11 aplicații pentru a viziona videoclipuri cu prietenii online

11 aplicații pentru a viziona videoclipuri cu prietenii online
⏱️ 13 min read

Este întotdeauna minunat să ne întâlnim cu prietenii sau familia și să ne hrănim pe canapea pentru a viziona un film sau să ne uităm la cel mai recent televizor obligatoriu.

Din păcate, poate fi dificil să îi aduni pe toți în aceeași cameră. Din fericire, există o serie de servicii care vă permit să vă bucurați de conținutul dvs. online preferat precum Netflix și YouTube sincronizat, indiferent unde vă aflați. Deci, indiferent dacă vă aflați într-o relație la distanță, v-ați mutat de acasă sau doriți să rămâneți conectat cu prietenii din întreaga lume, veți dori cu siguranță să consultați această listă.

1. Măriți

Toată lumea vorbește despre această aplicație de videoconferință în acest moment. Oferă o modalitate rapidă și ușoară de a configura întâlniri pline de oameni, pe care le puteți accesa prin intermediul aplicației sau printr-o adresă URL din browser.

Zoom vine cu o mulțime de funcții excelente, dar una dintre cele mai bune este partajarea ecranului, care vă permite să împărtășiți orice se întâmplă pe ecran, inclusiv orice film sau emisiune TV ați putea viziona.

Puteți controla volumul sunetului a ceea ce urmăriți pentru prietenii dvs. și aveți, de asemenea, opțiunea de a vă lăsa vizibile camerele web, permițându-vă să vă vedeți prietenii în timp ce vizionați – minunat pentru a vedea acele reacții instantanee în filmele de groază!

2. Două șapte

Creat de un cuplu care a trebuit să petreacă perioade lungi de timp în relație, douăsprezece este conceput având în vedere simplitatea și rulează direct din browserul dvs.

Urmăriți videoclipuri împreună cu prietenii online Twoseven 3

Twoseven acceptă YouTube, Netflix, Vimeo și Crunchyroll până acum, dar, în mod esențial, vă permite să vizionați videoclipuri private pe care oricare dintre ele le are pe computerul lor (doar unul dintre voi trebuie să dețină videoclipul).

Asta nu e tot. Aplicația bazată pe browser are funcții de text și video încorporate, deci nu trebuie să vă bazați pe o aplicație de chat video externă pentru a vă vedea prietenul și a vă împărtăși experiența de vizionare video față în față.

Există chiar și un două două extensii Chrome care vă permite să aflați instantaneu dacă un videoclip de pe un anumit site web este acceptat în aplicație și vă permite să îl distribuiți prietenului dvs. cu câteva clicuri.

3. Plug.DJ

Acesta este un concept foarte interesant, destinat mai mult celor care doresc să împărtășească videoclipuri muzicale sau clipuri YouTube cu prietenii lor, mai degrabă decât să urmărească filme întregi sau emisiuni TV. Plug.DJ creează o cameră privată pentru ca toți prietenii tăi să poată chat și să alinieze o listă de videoclipuri muzicale.

Vizionează videoclipuri online cu Prietenii Plug Dj

Ești efectiv pe rând să fii DJ, înșirând o grămadă de videoclipuri muzicale pe care prietenii tăi le pot comenta și chiar vota. Va trebui să participați la cel mai bun joc dacă nu doriți să fiți votat din cabina digitală DJ pe care ați creat-o.

Are o interfață grafică elegantă și neintrusivă, ceea ce îl face perfect să pleci alergând pe marele ecran în timpul unei întâlniri cu prietenii care pot fi acolo în persoană, în timp ce prietenii îndepărtați se joacă prin intermediul aplicației.

4. Syncplay

Multi-platformă și compatibilă cu toate cele mai mari aplicații de player video disponibile (inclusiv VLC, KM Player și Media Player Classic), Syncplay este un instrument gratuit care vă permite să sincronizați fluxurile video cu prietenii. Trebuie să aveți filmele pe care doriți să le vizionați stocate local pe hard disk, dar odată ce vă configurați, este doar un caz în care dvs. și prietenul dvs. spuneți că sunteți „Gata de vizionat” și apăsați butonul Redare.

vizionați-videoclipuri-online-cu-prieteni-sincronizare

Oricare dintre ele poate întrerupe și derula înapoi fluxul și este o modalitate excelentă de a beneficia de confortul utilizării playerului dvs. video preferat în timp ce vizionați filme împreună.

5. Watch2gether

Cu Watch2gether, vizionarea videoclipurilor online cu prietenii în timp real este destul de simplă. Nu este necesară înregistrarea – tot ce aveți nevoie este o poreclă temporară.

Watch2gether

Pentru a începe, faceți clic pe butonul „Creați o cameră” de pe pagina sa de pornire. Introduceți porecla dvs. temporară și vă va duce la o cameră video (și de chat) unde puteți începe să adăugați prieteni la chat. Aveți opțiunea de a vă invita propriii prieteni într-o cameră pe care ați creat-o sau de a vă alătura unei camere care funcționează deja și de a deveni parte a petrecerii de vizionare și a conversației.

Partea drăguță despre Watch2gether este că aveți posibilitatea de a selecta sau căuta surse video de pe YouTube, Vimeo, DailyMotion sau audio din SoundCloud.

6. Uită-te

Dacă platforma dvs. de streaming preferată este YouTube, atunci Uită-te s-ar putea să fie exact ceea ce căutați. Folosirea Gaze este incredibil de simplă. Un utilizator creează o cameră și trimite linkul pentru cameră către o altă persoană. Asta e. Ambele părți pot începe imediat să transmită în flux videoclipuri sincronizate. Din păcate, Gaze poate fi utilizat simultan doar cu două părți. Deși acest lucru ar putea fi perfect pentru o noapte de întâlnire pe distanțe lungi, dacă intenționați să invitați mai multe persoane, veți dori să vă uitați la unele dintre celelalte servicii de pe această listă.

share-stream-regard

În plus față de streaming de videoclipuri YouTube, Gaze vă permite, de asemenea, să sincronizați fișiere locale. Rețineți că, pentru a face acest lucru, ambele părți trebuie să aibă fișierul pe care doriți să îl urmăriți pe computerele lor. Din fericire, există o serie de site-uri web care permit utilizatorilor să trimită gratuit fișiere mari.

7. Kast

Kast diferă de multe alte servicii menționate în această listă prin faptul că nu se limitează doar la sincronizarea fluxurilor video. În schimb, Kast permite utilizatorilor să „partajeze” în esență un browser. Aceasta permite utilizatorilor să sincronizeze de la distanță tot felul de conținut pe mai multe dispozitive. În timp ce sincronizarea videoclipurilor de pe Netflix sau YouTube poate fi atragerea inițială, Kast poate sincroniza și jocuri, documente și multe altele.

Urmăriți filmul împreună Kast

Ridicarea și alergarea cu Kast este o briză. Puteți descărca clientul Desktop pentru Windows sau macOS sau pur și simplu utilizați versiunea web (acceptată numai în browserul Chrome) pentru a începe o sesiune. De aici, puteți fie să vă creați propria petrecere, fie să vă alăturați fluxului live existent.

8. Petrecerea Netflix

Petrecere Netflix este o extensie de browser exclusivă pentru Chrome. Permite utilizatorilor să sincronizeze redarea video Netflix pe mai multe computere. Deoarece trebuie instalat doar pe un computer, este probabil unul dintre cele mai ușor de configurat. După ce instalați extensia, navigați la Netflix și alegeți un film sau o emisiune TV de urmărit.

După ce se încarcă, întrerupeți videoclipul și faceți clic pe butonul roșu „NP” din partea dreaptă sus a ferestrei browserului. Aceasta va genera un link unic pe care îl puteți trimite altor persoane. Acei oameni vor fi direcționați către „camera” dvs., unde vă pot viziona videoclipul sincronizat cu dvs. În plus, Netflix Party permite utilizatorilor să se angajeze între ei cu o interfață simplă de chat text.

share-stream-netflix-party

Cel mai mare avantaj pentru Netflix Party este că o singură persoană trebuie să aibă extensia instalată. Aceasta înseamnă că persoanele care nu au un abonament Netflix pot fi invitate în continuare să participe la camera dvs. Cu toate acestea, există un dezavantaj flagrant. Deoarece Netflix Party este o extensie de browser, pentru a o utiliza, va trebui să vă urmăriți videoclipurile prin Chrome. Aceasta înseamnă că toată lumea va fi forțată să se strângă în jurul computerelor lor.

9. Sincronizare video

Dacă aveți nevoie de confidențialitate, Sincronizați videoclipul este pentru tine. Sync Video a fost creat cu siguranță având în vedere un pic mai multă confidențialitate, deoarece vă permite să vizionați videoclipuri online cu prietenii gratuit. Aici nu este permisă o poreclă temporară. Înregistrarea pentru acest serviciu gratuit este o cerință.

Sincronizați videoclipul

Aspectul pozitiv este că, odată înregistrat, sunteți înzestrat cu propria „cameră virtuală” privată, permanentă. Puteți reveni în această cameră de fiecare dată când doriți să utilizați serviciul și să invitați prietenii să vizioneze videoclipuri online cu dvs.

Videoclipurile Vimeo și YouTube pot fi adăugate și salvate în liste de redare și vizionate de dvs. și de prietenii dvs. în „camera” dvs. virtuală în orice moment. De asemenea, puteți crea camere noi sau creați o poreclă nouă în orice moment.

Acest lucru neagă problema „trolilor” omniprezenți pe Internet care ar putea să se aventureze în spațiul dvs. virtual, intrând în confidențialitatea dvs. și a prietenilor dvs.

Puteți invita prietenii în „camera” dvs. în orice moment, făcând clic pe „invitați” în partea dreaptă sus a paginii. Aveți opțiunea de a vă face „camera” publică, dacă alegeți acest lucru, deși majoritatea nu aleg această opțiune cu Sync Video.

10. MyCircleTV

Acesta este mare prin faptul că încorporează capabilități VoIP. MyCircleTV aduce în prim plan caracteristica cheie a chat-ului vocal gratuit în timp ce vizionați videoclipuri online cu prietenii. Mulți oameni doresc și caută acest lucru ca o caracteristică atunci când aleg următorul lucru important în serviciile de telecomunicații, mai ales atunci când este o soluție gratuită.

MyCircleTV

MyCircleTV permite grupurilor de prieteni să se bucure de ore și ore de chat gratuit în timp ce vizionează videoclipuri online cu prietenii. Prietenii pot fi invitați printr-o varietate de moduri, inclusiv Twitter, LinkedIn, Facebook și e-mail.

Nu există nicio cerință de înregistrare pe MyCircleTV, dar odată înregistrat, veți fi în funcțiune, urmărind videoclipuri gratuite online cu prietenii.

Videoclipurile de la DailyMotion, Vimeo și YouTube pot fi partajate în aceste chat-uri vocale. Ca bonus suplimentar, 5 GB video pot fi încărcați într-un spațiu personalizat pentru utilizator în următoarele formate video: .mp4 (h264, AVC sau MPEG4-PART10 pentru video și AAC pentru audio) și .flv.

Există unele diferențe între a avea un cont înregistrat și un cont neînregistrat, inclusiv următoarele:

  • 5 GB spațiu pentru încărcări video în spațiul de stocare myCloud
  • Profil utilizator
  • Istoricul invitațiilor

10. Plex VR

Plex VR duce sincronizarea videoclipului la un alt nivel. În loc să partajați pur și simplu un ecran, Plex VR vă permite să împărtășiți un apartament virtual la mansardă, un autovehicul sau un „gol” înfiorător cu prietenii și cei dragi.

În aceste spații virtuale, veți putea discuta cu prietenii dvs. și puteți urmări videoclipuri provenite dintr-una din biblioteca media Plex a utilizatorului. Videoclipurile sunt sincronizate astfel încât toți utilizatorii să experimenteze videoclipul simultan; cu toate acestea, utilizatorii pot schimba independent dimensiunea și poziția ecranului pentru a se potrivi preferințelor lor. În cele din urmă, pentru a termina totul, toată lumea are un avatar drăguț asemănător Duplo care îi reprezintă în cameră.

share-stream-plex-vr

Plex VR este cel mai complicat mod de a partaja conținut de streaming cu prietenii de la distanță și potențial cel mai scump. Pentru ca toate acestea să funcționeze, toți participanții trebuie să aibă Google Daydream, Gear VR sau Oculus Go-hardware compatibil.

Acum este un moment la fel de bun ca oricând să începeți să faceți reviste video, așa că am creat o listă cu cele mai bune aplicații de jurnal video online pentru dvs. Sau dacă aveți o bibliotecă frumoasă de filme pe hard disk pe care doriți să le urmăriți cu oameni, iată cele mai bune site-uri de unde puteți descărca subtitrări de filme.

Această postare a fost actualizată în aprilie 2020.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x