Ce ceas inteligent ar trebui să cauți în acest sezon de sărbători?

11 sfaturi de top pentru a utiliza bine Apple Watch

Indiferent dacă tocmai ți-ai ridicat Apple Watch-ul sau ți-a stat la încheietura mâinii de câteva luni, poate face mult mai mult decât știi. Iată câteva dintre cele mai bune sfaturi și trucuri pentru Apple Watch despre care probabil nu știați.

1. Deblocați-vă Mac-ul

Fără îndoială, una dintre cele mai tari caracteristici ale Apple Watch este capacitatea de a debloca Mac-ul. Începând cu macOS Sierra, Apple a adăugat o caracteristică care vă permite să vă deblocați Mac-ul atunci când vă apropiați suficient de mult cu ceasul. Atâta timp cât aveți un Mac de la jumătatea anului 2013 sau mai nou (care rulează Sierra 10.12 sau o versiune ulterioară) și un ceas care rulează watchOS 3 sau o versiune ulterioară, sunteți în formă bună.

Cerința finală este să vă asigurați că Apple Watch și Mac sunt sincronizate cu același cont iCloud. Pe computerul Mac, accesați „Preferințe sistem -> Securitate și confidențialitate -> General”. Asigurați-vă că există o bifă în caseta care spune: „Folosiți Apple Watch pentru a debloca aplicații și Mac-ul dvs.” Acum, când vă aflați la câțiva metri de ecranul de conectare, MacOS se va debloca instantaneu.

2. Faceți o captură de ecran

Sfaturi de top Captură de ecran Apple Watch

Nu la fel de interesantă ca deblocarea computerului Mac, capacitatea de a face o captură de ecran poate fi utilă la un moment dat. Pentru a face acest lucru pe Apple Watch, apăsați simultan pe Digital Crown și pe butonul de acțiune. După ce ați capturat o fotografie, aceasta este salvată imediat pe rola camerei de pe iPhone.

3. Rețineți un apel

Sfaturi de top Apple Watch răspunde la iPhone

Acesta este unul dintre cele mai puțin apreciate sfaturi de pe Apple Watch. Spuneți că purtați ceasul, dar nu sunteți lângă telefon. Când intră un apel primit, atingeți „Răspundeți pe iPhone”, iar apelul este apoi pus în așteptare până când îl retrageți pe iPhone. Persoana de cealaltă parte a liniei aude un scurt sunet repetat până când ridicați.

4. Vizualizați ora

Sfaturi de top Apple Watch Digital Crown

Să presupunem că sunteți într-un cinematograf și că doriți să vedeți timpul fără a trezi tot ceasul. În loc să ridicați încheietura, răsuciți încet Digital Crown în sensul acelor de ceasornic (în sus), iar ecranul se luminează suficient pentru a vedea ora. Este perfectul pentru a vedea timpul fără a distruge filmul pentru cineva din spatele tău.

5. Monitorizați nivelurile de zgomot

Sfaturi de top Apple Watch Decibel Level

Lansarea watchOS 6 pe Apple Watch Series 4 sau mai nou a introdus o nouă funcție importantă. Monitorizarea nivelului de sunet ambiental este un instrument interesant pe ceas, care vă permite să monitorizați nivelurile de sunet din jurul dvs. Sunteți undeva prea tare timp de mai mult de trei minute? Apple Watch vă va informa că auzul dvs. poate fi în pericol. Aveți chiar opțiunea de a adăuga monitorizarea sunetului ca o complicație la unele fețe Apple Watch, astfel încât să puteți vedea rapid nivelul de decibeli.

6. Ai căzut – Ajutor

Sfaturi de top Ajutor pentru Apple Watch Fallen

Una dintre cele mai bune și mai puțin apreciate caracteristici de siguranță ale Apple Watch din seria 4 sau mai recentă este detectarea când cădeți. Când ceasul detectează o cădere urmată de nicio mișcare, va apela automat serviciile de urgență și orice contact de urgență. Pentru a activa această funcție, accesați aplicația Apple Watch de pe iPhone și accesați „Ceasul meu -> SOS de urgență -> Detecție cădere”.

7. Scoateți apa

Există șanse mari ca majoritatea proprietarilor Apple Watch Series 2 și ulterior să nu aibă idee că această caracteristică există. După ce ați înotat sau ați purtat Apple Watch în cadă sau duș, puteți scoate orice apă care intră în ceas.

Sfaturi de top Apple Watch Eject Water

Pentru a face acest lucru, glisați în sus din ecranul principal în Centrul de control. Căutați pictograma picăturii de apă și atingeți-o. Apoi, răsuciți Digital Crown și începeți să scoateți apa. Deși Apple Watch poate fi rezistent la apă, nu este rezistent la apă, deci acesta este un pas important pentru a vă asigura longevitatea investiției.

8. Mod Teatru

Una dintre cele mai bune adăugiri la Apple Watch este modul teatru. La fel ca și numele său, această caracteristică este cel mai bine utilizată pentru filme, dar cu siguranță are cazuri de utilizare în afara teatrului.

Sfaturi de top Modul Apple Watch Theater

Glisați în sus din partea de jos a ceasului și atingeți simbolul dramă / comedie pentru a activa modul teatru. Odată activat, ceasul nu se va porni decât dacă îl atingeți. De asemenea, oprește sunetul ceasului dintr-un apel în timp ce este activat.

9. Stângaci se unesc

Apple Watch este cel mai bine configurat pentru persoanele care poartă ceasurile la încheietura mâinii stângi. Aceasta este o veste proastă pentru stângaci, deoarece plasează coroana într-o poziție incomodă. Din fericire, Apple se gândește la toate.

Sfaturi de top Apple Watch Mâna stângă

Deschideți aplicația Apple Watch pe iPhone și mergeți la „General -> Orientare ceas” și alegeți orientarea preferată a încheieturii și a coroanei digitale. Acum este perfect pentru stângaci. Problema rezolvata.

10. Ping iPhone-ul

La un moment dat sau altul în timp, toată lumea a uitat unde și-a plasat iPhone-ul. Sperăm că data viitoare când se va întâmpla acest lucru, purtați Apple Watch.

Sfaturi de top Apple Watch Ping Iphone

Glisați în sus de jos și veți vedea o pictogramă asemănătoare clopotului. Atingeți-l și iPhone-ul dvs. va emite un sunet puternic care va continua să fie redat până când veți localiza dispozitivul. După ce găsiți ceasul, dezactivați clopotul.

Pe o notă laterală, dacă v-ați pierdut Apple Watch, puteți folosi aplicația Găsește-mi pentru a o localiza.

11. Schimbați ecranul de pornire

Știați că Apple Watch nu are una, ci două modalități posibile de a arăta aplicațiile instalate? În timp ce vizualizarea grilă capătă toată atenția și este activată implicit, vizualizarea listă este la fel de bună.

Sfaturi de top Aspectul aplicației Apple Watch

Pentru a activa vizualizarea listă, săriți înapoi în aplicația Watch de pe iPhone și selectați „Aspect aplicație”. Când vizualizarea listei este activată, puteți parcurge aplicațiile instalate cu Digital Crown.

Există o mulțime de lucruri pe care le puteți face cu Apple Watch, cum ar fi pornirea unui antrenament, iar sfaturile de mai sus sunt doar începutul. Cu watchOS 7 promis în 2020, Apple va introduce cu siguranță funcții noi și mai interesante. Ne-a fost dor de ceva? Sună în comentariile de mai jos cu funcția ta preferată Apple Watch.

Legate de: