12 dintre cele mai bune site-uri web întunecate pe care Google nu vă va lăsa să le găsiți

Featured Image Best Dark Web Sites Google Wont Find
⏱️ 12 min read

Cont Netflix Gratis

Sub web-ul de suprafață pe care îl citiți chiar acum, există multe site-uri web .onion care rămân invizibile pentru Google și pentru alte motoare de căutare. Indiferent dacă le clasificați drept „deep” sau „dark”, aceste site-uri vă îmbunătățesc semnificativ capacitățile de navigare.

Dar nu veți putea accesa direct aceste adrese URL de ceapă într-un browser obișnuit. Ceea ce urmează este o listă de site-uri web întunecate utile, legitime, care sunt ușor accesibile din browserul Tor.

1. Wiki ascuns

Punctul de plecare pentru călătoriile multor oameni în colțurile mai întunecate ale internetului, Wiki ascuns este un depozit vast de multe dintre cele mai populare site-uri întunecate de pe Tor. Tor poate fi un pic un Vest sălbatic, dar dacă acesta este cazul, atunci The Hidden Wiki este ca un oraș de frontieră în care există cel puțin o aparență de ordine.

Site-uri întunecate Wiki ascuns

De aici, veți găsi link-uri către multe dintre site-urile pe care mergem să le acoperim în această listă, precum și motoare de căutare întunecate, link-uri de avertizare (dacă doriți să fiți următorul Edward Snowden), site-uri de partajare a fișierelor și așa mai departe. Adevărata afacere va necesita browserul Tor.

Ei chiar au o listă de înșelătorie pentru a te ajuta să stai departe de site-uri pentru a te păcăli.

2. Raddle

După cum vă puteți imagina, dark web are câteva forumuri pline cu tipuri de personaje care sunt cel mai bine evitate. Cu toate acestea, unul dintre site-urile de discuții mai puțin obscene este Băcan – numit și stilat oarecum în stilul Reddit, dar dedicat în mare parte discuțiilor politice.

Desigur, unele discuții devin destul de aprinse – mai ales că evenimentele mondiale sunt la fel de divizoare și complexe pe cât sunt ele – dar este un loc interesant pentru a obține o perspectivă asupra punctelor de vedere mai radicale (fie că ești de acord cu ele sau nu).

3. DuckDuckGo Căutare ceapă

Pentru a căuta adresele URL de ceapă, aveți nevoie de acces la un motor de căutare deep web. Dacă sunteți nou în deep/dark web, legătura cu ceapă de la DuckDuckGo ar trebui să fie primul dvs. port de escală. Acest site părinte oferă acces la toate celelalte site-uri web întunecate printr-o simplă căutare. DuckDuckGo este un motor de căutare nativ pentru Tor. În plus, se bucură de o reputație excelentă pentru confidențialitatea căutărilor. Unele țări și ISP-uri pot încerca să împiedice accesul la legătura directă a DuckDuckGo. Prin urmare, este destul de util să vă puteți conecta la legătura de ceapă.

Dark Web Google Duckduckgo Onion Site

Cum se accesează: din cauza potențialului blocare sau cenzură, URL-ul de ceapă DuckDuckGo continuă să se schimbe. Cel mai bun mod de a găsi cel mai recent link este să căutați „DuckDuckGo onion” în motorul de căutare de acasă al browserului Tor, care se întâmplă să fie și DuckDuckGo.

4. Ceapa ProtonMail

ProtonMail din Elveția este unul dintre cele mai sigure servicii de e-mail și are reputația de a nu înregistra adrese IP. În plus, oferă acces prin rețeaua Tor prin adresa personalizată de ceapă. Indiferent dacă nu puteți accesa ProtonMail printr-un link direct sau nu doriți să lăsați nicio urmă a prezenței sale pe computer, este foarte util să aveți acces la ceapa ProtonMail.

Dark Web Google Protonmail Onion Site

Cum se accesează: în afară de o căutare DuckDuckGo/Hidden Wiki, adresa ceapă bazată pe versiune a lui ProtonMail poate fi întotdeauna găsită la acest link oficial.

5. Mail2Tor

Trimiterea unui e-mail anonim nu este niciodată cu adevărat privată. Antetul e-mailului dezvăluie mult mai multe despre tine decât ți-ai dori. Mail2Tor este un serviciu de e-mail ascuns bazat pe Tor, care nu păstrează niciun e-mail sau jurnal pe serverele sale. Nici măcar releele Tor nu cunosc adresele IP ale SMTP/IMAP/POP3 ale Mail2Tor. Crearea unui nume de utilizator și a unei parole durează doar câteva secunde de înregistrare. Serviciul este imun la sniffer-urile de pachete pentru un schimb de e-mail cu adevărat privat.

Dark Web Google Mail2tor

Cum se accesează: în afară de o căutare profundă pe web în browserul Tor, puteți găsi Mail2Tor actualizat ceapă ascunsă la linkul său oficial.

6. SecureDrop

Printre multe site-uri open-source de avertizare, SecureDrop este în prezent o platformă de top. Multe surse media proeminente mențin o prezență pe această locație a site-ului web pentru a accepta în siguranță documente de la expeditori anonimi. Acestea includ nume mari, precum Al Jazeera, CBC, Forbes, Huffington Post, New York Times și multe altele. Pentru a contribui cu un pont, trebuie doar să vă alăturați comunității, ceea ce se poate face anonim printr-un link de ceapă aprobat. Site-ul este puternic rezistent la hackeri și criptează datele dvs. în tranzit, precum și restul.

Dark Web Google Securedrop Whistleblower

Cum se accesează: prima vizită Link direct pe un browser web normal. Copiați-o lipiți într-o fereastră Tor și activați „ceapa disponibilă” în bara de adrese. Căutați oricare dintre cele peste 2600 de posturi de știri pentru linkurile lor individuale de ceapă SecureDrop.

7. ProPublica

ProPublica este una dintre principalele surse agregate de reportaje jurnalistice de investigație. Acestea sunt povești media verificate pe care nu le veți găsi pe internetul de suprafață din cauza cenzurii, interdicțiilor și a altor restricții. Site-ul a primit 6 premii Pulitzer pentru jurnalismul său de bază. Accesarea acestuia printr-un link de ceapă este mult mai convenabilă dacă nu o puteți vizualiza direct pe ecran.

Dark Web Google Propublica Onion

Cum se accesează: prima vizită linkul site-ului oficial și activați „ceapa disponibilă” pentru acces anonim.

8. OnionShare

Doriți să partajați fișiere de orice dimensiune fără restricții în mod anonim? OnionShare este un software puternic pentru aceste transferuri private de date și este acceptat la fel de bine pe Windows, Mac și Linux. De asemenea, puteți discuta anonim cu destinatarii fișierului.

Dark Web Google Onionsshare

Cum se accesează: ia notă de Link direct care poate fi deschis într-o fereastră normală de browser. Copiați-o lipiți într-o fereastră Tor și activați „ceapa disponibilă”.

9. Doar lipiți

Este binecunoscut faptul că copierea-lipirea online nu este niciodată cu adevărat anonimă. Browserul dvs. este conștient de istoricul dvs., ceea ce poate reprezenta un risc pentru confidențialitate pentru schimbul de informații sensibile. Just Paste este un serviciu de copiere-lipire cu adevărat anonim, care nu salvează nicio dată text. Poate fi salvat folosind text simplu, HTML5, CSS, Ruby, MySQL, Apache, Nginx și multe alte formate de codare. Puteți descărca pasta, iar alte persoane cu linkul pot răspunde anonim la textul dvs. lipit.

Dark Web Google Doar lipiți-l

Cum se accesează: căutați în directoarele Hidden Wiki folosind căutarea cu ceapă DuckDuckGo. Căutați o aplicație numită „paste .onion & Stikked”.

10. Mullvad VPN

Mullvad, cu sediul în Suedia, este unul dintre furnizorii noștri VPN cei mai recomandați. De asemenea, menține o prezență în dark web printr-un link de ceapă care nu poate fi căutat cu ușurință. Odată ce efectuați plățile folosind criptomoneda, nimeni nu va ști vreodată despre utilizarea VPN-ului dvs. În plus, dacă găsiți vreun serviciu VPN dezactivat din cauza cenzurii, este o idee mai bună să vă conectați cu link-ul său de ceapă.

Dark Web Google Mullvadvpn

Cum se accesează: deschide oficialul Site-ul Mullvad VPN pe o fereastră Tor. Activați „ceapă disponibilă” în bara de adrese.

11. Sistemul de operare Qubes

Qubes este un sistem de operare bazat pe Linux, bine cunoscut pentru confidențialitate. Software-ul premiat acceptă Windows, Debian și Fedora. Aveți un control mult mai bun asupra personalizării software. În afară de Tails OS, Qubes permite cea mai înaltă conectivitate sigură pentru sistemele de mașini virtuale.

Dark Web Google Qubes Os Onion

Cum se accesează: Viziteaza site-ul oficial al Qubes și deschideți pagina de descărcare într-o fereastră Tor. Activați „ceapă disponibilă” pentru anonimatul total.

12. Biblioteca de benzi desenate

Rotunjirea listei cu cele mai bune site-uri întunecate este biblioteca de benzi desenate, care este un colț rar al dark web-ului, care prezintă toate tipurile de benzi desenate de care aveți nevoie. Fie că este vorba de romane grafice Aquaman sau Frank Miller, există ceva pentru tine. Colecția este supermasivă și foarte recomandată pentru iubitorii de benzi desenate.

Dark Web Biblioteca de benzi desenate Google Onion
12 dintre cele mai bune site-uri web întunecate pe care Google nu vă va lăsa să le găsiți

Cum se accesează: caută cărți de benzi desenate într-un link wiki ascuns.

întrebări frecvente

1. Cum deschid linkurile de ceapă?

Deschiderea legăturilor de ceapă este foarte ușoară din browserul Tor. Dacă întâmpinați probleme la deschiderea unui anumit link de ceapă sau dacă viteza generală a Tor este lentă, am împărtășit sfaturi detaliate despre cum să faceți Tor mai rapid pentru un acces fără probleme la conținut.

2. Este legal să navighezi pe dark web?

Atâta timp cât nu cauți nimic ilegal în lumea reală, este perfect legitim să folosești dark web pentru a găsi tot ce ai nevoie. Cu toate acestea, rețeaua întunecată găzduiește cu adevărat unele dintre cele mai deranjante și ilegale conținuturi pe care nu le veți găsi niciodată pe internetul de suprafață. Deoarece Tor nu vă înregistrează adresa IP, sunteți în siguranță dacă întâlniți accidental astfel de conținut ilegal. Dar nu ar trebui să vă riscați să vă asumați un risc neprevăzut. Toate site-urile de ceapă menționate în această listă cu cele mai bune site-uri web întunecate sunt legale de utilizat.

3. Este sigur să navigați pe dark web?

Da, este sigur să navighezi pe dark web. Dar ar trebui să fii atent la multele site-uri web întunecate care pretind că îți înmulțesc bitcoinii și dublează suma de bani din soldul tău PayPal. Desigur, există câteva site-uri web întunecate autentice care pot fi utilizate în siguranță pentru tranzacții financiare, dar numărul de site-uri frauduloase este substanțial mai mare. Dacă ceva sună prea frumos pentru a fi adevărat, este mai bine să stai departe de el.

Acum că ați învățat cum să utilizați cele mai bune site-uri web întunecate pentru a găsi informații utile și interesante, poate că ați dori să aflați mai multe despre linkurile de ceapă. Știați că, în afară de rutarea cepei, puteți accesa cu ușurință internetul anonim și prin rutarea usturoiului? Citiți linkul nostru pentru a afla mai multe.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x