17 jocuri distractive offline de jucat pe telefon

Fun Offline Games Phone Featured
⏱️ 16 min read

Unul dintre cele mai bune aspecte ale jocurilor mobile este că pot fi jucate oricând și des oriunde. Acest lucru este valabil mai ales pentru jocurile care nu necesită Wi-Fi sau conexiune celulară pentru a juca. În timp ce titlurile mobile populare precum PUBG, Fortnite și Roblox necesită toate o conexiune de date pentru a juca, ceea ce le face să fie indisponibile în timp ce sunt offline, există încă câteva jocuri distractive offline pentru Android și iOS care nu necesită absolut internet. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Scop retro

Disponibil pe: iOS / Android

De ce jocurile de fotbal pe mobil insistă întotdeauna pe grafica 3D care tind să facă jocurile să pară insuportabil de lent, în timp ce performanța paralizează (da, tu FIFA). Retro Goal de la dezvoltatorii din spatele New Star Soccer, ne duce înapoi în era pe 16 biți, oferind o experiență de joc rapidă și fluidă, care se simte chiar pe telefon.

Jocuri distractive offline pentru mobil Retro Goal

Arată și se simte grozav, are o mulțime de echipe din toată Europa, mecanică simplă pe teren și de conducere și un sistem de sezon convingător care te ține cu piciorul

2. Echipa spațială

Disponibil pe: iOS / Android

Indiferent dacă prietenii tăi sunt jucători sau nu, Spaceteam este un joc de petrecere încântător pe care îl poți juca în timpul unei serii de băuturi cu prietenii sau imediat după cină. Toată lumea descarcă jocul pe telefonul său, apoi toate telefoanele dvs. se conectează fie prin Wi-Fi, fie prin Bluetooth (nu din punct de vedere tehnic online, deoarece trebuie să vă conectați doar local) pentru a oferi fiecăruia controlul unei părți diferite a cockpitului unei nave spațiale.

Jocuri distractive offline pentru mobil Spaceteam

Cu toții, pe rând, aruncați ordine ridicole echipei dvs., făcând jucători să apese întrerupătoare, să răsucească butoanele și să vă scuture telefoanele ca nebunii când intră într-un câmp de asteroizi. Este un joc de petrecere cu adevărat zgomotos și poate fi savurat cu până la opt persoane.

3. Eternium

Disponibil pe: iOS / Android

ARPG-urile mobile au avut mult timp să se înțeleagă să facă acele mecanisme de hack-and-slash să se simtă exact pe ecranele mici și se pare că Eternium este cel care a făcut-o în sfârșit. Există achiziții în aplicație, dar niciun paywall neplăcut care să vă împiedice să vă bucurați de joc gratuit (și offline)

Jocuri distractive offline pentru mobil Eternium

Are un sistem unic de turnare de vrăji, în care desenați simboluri pe ecran pentru a arunca anumite vrăji, în timp ce glisați cu arma de corp la corp pentru a împiedica batalioanele de ghouls, roboți, extratereștri și, desigur, dragoni să nu vă distrugă.

Având în vedere că Diablo Immortal își ia timpul pentru a ieși, îi va fi greu să ridice acest excelent ARPG indie de la locul său. Și la fel de bine, pentru că totul despre acest joc sugerează că este o muncă de dragoste care își merită succesul.

4. Jocul Google Dinozaur

Un favorit peren al mulțimii de jocuri „offline”, jocul Google Dinosaur este pe cât de simplu. Deschideți Chrome pe Android sau iPhone, introduceți chrome://dino, atingeți dinozaurul și începeți. Pe măsură ce progresați în joc, atingeți ecranul pentru a vă face dinozaurul să sară peste cactusi.

Jocuri distractive offline Telefon Google Dinosaur

Pe măsură ce scorul tău crește, la fel crește și viteza cu care ecranul și reflexele tale se mișcă. Puteți chiar să setați Chrome dino ca widget pe ecranul de pornire al iPhone-ului. Separat, uită-te la ChromeDino.com ca o modalitate alternativă de joc pentru dispozitive mobile, dacă Chrome nu este instalat pe smartphone.

5. Pocket City

Disponibil pe: iOS / Android

Pocket City este un joc offline fantastic pentru jucătorii cărora le place să construiască un oraș, impozitând rezidenții și oferindu-le locuri frumoase de vizitat. Este tot ce știi și iubești despre SimCity, fără prea multe puf.

Jocuri distractive offline Phone Pocket City 1

Deblocați conținut nou pe măsură ce jocul progresează și găsiți echilibrul corect de taxe, astfel încât să puteți finanța noi centre de divertisment și să asigurați transport public pentru toți. Un cost unic de 2,99 USD vă asigură că puteți sta departe de microtranzacții și achiziții în aplicație pentru totdeauna.

6. Celulele moarte

Disponibil pe: iOS / Android

Unul dintre cele mai apreciate titluri de jocuri mobile, Dead Cells este un joc frustrant de grozav de care să te bucuri. Veți avea nevoie de reflexe de pisică cu comenzile. Costă 8,99 USD înainte de orice achiziție în aplicație pentru conținut suplimentar de jocuri.

Jocuri distractive offline Phone Dead Calls Copiere

Fii sigur că răbdarea ta va fi testată, deoarece în bara ta de stare există doar atât de multă sănătate și, odată ce se epuizează, trebuie să reîncepi jocul. Vestea bună este că jocul este neliniar, așa că nu există două jocuri la fel.

7. Plague, Inc.

Disponibil pe: iOS / Android

Sigur, un titlu numit Plague, Inc. pare puțin sensibil, având în vedere climatul mondial actual, dar fiți siguri că jocul a fost lansat cu mult înainte ca COVID să devină un cuvânt comun. În acest titlu, misiunea ta, dacă alegi să o accepți, este să infectezi lumea cu un agent patogen.

Jocuri distractive offline Phone Plague Inc

Dacă poți da deoparte tonul din lumea reală, acest titlu offline este foarte distractiv, cu o valoare de reluare puternică. Există un motiv întemeiat pentru care jocul a fost în mod constant aproape sau în partea de sus atât a Google Play, cât și a App Store-ului Apple de la lansare.

8. GRID Autosport

Disponibil pe: iOS / Android

Când vine vorba de jocuri de curse pe mobil, nu există niciun titlu care să o facă mai bine decât GRID Autosport. Dacă vrei ceva captivant care să te facă să simți că te afli la volanul unei mașini de curse adevărate, acesta este titlul pentru tine.

Jocuri distractive offline Curse cu grilă de telefon

Pentru 9,99 USD, grafica de calitate a consolei te pune la volanul a 100 de mașini diferite și un număr egal de circuite diferite. Grafica este pur și simplu remarcabilă pentru un joc pe care îl puteți juca pe telefon, iar sunetul de la fiecare mașină este realist. Cel mai bine, nu este nevoie de internet.

9. Odiseea lui Alto

Disponibil pe: iOS / Android

Un titlu peren „cel mai bun din”, datorită popularității predecesorului său, Alto’s Odyssey este un joc grozav pentru jocul offline. Ceea ce pare a fi un simplu joc de alergare nesfârșită sau snowboarding este de fapt ceva mult mai dificil. Între efectele vremii, cum ar fi curcubee și ceață, va trebui să vă stăpâniți sincronizarea reflexă pentru a progresa.

Jocuri distractive offline Telefon Alto Odyssey

Designul minimalist și sunetul plăcut sunt atât relaxante, cât și captivante în același timp. Întregul joc de 4,99 USD este offline, iar acest lucru este valabil pentru toate cele 180 de goluri pe care va trebui să le atingeți pentru a deveni maestrul suprem al snowboardingului.

10. Valea Stardew

Disponibil pe: iOS / Android

Stardew Valley are nevoie de puține introduceri, datorită popularității sale în aproape fiecare format de consolă, PC și mobil. Acest joc de management al fermei/orașului este un succes uriaș. Personajul tău se mută în mediul rural, moștenind câmpuri și pământ care trebuie să devină o fermă bogată.

Jocuri distractive offline Telefon Stardew Valley

Joacă câteva minute la un moment dat sau încearcă toate cele 50 de ore de joc anticipat dintr-o dată. În orice caz, vei crește culturi, vei crește animale, vei căsători cu un partener și vei deveni parte integrantă a comunității locale. Stardew Valley este absolut unul dintre cele mai captivante jocuri de pe mobil.

11. Grimvalor

Disponibil pe: iOS / Android

Frumos conceput și jucat, Gimvalor vă cere să vă tăiați drumul „prin hoardele întunericului”.

Jocuri distractive offline Telefon Grimvalor

Grafica este la fel de superbă astăzi ca și în 2018, când a fost lansat jocul. Suportul pentru controler extern doar adaugă la valoarea titlului. Acest joc se poate descărca gratuit pe Android cu o achiziție în aplicație de 6,99 USD. Clienții iPhone vor plăti 6,99 USD în avans cu achiziții fără aplicații.

12. Regatul Rush Vengeance

Disponibil pe: iOS / Android

Jocurile de apărare turn costă un ban pe duzină, dar Ironhide a devenit un dezvoltator de bază pentru titluri remarcabile. Ironhide, dezvoltatorul Kingdom Rush Vengeance, ar putea fi doar punctul culminant al jocurilor mobile Tower Defense.

Jocuri distractive offline Telefon Kingdom Rush

Pentru 4,99 USD, caracterul de desen animat al jocului este incredibil de bine realizat, permițându-ți să intri în luptă cu eroi, puteri speciale, o mulțime de upgrade-uri și mai mulți inamici decât știi tu cu ce să faci. Fără lipsă de conținut și multă rejuabilitate, acesta este un titlu offline obligatoriu.

13. Domnește: Majestatea Sa

Disponibil pe: iOS / Android

Când vine vorba de titluri unice de jocuri mobile, Reigns: Her Majesty este cu siguranță unul dintre cele mai interesante titluri. Acest joc de glisare sună foarte simplu la început. Vi se cere să luați decizii critice doar glisând spre stânga, dar mai sunt multe.

Jocuri distractive offline Telefonul domnește Majestatea Sa

Fiecare decizie pe care o iei influențează următoarea ta alegere și, dacă nu ești atent, domnia ta ca rege se va sfârși rapid. Actualizările frecvente de-a lungul anilor au făcut din acest titlu un succes uriaș și, la 2,99 USD, o valoare excelentă. Poți să supraviețuiești celor care te vor de pe tron? Există o singură modalitate de a afla.

14. Crossy Road

Disponibil pe: iOS / Android

Crossy Road reflectă același stil de joc ca și Frogger, împreună cu un aspect vizual similar și este foarte distractiv. Scopul tău este simplu: ghidează-ți personajul – sau în acest caz, puiul – peste drum și diverse obstacole care se află în fața ta.

Jocuri distractive offline Phone Crossy Road

Există peste 150 de personaje disponibile, împreună cu drumuri, trenuri, râuri și multe altele pentru a-ți testa reflexele la fiecare joc. Jocul poate fi jucat gratuit cu personaje suplimentare disponibile ca achiziție în aplicație.

15. Monument Valley 2

Disponibil pe: iOS / Android

Ca și alte câteva titluri din această listă, Monument Valley 2 nu are nevoie de nicio prezentare. Acesta este un alt joc care se clasează cu ușurință drept unul dintre cele mai cunoscute titluri mobile din toate timpurile.

Jocuri distractive offline Telefon Monument Valley Two

La un preț de 4,99 USD, beneficiezi de ore și ore de joc offline. Lansat în 2017, este cu siguranță un titlu mai vechi, dar parcă jocul nu a îmbătrânit deloc.

16. Grand Theft Auto: San Andreas

Disponibil pe: iOS / Android

Unul dintre cele mai bune titluri din seria Grand Theft Auto, San Andreas este cel mai bun dintre titlurile GTA de pe mobil. Cel mai bine, nu este nevoie de internet. Jucați în rolul lui Carl Johnson și încercați să vă îmbunătățiți într-un oraș plin de violență și corupție.

Jocuri distractive offline Telefon Gta San Andreas

Grafica este remarcabilă pentru jocurile mobile și are și suport opțional pentru controler. Există suport pentru zeci de modele pe ambele platforme și mai mult de 70 de ore de joc disponibile.

17. Războiul Stelelor: Cavalerii Vechii Republici

Disponibil pe: iOS / Android

Probabil unul dintre cele mai bune jocuri Star Wars din toate timpurile, Star Wars: Knights of the Old Republic este un joc obligatoriu. Prețul de intrare, la 9,99 USD, este o afacere absolută în comparație cu gameplay-ul profund.

Jocuri distractive offline Telefon Star Wars

Au trecut 4.000 de ani înainte de Imperiul Galactic și este treaba ta să conduci un grup de eroi sau răufăcători și să salvezi galaxia. Ți-ai dorit vreodată să-ți construiești propria sabie laser? Acum poti.

întrebări frecvente

1. Câte titluri offline mai sunt în total?

Sunt zeci de mii. App Store și Play Store sunt ambele pline de titluri care pot fi redate offline. Unele dintre ele sunt disponibile pentru a fi jucate gratuit, în timp ce altele necesită o achiziție. Acestea acoperă un set uriaș de genuri și intervale de vârstă și includ totul, de la jocuri rapide până la titluri în care vă scufundați ore întregi.

2. Dacă plătesc o dată, trebuie să plătesc din nou?

Dacă inițial o aplicație are o achiziție unică, nu va trebui să plătiți din nou pentru aplicația completă. Cu toate acestea, pot exista achiziții separate în aplicație de care puteți profita. Un exemplu grozav este achiziția unică de la Kingdom Rush, care vă oferă jocul complet. Cu toate acestea, dacă doriți să porniți sau să câștigați eroi mai repede, puteți plăti o mică achiziție în aplicație și puteți avansa rapid.

3. Există jocuri care sunt doar pentru Android sau iOS?

Absolut. Jocurile de pe această listă se întind pe ambele platforme, deoarece disponibilitatea pe mai multe platforme este importantă. Există cu siguranță jocuri exclusive pentru fiecare platformă pe care nu le puteți juca în altă parte și, de asemenea, este un lucru bun.

Încheierea

În timp ce consolele și PC-urile domină cu siguranță spațiul de joc, eliminarea jocurilor mobile ca fiind inferioare ar fi absolut o greșeală. Faptul că atât de multe dintre ele pot fi jucate offline în orice moment este un motiv și mai mare pentru a oferi titlurilor de mai sus o imagine bună. Nu uitați să vă uitați și la cele mai bune telefoane mobile pentru jocuri și la micile jocuri îngrijite pe care le puteți juca direct prin browserul Android.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x