• Fără categorie

12 dintre cele mai bune spații de lucru gratuite Slack la care să vă alăturați pentru crearea de rețele

Best Free Slack Workspaces For Networking Featured
⏱️ 16 min read

S-ar putea să faci deja parte dintr-un spațiu de lucru Slack pentru jobul tău sau dintr-un proiect independent, dar ți-ai dat seama că există numeroase spații de lucru Slack gratuite pentru rețea? De la a vă oferi un loc pentru a discuta cu alții despre lucrul de acasă până la a discuta despre criptomonede, veți găsi comunități pline de oameni care au aceleași idei. În timp ce unele spații de lucru necesită o taxă de membru, fiecare opțiune din această listă este liberă să se alăture.

Ucrainenii de la DASK Centru au pla...
Ucrainenii de la DASK Centru au planuri de dezvoltare în România

1. Hangout pentru designeri

Hangout de designer este cel mai bun spațiu de lucru Slack pentru designerii UX pentru a împărtăși sfaturi, a găsi locuri de muncă și a discuta proiecte.

Cele mai bune spații de lucru gratuite Slack pentru Hangout pentru Designer de rețea

Dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de UX sau doar să deveniți un dezvoltator mai bun în general, această comunitate extrem de activă este un loc grozav de început. În plus, panoul de locuri de muncă gratuit, programul de mentorat și evenimentele regulate cu profesioniști fac din aceasta o resursă valoroasă, împreună cu un loc pentru discuții profesionale.

Pro:

 • Perfect pentru designerii UX din orice domeniu
 • Include evenimente de întrebări și răspunsuri pentru influenți
 • Panou de locuri de muncă gratuit
 • Găsiți mentori

Contra:

 • Aplicațiile sunt aprobate manual și poate dura până la 12 săptămâni pentru a primi invitația dvs

Pentru a aplica, va trebui să furnizați numele dvs. complet, profilul sau portofoliul LinkedIn și adresa dvs. de e-mail. Nu toți cei care aplică vor fi acceptați.

2. De la distanță Unul

De la distanță Unul este casa Slack pentru care lucrătorii de la distanță, telecommuters și nomazii digitali se pot conecta.

Cele mai bune spații de lucru Slack gratuite pentru rețea de la distanță

Oferă 11 canale Slack pentru a discuta despre provocările și lecțiile pe care le-ați învățat în timp ce lucrați în afara biroului. Indiferent dacă sunteți freelancer, lucrător la distanță sau doar parte dintr-o echipă distribuită, veți găsi pe alții cu care vă puteți relaționa. Pe lângă canalele pentru diferite tipuri de lucrători la distanță, veți găsi și un canal în stil watercooler pentru discuții aleatorii. Aici poți să uiți de muncă și să te distrezi puțin.

Pro:

 • Are peste 1.800 de membri
 • Toți membrii sunt aprobați manual pentru a preveni spamul
 • Discuțiile variază de la lucruri interesante de făcut până la sfaturi pentru lucrul de la distanță

Contra:

 • Nu vă puteți înscrie instantaneu, iar aprobarea poate dura zile

Aplicarea necesită adresa dvs. de e-mail, numele și răspunsul la unele întrebări, cum ar fi motivul pentru care doriți să vă alăturați, tipurile de evenimente pe care ați dori să le vedeți și chiar ce tipuri de relații doriți să faceți (prieteni, romantice etc.) .

3. Hangout pentru scriitori

Hangout pentru scriitori este o casă pentru scriitorii de ficțiune și non-ficțiune pentru a se sprijini reciproc și a participa la evenimente de scriere.

Cele mai bune spații de lucru gratuite Slack pentru rețeaua Hangout Writer

Pro:

Aici scriitorii se adună pentru a vorbi despre evenimente, pentru a primi sfaturi și pentru a împărtăși realizările. Scrisul poate fi o profesie singuratică. Acest spațiu de lucru Slack vă ajută să vă conectați și să realizați că provocările cu care vă confruntați nu sunt nimic nou. Dacă vrei doar să te distrezi puțin și să râzi, consultă canalul #sixwordstory.

Pro

 • Atât pentru scriitorii de ficțiune, cât și pentru non-ficțiune
 • Încurajează să se laude cu realizări
 • Comunitate prietenoasă să se sprijine reciproc

Contra:

 • Nu întotdeauna cea mai activă comunitate

Nu există nicio perioadă de așteptare pentru a te înscrie – doar câteva întrebări rapide. Veți primi linkul de invitație imediat ce completați chestionarul.

4. Genii online

Genii online vă permite să învățați, să împărtășiți sfaturi și să deveniți un geniu al marketingului online, în timp ce vă puteți găsi locul de muncă visat.

Cele mai bune spații de lucru Slack gratuite pentru genii online în rețele

Este unul dintre cele mai bune spații de lucru gratuite Slack pentru a conecta marketeri, antreprenori, scriitori, experți în rețelele sociale și multe altele. Comunitatea extrem de activă vă oferă acces la profesioniști verificați din întreaga lume în diverse industrii. Bogăția de informații din acest grup nu poate fi găsită în altă parte.

Pro:

 • Peste 35.000 de membri
 • Sesiuni frecvente de întrebări și răspunsuri cu experți
 • Aplicabil pentru toate tipurile de marketeri și ideal pentru cei care încep o afacere
 • Tabloul de locuri de muncă

Contra:

 • Unele funcții sunt disponibile numai pentru membrii premium
 • Înscrierea este gratuită, dar poate dura o lună sau mai mult pentru a fi aprobată, dacă nu plătiți 25 USD

Varietatea canalelor facilitează găsirea persoanelor potrivite cu care să relaționați. În plus, poți găsi locuri de muncă și să-ți adaugi profilul la rețeaua de talente pentru a-ți găsi următorul loc de muncă.

5. Cryptominded

Cyptominded este locul unde să mergeți pentru a discuta tot ce este legat de cripto, inclusiv valute, minerit și platforme.

Cele mai bune spații de lucru Slack gratuite pentru rețele Cryptominded

Nu numai că are un site plin cu resurse de criptomonede, ci și propriul lor canal Slack pentru a discuta despre criptomonede. Canalul #începători este perfect dacă ești nou și ai întrebări. Un alt beneficiu este că puteți publica locuri de muncă sau puteți găsi locuri de muncă legate de cripto. Deci, dacă sunteți în căutarea de muncă în domeniu, acest spațiu de lucru Slack gratuit ar putea fi perfect pentru dvs.

Pro:

 • Discută toate tipurile de criptomonede
 • Excelent pentru începători
 • Ideal pentru sfaturi de tranzacționare

Contra:

 • Este necesar un profil de social media activ

Pentru a reduce numărul de roboți și spam, există o scurtă formular Google a completa. Ar trebui să dureze doar un minut sau două, apoi te vei putea alătura conversației. Veți avea nevoie de un cont de social media activ pentru a vă alătura și a vă verifica identitatea.

6. BitcoinMarkets

BitcoinMarkets este spațiul de lucru oficial Slack pentru subreddit-ul BitcoinMarkets, cu discuții despre Bitcoin și alte valute.

Cele mai bune spații de lucru Slack gratuite pentru rețeaua Bitcoinmarkets 2

A început inițial ca un subreddit pe Reddit. Cu toate acestea, acum există un comunitatea oficială Slack pentru mai multe discuții live. Există doar o moderare minimă, așa că ocazional lucrurile se îndepărtează de subiect, dar veți descoperi că revin rapid la criptomonedă. Este un grup bun pentru a discuta despre tendințe, pentru a întreba despre diverse valute și chiar și pentru a vă plânge despre pierderi. Cel mai bine este să folosiți subreddit și spațiul de lucru Slack împreună pentru a obține cele mai multe sfaturi și sfaturi posibile.

Pro:

 • Oferă o alternativă la grupul Reddit
 • Comunitate prietenoasă pentru începători
 • Nu doar pentru Bitcoin

Contra:

 • Unele canale sunt destul de silențioase de cele mai multe ori
 • Ca spațiu de lucru gratuit, mesajele mai vechi nu sunt vizibile și nu pot fi căutate

7. DesignX

DesignX este unul dintre cele mai bune spații de lucru gratuite Slack pentru designerii UX. Indiferent dacă doriți doar să discutați despre tendințe cu alți designeri, să intrați în industrie sau să faceți rețea cu lideri din industrie pentru a vă găsi locul de muncă visat, aceasta este comunitatea pentru dvs.

Cele mai bune spații de lucru gratuite Slack pentru rețea Designx

Este o comunitate foarte activă, așa că întotdeauna se întâmplă ceva. Chiar dacă nu porniți conversații, resursele pentru a învăța UX și sfaturile pentru găsirea unui loc de muncă merită să vă alăturați.

Pro:

 • Discuții și rapoarte de la lideri mondiali
 • Peste 5.000 de membri
 • Tabloul de locuri de muncă

Contra:

 • Trebuie să aveți un cont LinkedIn activ pentru a vă înscrie
 • Aplicațiile sunt aprobate manual, așa că poate exista o perioadă de așteptare

8. Scrieți documentele

Scrieți documentele este unul dintre cele mai active spații de lucru gratuite Slack și are peste 15.000 de membri. Dacă aveți nevoie de colegi de documentație și scriitori tehnici cu care să vă conectați, alăturați-vă acestei comunități și transformă-l în noua ta casă online. Obțineți sfaturi grozave, cum ar fi când să folosiți diferite ortografii sau expresii. Căutați o nouă oportunitate de angajare cu noi listări postate în fiecare săptămână.

Cele mai bune spații de lucru gratuite Slack pentru rețea Scrieți documentele

Pro:

 • Comunitate foarte activă
 • Găsiți noi locuri de muncă
 • Oferă un canal distractiv de răcire cu apă pentru chatul general

Contra:

 • În principal numai pentru scriitori tehnici și de documentare, deși orice scriitor (în special bloggeri și scriitori de non-ficțiune) s-ar putea bucura de grup

Veți găsi chiar și detalii despre conferințele viitoare și un loc distractiv pentru a discuta despre orice vă gândiți.

9. Inimă mare portocalie

Inimă mare portocalie este o comunitate prietenoasă care sprijină colegii lucrători la distanță pentru a promova vieți mai sănătoase și mai fericite de acasă (sau oriunde).

Cele mai bune spații de lucru Slack gratuite pentru rețea Big Orange Heart

Este o organizație centrată pe îmbunătățirea bunăstării lucrătorilor la distanță din întreaga lume. Cu un abonament plătit, ai acces la o comunitate Slack mai mare și la un grup exclusiv Facebook. Cu toate acestea, comunitatea gratuită (care este liberă să se alăture dacă alegeți opțiunea „Alăturați-vă fără donație”) este incredibil de susținătoare.

Pro:

 • Comunitate prietenoasă, activă
 • Conceput pentru a îmbunătăți bunăstarea lucrătorilor de la distanță
 • Discutați atât despre muncă, cât și despre sănătatea mintală/fizică

Contra:

 • Unii membri le pasă doar să se promoveze și cer în mod regulat locuri de muncă (aceasta este însă minoritatea)
 • Spațiul de lucru Free Slack are doar aproximativ 1.800 de membri

Atât canalele de bunăstare, cât și cele de întrebuințare orice sunt ideale pentru a obține asistență și pentru a ajuta colegii tăi lucrători la distanță, freelanceri etc. Sau încercați canalul aleatoriu pentru videoclipuri amuzante, gif-uri și multe altele.

10. Atentie la produs

In timp ce Atentie la produs este conceput în principal pentru managerii de produse, este, de asemenea, unul dintre cele mai bune spații de lucru gratuite Slack pentru antreprenori, oricine se luptă să creeze un produs/serviciu grozav sau cei care doresc să înțeleagă mai multe despre dezvoltarea produsului în general. Bineînțeles, dacă lucrați la un proiect frustrant, acesta este locul în care să vă eliberați liber sau să obțineți feedback.

Cele mai bune spații de lucru Slack gratuite pentru rețele Mindtheproduct

Pro:

 • Peste 50.000 de membri
 • Toate canalele rămân active
 • Rețea cu colegi dezvoltatori de produse și manageri

Contra:

 • Există o mulțime de autopromovare a noilor produse/servicii, deși o mare parte este pur și simplu pentru a obține teste beta

11. Hackerii de productivitate

Hackerii de productivitate este comunitatea perfectă pentru a învăța cum să jonglați mai bine cu e-mailurile, familia, stresul și zeci de alte lucruri în același timp.

Cele mai bune spații de lucru gratuite Slack pentru hackeri de productivitate în rețea

Este o comunitate Slack mică, dar activă. Este locul ideal pentru a găsi sfaturi și instrumente pentru a vă crește productivitatea, indiferent dacă lucrați de la distanță sau la birou. De asemenea, puteți discuta despre tendințe, frustrări și orice altceva legat de a fi mai productiv. Chiar dacă nu vă alăturați conversațiilor, sunt multe de învățat. În plus, toată lumea este prietenoasă și gata să se ajute reciproc să fie cea mai productivă.

Pro:

 • Comunitate surprinzător de activă
 • Sfaturi grozave de productivitate și asistență
 • Conectează-te cu lucrători din întreaga lume

Contra:

 • Comunitate mică de mai puțin de 700 de membri
 • O parte de autopromovare de la creatorii de aplicații de productivitate

12. Growmance

O casă pentru hackeri de creștere din orice industrie care doresc să se conecteze, să învețe, să găsească noi oportunități și multe altele.

Cele mai bune spații de lucru gratuite Slack pentru rețea Growmance

The Comunitatea de marketing Growmance nu este doar despre marketing. Este vorba despre a ajuta colegii de marketing, dezvoltatori, copywriteri, experți în tehnologie și alții să se conecteze, să afle mai multe despre creștere și să găsească modalități de a-și dezvolta afacerile. Desigur, există și oportunități de angajare, canale pentru a te promova și un canal aleatoriu pentru distribuirea de sfaturi, trucuri și lucruri distractive.

Pro:

 • Are peste 12.000 de membri
 • Complet cu sfaturi și resurse de marketing care se aplică majorității industriilor/domeniilor
 • 28 de canale pentru orice, de la copywriting la comerț electronic

Contra:

 • Unele canale sunt silențioase
 • Trebuie să vă alăturați canalelor individuale manual (încă gratuit), deoarece aveți acces doar la două atunci când vă alăturați

În timp ce unele canale au activitate redusă, majoritatea rămân active. În plus, este o comunitate perfectă pentru ca aproape oricine să devină un expert în marketing.

întrebări frecvente

1. Pot începe propriul meu spațiu de lucru Slack?

Da. Dacă niciuna dintre cele de mai sus nu vă atrage, luați în considerare să începeți propriul dvs. Din păcate, multe comunități tehnologice, de codificare, blogging și alte comunități de nișă fie taxează pentru calitatea de membru, fie nu mai sunt active. Chiar și popularul spațiu de lucru Slack de 18% conceput pentru sprijin pentru sănătatea mintală, a fost închis în 2021.

Pur și simplu vizitați pagina de pornire Slack și utilizați opțiunea „Încercați gratuit” pentru a vă crea propriul spațiu de lucru/comunitate. (Dacă v-ați conectat deja la un spațiu de lucru Slack, căutați butonul „Creați un nou spațiu de lucru” din dreapta sus.) Vă puteți promova spațiul de lucru cu un site web sau pe rețelele sociale pentru a determina oamenii să se alăture.

2. Pot părăsi un spațiu de lucru Slack?

Dacă nu mai doriți să faceți parte dintr-o comunitate Slack, vă puteți dezactiva contul. Acest lucru nu va șterge niciun mesaj pe care l-ați trimis până acum.

Faceți clic pe imaginea de profil din dreapta sus și selectați „Profil”. Alegeți „Mai multe -> Setări cont”. Derulați până când vedeți butonul „Dezactivați contul” și faceți clic pe el. Va trebui să introduceți parola și să confirmați alegerea.

Acest lucru vă elimină doar din acel spațiu de lucru/comunitate. Dacă sunteți membru al altor spații de lucru, acest lucru nu le va afecta deloc.

3. Pot să văd toate spațiile mele de lucru într-un singur loc?

Da. Când v-ați conectat la oricare dintre spațiile/comunitățile dvs. de lucru, faceți clic sau atingeți numele comunității din stânga sus. Selectați „Schimbați spațiile de lucru” pentru a vedea alte spații de lucru conectate la acea adresă de e-mail.

De asemenea, puteți vizita Slack.com în timp ce sunteți conectat la orice spațiu de lucru pentru a vedea alte spații de lucru.

4. Unde pot căuta mai multe comunități Slack?

Deși nicio resursă nu are fiecare spațiu de lucru Slack listat, puteți căuta Slofile și AirTable pentru comunitati. Unele înregistrări sunt doar premium, în timp ce altele pot fi depășite și nu mai există.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x