14 dintre cele mai bune aplicații de realitate augmentată pentru Android și iOS

14 dintre cele mai bune aplicații de realitate augmentată pentru Android și iOS
⏱️ 6 min read

Aplicațiile de realitate augmentată sau aplicațiile RA sunt o tendință în creștere. ARKit de la Apple și ARCore de la Google extind ambele moduri în care realitatea augmentată poate fi utilizată în lumea reală. Mai multe aplicații profită, de asemenea, de aceste caracteristici în moduri noi și interesante atât pe iOS, cât și pe Android. Acestea sunt unele dintre cele mai bune aplicații de realitate augmentată în prezent pentru iOS și Android.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Google Traducere

Aplicația Google Translate este una dintre cele mai utile aplicații ale tehnologiei de realitate augmentată de până acum. Poate traduce textul dintr-o imagine dintr-o limbă în alta, permițându-vă să citiți semne, ambalaje și chiar meme în alte limbi. Deschideți aplicația, capturați textul și așteptați traducerea. De asemenea, include mai multe instrumente de traducere pentru pietoni, care sunt cele mai bune instrumente gratuite disponibile.

Disponibil pentru: Android, iOS

2. Sky Night / Star Walk

star-walk-2-android-app-reality-augmented

Cer de noapte pe iOS și Star Walk pe Android, ambele oferă o experiență AR convingătoare pentru observarea stelelor și astronomie. Aceste aplicații folosesc locația dvs. actuală și orientarea telefonului pentru a afișa pe ecran o hartă stelară precisă din punct de vedere geografic. În oricare dintre aplicații, această hartă poate fi stratificată deasupra împrejurimilor prin funcționalitatea de realitate augmentată. Este un instrument minunat pentru a învăța despre astronomic, care este atât distractiv, cât și educațional.

3. Doar o linie

aplicații de realitate mărită doar o linie

Această aplicație sponsorizată de Google vă permite să desenați doodle de realitate augmentată în mediul dvs. tridimensional. Puteți chiar să colaborați la desene cu alți utilizatori iOS și Android. Țineți apăsat degetul și mișcați telefonul pentru a trasa o linie în împrejurimile dvs.

Disponibil pentru: Android, iOS.

4. JigSpace

jig-space-ar-apps-ios-1

JigSpace furnizează o varietate de animații educaționale de realitate augmentată, explorând funcționalitatea tuturor, de la motoare auto până la încuietori. Puteți vizita sistemul solar de pe masa de masă, cu subtitrări și explicații pentru a vă ghida înțelegerea.

Disponibil pentru: iOS

5. Locul IKEA

ikea-place-ar-apps-ios-1

IKEA Place este una dintre cele mai cunoscute aplicații AR. Aplicația poate descărca modele 3D pentru mobilier IKEA și le poate plasa în propria casă. Vedeți reprezentări corecte ale mărimii și culorilor despre cum ar arăta această canapea în sufrageria dvs. sau dacă masa laterală s-ar potrivi cu masa de cafea.

Disponibil pentru: iOS, Android

6. plan magic

magic-plan-ar-apps-ios-1

Aplicațiile de măsurare sunt în toate magazinele de aplicații și majoritatea sunt dezamăgitoare. magicplan este cu siguranță cel mai bun disponibil în acest moment, deși viitoarea măsură a Apple pare pregătită să o provoace. Este orientat către profesioniști, dar toți utilizatorii pot beneficia de aceasta. Contractorii și designerii de interior pot atașa aplicația la dispozitivele lor profesionale de măsurare, permițând crearea unor planuri de etaj extrem de precise.

Disponibil pentru: Android, iOS

7. AR GPS Compass Map 3D

ar-busolă-gps-realitate-augmentată-aplicații-1

Ghidați-vă de la locația dvs. curentă către un punct arbitrar de pe această hartă cu această busolă de realitate augmentată. Selectați unde doriți să ajungeți, iar afișajul head-up vă va îndruma către destinație și vă va asigura că nu vă pierdeți în totalitate.

Disponibil pentru: Android

8. INKHUNTER

inkhunter-ar-apps-ios-1

Încă nu putem imprima tatuaje temporare din imprimantele noastre cu jet de cerneală. Dar INKHUNTER este aici pentru a salva ziua. Trageți doar o țintă simplă pe corp cu un stilou și puteți proiecta modele de tatuaje pe piele. Prindeți imagini din biblioteca INKHUNTER de stoc flash sau utilizați propriile modele. Reglați tatuajul și apoi capturați-l în fluxul foto pentru a-l împărtăși prietenilor sau artistului tatuator.

Disponibil pentru: iOS, Android

9. Snapchat

snapchat-ar-apps-ios-1

Snapchat nu se distrează de minune. Deși este aplicația # 3 din iOS App Store, are și două din cinci stele. Acest lucru se datorează unei reproiectări disprețuite, pe care utilizatorul le hrănește pentru a bloca conținut promovat în fața lor. Cu toate acestea, aplicația este încă una dintre cele mai populare rețele sociale bazate pe fotografii care rulează în prezent. Funcțiile AR ale Snapchat sunt incredibil de eficiente și lucruri precum filtrul pentru câini și schimbul feței au devenit un meme de la sine. Reproiectarea ar putea fi gunoi, dar funcționalitatea realității augmentate este extrem de impresionantă.

Disponibil pentru: iOS, Android

10. Lumea GIPHY

giphy-world-ar-apps-ios-1

La fel ca aplicația GIPHY GIF, GIPHY World este creat pentru a vă ajuta să creați videoclipuri și mesaje distractive pe care le puteți partaja cu prietenii. Plasați modele 3D extrase din biblioteca GIPHY în lumea din jur, faceți un videoclip și apoi le distribuiți prietenilor și adepților. Este puțin brânză, dar face distracția în stil Snapchat în afara lumii aplicației Messenger.

Disponibil pentru: iOS

11. Salut

aplicații-realitate augmentată-holo

Bolnav de Snapchat? Obțineți soluția AR cu Holo, o aplicație pentru plasarea de modele tridimensionale animate în împrejurimile dvs. prin realitate augmentată. Există o galerie imensă de conținut, cea mai mare parte oarecum o prostie. Creați scene și partajați-le cu prietenii dvs. prin intermediul platformei dvs. preferate de mesagerie.

Disponibil pentru: Android, iOS

12. SketchAR

sketchar-apps-reality-apps-1-copy

Învață să desenezi cu realitate augmentată! Această aplicație lansată recent folosește camera dvs. pentru a vă ghida prin schițe realiste. Pur și simplu urmați instrucțiunile de pe ecran, urmărind instrucțiunile pe măsură ce mergeți. În timp ce interfața ar putea necesita o poziționare atentă a telefonului și a hârtiei, aplicația este una dintre cele mai unice moduri de a explora aplicația AR.

Disponibil pentru: iOS, Android

13. Frison

aplicații-realitate-augmentată-frison-1

Această aplicație de colorat tridimensional transformă imaginile colorate în figuri animate. Descărcați câteva dintre paginile de colorat gratuite de la Quiver, imprimați-le și colorați-le. Apoi scanați paginile pentru a vedea că figura dvs. colorată prinde viață. O aplicație minunată pentru copii.

Disponibil pentru: iOS, Android

14. Ridică-te

apare-joc-realitate-augmentata-1

Arise este un joc de puzzle de realitate augmentată care necesită să ghidați un mic (și drăguț!) Cavaler printr-un labirint de iluzii optice. Pentru a permite cavalerului să treacă peste diferite goluri, trebuie să vă deplasați în jurul spațiului tridimensional al puzzle-ului până când segmentele se aliniază din punctul dvs. de vedere. Acest lucru permite cavalerului să treacă și să treacă la următorul spațiu. O modalitate plăcută și relaxantă de a petrece ceva timp.

Disponibil pentru: iOS, Android

Concluzie

Realitatea augmentată își găsește în continuare bazele în lumea aplicațiilor. Nu am descoperit încă „aplicația ucigașă” pentru RA, dar am văzut câteva experimente interesante până în acest moment. Jocurile par a fi cea mai promițătoare utilizare de până acum, însă puține jocuri folosesc AR pentru a face mai mult decât să reproducă un mediu bidimensional. Pe măsură ce dezvoltatorii se familiarizează cu tehnologia, ne așteptăm să experimentăm mai mult.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x