179 oferte Google Play: aplicații și jocuri gratuit și cu reduceri excelente pentru o perioadă scurtă de timp

1604777411 840 560
⏱️ 8 min read

Pare incredibil că a trecut deja o săptămână întreagă de vinerea trecută în care v-am adus selecția noastră jocuri și aplicații gratuite sau cu reducere pentru telefoanele și tabletele dvs. Android, dar sa întâmplat. Și întrucât este ceea ce atinge, reînnoim legăturile cu cele mai remarcabile din această săptămână. Feriți-vă că Asmodee a luat-o razna și a scăzut o mulțime de jocuri de societate, iar în benzi desenate chestia nu este scurtă.


114 aplicații Android gratuite

Monument Valley 2

Poate că cele mai proeminente titluri pot fi găsite aici pentru că avem bijuterii de calibru Lara Croft Go sau Monument Valley 2, pe care acum le putem adăuga gratuit la catalogul nostru de jocuri pentru Android. Profitați și scufundați dinții în ei, nu veți regreta. Și aveți grijă la ofertele aplicației, ca bateria de opțiuni pentru alimentarea camerelor să ajungă încărcată.

Aplicații

Jocuri

Personalizare

65 de aplicații Android reduse

Ipoe

Și când ceva nu poate fi gratuit, cu atât mai puțin vine cu o reducere, și asta este ceea ce este acum. Aici ne întâlnim cu Asmodee, cunoscut dezvoltator și producător de jocuri de societate care ne aduce la vânzare mai multe dintre titlurile lor pentru o perioadă limitată. Puține lucruri mai bune pentru a petrece timpul acasă decât un joc de societate bun, iar dacă este digital, mai bine decât mai bine.

Aplicații

Jocuri

Personalizare

Mai multe oferte?

Dacă după toate aceste aplicații gratuite, secțiunea noastră de vineri rămâne scurtă, puteți fi la curent cu ofertele principale ale tuturor sistemelor de operare prin intermediul colegilor noștri de la Applesfera și Engadget Mobile. De asemenea, puteți vedea cele mai bune prețuri pe telefoane mobile și accesorii în ofertele noastre de vânătoare de astăzi.

Vă reamintim că comentariile, ca întotdeauna, sunt deschideți astfel încât să puteți adăuga ofertele Google Play pe care le găsiți. Și dacă vrei mai mult, ne vedem săptămâna viitoare. Weekend bun tuturor!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...