14 aplicații de desen pentru Chromebook cu suport offline – Top alegeri pentru artiști și designeri

14 cele mai bune aplicații de desen pentru Chromebook (asistență offline)
⏱️ 18 min read

În ultimii ani, Chromebook-urile au devenit tot mai populare printre utilizatori datorită portabilității și costurilor accesibile. În timp ce aceste dispozitive sunt ideale pentru sarcini de navigare standard pe web, acest lucru nu înseamnă că nu puteți face și activități mai creative, cum ar fi desenul.

Desigur, desenul pe Chromebook necesită unele aplicații dedicate, și exact de aceasta am vorbit în acest articol. Mai exact, am selectat cele mai bune 14 aplicații de desen disponibile pentru Chromebook, care pot fi utilizate fără conexiune la internet.

Printre aceste aplicații se numără opțiuni gratuite și plătite, cu o gamă de funcții pentru a satisface nevoile diferitelor niveluri de abilități și stiluri de desen. Dintre cele mai populare aplicații, putem menționa Adobe Illustrator Draw, Medibang Paint și Autodesk Sketchbook.

Pe lângă fiecare aplicație, vom oferi o scurtă descriere și puncte forte, astfel încât să puteți să alegeți cea mai bună opțiune pentru nevoile dvs. Atât pentru începători, cât și pentru artiștii experimentați, există o gamă largă de aplicații de desen care funcționează perfect pe Chromebook.

Mulți utilizatori au concepția greșită că Chromebookurile nu au aplicații de calitate când vine vorba de munca creativă. Dar asta este departe de adevar. Am scris recent despre cele mai bune editoare foto disponibile pe Chromebook pentru a demonstra același punct. Și în acest articol, vom enumera unele dintre cele mai bune aplicații de desen pentru Chromebookuri care sunt gratuite. Aceste aplicații de desen nu numai că funcționează perfect, dar oferă și comenzi tactile pe ecran complet cu o gamă uimitoare de instrumente și funcții. De fapt, am ales cu atenție aplicațiile care au suport offline și care oferă cea mai mică latență în timp ce desenează sau pictează pe un Chromebook. Deci, în această notă, să mergem mai departe și să vedem cele mai bune aplicații de desen pentru Chromebook în 2022.

Cele mai bune aplicații de desen pentru Chromebook (2022)

Aici, am menționat cele mai bune 14 aplicații de desen pentru Chromebook, care includ aplicații Android, Linux, Web și Chrome. Am încercat toate aplicațiile menționate și funcționează destul de bine pe Chromebookul meu, fără probleme de latență la atingere. Am inclus, de asemenea, aplicații de desen animat pentru Chromebook, împreună cu câteva aplicații grozave de pictură pentru sistemul de operare Chrome. Deci, fără întârziere, să trecem prin listă.

1. Autodesk Sketchbook

Sketchbook este un program foarte popular pentru desenul digital și este recomandat atat pentru profesionisti cat si pentru incepatori. Și cea mai bună parte este că acest program puternic este acum disponibil pe Chromebookuri datorită suportului Android. Sketchbook funcționează fenomenal de bine în modul ecran complet, cu o pânză uriașă, instrumente și straturi multiple.

În afară de asta, în testele mele, latența ecranului tactil a fost aproape de zero și am reușit să desenez pe Chromebookul meu HP x360 fără blocări sau probleme de îngheț. Puteți folosi chiar și un stylus activ în această aplicație și acceptă și respingerea palmei.

Mai simplu spus, Autodesk Sketchbook nu are nevoie de prea multă introducere când vine vorba de desen și schiță. Singurul lucru pe care trebuie să-l știți este că puteți instala Sketchbook pe Chromebook fără nicio piratare și are, de asemenea, suport offline, deoarece utilizați o aplicație Android.

avantaje

 • Atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.
 • Fără probleme de latență
 • Diverse perii și unelte.
 • suport offline
 • respingerea palmei

Contra

 • Necesită suport pentru aplicația Android

Instalare: Caiet de schițe (Gratuit)

2. Desen Adobe Illustrator / Desen Adobe Photoshop

Similar cu Sketchbook, Adobe Illustrator și Sketch sunt două dintre cele mai bune programe de desen disponibile pe Windows și macOS și acum le puteți folosi și pe Chromebook. Aplicația este disponibilă direct prin Magazin Play și funcționează în modul ecran complet cu comenzi de ecran tactil, mouse și tastatură.

3. Adobe Illustrator Draw și Adobe Photoshop Sketch Cele mai bune aplicații de desen pentru Chromebook

Dacă sunteți confuz cu privire la care dintre cele două aplicații Adobe să alegeți, aș recomanda să utilizați mai întâi Adobe Illustrator Draw. E o aplicație de desen vectorial ceea ce înseamnă că puteți desena liber pe o pânză mare cu diverse pensule, straturi și opțiuni de instrumente. Și dacă vă place desenul bitmap sau raster, alegeți Adobe Photoshop Sketch.

Pe măsură ce progresați, veți folosi ambele aplicații în funcție de nevoile dvs. și de cazul dvs. de utilizare. In ceea ce priveste performanta si latenta am gasit ambele aplicatii functioneaza foarte bine pe Chromebook și nu a afișat niciun decalaj de intrare. Ca să nu mai vorbim, ambele aplicații acceptă modul de înclinare pe care îl puteți utiliza prin instrumentul de rotire.

avantaje

 • Desen vectorial și ilustrație cu mână liberă
 • fără întârziere de intrare
 • instrumente puternice
 • suport de strat

Contra

 • Unele elemente ale UI sunt mai mici
 • Necesită suport Play Store
 • Instalare: desen Adobe Illustrator (Gratuit)
 • Instalare: Schiță Adobe Photoshop (Gratuit)

3. Supliment pictura

Nu toți utilizatorii de Chromebook au acces la Magazinul Play, în special studenții cărora li s-a eliberat un aparat de către școlile lor. În astfel de cazuri, instalarea unei aplicații de desen din Magazinul Play devine imposibilă. Deci, dacă sunteți în căutarea unei aplicații de desen pentru Chromebook care nu necesită descărcări, atunci Sumopaint este pentru dvs. E o instrument de desen bazat pe web Vă permite să accesați toate funcțiile avansate și complet gratuit. Cea mai bună parte este că puteți instala Sumopaint ca PWA și îl puteți folosi în timp ce este offline. Asta e uimitor, nu?

Cele mai bune aplicații de desen Sumopaint pentru Chromebook (actualizată în iulie 2021)

În afară de asta, Sumopaint vine cu aproape 300 de pensule diferite și multe efecte și instrumente la care aveți de obicei acces în aplicațiile desktop. De asemenea, vă permite să adăugați filtre, să inserați elemente de text și, de asemenea, să legați imagini împreună pentru a crea un efect unic. Aș spune că dacă căutați o alternativă MS Paint pe Chromebook pentru desen, atunci Sumopaint bifează toate casetele.

avantaje

 • Instrument de desen bazat pe web
 • Cel mai bun pentru Chromebookurile școlare
 • O gamă largă de instrumente și efecte.
 • rulează offline

Contra

 • Fără respingere a palmei

Aruncă o privire la Sumopaint (Gratuit)

4. Aggie.io

Aggie.io este o altă aplicație de desen și animație bazată pe browser pentru Chromebookuri. A fost dezvoltat de popularul grup Magma Studio, cel mai bine cunoscut pentru construirea unei platforme online de colaborare pentru artă. Și Aggie.io este versiunea gratuită a aceleiași platforme care vă permite să creați o pânză nouă și desenează împreună cu prietenii tăi online. Dacă nu sunteți interesat să colaborați, o puteți utiliza ca aplicație de desen autonomă pe Chromebook.

4. Aggie.io

Selecția de instrumente este excelentă, există suport pentru straturi și puteți importa și un fișier GIF pentru a începe proiectul de animație. Ca să nu mai vorbim, chiar și în timp ce rulează într-un browser, site-ul are fără probleme de latență și funcționează ca un farmec. Mai simplu spus, dacă sunteți în căutarea unei aplicații de desen pentru Chromebookul dvs. care nu trebuie descărcată din Magazin Play sau Linux, atunci Aggie.io este cea mai bună platformă disponibilă.

avantaje

 • Cel mai bun pentru colaborarea online
 • Instrument de desen bazat pe web
 • import GIF
 • Fără latență de intrare

Contra

 • Fără respingere a palmei

Consultați Aggie.io (Gratuit)

5. Pictor infinit

Infinite Painter nu se numără printre cele mai bune aplicații din Magazinul Play, dar funcționează uimitor de bine pe Chromebookuri. Este o aplicație de desen de bază, dar latența este surprinzător de scăzută, iar manipularea pânzei este mult mai bună datorită panoramei gratuite din toate părțile. De fapt, în testele mele, Am găsit intrarea tactilă mai bună decât aplicațiile Adobe.

4. Cele mai bune aplicații de desen Infinite Painter pentru Chromebook

În afară de asta, Infinite Painter aduce peste 160 de presetări de pensule naturale și, de asemenea, vă permite să creați noi pensule. Există, de asemenea, suport pentru straturi, moduri de amestecare și are instrumente geometrice precum linie, elipsă, raportor și multe altele. Una peste alta, aplicația este destul de solidă pentru schițe, pictură și schițe pe Chromebook și cu siguranță ar trebui să o folosești dacă ești începător.

avantaje

 • aplicație de desen minim
 • răspuns excelent la intrare
 • Instrumentele necesare disponibile
 • suportă straturi

Contra

 • Necesită suport Play Store

Instalare: Pictor infinit (GratuitOferă achiziții în aplicație)

6. pictura ibis X

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de desen cu multe caracteristici pentru Chromebookul dvs., vă recomand cu căldură ibis Paint X. Este o aplicație de desen versatilă care aduce peste 800 de fonturi, 381 de perii, 71 de filtreși multe moduri de amestecare. Cea mai bună parte este că, în timp ce desenați, aplicația vă poate stabiliza loviturile stiloului și vă poate face experiența mult mai lină și mai precisă.

5. pictura ibis X

Ca să nu mai vorbim, are instrumente precum rigle de linie radială, măști de tăiere, funcția SNS unde puteți învăța noi tehnici de desen și multe altele. Și dacă vă întrebați cum este latența, ei bine, pe Chromebookul meu bazat pe Intel, latența este aproape zero Ceea ce e grozav. Dacă aveți un Chromebook bazat pe ARM, acesta va funcționa și mai bine. Una peste alta, pot spune că ibis Paint X este una dintre aplicațiile mele preferate de desen pe Chromebook și o poți încerca.

avantaje

 • Aplicație de desen bogată în caracteristici
 • Majoritatea caracteristicilor sunt gratuite
 • Poate stabiliza loviturile de creion
 • Întârziere de intrare aproape de zero

Contra

 • Poate fi copleșitor pentru începători.

Instalare: pictura ibis X (GratuitOferă achiziții în aplicație)

7. Concepte

Conceptele este una dintre cele mai populare aplicații de desen pe iOS și iPadOS și este disponibilă și pe Chromebook prin Play Store. Aplicația a fost optimizată special pentru Chromebookuri. Există aproape zero latență și oferă o pânză infinită în care puteți crea ilustrații, schițe și planuri de design.

5. Concepte Cele mai bune aplicații de desen pentru Chromebook

În plus, Concepts acceptă modurile de înclinare și apăsare care vă va ajuta să desenați detalii complicate cu mare precizie. Și la fel ca alte aplicații de desen, obțineți multe tipuri de creioane, pensule și pixuri. Există și acest tip diferit de pânză în care puteți selecta fundalul din diverse texturi și hârtie prestabilite.

Dacă utilizați un stilou activ ca unul de la Wacom, puteți profita de caracteristica sa de viteză pentru desenare și schițe flexibile. În concluzie, dacă doriți cea mai bună aplicație de desen pentru Chromebook, verificați cu siguranță Concepts.

avantaje

 • pânză infinită
 • suporta creionul
 • Are moduri de înclinare și presiune.
 • Cel mai bun pentru ilustrații

Contra

 • Curba de învățare este ridicată

Instalare: Concepte (GratuitOferă achiziții în aplicație)

8. Fluxul de artă

Sketchbook și alte aplicații sunt cu siguranță aplicații de nivel profesional pentru desen și pictură, dar începătorii pot fi copleșiți de varietatea absolută de funcții și instrumente. În acest caz, aș recomanda ArtFlow, o aplicație Android grozavă pentru desen digital și schiță. Puteți instala cu ușurință această aplicație pe Chromebook și funcționează ca un farmec.

2. fluxul de artă

Cel mai bun lucru la această aplicație este cât de ușoară este, ceea ce se traduce printr-o latență aproape de zero atunci când desenați pe o pânză mare. Și are instrumente, pensule diferite, glisor de opacitate, selector de culori și aproape tot ce aveți nevoie pentru a începe să pictați pe Chromebookuri.

Tu obțineți, de asemenea, suport pentru înclinare, care vă va ajuta în mod semnificativ controlând lățimea unei linii și rotație cu anumite perii. Una peste alta, ArtFlow este o aplicație de pictură grozavă și ușoară și vă puteți începe călătoria de desen pe Chromebook cu această aplicație.

avantaje

 • Aplicație grozavă de pictură pentru începători.
 • Vine cu suport de înclinare.
 • Diverse perii și unelte.

Contra

 • ușor buggy

Instalare: flux de artă (GratuitOferă achiziții în aplicație)

9. Bloc de schiță

Până acum, am menționat aplicațiile de desen pentru Chromebookuri care sunt disponibile în Magazinul Play. In orice caz, Unii utilizatori nu au suport pentru Magazin Play pe Chromebookul lor, așa că, în acest caz, puteți utiliza Sketchpad pe web. Dacă vă întrebați dacă Sketchpad are suport offline, o face și îl puteți instala și ca aplicație PWA. După aceea, veți putea folosi toate funcțiile fără a fi nevoie de acces la internet sau de a modifica orice setări.

6. Bloc de schiță

În afară de asta, Sketchpad vine cu toate caracteristicile standard precum diferite stiluri de pensule, selector de culori și, desigur, cele mai importante straturi. De asemenea, puteți face un pic de desen vectorial în Sketchpad, așa că dacă vă place, mergeți mai departe. Una peste alta, Sketchpad este o aplicație de desen solidă pentru Chromebookuri care nu acceptă Magazinul Play.

avantaje

 • O altă aplicație excelentă de desen bazată pe web
 • suport offline
 • Suport pentru numeroase perii.
 • De asemenea, aduce câteva instrumente bazate pe vectori.

Contra

 • Poate fi confuz pentru utilizatorii începători

Aruncă o privire la Sketchpad

10. SVG în formă de cutie

Boxy SVG este un excelent editor de grafică vectorială care rulează în browser. Vă permite să editați fișiere SVG și este, de asemenea, un aplicație uimitoare de desen vectorial pentru Chromebook care vă permite să creați imagini bazate pe vectori în cel mai scurt timp. Ceea ce îmi place la Boxy SVG este că, spre deosebire de alte aplicații de desen pentru Chromebookuri, interfața cu utilizatorul de aici este destul de curată și organizată. Nu vei fi copleșit de meniurile aglomerate și barele de instrumente nesfârșite.

10. SVG în formă de cutie

Vă puteți proiecta ilustrația fără efort și fără a fi nevoie de asistență din Play Store sau Linux. Mai mult, există suport pentru comenzile rapide de la tastatură de asemenea, pe care le puteți personaliza. Pe scurt, dacă sunteți în căutarea unei aplicații de desen vectorial pentru Chromebookul dvs., Boxy SVG este cea pe care o puteți utiliza chiar acum. Și da, Boxy SVG are și suport offline.

avantaje

 • Cel mai bun pentru editarea fișierelor SVG
 • Interfața cu utilizatorul este destul de șlefuită
 • Suport comenzi rapide de la tastatură
 • Se rulează într-un browser
 • suport offline

Contra

 • Nu se pot exporta fișiere SVG în PDF în nivelul gratuit

Verificați Boxy SVG (Planul gratuit și plătit începe de la 9,99 USD pe an)

11.Krita

Dacă doriți o aplicație desktop adecvată pentru pictură și desen, puteți obține puternica aplicație Linux, Krita, pe Chromebook. Este un program de desen de nivel profesional care este complet gratuit și open source. Desigur, trebuie să configurați Linux pe Chromebook pentru ca acest lucru să funcționeze. Cât despre program, poți Creați artă conceptuală, benzi desenate și ilustrații complexe folosind multe dintre instrumentele sale puternice.

7.Krita

În cazul în care nu știți, Krita este o aplicație foarte populară în comunitatea Linux și este folosită de mulți profesioniști pentru pictura digitală. Deci, dacă sunteți în căutarea celei mai bune aplicații de desen pentru Chromebook, aceasta concurează cu versiunile desktop Adobe Illustrator și Sketchbook, apoi Krita este programul pentru tine. Am testat această aplicație pe Chromebookul meu și a funcționat perfect, fără sughițuri.

avantaje

 • instrument de pictură pe desktop
 • Cel mai bun pentru ilustrații complexe
 • Complet gratuit și open source

Contra

 • Necesită suport Linux
 • Cum să instalați: Mai întâi, configurați Linux și Flatpak pe Chromebook, apoi executați următoarele comenzi. După instalare, veți găsi aplicația în sertarul de aplicații din dosarul aplicației Linux. De asemenea, puteți instala această aplicație prin intermediul magazinului de aplicații GUI menționat în ghidul de mai sus.
sudo su
flatpak install flathub org.kde.krita

12. Peisaj de cerneală

Inkscape este o altă aplicație Linux pentru Chromebook pe care o puteți folosi pentru a desena vectori pe Chromebook. Spre deosebire de aplicațiile Android, este un program complet pentru desktop, așa că veți obține instrumente avansate, cum ar fi hover, fixare și navigare inteligentă. Puteți spune cu ușurință că este o alternativă la versiunea desktop a Adobe Illustrator pe sistemul de operare Chrome.

8. Cele mai bune aplicații de desen Inkscape pentru Chromebook

Programul este destul de avansat și vine cu toate comenzile de care aveți nevoie pentru a crea picturi complexe, arte, logo-uri și multe altele. În plus, aveți acces la instrumente precum curbele bezier și spiro, straturi, profiluri de culoare și un instrument de text puternic.

Acestea fiind spuse, deoarece aplicația este destul de grea, veți avea nevoie de un Chromebook puternic pentru a rula această aplicație. De asemenea, puteți activa accelerarea GPU pentru aplicațiile Linux, astfel încât să puteți utiliza Inkscape fără probleme.

avantaje

 • Program de desktop pentru desen vectorial
 • Are instrumente puternice
 • Cel mai bun pentru bannere, arte și logo-uri

Contra

 • Aplicația este puțin grea.
 • Este necesar suportul Linux
 • Cum să instalați: Deschideți terminalul Linux și executați următoarea comandă. După instalare, veți găsi programul în sertarul de aplicații din dosarul de aplicații Linux.
sudo apt-get install inkscape

13. Gravitația

Gravit este o aplicație excelentă de desen vectorial pe Chromebook, care nu este nici o aplicație pentru Android, nici pentru Linux. De fapt, este o aplicație Chrome bine dezvoltată, care vă permite să desenați și să proiectați diverse elemente grafice. Poate sa creați obiecte precum logo-uri și pictograme, grafice vectorizate; definiți-le folosind multe elemente de design, și altele. În plus, acceptă și ilustrarea grafică raster, astfel încât să puteți crea liber personaje, animații etc.

9. Gravitația

Pe scurt, Gravit este o aplicație de nivel profesional pentru desen și ilustrare, iar dacă sunteți în căutarea unei astfel de aplicații în ecosistemul Chrome, atunci aceasta este alegerea perfectă pentru dvs. Ar putea fi mai bine decât instalarea inkscape prin linux pe Chromebook. Deci, încercați și vedeți dacă Gravit se potrivește nevoilor dvs.

avantaje

 • Aplicație excelentă de desen vectorial
 • Suporta ilustrații grafice raster
 • Cel mai bun pentru profesioniști

Contra

 • niciuna ca atare

Verificați Gravit (Gratuit)

14. Pânză cromată

Chrome Canvas este ultima noastră aplicație de pictură pentru Chromebook din această listă. Este o aplicație de desen foarte simplă, care vine cu o mână de opțiuni de pensulă și o pânză excelentă. Dacă ești începător sau vrei ca copilul tău să înceapă să practice mâzgălitul sau picturaaceasta este cea mai bună aplicație pentru a învăța pictura digitală.

10. Cele mai bune aplicații de desen pentru pânză Chrome pentru Chromebook

Chrome Canvas vine preinstalat pe multe Chromebook-uri cu ecran tactil, dar dacă nu îl aveți, puteți deschide cu ușurință site-ul web și instala Canvas ca PWA. De asemenea, funcționează offline, așa că cam atât. Pentru a încheia, dacă doriți să vă familiarizați cu pictura digitală pe Chromebookuri, deschideți Chrome Canvas și începeți să pictați.

avantaje

 • Cel mai bun pentru începători
 • Simplu și ușor de utilizat
 • suport offline

Contra

 • număr limitat de perii

Aruncă o privire la Chrome Canvas (Gratuit)

Găsiți aplicația gratuită de desen pentru Chromebookul dvs

Acestea sunt alegerile noastre pentru cele mai bune aplicații de desen pentru Chromebook. După cum este clar, există multe aplicații Android care nu sunt doar funcționale, dar oferă și un set complet de instrumente care sunt disponibile în programele desktop. Deci, în esență, nu îți lipsește nimic. Aș spune că Chromebookurile aproape au ajuns din urmă cu iPad-ul pentru desen și ilustrare datorită disponibilității atât de multe aplicații de calitate. Oricum, asta e tot de la noi. Dar pe care ai ales-o? Spune-ne despre aplicația ta preferată de desen în secțiunea de comentarii de mai jos.

În concluzie, Chromebookurile nu trebuie subestimate când vine vorba de munca creativă. Există multe aplicații de calitate disponibile pentru desen și editare foto pe aceste dispozitive. În acest articol, am prezentat cele mai bune aplicații de desen pentru Chromebook în 2022, inclusiv Sketchbook, Adobe Illustrator/Photoshop, Sumopaint, Aggie.io, Infinite Painter, ibis Paint X, și Concepte. Aceste aplicații oferă comenzi tactile perfecte, suport pentru straturi, instrumente puternice, și unele chiar și respingerea palmei. În general, Chromebookurile sunt o opțiune viabilă pentru artiști și designeri, indiferent de nivelul lor de competență.
Încheiem astfel această postare plină de informații și noutăți din lumea tehnologiei. Ne bucurăm că ne-ați urmărit și sperăm să ne revedem cu noi informații și cu articole interesante. Până atunci, stați cu ochii pe ecrane și nu uitați să împărtășiți cu noi gândurile și impresiile voastre despre noile tehnologii. Mulțumim pentru că sunteți alături de noi!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x