10 teme grozave cu coajă de gnom

10 teme grozave cu coajă de gnom
⏱️ 4 min read

Îți place Gnome Shell dar urăști cum arată? Nu vă faceți griji, Internetul este plin de teme mai frumoase din care să alegeți. De fapt, sunt atât de multe, încât a trebuit să o filtrăm la zece teme atât de arătoase, încât va trebui doar să treci prin cameră și să le spui „Bună ziua”

Notă: instrucțiunile de instalare pentru toate aceste teme pot fi găsite pe aceeași pagină în care le descărcați.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Tema Arc

Una dintre cele mai populare teme de pe Gnome este la bord cu tendința de design către planeitate. Arc este un pic W10 din punct de vedere estetic, dar aspectele ferestrelor, panourile de navigare și așa mai departe sunt mai mult OS X. Are elemente transparente în părți mici ale ferestrelor, cum ar fi și panourile de navigare, oferindu-i un pic de adâncime și texturi binevenite, dar niciodată atât de mult încât să devină dezordonat. Încercați și vedeți despre ce e vorba.

2. Adapta

best-gnome-shell-themes-adapta

Inspirat de etosul Material Design cel mai cunoscut în sistemul de operare Android, Adapta este o temă îndrăzneață pentru cei care doresc să facă o declarație. Totul din această temă arată înțepător, contrastant și în mare măsură plat, oferindu-i un sentiment aproape „Post-It”. Versiunea implicită este întunecată, cu elemente cyan vii, ceea ce o face destul de ușoară și pentru încordarea ochilor.

3. Zukitwo

8-great-gnome-shell-themes-zukitwo

Zukitwoeste o temă frumoasă, transparentă și cu aspect minimal. Poate face ca desktop-ul Gnome Shell să arate absolut uimitor, fără a înnebuni cu modificările de stil. Uneori lucrurile simple arată cel mai bine.

4. Lexic

8-great-gnome-shell-themes-lexis

Lexic este o temă incredibil de răcoritoare pe care am așteptat-o ​​cu toții. Nu merge pentru tendința tipică de design plat și, în schimb, merge pe drumul său, eliminând piesele în exces din bara superioară Gnome Shell. Și, făcând acest lucru, face ca Gnome să arate complet nou și strălucitor.

5. Zukitre Shell

8-great-gnome-shell-themes-zukitre

Zukitre Shell este o temă Gnome Shell inspirată de o temă GTK care poartă același nume. Cu siguranță nu există niciun fel de lipsă de teme pentru Gnome care să favorizeze o paletă de culori negru, dar totuși arată minunat.

6. NovaShell

8-great-gnome-shell-themes-novashell

Deci, dacă articolele mele din trecut sunt vreo indicație, prefer minimalismul atunci când vine vorba de design și mai ales când vine vorba de estetică. NovaShell este o temă dedicată simplificării Gnome Shell în departamentul look și este unul dintre exemplele mele preferate. Dacă iubești minimul, probabil că îți va plăcea NovaShell.

7. EleganZe

8-great-gnome-shell-themes-eleganze

EleganZe este elegant sau, mai exact, arată elegant. Schimbă puțin Gnome și îl face transparent și mai ușor pentru ochi. Practic asta face această temă. Este nevoie de Gnome și face totul ușor de văzut. Nu îl complică excesiv cu schimbări nebunești, ci doar lucruri mici. În general, EleganZe este o temă modestă pentru persoanele modeste.

8. Gnome de ambianță

8-great-gnome-shell-themes-ambiance

Ați dorit vreodată să faceți ca desktopul dvs. Gnome Shell să semene mai mult cu Unity sau Ubuntu? Dacă instalați Ambianța Gnome la sistemul dvs., veți putea! Această temă se inspiră din tema Ambiance care a fost livrată cu Ubuntu de ani de zile. Cât de minunat este asta?

9. Oxigeniu

8-mare-gnom-coajă-teme-oxigeniu

Îmi place KDE. Îmi place și Gnome. Când am descoperit că cineva a creat o temă care face ca Gnome Shell să arate ca KDE, nu mi-am putut stăpâni entuziasmul. Verifică Oxigeniu. Este versiunea Gnome Shell a temei KDE Plasma cunoscută sub numele de Oxigen. Dacă vă place modul în care arată KDE, dar sunteți în prezent pe Gnome, aș lua-o în serios în considerare.

10. Xenlism

8-great-gnome-shell-themes-xenlism

Xenlism este o temă inspirată de tema managerului de ferestre al Elementary OS. Foarte minim. De fapt, atât de minim, bara Gnome este complet transparentă. Această temă este în mod clar destinată să ajute la transformarea Gnome Shell într-un lucru similar cu mediul desktop al Elementary’s Pantheon. Și știi ce? Arată minunat! Dacă iubești minimalismul, Xenlismul ar trebui să fie chiar pe aleea ta.

Concluzie

Îl iubesc pe Gnome, trebuie să mărturisesc. În opinia mea, niciun alt mediu desktop pe Linux nu arată la fel de bine. Și când vine vorba de teme, niciun alt desktop nu ar putea fi făcut să arate atât de bine cu un efort atât de mic. Bucurați-vă de listă!

Aveți o temă Gnome Shell preferată care nu a fost enumerată mai sus? Ne-ar plăcea să vă ascultăm preferatul în secțiunea de comentarii de mai jos!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x