14 dintre cele mai bune surse pentru sunete calmante, zgomot alb și ploaie

14 dintre cele mai bune surse pentru sunete calmante, zgomot alb și ploaie
⏱️ 13 min read

Unele dintre cele mai bune sentimente sunt urcarea în pat și adormirea liniștită sau intrarea în zonă în timp ce lucrezi. Din păcate, acesta nu este cazul tuturor și nu este întotdeauna cazul celor care nu pot adormi ușor sau se distrag repede în timp ce lucrează. Cunoscute sub numele de zgomot alb, muzică spa etc., sunetele calmante pot face toată diferența. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune surse pentru a găsi sunetele de zgomot alb perfecte.

1. Dispoziție ploioasă

Când vine vorba de site-uri web cu zgomot alb, Dispoziție ploioasă este cel mai bun lucru pe care îl poate obține. Întregul site se bazează pe un singur buton de redare care pornește imediat sunete de ploaie. Există un control separat al volumului specific pentru site chiar sub butonul de redare, care poate funcționa în tandem cu controalele de volum ale computerului. Există, de asemenea, link-uri către aplicații pentru ambele iOS și Android.

2. Cofitivitate

Cele mai bune locuri White Noise Coffitivity

Înțelegând că „zgomotul alb” poate însemna multe lucruri, pentru unii zgomotul de fundal al unei cafenele este incredibil de relaxant. introduce Cofitivitatea. Sunt disponibile mai multe sunete ambientale, toate din punctul de vedere al unei cafenele sau al unei cafenele pentru a vă ajuta să adormiți mai ușor. De îndată ce sari pe pagină, există un buton de redare în colțul din stânga sus, unde începe imediat un zgomot de cafenea. Din cele șase sunete disponibile, trei sunt disponibile gratuit, în timp ce trei sunete suplimentare necesită o plată de 9 USD o dată pe an.

3. Calmat de Natură

Cele mai bune locuri cu zgomot alb calmat de natură

Este posibil ca YouTube să nu fie niciodată primul loc la care te gândești pentru sunete calmante, dar există literalmente mii de canale de zgomot alb. Unul preferat este Calmat de natură, care oferă, printre alte sunete, o ambianță de cafenea în valoare de opt ore, sunete de ploaie și șemineu și sunete sezoniere de primăvară, iarnă, vară și toamnă. Există zeci de opțiuni din care să alegeți și fiecare oferă ceva diferit, dar liniștitor. Există chiar și o opțiune de jazz de Crăciun cu mai mult de opt ore de melodii preferate de sărbători care pot fi redate în fundal.

4. Soundrown

Cele mai bune locuri White Noise Soundrown

Oferind zece zgomote albe și ambientale diferite, Soundrown este un site cu design unic care adaugă un temporizator de 30 de minute pentru fiecare clip audio. Puteți reda mai multe clipuri simultan și, pe măsură ce muzica începe să fie redată, selecția dispare, permițând unui temporizator să numere până la 30 de minute. Clipurile în sine variază între cafea, ploaie, valuri, păsări, zgomot alb, trenuri și multe altele. Având în vedere selecția de zgomote, Soundrown este o opțiune excelentă pentru utilizarea zgomotului alb atât ziua, cât și noaptea.

5. Melodii de relaxare: Sunete de somn

Cele mai bune locuri Melodii de relaxare White Noise

Condus de un design foarte ușor de utilizat, Relax Melodies: Sleep Sounds oferă ambele Android și iOS aplicații precum și a site-ul web plin de sunete relaxante. Întărite de peste 52 de sunete gratuite, sunt disponibile canale pentru a dormi mai bine, a lucra mai productiv și a meditației. Accesați abonamentul premium pentru 4,99 USD prin aplicații și obțineți acces la peste 150 de sunete în total. Puteți chiar să vă duceți ascultarea zgomotului alb la nivelul următor utilizând programele de cinci zile ale aplicației pentru a afla cum să obțineți un somn mai bun, să reduceți stresul și multe altele.

6. Zgomot alb

Cele mai bune locuri White Noise Aplicația White Noise

Ce ar fi un articol de zgomot alb fără o aplicație intitulată corespunzător Zgomot alb? Disponibil prin Android și iOS, există până la 40 de sunete incluse în aplicație. Unul dintre cele mai frumoase aspecte ale White Noise este profunzimea acelor sunete: mecanice ca un ventilator de dormitor până la sunetul valurilor care se prăbușesc pe plajă. De asemenea, puteți utiliza orice sunet din aplicație ca sunet de alarmă pentru o trezire mai blândă. Adăugați o achiziție în aplicație „Complet” sau „Pro” (0,99 USD și, respectiv, 2,99 USD) pentru a crea propriile sunete și adăugați suport pentru Apple Watch, Apple TV și widget-uri pentru Android și iOS.

7. Sunete relaxante ale naturii

Cele mai bune locuri Zgomot alb Sunete relaxante ale naturii

Puține zgomote albe oferă la fel de multă calmare sau relaxare ca sunetele naturii. Din fericire, Sunete relaxante ale naturii Canalul YouTube oferă mai mult de două duzini de opțiuni, inclusiv o combinație grozavă de sunete pașnice ale naturii. Cu o durată cuprinsă între aproximativ o oră și peste opt ore, toate cele patru anotimpuri sunt prezente, la fel și videoclipurile care oferă puțin mai mult decât sunetele condusului printr-o pădure acoperită de zăpadă. Adaugă la asta furtuni puternice, două ore de vânt, pâraie de munte și multe altele.

8. Noisli

Cele mai bune locuri White Noise Noisli

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de zgomot alb care vă permite să amestecați și să potriviți sunete pentru a crea experiența perfectă de fundal, Noisli este raspunsul. Toate sunetele sunt personalizabile, permițându-vă să creați atmosfera perfectă care vă va ajuta să vă relaxați, să lucrați mai bine sau să dormiți mai liniștit. Versiunea gratuită a aplicației pentru Android sau iOS vă asigură că puteți asculta offline până la 1,5 ore pe zi. Cei 10 USD pe lună (facturați anual) fac ca ascultarea zilnică să fie nelimitată, în timp ce crește sunetele disponibile la un total de 28. Nivelurile gratuite și plătite oferă fiecare o funcție de cronometru cu adevărat grozavă, care se estompează pe măsură ce timpul expiră, ceea ce este deosebit de util seara.

9. Atmosferă: Sunete relaxante

Cele mai bune locuri Zgomot alb Atmosferă Sunete relaxante

Așa cum sugerează și numele, Atmosferă: Sunete relaxante este plin de sunete de zgomot alb ambiental pentru a vă ajuta să opriți anxietatea sau să adormiți rapid noaptea. Aplicațiile sunt disponibile pe iOS, Amazon și Android, toate care oferă sunete de la plajă, oraș, peisaj rural, pădure, sub apă și multe altele. Un cronometru cu numărătoare inversă asigură că telefonul sau tableta dvs. se vor opri noaptea, economisind bateria indiferent de care dintre cele peste 70 de sunete alegeți. Combinați și potriviți oricare dintre opțiunile audio disponibile pentru a vă crea propriul mini playlist – totul fără costuri suplimentare în aplicație.

10. Creier.FM

Cele mai bune locuri White Noise Brain Fm

Una dintre cele mai interesante aplicații de zgomot alb online, Creierul.FM se referă mai mult la sesiuni de ascultare rapidă decât la acordarea orei la rând. Tehnologia patentată a site-ului vă invită să ascultați timp de cel mult 10-15 minute o dată, dar vă oferă totuși ascultarea pe tot parcursul zilei. Ideea nu este doar să vă ajute să adormiți, ci și să vă îmbunătățiți concentrarea în timp ce lucrați, creați, dezvoltați etc. Site-ul în sine oferă o mulțime de știință pentru a-și susține metodele, în timp ce un cost lunar de 6,99 USD vă asigură că îl puteți încerca fără a pierde banii. . Sunt disponibile și aplicații pentru Android și iOS.

11. Allolo.ru

Cele mai bune locuri White Noise Allolo

Unul dintre cele mai simple site-uri din această listă, allolo.ru este o combinație de imagine de fundal și experiență audio care oferă aproximativ 20 de sunete diferite de zgomot alb. Fiecare zgomot se potrivește cu un tapet de pe ecran pentru a crea o experiență mai captivantă. Întregul amestec de sunete este bazat pe natură, sărind de la sunetele junglei la Amazon, la sunetele orașului și chiar la zgomotul liniştitor de a sta pe un câmp și de a asculta lumea din jurul tău. Uneori, tot ce ai nevoie este cea mai de bază opțiune, iar în acest caz, allolo.ru funcționează perfect.

12. Plouă.FM

Cele mai bune locuri White Noise Raining Fm

Pentru oricine își dorește simplitate cu alegerile lor de zgomot alb, Plouă.FM este aici pentru a ajuta. După cum sugerează și numele, se pune un accent puternic pe zgomotul ploii pentru a ajuta la blocarea oricăror distrageri de fundal. Ploaia și tunetul zgomotos sau trosnind sau o combinație a tuturor celor trei opțiuni vin împreună pentru a vă ajuta să găsiți sunetul potrivit pentru dvs. Amestecați și potriviți după cum doriți, este la fel de ușor ca să trageți și să plasați cât de mult sau puțin doriți din cele trei sunete. Înscrieți-vă gratuit și utilizați cronometrul cu numărătoare inversă pentru a limita durata de redare a sunetelor în fundal. Desigur, bucurați-vă de aplicațiile activate iOS și Android de asemenea.

13. Lumea relaxantă

Cele mai bune locuri din lume de relaxare cu zgomot alb

Un site web gratuit care vă permite să amestecați și să potriviți pentru a găsi atmosfera perfectă de sunete pentru dvs., Lumea relaxantă este o soluție grozavă de zgomot alb. Începeți prin a alege dintr-un amestec de natură, muzică, vreme, tehnică și sunete de animale, dintre care există multe sunete specifice în fiecare categorie. Inutil să spun că există aproape prea multe opțiuni aici, dar este în regulă, deoarece vă asigură că vă veți juca până când veți găsi exact mixul potrivit.

14. Ultimate Ambient Noise Soundzzz

Cele mai bune locuri White Noise Ultimate Ambient Noise Soundzzz

O altă opțiune YouTube remarcabilă pentru o combinație puternică de ambiental și alb este Sunet de zgomot ambiental suprem. După cum sugerează și numele canalului, adevăratul scop este să te ajute să dormi confortabil, dar, în mod realist, aceste sunete funcționează la fel de bine pentru a bloca zgomotul din timpul zilei, precum distrage atenția pe timp de noapte. Furtunile pe mare, ploile cu vânt în Japonia și furtunile în corturi sunt doar câteva dintre opțiunile video, multe dintre acestea putând dura cu mult peste o zi întreagă de muncă, cu o durată totală de 11 ore. Videoclipuri noi sunt adăugate periodic, la fel ca videoclipurile în flux live, așa că s-ar putea să găsiți ceva nou în fiecare zi când vă uitați la canal.

Încheierea

La sfârșitul zilei, indiferent de site-ul, aplicația sau canalul YouTube pe care îl alegeți, important este că găsiți ceva care să vă ajute să blocați lumea. Zgomotul alb poate fi extrem de benefic și toate aceste opțiuni oferă ceva pentru toată lumea. Cel mai bine, multe dintre site-uri web au aplicații, astfel încât să puteți asculta acasă și din mers.

Sunetul nu funcționează pe Mac-ul tău? Aflați cum să o remediați și cum să îmbunătățiți sunetul pe Android.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x