14 site-uri interesante pentru a găsi imaginea de fundal perfectă pentru iPhone sau iPad

14 site-uri interesante pentru a găsi imaginea de fundal perfectă pentru iPhone sau iPad
⏱️ 12 min read

De fiecare dată când porniți dispozitivul, imaginea de fundal este primul lucru pe care îl vedeți, deci ar trebui să fie ceva special, semnificativ sau pur și simplu cool. Aplicațiile de tapet din App Store pot fi utile, dar sunt de obicei la fel de pline de reclame. În schimb, încercați câteva dintre cele mai bune site-uri de tapet iPad și iPhone de mai jos pentru a găsi ceva care să se potrivească stilului dvs.

Imagini de fundal întunecate pentru iPhone

1. Acces la tapet

Modul întunecat continuă să fie un mod foarte popular de a utiliza tablete și smartphone-uri, realizând, Acces la tapet un loc minunat pentru a găsi 44 dintre cele mai bune imagini de fundal întunecate pentru iPhone. Fiecare tapet este disponibil într-o dimensiune prestabilită, deci veți dori să vă uitați cu atenție la dimensiunile mai mici sau să luați ceva mai mare de până la 5K care poate fi redimensionat pentru iPad-ul sau iPhone-ul personal.

2. Peștera tapetului

Cea mai bună clădire a site-urilor pentru tapet Iphone Ipad

Wallpaper Cave este o altă destinație excelentă pentru toate modurile întunecate. Între spațiu, natură și mai multe fotografii spațiale, va exista aici ceva care se potrivește perfect cu modul întunecat pentru iPhone. Singurul dezavantaj este că aceste imagini de fundal în mod întunecat sunt pre-dimensionate pentru iPhone, astfel încât utilizatorii iPad nu au noroc.

3. Descărcați

Cele mai bune site-uri de tapet Iphone Ipad Desert

Unul dintre cele mai bune site-uri de fotografii gratuite, Unsplash are o pagină dedicată tapetului în mod întunecat. Opțiunile sunt destul de eclectice, deci indiferent dacă este vorba de natură, spațiu, peisaje urbane sau ceva între ele, există un tapet în modul întunecat pentru dvs. Fiecare imagine arată fantastic în HD, mergând până la dimensiunea 4K. Este posibil să fie nevoie de puțină redimensionare pentru a se potrivi perfect fiecare tapet, în funcție de modelul de iPhone sau iPad pe care îl dețineți, dar acele câteva minute în plus merită efortul.

4. ilikewallpaper

Cele mai bune site-uri de tapet Iphone Ipad Ocean

Cu mai mult de 74 de pagini diferite de fundal în mod întunecat disponibile, ilikewallpaper.net, cu mai mult de 650 de imagini de fundal, este obligat să ofere ceva care se potrivește iPhone-ului sau iPad-ului dvs. Majoritatea imaginilor de fundal sunt în modul portret, deci s-ar putea să nu se potrivească cu un iPad descărcat, dar dacă găsiți ceva care vă place cu adevărat, este posibil ca acesta să funcționeze. Între mașini, vedete, logo-uri și scene de filme și imagini abstracte, există mai mult o selecție diversă aici decât unele dintre paginile de tapet întunecate.

Imagini de fundal dinamice

5. Jetson Creative

Cele mai bune site-uri de tapet Iphone Ipad Park

Găsirea imaginilor de fundal dinamice pentru iPhone sau iPad este foarte ușoară atunci când vizitați Jetson Creative. Lista opțiunilor disponibile este destul de mică, cu mai puțin de o duzină de fotografii. Cu toate acestea, alegerile disponibile sunt frumoase. Veți găsi o imagine a Pământului de la stația spațială internațională, Big Sur, Mojave National Preserve, San Francisco și multe altele. Alternativ, puteți obține imagini de fundal implicite pentru MacOS care au fost convertite în iOS pentru a fi utilizate ca imagini de fundal dinamice.

6. Tapet dinamic

Cele mai bune site-uri de tapet Iphone Ipad Harry Potter

Dacă doriți cel mai bun site pentru tapet dinamic, nu căutați mai departe decât numele corespunzător Tapet dinamic site. Nu numai că pagina de destinație vă oferă o descriere completă a ceea ce este un tapet dinamic, ci un link ușor pentru a crea unul singur sau o galerie de opțiuni generate de utilizatori. Există o colecție foarte bună de fotografii cu Harry Potter, străzile din Tokyo și Big Sur. Chiar și imaginea de fundal implicită pentru Windows 11 are un aspect cameo.

Imagini de fundal retro

7. Noi evoluții

Cele mai bune site-uri de tapet Iphone Ipad Google

Căutați un site de tapet care să adauge câteva categorii de nișă? Noi evoluții găzduiește categorii dedicate pentru imagini de fundal verzi, portocalii, roșii și alb-negru, precum și o secțiune specifică doar pentru iPad. Una dintre cele mai bune secțiuni de explorat este pagina retro, care adaugă câteva fotografii americane grozave, precum și imagini pentru Beatles, Atari, Volkswagen, Nikon, Apple „vechi” și casete. Singurul dezavantaj al New Evolutions este că doar anumite categorii sunt pre-dimensionate pentru iPad și iPhone, în timp ce altele sunt unice.

8. Imagini de fundal Reddit pentru iPhone și iPad

Cele mai bune site-uri de tapet Iphone Ipad Rain

Este ușor să vă pierdeți (sau să vă distrageți atenția) cu Reddit, dar subreditează cum ar fi Imagini de fundal r / ipadwall și imagini de fundal r / iphone sunt un loc minunat pentru a găsi ceva nou și interesant. Este, de asemenea, un loc la fel de bun pentru a vâna imagini de fundal pe care este posibil să le fi văzut online, dar pe care nu le poți localiza. Postați o imagine a tapetului în cadrul oricărui subredit și lăsați internetul să facă tot posibilul pentru a găsi un tapet de dimensiuni adecvate pentru dispozitivul dvs.

Vrei și mai multe imagini de fundal de la Reddit? Mergeți spre r / imagini de fundal pentru tapet mai general, r / MinimalWallpaper pentru opțiuni minime și r / wallpaperdump pentru colecții după colecții de tapet tematic.

Imagini de fundal minime pentru iPhone

9. Miniwallist

Cele mai bune site-uri de fundal pentru iPhone Ipad Casete

Pentru oricine iubește ideea de tapet minim pentru iPhone-urile sale, Miniwallist este un loc minunat pentru a începe căutarea. Nu există categorii specifice, deoarece fiecare tapet este considerat minim, dar există o serie de opțiuni de decor, desene animate, muzică, filme și animale, doar pentru a numi câteva. Când găsiți un tapet pe care îl iubiți, opțiunile de descărcare pentru iOS includ iPad-uri și iPhone-uri timpurii până la cele mai recente dispozitive. Site-ul necesită un pic de derulare până când găsiți ceea ce doriți, dar în afară de asta, este un catalog minunat de opțiuni minime de tapet.

10. Pereti Fone

Cele mai bune construcții de site-uri de tapet Iphone Ipad

Imagini de fundal minime pentru iPhone? Uita-te la fonewalls.com pentru o selecție excelentă de imagini de fundal cu adevărat minime, dimensionate special pentru iPhone. Selecția de opțiuni este cu adevărat largă, iar imaginile de fundal vin în fiecare culoare, permițându-vă să vă potriviți icoanele, culoarea telefonului sau doar personalitatea. Singurul dezavantaj este că imaginile de fundal nu sunt disponibile în diferite dimensiuni și nici nu sunt potrivite pentru iPad.

Imagini de fundal iPhone 8K

11. Heroscreen

Cele mai bune site-uri de tapet Iphone Ipad Tron

Când vine vorba de imagini de fundal iPhone de la HD până la 8K, Heroscreen este site-ul pentru dvs. Heroscreen facilitează localizarea imaginilor de fundal special pentru dispozitivul dvs. iOS cu secțiuni dedicate pentru tablete și mobil. În interiorul fiecărei secțiuni există o serie de subsecțiuni, toate pline de imagini de fundal randomizate care pot fi descărcate în HD (uneori în 4K). Din păcate, Heroscreen nu vă permite să selectați o dimensiune de descărcare prestabilită pentru iPhone sau iPad.

12. HDWalls

Cele mai bune site-uri de tapet Iphone Ipad Grand Central

Vizita HDQWalls și căutați din puțin sub trei mii de opțiuni de fundal diferite. Colțul din stânga sus al site-ului vă permite să alegeți dintr-o varietate de rezoluții bune pentru dispozitive de toate formele și dimensiunile, în timp ce chiar mai jos este o listă de categorii care acoperă supereroi, jocuri, animale, digitale, păsări, flori, tipografie și multe altele . Fiecare tapet poate fi descărcat la rezoluția dorită.

Imagini de fundal spațiale

13. NASA

Cele mai bune site-uri de tapet Iphone Ipad Marte

Când vine vorba de spațiul de fundal pentru dispozitivul dvs. iOS, niciun site web nu o face mai bine decât NASA. Cu galeria sa de imagini dedicată, puteți face sute de fotografii din lumea reală care au fost realizate în ultimele decenii. Acestea sunt unele dintre cele mai importante și unice fotografii ale timpurilor moderne și toate se pot potrivi iPhone-ului sau iPad-ului dvs. Ce zici de o fotografie a suprafeței lui Marte? Poate că unul din Pământ luat din spațiu sau unul dintre avioanele istorice care odată zburase navete înainte și înapoi în SUA te-ar interesa.

Bonus: Imagini de fundal grozave

14. Arta Deviantă

Cele mai bune site-uri de tapet Iphone Ipad Sky

Fiind un site pentru artiști din întreaga lume, Deviant Art a fost de mult timp unul dintre cele mai populare locuri de pe web pentru a-ți arăta munca. În cadrul site-ului, dedicat pagina de tapet găzduiește unele dintre cele mai unice și creative opere ale unor artiști individuali din jur. Se pare că nu există un sfârșit al diferitelor idei și imagini care sunt disponibile pentru descărcare. Majoritatea imaginilor sunt gratuite, deși unii artiști necesită o mică achiziție pentru a-și plăti facturile. Puteți căuta imagini de fundal pentru iPhone sau iPad sau puteți să luați orice tapet și să decupați pentru a se potrivi dimensiunii ecranului.

întrebări frecvente

1. Unde pot găsi imagini de fundal originale pentru iPad și iPhone?

În timp ce Apple nu oferă o pagină dedicată pentru imagini de fundal originale pentru iPad, Wallpaper Cave vine în ajutor. Descărcați imagini de fundal preferate pentru smartphone sau tabletă Apple din momentul lansării fiecărui dispozitiv.

2. Cum schimb imaginea de fundal?

Acest lucru este foarte ușor de urmărit. Accesați „Setări -> Tapet -> Alegeți un tapet nou”. Odată ce ați intrat în acest ecran, puteți alege dintr-un set de imagini de fundal dinamice sau fixe sau puteți alege din orice imagine din galeria foto. Urmați aceste instrucțiuni pentru a configura imagini de fundal dinamice.

3. Ar trebui să folosesc zoomul în perspectivă?

Aceasta este în întregime o decizie personală, întrucât o face să pară ca fundalul dvs. „se mișcă” atunci când schimbați unghiul de vizualizare. Acest lucru nu este pentru toată lumea, dar dacă găsiți imaginea de fundal potrivită, poate fi un plus distractiv care necesită un efort minim pentru a include.

4. Puteți utiliza două imagini de fundal diferite pentru ecranul de pornire și de blocare?

Absolut. De fapt, atunci când alegeți un nou tapet, veți fi întrebat dacă doriți să îl adăugați la acasă, ecranul de blocare sau ambele. Alegeți orice setare preferați.

După cum se arată mai sus, există o mulțime de moduri de a vă condimenta ecranul iPhone. De asemenea, verificați cum să setați imagini de fundal vii pe iPhone.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x