resetare din fabrică pe Consola Xbox vă permite să reporniți dispozitivul în stare perfectă.

 1. Folosind butonul pictogramă Xbox controlerul dvs., deschideți meniul ghidat. Din „Jocurile și aplicațiile mele”, veți vedea o opțiune pentru „Informații despre Consola de sistem”.
 2. Mergeți în calea meniului „Consola de sistem” și veți vedea o opțiune pentru „Resetați consola”.
Persoana Xbox a cumpărat resetează consola prin intermediul consolei de sistem
 1. Odată ce începe resetarea, nu o puteți opri la jumătatea drumului. Când sunteți gata, faceți clic pe „Resetați și eliminați totul” pentru a continua.
Persoana Xbox a cumpărat Reset Console acum

Notă: Un mare dezavantaj este că toate datele dvs. personale și jocurile/aplicațiile vor dispărea (deși le puteți păstra, cel mai bine este să mergeți la o resetare completă.)

întrebări frecvente

Voi vedea eroarea „Persoana care a cumpărat acest lucru trebuie să se conecteze” în timpul migrării la cea mai recentă versiune Xbox?

Dacă migrați de la Xbox mai veche la una mai recentă, cum ar fi One X/Series X, toate datele dvs. vor fi transferate automat pe noua consolă. Mai mult, noua consolă va deveni automat consola dvs. Acasă. Astfel, nu veți vedea această eroare în cele mai recente modele Xbox.

De ce îmi spune Xbox-ul meu să mă conectez sau să reînnoiesc abonamentul?

Dacă Xbox-ul tău tot îți spune să reînnoiești abonamentul, în ciuda unui cont valid care nu va expira în curând, trebuie doar să repornești consola, să te deconectezi de la ea o dată și să te reconectați. De asemenea, verificați dacă Consola dvs. Xbox a fost setată ca un dispozitivul principal de consolă.

De ce este blocat contul meu Xbox?

Starea blocată a contului Xbox indică faptul că Microsoft a detectat activitate suspectă cu contul dvs. Sau este posibil să fi încălcat termenii și condițiile acestora. Vorbind cu asistența pentru clienți Xbox vă poate ajuta să recâștigați accesul.

Credit imagine: Unsplash. Toate capturile de ecran de Sayak Boral

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x