11 dintre cele mai bune aplicații pentru cărți de colorat pentru Android și iPhone

Best Coloring Book Apps Featured
⏱️ 10 min read

Ca adult, cărțile de colorat pot fi un loc grozav la care să apelezi pentru a scăpa de stres. Din fericire, App Store și Play Store sunt pline de opțiuni. Indiferent dacă vă concentrați pe manga, culoarea după numere sau doar colorarea în forme, această listă include unele dintre cele mai bune aplicații pentru cărți de colorat pentru copii și adulți, atât pentru Android, cât și pentru iOS.

1. Carte de colorat anime și manga (iOS)

Disponibil pe iOS atât pentru iPhone, cât și pentru iPad, există mai mult de trei pagini de colorat în total pe care să le încercați. Încercați o dată oricare dintre imagini, ștergeți și începeți totul din nou.

Cele mai bune aplicații pentru cărți de colorat Anime și manga

Cu suportul Apple Pencil pe toate modelele actuale de iPad, puteți obține și mai multe detalii despre desenul dvs. și puteți juca cu diferite culori din nou și din nou. Cel mai bun dintre toate, există suport și pentru Mac-urile M1, deși experiența de desen este, fără îndoială, mai bună pe un ecran tactil.

2. Colorify: carte de colorat gratuită (Android)

O carte remarcabilă de colorat bazată pe mandale pe Android, Colorify: Carte de colorat gratuită este o opțiune excelentă, gratuită pentru toată lumea. Există o mulțime de categorii, inclusiv exotice, modele, zoologice, florale, mandale, animale etc. Alegeți una dintre fotografiile incluse, alegeți-vă culoarea și începeți să pictați.

Cele mai bune aplicații pentru cărți de colorat Colorify

Nu există nicio taxă pentru nimic din aplicație sau descărcare, așa că accentul se pune în întregime pe colorare. Utilizați degrade, ciupiți pentru a mări și micșora și salvați-vă munca pentru a o revedea mai târziu. Fiecare desen este offline, astfel încât să vă puteți salva munca și să vă întoarceți într-o oră sau o săptămână și să reluați de unde ați rămas.

3. Happy Color – Colorează după număr (Android)

Această aplicație de culoare după număr bazată pe Android numită în mod corespunzător Happy Color – Colorează după număr este una dintre opțiunile la prețuri mai bune din Magazinul Play. Cu imagini din peste 40 de categorii, există opțiuni pentru animale, flori, artă, păsări și multe altele. Există chiar și câteva categorii misterioase la care descrierea Magazinului Play le sugerează.

Cele mai bune aplicații pentru cărți de colorat Happy Color

În ceea ce privește costurile, Happy Color este mai puțin costisitoare decât majoritatea concurenților săi bazați pe abonament, oferind achiziții în aplicație cuprinse între 1,99 USD și 7,99 USD. Unii utilizatori s-au plâns că au apărut reclame, dar în general, aplicația este bine revizuită și are o gamă largă de opțiuni.

4. Pigment – ​​Carte de colorat pentru adulți (iOS)

Disponibil pentru iOS, Pigment – ​​Cartea de colorat pentru adulți oferă o gamă largă de oportunități de colorat. Aceasta include nu doar o varietate de mandale, animale și peisaje, ci și 21 de creioane, markere și pensule diferite.

Cele mai bune aplicații pentru cărți de colorat Pigment

Pe deasupra fiecărei ilustrații, utilizatorii Pigment pot utiliza diverse markere, creioane și pensule pentru a fi atât de realiste sau nerealiste pe cât și-ar dori. Și dacă doriți să ușurați puțin lucrurile, există chiar și un mod „tap-to-fill” pentru a merge puțin mai rapid decât metodele tradiționale de colorare.

5. Tayasui Color 2 (iOS)

Un favorit personal, Culoarea Tayasui 2 este una dintre cele mai bune experiențe de colorat din App Store care nu necesită abonament. O achiziție unică de 1,99 USD vă aduce 18 ilustrații originale, precum și un instrument de umplere, un editor de culori și un pipetă color.

Cele mai bune aplicații pentru cărți de colorat Tayasui Color

Setul de instrumente vă invită să alegeți dintre un creion, pastel, marker sau acuarelă, în timp ce dați viață unuia dintre modele. Fiind o aplicație universală, aplicația funcționează atât pe iPhone, cât și pe iPad și permite suportul Apple Pencil pentru o experiență de desen mult mai plăcută.

6. Terapia prin culoare pentru adulți (Android)

Cauți o modalitate de a te scufunda în desenul zentangle? Utilizatorii Android ar trebui să apuce Terapia prin culoare pentru adulți imediat. Cu 50 de imagini diferite pentru colorat, aveți la dispoziție o întreagă paletă de culori plus texturi, autocolante și filtre. Vrei să desenezi în întuneric?

Cele mai bune aplicații pentru cărți de colorat Terapie prin culoare

Modul noapte este acolo pentru a vă ajuta să vă odihniți ochii – totul în timp ce vă odihniți mintea. Aplicația permite reclamelor să păstreze prețul gratuit, dar este în regulă, având în vedere selecția minunată de forme zentangle pe care o aveți la dispoziție. Când ați terminat, nu ezitați să împărtășiți rezultatele pe rețelele sociale direct din aplicație.

7. Carte de colorat pentru adulți (iOS)

O aplicație de colorat gratuită care include floră, faună, mandale, animale, sărbători, mașini și multe altele poate suna prea frumos pentru a fi adevărat. Din fericire, este foarte adevărat și apare sub forma unui Carte de colorat pentru adulți pe iPhone și iPad. Interfața ușor de utilizat vă ajută să sari direct în oricare dintre cele peste două duzini de categorii de desene.

Cele mai bune aplicații pentru cărți de colorat Carte de colorat pentru adulți

Ai nevoie de ajutor în cele mai mici colțuri? Nicio problemă, doar măriți când sunteți în modul peisaj sau vertical și continuați desenul. Nu există anunțuri sau costuri suplimentare pentru a utiliza oricare dintre cele peste 850 de pagini de opțiuni.

8. Colorează după număr: Jocuri de colorat (Android)

Crezi că poți găsi timp să desenezi mai mult de 10.000 de imagini color cu număr? Cu Android-uri Colorează după număr: Jocuri de culori aplicație, sunteți pe cale să aflați. Chiar și cu costuri de până la 39,99 USD pentru aplicația completă, nu ești niciodată fără ceva de desenat fără să plătești un cent. În fiecare zi vor apărea imagini noi pe care le puteți picta după număr, cu fiecare imagine care se spune că durează între una și două ore.

Cele mai bune aplicații pentru cărți de colorat Colorează după număr

Categoriile sunt vaste și includ totul, de la vacanțe, animale, flori, plante, animale de companie, munți, lacuri și multe altele. Sistemul este la fel de bun pentru adulți ca și pentru copii, cu numerele care vă ajută pe fiecare pas. Doar alege culoarea ta și pleacă.

9. Desenați și spuneți HD (iOS)

Desenați și spuneți HD este o opțiune excelentă pentru părinți pentru a ajuta la introducerea desenului copiilor. Este cel mai bun pentru vârste cuprinse între 3 și 9 ani și există mai mult de 32 de fundaluri diferite în 22 de modele diferite, care variază în forme, stiluri și animale.

Cele mai bune aplicații pentru cărți de colorat Draw Tell Hd

Adăugați la asta peste 150 de autocolante care pot fi adăugate deasupra fiecărei imagini și mai mult de 60 de opțiuni de șablon pe versiunea pentru iPad a aplicației, iar copiii au suficient pentru a le ține ocupate ore întregi. Ca parte a devotamentului Academiei Khan pentru educație, aplicația este complet gratuită, fără achiziții în aplicație, pentru ca părinții să-și facă griji că copiii lor cumpără „accidental”.

10. Cartea de colorat pentru copii (Android)

O altă opțiune potrivită pentru copii pentru mulțimea Android este numita potrivit Carte de colorat pentru copii. Oferind peste 190 de pagini de colorat, există conținut mai mult decât suficient pentru a ține copiii ocupați (și liniștiți) ore în șir. Colorarea cu litere alfabetului îi ajută pe copiii mai mici să cunoască alfabetul, în timp ce copiii mai mari se vor bucura de animale, fructe, vehicule și multe altele.

Cele mai bune aplicații pentru cărți de colorat Carte de colorat pentru copii

Tap-to-fill asigură că copiii nu trebuie să-și facă griji pentru a rămâne în rânduri dacă preferă să nu facă mână liberă, iar opțiunea de „anulare” ajută la evitarea oricăror lacrimi. Există câteva achiziții în aplicație pentru a deschide funcționalitatea completă a aplicației, dar sunt limitate la 0,99 USD fiecare.

11. Arta anime (Android)

Pentru fanii Android și anime de acolo, Arta anime este o carte de colorat grozavă de folosit pe toate dispozitivele dvs. Android. Ridică-ți telefonul și creează în timp ce aștepți undeva sau doar stai pe canapea. Există mii de imagini din care să alegeți, deși deblocarea multora dintre ele necesită o taxă potențială.

Cele mai bune aplicații pentru cărți de colorat Artă anime

Numeroase opțiuni gratuite sunt disponibile și adăugate în mod regulat, cu mai multe deblocate, urmărind câteva reclame rapide. Există zeci de culori din care să alegeți, precum și pensule, pentru a vă ajuta să vă perfecționați imaginea anime ideală.

Dacă preferați să colorați pe computer și să nu fie nevoie să descărcați o aplicație specială, consultați aceste site-uri web de colorat.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x