119 oferte Google Play: aplicații și jocuri gratuit și cu reduceri excelente pentru o perioadă scurtă de timp

⌛ Reading Time: 6 minutes

Este deja vineri din nou, ceea ce înseamnă că avem o nouă ediție a compilației noastre săptămânale de oferte în aplicații și jocuri pe Google Play. Îl împărțim din nou între aplicații și jocuri care sunt acum gratuite (dacă le descărcați, acestea vor fi ale voastre pentru totdeauna) și cele care sunt la vânzare. Grăbește-te, deoarece acestea sunt oferte limitate și poți scăpa.


79 de aplicații Android gratuite

Minesweeper Pro

Începem cu aplicațiile, jocurile și instrumentele de personalizare al căror preț a scăzut la zero. Aici în această săptămână găsim diverse pachete de pictograme, multe aplicații și multe alte jocuri în care să evidențiem marele Minesweeper Pro. Profitați de faptul că este gratuit și puneți mâna pe el.

Aplicații

Jocuri

Personalizare

40 de aplicații Android reduse

Titan quest

Și am lovit aplicații, jocuri și instrumente de personalizare cu reducere săptămâna aceasta. Fii foarte atent Titan quest, un clasic printre clasicii care pot fi ai noștri pentru 3,99 euro și care merită fiecare bănuț investit în el. Mult mai bine dacă aveți o tabletă pe care să o jucați, deoarece beneficiază de un ecran diagonal mare.

Aplicații

Jocuri

Personalizare

Mai multe oferte?

Dacă după toate aceste aplicații gratuite secțiunea noastră de vineri este scurtă, puteți fi la curent cu ofertele principale ale tuturor sistemelor de operare prin intermediul colegilor noștri de la Applesfera Da Engadget Mobile. De asemenea, puteți vedea cele mai bune prețuri pe telefoane mobile și accesorii în ofertele noastre de vânătoare de astăzi.

Vă reamintim că comentariile, ca întotdeauna, sunt deschideți astfel încât să puteți adăuga ofertele Google Play pe care le găsiți. Și dacă vrei mai mult, ne vedem săptămâna viitoare. Weekend bun tuturor!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.