10 noi jocuri mobile iOS și Android pentru a juca luna aceasta

10 noi jocuri mobile iOS și Android pentru a juca luna aceasta

Este un moment ciudat să trăiești chiar acum. Deoarece mulți dintre noi stăm închiși în casele noastre, putem cel puțin să ajungem din urmă la jocurile cele mai noi iOS și Android. Chiar dacă lumea stă nemișcată, este reconfortant să știm că jocurile noi și extraordinare pe mobil continuă să fie lansate.

Luna aceasta a apărut două IP-uri extrem de populare pe platformele mobile, precum și câteva surprize cu totul noi, așa că derulați în jos și bucurați-vă!

1. Dead by Daylight Mobile

Platforme: iOS, Android

Dead by Daylight este un joc de groază multiplayer asimetric 4-v-1 în care patru adolescenți slab echipați încearcă să scape de un criminal vicios controlat de un alt jucător. Acum a ajuns pe mobil într-o formă condensată, dar foarte realizată.

Cu cât joci mai mult, cu atât ai mai multe avantaje și abilități pentru personajele tale, în timp ce personajele ucigașe sunt inspirate de tot felul de basme și filme. Există clovni ucigași, infirmiere care zvâcnesc și ucigași autorizați precum Freddy Krueger, Michael Myers și Demogorgon din Stranger Things.

2. Crash Bandicoot Mobile

Platforme: Android

În felul lor, jocurile originale Crash Bandicoot erau alergători interminabili, care te puneau într-un coridor îngust în care singura modalitate de a alerga era înaintarea prin nivelurile vibrante pline de obstacole.

Noi jocuri Android Ios 2020 Crash Bandicoot Mobile

Vezi unde mergem cu asta. Crash Bandicoot Mobile este un alergător infinit în stilul Temple Run și, bine, Crash Bandicoot. Nu puteți opri alergarea, dar puteți sări și să vă învârtiți prin inamici și lădițele Nitro trecute, mâncând merele alea de pe drum.

Este simplitatea și dependența unui joc mobil clasic în iubitul stil de artă Crash.

3. Sabia sumbru

Platforme: iOS

Și acum pentru ceva puțin mai puțin mainstream. Bleak Sword, publicat de casa indie înfricoșătoare Devolver, este un joc de acțiune monocromatic dur, situat într-o țară puternică în stilul Dark Souls.

Noi Ios Jocuri Android 2020 Bleak Sword

Așteptați șefi redutabili, mănuși sumbre și fundaluri abandonate, în timp ce luptați prin demoni și monștri pentru a vă despărți. Jucătorii sufletești își vor intra mai ușor în jocul de atac, de intrare și de ieșire, dar aceasta nu este o călătorie ușoară pentru nimeni.

4. Fotbal sociabil

Platforme: iOS

A existat de ceva vreme în Early Access, dar abia de curând Sociable Soccer, proiectat de dezvoltatorul Sensible Soccer Jon Hare, a început să aducă unele îmbunătățiri serioase.

Noi jocuri Android Ios 2020 Sociable Soccer

Inspirat de Sensible Soccer, desigur, Sociable Soccer oferă o formulă simplă de fotbal rapidă, concentrată în jurul jocului online, ligilor și meciurilor rapide. Este remarcabil de accesibil și se simte mai potrivit pentru formatul mobil decât ofertele oarecum ciudate ale EA Sports și FIFA.

5. Polițiști rebeli

Platforme: iOS, Android

De la dezvoltatorii simțitorului polițist simpatic Acesta este Poliția, Rebel Cops se apropie de o echipă plină de furtuni de roztag rozzas care au pornit să scape orașul de crimă.

Noi Ios Jocuri Android 2020 Rebel Cops

Mai asemănător unui joc XCOM decât al predecesorului său, acesta este un joc tactic bazat pe ture, care se desfășoară pe mai multe etape dintr-un oraș condus de crime. Duck în spatele acoperirii, flancează-ți dușmanii și stochează-ți echipa cu echipamente pentru a-i menține în viață.

Doar un glonț bine țintit poate face diferența, fie pentru tine, fie pentru inamic, făcând din asta o plină de suspans și înverșunată.

6. Castlevania: Symphony of the Night

Platforme: iOS, Android

Unul dintre cele mai importante jocuri realizate vreodată (mai ales în lumina renașterii Metroidvania din ultimul deceniu), Symphony of the Night este o opulentă, campionă, care se rotește prin castelul lui Dracula. În calitate de erou vampiric Alucard, explorați structura întinsă într-un mod neliniar, căutând obiecte și abilități care să-i deblocheze în cele din urmă adânciturile și secretele.

Jocuri noi Ios Android Castlevania Sotn

Acesta este jocul Castlevania de la care „Metroidvania” și-a primit jumătate din nume, iar până în prezent rămâne o capodoperă de prezentare, design de nivel și progresie satisfăcătoare. Cel mai bine se joacă cu un controler, deoarece comenzile de pe ecranul tactil pot fi puțin dificile pentru precizia veche-școlară necesară aici.

7. Pariul lui Pascal

Platforme: iOS, Android (Data TBD)

Mult așteptatul RPG de acțiune care poate fi cel mai bine descris ca „Dark Souls Mobile” a apărut în cele din urmă la începutul anului 2020. Ciclul lung de dezvoltare a meritat, totuși, deoarece reușește să stoarce pedepsirea, sincronizarea și rezistența. combaterea inspirației sale până la un mic ecran.

Noi jocuri Android Ios 2020 Pascals Wager

Jocul arată absolut frumos, aruncându-te într-o lume fantezie moribundă plină de războinici căzuți, orașe sparte și medii în care se pare că și cerul putrezește. Fiți avertizat că acesta este un foarte greu jocul – așa cum se intenționează – și se adresează foarte mult jucătorilor care caută o experiență cu provocări ridicate, cu recompense mari, mai degrabă decât ceva mai rapid și mai casual.

8. Harvest Moon: Mad Dash

Platforme: iOS, Android

Fără Harvest Moon, aproape sigur nu ar fi existat nici o vale Stardew. Jocul fermier în care crești recolte și animale, îți construiești o casă și chiar te căsătorești, are o moștenire lungă datând din anii 90, iar acest spinoff mobil condensează jocul de ritm lent, într-un format mai rapid.

Jocuri Android Ios noi 2020 Harvest Moon Mad Dash

Este de fapt un joc foarte diferit de seria principală, care se desfășoară pe nenumărate etape în care parcurgeți plantarea și creșterea în hiperspeed, cu o limită de timp. Aruncă simul agricol într-un format de puzzle și funcționează destul de bine. Aveți grijă să nu vă lăsați legumele să crească prea mult, ca să nu distrugeți lotul și să nu reușiți nivelul!

9. Stellaris: Galaxy Command

Platforme: iOS (Data TBC), Android

Acesta a apărut inițial anul trecut, dar după o serie de probleme tehnice, a fost eliminat de pe vitrinele digitale pentru o re-face. Acum, când a fost relansat (cu acces timpuriu), Stellaris: Galaxy Command începe să arate sclipiri de promisiune, demne de originile sale de mare strategie.

Noi Ios Jocuri Android Stellaris Galaxy Command

Diferite elemente și profunzime care fac din Stellaris original o slogană cărnoasă a unui joc au fost tăiate, dar spiritul spațial de mare strategie este încă aici, pe măsură ce construiți o stație spațială, formați alianțe intergalactice pentru resurse și război și căutați să deveniți un mare jucător în politica cosmosului.

Jocul mai are încă câțiva ani lumină înainte de a fi complet concretizat, dar potențialul este deja vizibil.

10. Compania eroilor

Platforme: iOS

Nu le fac așa cum erau, și cu siguranță nu le fac ca excelenta Companie a Eroilor – jocul de strategie bazat pe echipa de epocă situat în haosul celui de-al doilea război mondial. Acesta este probabil motivul pentru care acest port iPad al jocului este instantaneu unul dintre cele mai bune jocuri RTS lansate vreodată pentru platformele mobile: o gândire solicitantă, inteligentă, tactică și o voință de fier de a trece prin unele dintre scenariile din spate-la-perete pe care te cufundă în.

Noi Ios Jocuri Android 2020 Compania eroilor

Comenzile tactile funcționează excelent, oferind câteva opțiuni de control, inclusiv o roată de comandă proiectată pentru ecranul tactil sau panoul de comandă original. Funcționează și cu un creion Apple, oferind un plus de precizie în timp ce căutați să vă ghidați soldații prin diferite misiuni în Europa devastată de război.

Doriți să jucați toate aceste jocuri mobile pe un computer (bine, cele pe care oricum nu le puteți juca deja pe un computer)? Iată câteva dintre cele mai bune emulatoare Android pentru a face exact asta. Sau dacă jocurile de mai sus nu sunt chiar viteza ta, vezi cele mai bune jocuri de fotografiere offline pentru Android pe care le poți obține în 2020.