15 Utilități NirSoft pe care ar trebui să le aibă fiecare utilizator Windows

15 Utilități NirSoft pe care ar trebui să le aibă fiecare utilizator Windows
⏱️ 4 min read

NirSoft are unele dintre cele mai bune utilitare Windows gratuite și portabile, făcându-l biblioteca perfectă de software, care poate face majoritatea sarcinilor Windows fără a fi nevoie de instalare efectivă. Lucrul bun despre NirSoft este că puteți descărca toate software-urile individual în funcție de nevoile dvs. sau întregul pachet cu propriul său lansator, numit în mod adecvat NirLauncher.

În cazul în care vă întrebați ce utilități ar trebui să alegeți din lista de peste 100 de software-uri mici, iată o listă de bază a unora dintre cele mai utile utilitare NirSoft pe care ar trebui să le aibă fiecare utilizator Windows.

Notă: Software-ul antivirus Windows poate găsi unele dintre utilitarele NirSoft ca software potențial nedorit sau ca troian. Puteți ignora în siguranță aceste avertismente.

1. CurrPorts

Așa cum sugerează și numele, CurrPorts este un instrument de monitorizare a rețelei care poate afișa porturile TCP / IP și UDP active în prezent pe un computer local. Acest instrument este deosebit de util în analiza conexiunilor actuale care sunt utilizate de diferite programe.

CurrPorts este un instrument de monitorizare a rețelei.

2. CurrProcess

CurrProcess este ca o alternativă portabilă pentru managerul de activități Windows, dar afișează informații extinse despre un proces în execuție, cum ar fi fișiere DLL conectate, căi de fișiere, adrese de bază, etc. uciderea unui proces etc.

CurrProcess este ca o alternativă portabilă pentru managerul de activități Windows.

3. TCPLogView

TCPLogView este deosebit de util atunci când doriți să înregistrați fiecare conexiune TCP deschisă și închisă cu o serie de informații precum adresa locală, adresa la distanță, ora evenimentului, tipul evenimentului, port etc.

TCPLogView: înregistrați fiecare conexiune TCP deschisă și închisă.

4. RegFileExport

Dacă doriți să extrageți date dintr-un fișier reg care a fost stocat undeva pe hard disk, atunci RegFileExport este aplicația de care aveți nevoie. Lucrul bun despre RegFileExport este că poate prelua informații chiar și dintr-un fișier reg deteriorat.

RegFileExport: extrageți datele dintr-un fișier reg.

5. SpecialFoldersView

Windows are diferite utilitare plasate în diferite foldere din diferite locații. SpecialFoldersView enumerați toate acele foldere într-o singură fereastră, astfel încât să puteți accesa cu ușurință oricare dintre ele cu un singur dublu clic.

SpecialFoldersView listează toate folderele într-o singură fereastră.

6. MyUninstaller

MyUninstaller poate fi folosit ca o alternativă pentru programul de dezinstalare Windows obișnuit. Dar, spre deosebire de Windows, MyUninstaller afișează informații suplimentare despre toate programele instalate și vă permite să exportați lista respectivă ca fișier text sau HTML.

MyUninstaller: o alternativă pentru programul de dezinstalare Windows obișnuit.

7. DiskSmartView

DiskSmartView adună toate informațiile SMART ale hard disk-ului instalat și listează într-o singură fereastră. Informațiile includ, dar nu se limitează la, numărul de firmware sau de serie, temperatura, rata de eroare etc.

DiskSmartView adună toate informațiile SMART ale hard diskului instalat.

8. DiskCountersView

Folosind DiskCountersView, puteți vedea numărul total de operații și numărul total de citiri și scrieri ale fiecărei unități de disc din sistemul dumneavoastră. Odată cu aceasta, aplicația afișează, de asemenea, informații regulate, cum ar fi sectoarele ascunse, numerele de partiție etc.

DiskCounterView: vedeți numărul total de operații și citește și scrie.

9. BlueScreenView

BlueScreenView este un utilitar simplu care afișează fișierele minidump care sunt create în timpul ecranului albastru al morții. Aceste minidumps pot fi utilizate pentru a analiza cauza BSoD.

10. USBDeView

USBDeView listează toate dispozitivele USB care sunt conectate în prezent la computer. Pe lângă listarea dispozitivelor, poate ajuta și la colectarea mai multor informații despre dispozitive și la dezinstalarea dispozitivului în sine.

USBDeView listează toate dispozitivele USB care sunt conectate în prezent la computer.

11. WinCrashReport

WinCrashReport acționează ca o alternativă la aplicația Windows Crash Report și listează toate aplicațiile care au fost blocate recent. Lucrul bun este că afișează informații extinse precum codul de excepție, adresa de memorie etc.

WinCrashReport acționează ca o alternativă la aplicația Windows Crash Report.

12. FolderChangesView

FolderChangesView poate fi utilizat pentru a monitoriza un folder selectat pentru orice modificare. Dacă vreun fișier din folderul selectat a fost schimbat, atunci această aplicație simplă va înregistra modificările și evenimentele.

FolderChangesView poate fi utilizat pentru a monitoriza un folder selectat pentru orice modificare.

13. DriverView

DriverView acționează ca o alternativă pentru Manager de dispozitive și, spre deosebire de Managerul de dispozitive, listează toate driverele de dispozitiv încărcate cu informații extinse precum adresa de încărcare, tipul de fișier etc.

DriverView acționează ca o alternativă pentru Device Manager.

14. LastActivityView

Așa cum sugerează și numele, LastActivityView afișează toate activitățile recente și evenimentele colectate din diferite surse Windows într-o singură interfață cu utilizatorul.

 LastActivityView afișează toate activitățile și evenimentele recente.

15. WhatInStartup

WhatInStartup este o alternativă puternică pentru managerul Windows Startup obișnuit. Această aplicație afișează o serie de informații despre șirul de linie de comandă, locația registrului, sistemul de fișiere etc. WhatInStartup include și o caracteristică de dezactivare permanentă, care vă permite să dezactivați permanent o aplicație.

WhatInStartup este o alternativă puternică pentru managerul Windows Startup obișnuit.

Asta este tot deocamdată și, sperăm, asta vă ajută. Faceți comentarii mai jos despre partajarea propriilor utilități NirSoft preferate.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x