117 oferte Google Play: aplicații și jocuri gratuit și cu reduceri excelente pentru o perioadă scurtă de timp

1607966947 840 560
⏱️ 6 min read

Este deja vineri și asta înseamnă că joacă ceea ce atinge: Aplicații, jocuri și pachete de pictograme gratuite sau reduse să vă umpleți Androidul de conținut până când nu mai puteți. În selecția din această săptămână există destul de multe aplicații de fotografie și muzică, pe lângă clasica lungă listă de jocuri video cu care să ocupi orele lungi din această vară, care este chiar după colț. Profitați înainte de a reveni la prețul lor inițial.


77 de aplicații Android gratuite

Zombie

Începem, ca în fiecare săptămână, cu aplicații și jocuri (și, de asemenea, pachete de pictograme) al căror preț a scăzut la zero. Săptămâna vine încărcată de aplicații de fotografie și muzică ideal pentru cei cărora le place să profite de senzorii camerelor telefoanelor lor. Amintiți-vă, odată ce este pe telefonul dvs., este al vostru pentru totdeauna.

Aplicații

Jocuri

Personalizare

40 de aplicații Android reduse

Acest război

Ajungem la jocuri și aplicații reduse la prețul lor inițial și aici găsim cu siguranță cea mai bună ofertă, nu pentru preț, ci pentru jocul în sine, al buletinului informativ din această săptămână. Marea bijuterie “Acest război al meu” Vine cu o reducere și dacă nu este în colecția dvs., ar trebui să fie.

Aplicații

Jocuri

Personalizare

Mai multe oferte?

Dacă după toate aceste aplicații gratuite, secțiunea noastră de vineri rămâne scurtă, puteți fi la curent cu ofertele principale ale tuturor sistemelor de operare prin intermediul colegilor noștri de la Applesfera și Engadget Mobile. De asemenea, puteți vedea cele mai bune prețuri pe telefoane mobile și accesorii în ofertele noastre de vânătoare de astăzi.

Vă reamintim că comentariile, ca întotdeauna, sunt deschideți astfel încât să puteți adăuga ofertele Google Play pe care le găsiți. Și dacă vrei mai mult, ne vedem săptămâna viitoare. Weekend bun tuturor!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x