12 Aspecte importante despre Denji In Chainsaw Man pe care trebuie să le cunoașteți

12 Facts About Denji in Chainsaw Man You Should Know
⏱️ 14 min read

Denji este personajul principal din manga-ul Chainsaw Man, creat de Tatsuki Fujimoto. Acesta a fost capturat și încuiat în lanțuri, iar căutarea sa pentru a scăpa întruchipează povestea principală a seriei. Iată 12 fapte importante despre Denji pe care ar trebui să le cunoașteți:
1. Denji posedă o inimă de drujbă, care îi permite să decupeze orice obstacol în calea lui.
2. Înainte să fie încuiat, Denji a fost un vânzător de cherestea la un preț foarte mic.
3. El a fost recrutat de Agencie pentru a ucide devil-i, pentru a-și plăti datoria tatălui său.
4. După moartea sa, Denji a fuzionat cu devil-ul Chainsaw Devil pentru a-și salva viața.
5. Chainsaw Devil este probabil cel mai puternic devil din lume, iar Denji este singurul care îl poate controla.
6. Denji devine rapid faimos în lumea devil-ilor datorită puterii sale.
7. În ciuda puterii sale, Denji este un om simplu și poate fi destul de naiv în unele situații.
8. În timpul luptelor, Denji devine complet înnebunit și poate începe să taie totul în jurul său.
9. El are o relație ciudată cu Makima, liderul Agenciei, care este motivează multe dintre acțiunile sale.
10. Denji este în continuare în căutarea adevărului despre Chainsaw Devil și cum a fost creat.
11. El este într-o continuă luptă cu alți devil-i care îl consideră o amenințare.
12. În ciuda faptului că este încă în lanțuri, Denji este hotărât să-și învingă dușmanii și să-și găsească libertatea.

Toată lumea îl iubește pe Denji, protagonistul principal din Chainsaw Man, care poate tăia inamicii cu drujba care iese din corpul lui. La câteva săptămâni de la premiera anime-ului, Denji și-a găsit deja o casă în inimile tuturor. Dar există o mulțime de secrete ascunse în spatele acestui adolescent iubitor de acțiune, iar noi suntem aici pentru a le explora. De la trecutul său umbrit la o cameo neașteptată în anime, Denji are multe straturi profunde în povestea și personajul său. Deci, fără întârziere, să aflăm câteva dintre faptele mai puțin cunoscute despre Denji în Chainsaw Man.

Informații despre Chainsaw Man Denji (2022)

Avertizare spoiler: Acest ghid conține spoilere pentru personajele și intriga Arcului pentru siguranța publică a lui Chainsaw Man. noi sugerăm Vizionarea anime-ului Chainsaw Man sau citind manga, macar până la capitolul 97, pentru a nu strica povestea.

1. Voceatorul tânărului Denji l-a interpretat pe Armin în AOT

Marina Inoue, actrița vocală care a jucat rolul tânărului Denji în anime-ul Chainsaw Man, de asemenea a spus Armin Arlert în Atacul pe Titan. Și acesta este doar vârful aisbergului carierei sale incredibile. De asemenea, puteți fi martor la vocea ei ca Mai în Jujutsu Kaisen și ca Jennifer Walters în dublarea japoneză a lui She-Hulk.

2. Pochita il considera un prieten adevarat

Pochita il considera un prieten adevarat

Mulți oameni cred că Pochita, ca orice alt demon, îl folosește pe Denji pentru a supraviețui și pentru a-și crea controlul asupra lumii umane. Dar această afirmație se dezvăluie a fi neadevărată atunci când îl vedem pe Pochita plângând și așteptând ca Denji să vină acasă în timp ce este singur în casa lui. Scena nu este doar emoționantă, ci arată și îngrijorarea comună pe care Denji și Pochita o împărtășesc unul pentru celălalt.

De asemenea, ne dăm seama cât de mult îi pasă lui Pochita de Denji și de visul lui când ia o ocol la un burger local în mijlocul unei lupte. Denji dorise să încerce un burger decent înainte de moarte și, fiind un bun prieten, Pochita dorea să-și împlinească visul.

3. Denji este favoritul creatorului său

El este favoritul producătorului său
Răspunsul lui Tatsuki Fujimoto la rezultatele sondajului

în timp ce discutăm despre o rezultatele sondajului de popularitate În Shonen Jump, creatorul Chainsaw Man, Tatsuki Fujimoto, a dezvăluit că Denji este personajul său preferat. Având în vedere popularitatea lui Denji în rândul fanilor, acest lucru nu este o surpriză. Deși, chiar și după ce a fost personajul preferat al mangaka lui, protagonistul nostru nu are nimic ușor în viața lui.

4. Denji nu are un nume de familie

Chainsaw Man Capitolul 2 Numele lui Denji
Imagine cu amabilitatea: Manga Chainsaw Man a lui Tatsuki Fujimoto – Capitolul 2 (Shonen Jump)

De la moartea părinților săi, se pare că Denji nu le mai folosește numele de familie. Acest lucru s-ar putea datora parțial sumei datoriilor lăsate de tatăl său. Sau ar putea fi și modul tău de a face față pierderii dureroase. În orice caz, acum este un fapt binecunoscut că Denji nu are niciun nume de familie în Chainsaw Man. Dar cine știe, s-ar putea să aflăm unul în curând în al doilea arc al manga, în care ne este prezentată Asa Mitaka. .

5. Nu a primit educație; Nu pot citi kanji

Există segmente în manga Chainsaw Man care afirmă că Denji nu poate citi sau face calcule de bază. Dar îl vedem și pe Denji citind revista CoroCoro (care publică manga Doraemon) împreună cu Power în capitolul 50. Această contradicție o face confuză pentru unii oameni. Deci, lasă-mă să lămuresc puțin lucrurile.

Denji în Chainsaw Man nu poate citi kanji
Imaginea prin amabilitatea: Manga Chainsaw Man de Tatsuki Fujimoto – Capitolul 50 (Shonen Jump)

Japonia urmează trei sisteme de scriere: Hiragana (de bază și cel mai simplu), Katakana (pentru cuvinte străine) și Kanji (include simboluri complexe pentru anumite cuvinte). CoroCoro, fiind o revistă pentru copii, folosește Hiragana, cu care Denji pare să-l cunoască. Dar când vine vorba de meniuri de mâncare sau cărți serioase, care folosesc adesea katakana și kanji, Denji se luptă din cauza lipsei unei educații adecvate.

6. Denji este alimentat de dorințele de bază

În timp ce tovarășii săi sunt ocupați să urmărească titluri, să se răzbune și să preia lumea, protagonistul nostru, Denji, are ambiții de bază. Acest lucru se datorează în principal mediului abisal în care a crescut. Înainte de a deveni hibridul Chainsaw Man, Denji singurul scop era să supraviețuiesc zilei și strângeți bani, indiferent de ce costă să faceți acest lucru. A acceptat chiar să înghită o țigară pentru câțiva dolari.

Denji în Chainsaw Man este alimentat de dorințele de bază

Mai târziu, odată ce supraviețuirea lui a fost asigurată ca membru al echipei de Securitate Publică sub conducerea lui Makima, Denji a început să viseze să-și împlinească dorințele sexuale înnăscute. După sunete, Denji se află încă în partea de jos a ierarhiei nevoilor lui Maslow. Așa că va fi interesant de văzut cum el și nevoile lui evoluează în timp.

7. Aproape imposibil să-l ucizi pe Denji în Chainsaw Man

Poate fi o surpriză pentru unii, dar Denji este incredibil de greu de ucis. Acest lucru este valabil mai ales în părțile ulterioare ale manga, unde îl vedem pe Denji reînviind de mai multe ori. În capitolul 83 din manga Chainsaw Man aflăm că Pochita poate prelua controlul deplin asupra corpului lui Denji și îl poate transforma în demonul Chainsaw. Acest lucru se întâmplă doar atunci când Denji este pe cale să moară sau a renunțat la speranța de a trăi.

Forma Diavolului lui Pochita
Forma Diavolului lui Pochita | Imagine prin amabilitatea: Manga Chainsaw Man de Tatsuki Fujimoto – Capitolul 83 (Shonen Jump)

Deoarece contractul lui Pochita și Denji i-a cerut lui Denji să-i arate visele lui Pochita, aproape moartea lui anulează contractul. Acest lucru îi permite lui Pochita să preia controlul asupra conștiinței și corpului lui Denji pentru a-i salva viața și a continua contractul. În formă completă de demon, Pochita este aproape imposibil de învins. Deci, dacă vreți vreodată să-l ucideți pe Denji, va trebui să ucideți mai întâi cea mai puternică formă a demonului Chainsaw.

8. Denji apare în My Hero Academia

Denji apare în My Hero Academia
Cu amabilitatea imaginii: manga My Hero Academia a lui Kohei Horikoshi – Capitolul 259 (Shonen Jump)

Denji face o cameo subtilă My Hero Academia Capitolul 259 manga în forma sa hibridă Chainsaw Man. Capul și brațele lui emblematice de ferăstrău cu lanț sunt greu de ratat. Deși s-ar putea să nu știm niciodată cum a ajuns acolo, este totuși încântător să-l vedem pe conducătorul nostru amestecându-se cu alți eroi în afara teritoriului său.

9. Denji în Chainsaw Man a avut o boală fatală

Denji tușește sânge în Chainsaw Man Anime

Înainte ca Denji să devină hibridul diavolesc al lui Chainsaw Man, l-am văzut tusind cu sânge in mod regulat. Deoarece mama lui a murit și din cauza unei boli de inimă prezentând simptome similare, se pare că Denji ar fi trebuit să aibă aceeași soartă. Cel puțin până când Pochita a apărut pentru a rescrie întreaga poveste a lui Denji. După ce s-a transformat într-un hibrid de diavol, corpul lui Denji s-a vindecat și a eliminat această boală fatală.

10. A vânat demoni înainte de a obține abilități

Devil Tomato în CSM Anime

Pentru a plăti datoria lăsată în urmă de tatăl său, Denji a început să lucreze ca vânător de demoni cu jumătate de normă pentru banda Yakuza. În acel timp, el obișnuia să lupte și să omoare demoni chiar și fără a avea puteri speciale. Singurul sprijin pe care l-a avut Denji a fost Pochita, demonul ferăstrăului cu lanț, care a acționat ca câinele lui de companie.

Datorită micii ferăstrău pe cap, Pochita a devenit o armă pe care Denji a folosit-o pentru a ucide oameni. Vedem un exemplu la începutul seriei când Denji se luptă cu demonul roșiilor cu mult înainte să devină Chainsaw Man. Demonul roșii dă din cap în melodia de deschidere a Chainsaw Man. Vezi aici toate referințele filmelor din deschiderea Chainsaw Man.

11. Denji are un contract cu doi demoni

Denji Power încheie un contract
Cu amabilitatea imaginii: Manga Chainsaw Man de Tatsuki Fujimoto – Capitolul 90 (Shonen Jump)

Este cunoscut faptul că Denji a încheiat un contract cu Pochita, demonul ferăstrăului cu lanț, pentru a deveni Chainsaw Man. Dar asta este nu este singurul tău contract. Pentru a-l învinge pe ticălosul arcului Public Safety al CSM, Denji încheie și un contract cu Power, diavolul de sânge, în capitolul 90 al manga. Cu toate acestea, efectele acestui contract sunt doar temporare, deoarece Denji folosește pe deplin sângele împărtășit al Puterii în lupta împotriva antagonistului.

12. Și-a vândut organele „non-vitale”.

Denji în Chainsaw Man with aye patch

În prima parte a seriei, observăm că Denji poartă un petic pe ochi. Acest lucru se datorează faptului că și-a vândut ochiul drept, împreună cu un rinichi și chiar un testicul, pentru a câștiga niște bani pentru a plăti datorii uriașe ale tatălui său. A considerat că aceste organe nu sunt esențiale în fața nevoilor sale financiare.

Ne putem imagina doar presiunea cu care s-a confruntat Denji pentru a lua o astfel de decizie, în ciuda faptului că suferea de o afecțiune fatală, așa cum am menționat mai sus. Din fericire, devenind un hibrid ia permis lui Denji să-și regenereze toate organele, inclusiv ochiul drept.

Fapte mai puțin cunoscute despre Denji în Chainsaw Man

Acum că știți atât de multe despre Denji, suntem siguri că abia așteptați să vizionați din nou anime-ul Chainsaw Man. Din fericire, ghidul nostru despre cum să vizionați Chainsaw Man vă va pune în funcțiune în cel mai scurt timp. Cea mai bună parte este că puteți viziona anime-ul în mod legal gratuit prin unele surse. Între timp, dacă ești un cititor de manga, s-ar putea să știi că Denji luptă pentru lumina reflectoarelor cu un nou protagonist în a doua parte a CSM. Da, vorbim despre Asa Mitaka și poți folosi una dintre cele mai bune aplicații manga pentru a vedea noile capitole. Acestea fiind spuse, care dintre aceste fapte despre Denji te-a surprins cel mai mult? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Denji, protagonistul anime-ului Chainsaw Man, este iubit de toată lumea pentru abilitatea sa de a tăia inamicii cu drujba care iese din corpul său. Cu toate acestea, există multe secrete ascunse în spatele acestui adolescent, inclusiv faptul că îl considera pe demonul său Pochita un prieten adevărat, că nu are un nume de familie și că a avut o boală fatală înainte de a obține abilitățile. De asemenea, este interesant de menționat că Denji a apărut subtil în manga My Hero Academia și că a vândut organele “non-vitale” pentru a-și plăti datoriile. În timp ce fanii îl adoră pe Denji, este greu de ignorat faptul că personajul său are multe straturi profunde în povestea sa.
Mai mult decât o întâmplare virtuală, tehnologia este o realitate palpabilă ce ne înconjoară și ne îndrumă pas cu pas spre viitor. Cu fiecare postare, ne bucurăm să fiți alături de noi în drumul nostru către cunoaștere și inovație. Vă mulțumim pentru timpul acordat și pentru interesul manifestat, și vă așteptăm cu nerăbdare să citiți articolele noastre viitoare. Până atunci, rămâneți conectați la lumea tehnologiei, care nu încetează niciodată să ne surprindă și să ne inspire.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x