11 dintre cele mai bune teme Windows 10 pe care ar trebui să le verificați

11 dintre cele mai bune teme Windows 10 pe care ar trebui să le verificați
⏱️ 5 min read

În ceea ce privește temele și caracteristicile vizuale, Windows 10 nu este în general văzut ca o platformă super-personalizabilă, cum ar fi Linux. Oricum ar fi, există încă o mulțime de teme oficiale și neoficiale pentru Windows 10, cu care puteți oferi desktop-ului dvs. câteva schimbări destul de incredibile.

Deci, indiferent dacă sunteți în căutarea unei teme nostalgice care să vă ducă înapoi la începutul anilor Windows sau ceva mai înfrigurat de la un designer de la DeviantArt, veți găsi ceva aici.

1. Desktop de Jonatica-andl

Este posibil ca numele să nu dea prea mult, dar o singură privire Tema fascinantă a lui Jonatica-andl ar trebui să vă spun tot ce trebuie să știți. Arată frumos, cu pictograme centralizate în bara de activități și un andocare în stil Mac chiar deasupra acestuia, ajutând totul să arate foarte elegant.

Ne place OSD-ul subtil din colț, care arată informații vitale, cum ar fi utilizarea procesorului, a memoriei și a hard diskului, precum și a vitezei internetului. Și uitați-vă la acel afișaj elegant al datei în partea de sus-centru.

Bara de căutare Google este și un bonus frumos.

2. cakeOS

Un amestec de butoane și icoane vibrante, aproape neon, cu teme albe sau negre ferm opace pentru ferestre reale, cakeOS este o temă de bun gust pentru cei care vor un pic de „pop” la experiența lor cu Windows. Este greu să compari cakeOS cu orice altceva, în afară de a spune că are o senzație de bubblegum-retro. Chiar și butonul Start are un makeover viu, rămânând în același timp cu culorile siglei Windows.

Cele mai bune teme Windows 10 Cakeos

Puteți face diverse ajustări ale temei, cum ar fi alegerea între colțuri fără margini, mărginite sau rotunjite pe ferestrele reale, precum și modul în care arată butoanele când fereastra este în starea de plutire. De asemenea, puteți opta pentru butoane de colț de fereastră rotunjite (în stil macOS) sau pentru cele pătrate în stil Windows.

3. macOS Sierra

Unul dintre principalele lucruri de care se plâng oamenii care trec de la Mac la Windows este designul UI, care este drastic diferit de ceea ce sunt obișnuiți. Ceea ce credeți că este mai bine din punct de vedere al designului este o discuție pentru altă dată, dar ideea este că este suficient de diferit încât să poată fi nevoie să vă obișnuiți mult.

best-windows-10-themes-mac-os-sierra

Sau, în loc să înveți căile Windows, de ce nu doar aduce cu tine experiența UI macOS? De la centrul de notificări la Launchpad, ecranul de blocare și modul în care butoanele de control ale ferestrei stau în colțul din stânga sus al unei ferestre în loc de dreapta sus, această temă este una dintre cele mai bune recreații ale experienței Mac de pe Windows. Din punct de vedere vizual, este aproape perfect, deși unii ar putea fi deranjați de faptul că există opțiuni, cum ar fi „Actualizarea software-ului Apple”, care sunt practic redundante (în loc să, de exemplu, să vă redirecționeze către meniul Windows Update).

Vestea bună este că puteți aplica această temă la orice versiune de Windows de la XP până la 10.

4. GreyEveTheme

Una dintre cele mai bune teme „întunecate” din vremurile recente, GreyEveTheme face Windows 10 literalmente mult mai ușor pentru ochi cu paleta sa de culori de negri și gri. Pentru cei care găsesc fundalurile albe dure ale ferestrelor, cum ar fi File Explorer și aplicația Setări, acesta este pentru dvs.

best-windows-10-themes-greyevetheme

Rețineți că această temă nu include nicio modificare a interfeței sau a designului. Se lipeste de designul Windows 10 plat și aproape stinge luminile de pe el. Dacă sunteți în căutarea unor revizii mai semnificative ale aspectului Windows 10, citiți mai departe …

5. Windows XP

Să începem cu cea mai nostalgică și mai iubită temă din istoria Windows – Windows XP. Bara de activități albastră și verde nu arată doar atât de primitoare și de agitată?

best-windows-10-themes-classic-shell-windows-xp

Pentru a obține un aspect autentic Windows XP, trebuie mai întâi să obțineți Shell clasic, care oferă instrumentele de personalizare necesare pentru Windows 10. După aceea puteți obține Suită clasică Shell XP pentru Windows 10 pentru a obține acel aspect XP nealterat.

6. Schițe de cultură din Taiwan

best-windows-10-themes-taiwan-culture-schițe

Schițe de cultură din Taiwan este singura temă de fapt de la Microsoft care a intrat pe listă. Este practic o colecție glorificată de imagini de fundal cu o potrivire de culoare. Imaginile de fundal incluse sunt grozave.

7. Penumbra

penumbra-windows-theme

Ca și celelalte teme pe care le examinăm în restul acestei liste, Penumbră nu este realizat de Microsoft. Va trebui să aplicați patch-urile de mai sus înainte și să plasați manual fișierele temei în folderul potrivit înainte de a putea utiliza tema. Dar, odată ce ați configurat-o, este o temă frumoasă și întunecată care face ca utilizarea sistemului dvs. pe timp de noapte să fie o plăcere.

8. Arc

arc-windows-theme

Arc include mai multe variante ale principalei sale teme alb-negru. Pentru un efect maxim, veți dori să instalați fișierul Pachet de pictograme Arc alături de temă, tot de la DeviantArt.

9. Simplificați 10

simplify-10-windows-theme

Simplificați 10 este de fapt un pachet de teme Windows 10, toate colectate în jurul aceleiași estetici simple. Aplatizează cât mai mult posibil interfața Windows, bazându-se pe variații subtile de gri și alb pentru a distinge diferitele părți ale interfeței. De asemenea, micșorează butoanele de control ale ferestrei, care pot sau nu să fie pe placul dumneavoastră.

10. LAB

laborator-văduve-temă

ABSchimbarea vizuală majoră este o bară neagră grea care trece peste partea de sus a fiecărei ferestre tematice. De asemenea, reduce dramatic contrastul pe întregul sistem și redresează cea mai mare parte a interfeței.

11. Imnul doi

imn-două-ferestre-temă-2

Ca și LAB, Imnul doi adaugă, de asemenea, o bară neagră grea în partea de sus a tuturor ferestrelor tematice. Cu toate acestea, nu reduce contrastul la fel de mult ca LAB, făcându-l puțin mai ușor pentru ochi.

Concluzie

Dacă sunteți dispus să riscați o mică frustrare pentru a obține un sistem mult mai frumos, aceste teme Windows 10 vor fi chiar pe aleea voastră.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x