10 sfaturi Pro pentru Call Of Duty: Modern Warfare Multiplayer pe care ar trebui să-l cunoașteți

⌛ Reading Time: 3 minutes

10 sfaturi Pro pentru Call Of Duty: Modern Warfare Multiplayer pe care ar trebui să-l cunoașteți

Caracteristica multiplayer a Call of Duty: Modern Warfare o face incredibil de interesantă. Deși suntem obișnuiți să cucerim jocurile video pe cont propriu, faptul că trebuie să lucrăm cu alții pentru a câștiga poate face sau rupe experiența.

Dacă sunteți cineva care se luptă în Modern Warfare Multiplayer, atunci avem vești minunate pentru dvs. Cu sfaturile profesionale pe care le-am enumerat mai jos, veți fi cu siguranță un pas înaintea adversarilor dvs. Și asta va duce fără îndoială la victorie.

1. Îmbunătățește-ți cunoștințele de COD

Înainte de orice altceva, acumularea cunoștințelor dvs. Call of Duty este un avantaj. În timp ce jocul altor jocuri din seria COD nu este necesar, familiarizarea cu interfața vă oferă un avantaj asupra competiției.

Dacă nu ați jucat alte serii COD, atunci veți avea și cunoștințe teoretice. Încercați să citiți mai multe despre Modern Warfare și să vă familiarizați cu modul în care puteți naviga în siguranță pe hartă. Acesta va fi un loc minunat pentru a începe.

2. Concentrați-vă

Un alt sfat util este să vă concentrați asupra obiectivului dvs. Începătorii simt adesea că respectarea obiectivului poate fi repetitivă și plictisitoare, așa că tind să-și facă propriile lucruri în timp ce echipa se confruntă cu inamicul. După cum știm cu toții, aceasta este o rețetă instantanee pentru dezastru.

Rețineți că acesta este un joc multiplayer, deci trebuie să țineți la inimă obiectivul echipei.

3. Munca în echipă este esențială

Vorbind despre multiplayer, munca în echipă este esențială în Call of Duty: Modern Warfare. Deoarece trebuie să lucrați cu alți jucători, este ușor să vedeți că munca în echipă ar trebui să fie prioritatea dvs. principală.

În timp ce un Killstreak impresionant arată excelent în profilul dvs., acest lucru va fi inutil dacă nu ați reușit să vă protejați sau să vă ajutați colegii de echipă în timpul focului încrucișat.

Pe cât posibil, păstrați linia de comunicare deschisă între colegii de echipă. Acest lucru se va face unul pe celălalt ușor de localizat pentru asistențe mai ușoare – ducând astfel la dominarea echipei.

4. Îmbunătățiți-vă scopul și fotografierea

Deși munca în echipă este esențială, trebuie totuși să vă îmbunătățiți abilitățile personajului pentru a vă ajuta echipa să câștige. Și puteți face acest lucru doar îmbunătățind obiectivul și trăgând.

Puteți îmbunătăți acest lucru pe măsură ce jucați, așa că nu este nevoie să fiți atât de greu cu voi înșivă dacă ratați prima dată. De asemenea, puteți încerca hackerii Modern Warfare aimbot pentru direcționarea fără efort. Iată și alte hack-uri: https://battlelog.co/modern-warfare-hacks-aimbot/

Un alt sfat cheie atunci când vine vorba de înlăturarea inamicului este să țintești capul. Capul este de obicei punctul slab al unui personaj, așa că lovirea acestuia va duce la o ucidere instantanee. Chiar dacă ți-e dor, vei lovi în continuare gâtul sau o parte a corpului din apropiere și asta te ajută să le dai jos.

5. Reîncărcați cu atenție

Întrucât trebuie să te confrunți cu jucători din viața reală în Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer, trebuie să fii mereu alert. Acestea fiind spuse, nu doriți să fiți în preajma unui inamic atunci când sunteți cel mai vulnerabil – când încercați să reîncărcați.

Astfel, vă sfătuim să vă maximizați muniția ori de câte ori puteți. Apoi, reîncărcați numai atunci când știți că vă aflați într-un loc sigur, deci nu trebuie să coborâți fără șansa de a lupta.

6. Setați setările la dreapta

La începutul jocului, o vei face joacă Modern Warfare folosind setările implicite ale jocului. Pe măsură ce vă deplasați, s-ar putea să simțiți că nu se potrivește gustului sau stilului dvs. de joc.

Din fericire, creatorii de jocuri permit jucătorilor să modifice unele dintre setările sale pentru a-l adapta după bunul plac. Acest lucru va face jocul mai confortabil pentru dvs. și acest lucru vă ajută să obțineți victoria.

7. Folosiți setul cu cască

Este posibil să nu vă dați seama, dar căștile dvs. pot fi cel mai bun prieten al dvs. în timp ce jucați Modern Warfare. Când folosiți o cască de jocuri, veți auzi totul în jurul vostru – chiar și pașii inamicului. Acest lucru vă ajută să rămâneți mai atenți, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la atacurile furtune.

8. Aleargă numai când trebuie

În mod similar, încercați să nu alergați. Când alergi, creezi pași mai puternici și asta ar putea alerta inamicul despre locul în care te afli. De asemenea, alergarea te face vizibilă și asta te poate face o țintă ușoară.

9. Nu vă fie frică să experimentați

Un alt sfat profesional pe care vrem să îl împărtășim este să nu ne fie frică să încercăm noi arme sau tehnici. Acest lucru nu numai că vă va îmbunătăți performanța generală, dar vă va ajuta și să vă optimizați potențialul personajului.

10. Nu-ți pierde calmul

Cel mai important, amintiți-vă întotdeauna că Call of Duty: Modern Warfare este un joc menit să fie o distracție grozavă. Indiferent dacă câștigi sau pierzi, păstrează-ți întotdeauna calmul și amintește-ți că scopul său este să te distrezi. Dacă câștigi, sărbătorește. Și dacă nu, atunci căutați modalități de a vă îmbunătăți.

Și gata – acestea sunt cele 10 sfaturi profesionale pentru Call of Duty Modern Warfare Multiplayer. Sperăm să o folosiți în avantajul dvs. data viitoare când jucați.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.