15 dintre cele mai bune aplicații de proiectare a materialelor pentru Android

15 dintre cele mai bune aplicații de proiectare a materialelor pentru Android
⏱️ 6 min read

Filozofia de proiectare a materialelor a preluat Magazinul Google Play, mulți dezvoltatori optând pentru a oferi aplicațiilor lor un aspect modern care ajută la unificarea experienței pentru utilizatorii de Android în diferite aplicații

Am găsit cincisprezece aplicații excelente care utilizează proiectarea materialelor. Le vom parcurge unul câte unul mai jos:

1. Feedly Reader

Feedly Reader este o aplicație de citire Feedly terță parte pentru Android și funcționează destul de bine. Vine cu o mulțime de teme din care puteți alege. Odată ce vă conectați contul Feedly, acesta vă va sincroniza abonamentele existente în conformitate cu setările dvs. predefinite. De asemenea, vă puteți abona la fluxuri noi din aplicație.

Preț – Gratuit

2. Calendar Google

android-material-google-calender

Google Calender este o aplicație de calendar frumos proiectată, cu o varietate de vizualizări diferite, cum ar fi lunar sau săptămânal sau doar următoarele trei zile. De asemenea, veți obține o vizualizare a programului pentru o privire rapidă la evenimentele viitoare. Dacă sunteți utilizator Gmail, acesta vă va sincroniza evenimentele de la Gmail automat.

Preț – Gratuit

3. Apex Launcher

android-material-apex

Am fost un utilizator pe termen lung al Apex Launcher datorită performanței și stabilității sale excepționale atât pe telefon cât și pe tabletă. Este ușor, rapid și foarte personalizabil. Versiunea pro oferă și mai mult, cu suport pentru teme de la alte lansatoare, precum și mai multe opțiuni de animație, gesturi și widget-uri.

Preț – Gratuit / 3,99 USD

4. Verificați

android-material-verde

Verificați este o aplicație populară care vă ajută să economisiți autonomia bateriei și să îmbunătățiți performanța hibernând aplicațiile atunci când acestea nu sunt utilizate. Suportă atât dispozitive înrădăcinate, cât și dispozitive obișnuite, dar îl veți găsi cel mai eficient dacă aveți un dispozitiv înrădăcinat.

Preț – Gratuit / 2,99 USD

5. Buzunar

android-material-buzunar

Buzunar este o aplicație cu adevărat minunată pentru salvarea conținutului web, cum ar fi articole sau videoclipuri pentru vizualizare ulterioară, chiar și offline. Este disponibil peste tot și are o integrare puternică cu sute de aplicații / site-uri, astfel încât să puteți salva conținut din locurile preferate de pe web.

Preț – Gratuit

6. Google Messenger

android-material-google-messenger

Google Messenger este o aplicație simplă SMS și MMS cu un design frumos și este acceptată de dispozitivele care rulează Android 4.1 și versiuni ulterioare. Puteți trimite mesaje text, precum și video, audio și chiar imagini. Puteți arhiva mesaje importante sau chiar bloca persoane, astfel încât să nu primiți notificări despre mesajele primite.

Preț – Gratuit

7. CM QuickPic

android-material-quickpic

QuickPic este aplicația mea de acces la Galerie de peste un an acum. Este foarte personalizabil și funcționează foarte repede atunci când navighez prin imaginile mele. De asemenea, acceptă redarea de videoclipuri și albume cloud (Flickr și Picasa) și face backup pentru servicii cloud, cum ar fi Google Drive și Dropbox. Acum, veți obține un spațiu Cloud fără precedent de 1000 GB gratuit atunci când vă înscrieți pentru un cont CM.

Preț – Gratuit

8. Pocket Casts

android-material-buzunar-turnate

Distribuții de buzunar este considerată de mulți cea mai bună aplicație de podcast pe Android și nu este greu de văzut de ce. Este tot ceea ce ar trebui să fie o aplicație bună concepută pentru material și are o mulțime de caracteristici minunate. Puteți căuta podcasturi direct din aplicație sau puteți importa abonamentele existente dintr-un fișier OPML. De asemenea, acceptă sincronizarea între dispozitive și backup de cloud, precum și filtre audio, efecte și Chromecast.

Preț – 2,99 USD

9. Reddit Sync

android-material-reddit-sync

Reddit Sync este clientul meu dedicat Reddit pe Android și, în opinia mea, cel mai bun din lume, deși există și câteva alternative solide. Navigarea prin sub-reddits este o briză și se mândrește cu o interfață de design a materialului foarte curată, cu acțiuni excelente de glisare. De asemenea, acceptă o temă de noapte, mai multe conturi și multe altele.

Preț – Gratuit

10. Cronologia vremii

Android-material-vreme-cronologie

Cronologie meteo este o aplicație foarte apreciată cu un rating mediu de 4,7 pe Google Play Store. Este bine conceput și pune un accent puternic pe culoare pentru a prezenta informații despre prognoza meteo. Prognozele sunt afișate într-un format de cronologie, astfel încât să puteți arunca o privire și să vedeți ce se prezice pentru următoarea oră sau ziua următoare.

Preț – 1,99 USD

11. Google Keep

android-material-google-keep

Google proprii aplicație de luare a notelor este un bun exemplu al ceea ce ar trebui să fie designul materialului. Vă ajută să vă gestionați notele și listele de sarcini și vă sincronizați pe toate dispozitivele dvs. – desktop, mobil sau Android. Puteți seta mementouri bazate pe locație sau puteți adăuga etichete, precum și coduri de culoare la note pentru a le organiza și a găsi lucrurile rapid.

Preț – Gratuit

12. Nova Launcher

android-material-nova-launcher

Nova Launcher are nevoie de puțină introducere. Este unul dintre cele mai apreciate și populare lansatoare terțe și oferă dispozitivelor dvs. un aspect material foarte modern. Există atât de multe opțiuni personalizabile care vă permit să-l modificați după gust și să împrospătați din când în când aspectul. Dacă nu l-ați încercat încă, este timpul să faceți acest lucru.

Preț – Gratuit / 1,99 USD

13. Talon pentru Twitter

android-material-talon

Dacă nu îți place aplicația oficială Twitter (ca și mine), există o mulțime de alternative ale terților pe magazinul Google Play, dar dacă ai nevoie de o aplicație cu adevărat bine concepută și funcțională, nu căuta mai departe de Talon. Vă va costa câțiva dolari, dar aveți garantat că veți avea o experiență Twitter plăcută.

Preț – 4,99 USD

14. Moonshine

android-material-moonshine

Vorbe de clacă este un pachet de pictograme cu un aspect foarte material și, de asemenea, este complet gratuit. Are o gamă largă de icoane și se actualizează periodic cu altele noi. Acceptă cele mai populare lansatoare precum Smart, Solo, Nova, Apex, Go și multe altele. Veți obține, de asemenea, o selecție frumoasă de imagini de fundal materiale – 28 dintre ele – cu această aplicație.

Preț – Gratuit

15. Necuvântat

android-material-neclodat

Dacă, la fel ca mine, utilizați mai multe servicii de stocare în cloud, este posibil să doriți să vă accesați fișierele de pe dispozitivul mobil. În timp ce majoritatea serviciilor oferă aplicații dedicate, ar putea deveni obositor să continui să sară de la aplicație la aplicație, și acolo este Senin ar putea intra. Vă ajută să vă gestionați toate serviciile într-o singură aplicație și acceptă cele mai populare opțiuni de stocare în cloud – Onedrive, MEGA, Dropbox, Google Drive și Box. Funcționează foarte bine atunci când este offline și se sincronizează perfect în experiența mea. Este gratuit pentru doar două servicii; veți avea nevoie de un pachet premium pentru a adăuga mai multe.

Preț – Gratuit

Sunt sigur că această listă nu este exhaustivă, așa că vă rugăm să ne informați despre aplicațiile dvs. preferate care prezintă o utilizare excelentă a filosofiei de proiectare a materialelor în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x