18 aplicații și site-uri pentru a descoperi numele cântecelor tale preferate: află ce cântec este acesta!

What Song Is This? 10 Mobile And Web Apps to Identify Songs
⏱️ 26 min read

În era digitală, indiferent unde ne-am afla, muzica ne însoțește pretutindeni și ne simțim adesea dornici să aflăm numele cântecului pe care îl ascultăm. Și pentru asta, există acum o soluție mult mai ușoară decât să întrebăm pe cineva sau să încercăm să ne amintim versurile. Această soluție este dată de aplicațiile mobile și web-uri special concepute pentru identificarea melodiilor. Cu o varietate de opțiuni la îndemână, fiecare cu diferite caracteristici și modalități de identificare, folosiți aceste aplicații pentru a găsi orice melodie, de la cele mai noi piese la melodii clasice. În plus, majoritatea aplicațiilor oferă posibilitatea de a vedea versurile și videoclipurile asociate cu melodiile și chiar să le distribuiți cu prietenii.

Te-ai aflat vreodată într-o situație în care auzi o melodie care îți place, dar nu ai absolut nicio modalitate de a-ți da seama ce melodie este? Sunt sigur că ai. Ni se întâmplă tuturor și acel sentiment sâcâitor de „ce cântec este acesta?” Pur și simplu nu poți să-ți dai drumul, nu-i așa? Ei bine, dacă ați fost într-o astfel de situație sau dacă vă aflați prea des în această situație, noi vă sprijinim. Iată cele 18 aplicații mobile și web pentru a identifica melodiile care se joacă în jurul tău. Dacă nu vă amintiți o melodie, nu aveți de ce să vă faceți griji. Puteți pur și simplu să fredonați melodia, iar algoritmii de sunet avansați pot găsi melodia în câteva secunde. Deci, pe această notă, să mergem mai departe și să găsim cea mai bună aplicație de recunoaștere a cântecului.

Identificați muzica care cântă în jurul vostru în 2023

Toate acestea sunt metode diferite pe care le puteți folosi pentru a identifica muzica care se redă în jurul vostru. Puteți utiliza asistenți vocali, aplicații de recunoaștere a muzicii și site-uri web online pentru a recunoaște rapid melodiile. Puteți găsi chiar melodii doar fredonând sau cântând o parte a cântecului. Așa că faceți clic pe linkurile de mai jos și accesați aplicația de identificare a cântecului preferat.

1. Utilizați Asistentul Google pentru a recunoaște melodiile

Pentru utilizatorii de Android, Asistentul Google este una dintre cele mai bune modalități de a recunoaște melodiile din mers. Doar spune “Hei Google, ce este această melodie?” sau „recunoaște/identifică această melodie” și Google va începe să asculte muzica. În câteva secunde, vă va oferi numele melodiei cu link-uri redabile de la un număr mare de servicii de streaming.

Din experiența mea, a avut a ales muzica care să cânte dintr-o cameră îndepărtată și ai melodii identificate corect. De asemenea, puteți chiar să fredonați, să fluierați sau să cântați singur melodii, iar Google le poate identifica pentru dvs. Deci, din partea mea, Google Assistant este mai bun în ceea ce privește recunoașterea muzicii. Rețineți că funcția de recunoaștere a cântecului din Asistentul Google nu este disponibilă pe iOS.

În afară de asta, dacă nu doriți să utilizați Asistentul Google și doriți un buton simplu pentru a identifica instantaneu o melodie, Google vă oferă un widget simplu. Doar atingeți lung ecranul de pornire și deschide „Widget-uri„. Acum derulați în jos la Google și veți găsi „Căutare sunet”.

1. Asistent Google

Trageți-l și aruncați widget-ul pe ecranul de pornire. De acum înainte, ori de câte ori doriți să identificați o melodie, puteți pur și simplu să atingeți widgetul și acesta va începe să asculte muzica. După aceea, Google vă va prezenta toate detaliile melodiei. Ușor de gălăgie! În acest fel, nu veți avea nevoie de o aplicație separată pentru a identifica muzica.

1. Aplicația de recunoaștere a melodiilor Google Assistant

În cele din urmă, dacă deții un dispozitiv Pixel, nici măcar nu trebuie să îi ceri Google să identifice o melodie. Dispozitivele Pixel de nouă generație (Pixel 2 și mai sus) vin cu un „Funcția „Acum se redă”. care ține evidența muzicii din mers, chiar și atunci când ești offline.

jucând acum

Veți primi automat o notificare pe ecranul de blocare care vă va spune ce melodie se redă. Puteți salva muzica sau o puteți renunța imediat și acolo. Puteți activa funcția de la Setări -> Sunet -> În curs de redare.

2. Identificați melodii cu Siri

Siri este lent (dar sigur) îmbunătățirea abilităților lor, și cu suport pentru comenzi rapide, a devenit un instrument de automatizare uimitor. Unul dintre lucrurile cu adevărat interesante pe care le poți face cu Siri este să-l folosești pentru a recunoaște muzica și a identifica melodiile. De când Apple a achiziționat Shazam în 2018, Siri a fost și mai eficient în identificarea melodiilor.

Când auziți o melodie pe care doriți să o identificați, puteți pur și simplu să lansați Siri și să spuneți „Ce cântec se cântă acum?“, fie “numește acel cântec„, sau „Identificați această melodie”. Siri va asculta apoi melodia care se redă și vă va spune numele melodiei.

identifica melodii folosind Siri

Puteți chiar să atingeți rezultatul pentru a vedea melodia în Apple Music și a o reda dacă v-ați abonat la serviciul de streaming de muzică. daca nu esti un Abonat Apple Musicveți avea opțiunea de a cumpăra melodia sau de a asculta o mostră.

3. Folosiți Bixby pentru a identifica muzica

Ce cântec este acesta?  18 aplicații mobile și web pentru identificarea melodiilor

Bixby, asistentul vocal proprietar al Samsung, a prins destul de multe trucuri de-a lungul anilor pentru a concura cu Siri și Google Assistant, iar recunoașterea cântecului este unul dintre ele. Dacă utilizați un smartphone Samsung, îi puteți cere lui Bixby să identifice melodiile pentru dvs. Pentru a face acest lucru, pur și simplu activați Bixby apăsând butonul lateral sau activați asistentul spunând „Bună ziua Bixby”. Acum intreaba”Care este numele acestei melodii?” sau „Ce piesă se redă?” sau „Cine este acest cântăreț?” și veți obține rezultatele căutării cu numele melodiei.

Funcția de recunoaștere a cântecelor Bixby este comparativ mai lentă decât Google Assistant și Siri, dar în cele din urmă își face treaba. De asemenea, veți avea nevoie de o conexiune activă la internet pentru ca funcția de recunoaștere a muzicii să funcționeze.

4. Întrebați-o pe Alexa „Ce melodie este aceasta?”

În cele din urmă, avem Alexa, un alt asistent vocal popular, care s-a îmbunătățit treptat în ultimii ani. Deși inițial putea recunoaște doar muzica redată pe Amazon Music, Alexa poate acum identifica melodii de la Spotify și alte servicii de streaming muzicale populare.

alexa

În plus, dacă ești adânc în ecosistemul Amazon și deții o mână de dispozitive Echo, atunci Alexa poate fi și mai utilă. Asigurați-vă că activați funcția Song ID spunând „Alexa, activează identificarea melodiei„. După aceea, o poți întreba pe Alexa „ce este această melodie” sau „identifică această muzică”.

5. Recunoaște automat melodiile și muzica redată în jurul tău

Probabil știți că telefoanele Pixel sunt dotate cu o funcție de identificare a cântecelor foarte la îndemână numită Now Playing, care poate identifica automat muzica care se redă în jurul vostru. Deci, dacă utilizați un telefon Pixel, puteți utiliza această funcție pentru a găsi cu ușurință orice melodie care se redă în apropierea dvs.

Obțineți funcția Pixel în redare pe orice smartphone

În cazul în care doriți funcția „Acum se joacă” a dispozitivelor Pixel pe alte smartphone-uri, puteți configura Auto Shazam din pagina Setări. El afișează o notificare persistentă cu informații muzicale ale melodiilor care se cântă în jurul tău. Dar rețineți că nu funcționează offline ca dispozitivele Pixel.

5. Aplicația Shazam Song Recognition

În mod similar, iPhone-urile oferă și o funcție ingenioasă pentru a recunoaște melodiile fără prea multe bătăi de cap. Deoarece Shazam este acum deținut de Apple, gigantul tehnologic a integrat caracteristica de identificare a cântecelor Shazam chiar în centrul de control al iPhone. Pentru a adăuga recunoașterea muzicii la Centrul de control pe iPhone, accesați Setări > Centrul de control și atingeți simbolul „Mai multe” sub opțiunea Recunoaștere muzicală.

Acum, când glisați în jos de pe ecranul de pornire al iPhone-ului pentru a accesa Centrul de control, veți obține opțiunea chiar acolo.

Pictograma Shazam în centrul de control al iPhone

6. Întrebați difuzoarele inteligente „Ce este acest cântec?”

Dacă ascultați muzică pe un difuzor inteligent precum Google Home (Nest Home) sau Amazon Echo și auziți o melodie al cărei nume doriți să-l găsiți, puteți utiliza o comandă simplă pentru a o face. Întrebați doar „Ce este acest cântec?” iar Google Assistant (sau Alexa) va denumi melodia care se redă în prezent.

De asemenea, puteți utiliza această comandă pe orice difuzor inteligent care are Asistentul Google sau Alexa încorporat, așa că va funcționa și cu difuzoare terțe, cum ar fi cele de la Marshall, Eufy etc.

Notă: Această funcție nu funcționează dacă ascultați un post de radio.

Aplicații de recunoaștere a muzicii pentru a găsi o melodie

7.Shazam

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații pentru a identifica muzica, atunci Shazam este una dintre cele mai populare aplicații care poate recunoaște corect melodiile fără multe încercări eșuate. aplicatia este disponibil pe Android și iOS Și funcționează foarte bine. Și așa cum am menționat mai devreme, Siri chiar folosește baza de date Shazam pentru a identifica melodiile. Cu Shazam, poți să identifici cu ușurință muzica din jurul tău, să găsești o melodie și chiar să obții versurile pentru a putea cânta împreună.

5. Aplicația Shazam Song Recognition

Dacă nu vrei să folosești Siri, Google Assistant sau Cortana pentru a afla ce melodie se cântă în jurul tău, Shazam este probabil cea mai bună aplicație care identifică melodiile într-o clipă. Mai mult, chiar și Shazam amintește-ți cântecele recunoscuteși poate funcționa chiar și atunci când ești offline. Va înregistra sunetul și, atunci când este conectat la internet, va afișa informațiile melodiei.

De asemenea, Shazam este complet integrat în iOS începând cu iOS 14, ceea ce înseamnă că puteți utiliza cu ușurință recunoașterea muzicii Shazam pe iPhone fără a instala măcar aplicația. Îl poți accesa prin Centrul de control și chiar ține evidența tuturor melodiilor pe care le-a recunoscut pentru tine.

În afară de asta, ceea ce îmi place cel mai mult la Shazam este că poți recunoaște chiar și melodiile care se redă pe smartphone-ul tău. Shazam îl numește „Pop Up Shazam” și funcționează în orice aplicație. Acest lucru poate fi mai ales util în timpul navigării pe Instagram unde descoperi atât de multe cântece grozave și muzică de fundal. În cele din urmă, dacă aveți un dispozitiv cu putere redusă, alegeți Shazam Lite, care este destul de ușor și vine cu același algoritm de recunoaștere a muzicii.

Descarcare: Android / iOS (Gratuit)

8. Sound Dog

SoundHound este o altă aplicație grozavă de identificare a melodiilor care funcționează ca un farmec. Un domeniu în care SoundHound este mult mai bun decât Shazam este că poți chiar și melodii fredonate pentru a găsi o melodie. Puteți folosi pur și simplu comanda „Hei Soundhound, care este cântecul acela?” Aplicația funcționează excelent și vă poate spune ce melodie este aceasta, chiar dacă fredonați o parte din ea.

6. Câine sunet

Acest lucru este extrem de util atunci când nu vă amintiți versurile melodiei și vă amintiți doar melodia unei melodii. Doar porniți SoundHound și fredonează melodia. În afară de asta, SoundHound este la fel de rapid ca Shazam, când vine vorba de identificarea melodiilor și este o aplicație uimitoare pentru identificarea muzicii.

De asemenea, aplicația vă permite să redați muzică de la mai multe servicii de streaming precum YouTube, Spotify și multe altele. De asemenea oferă versuri ca tu să cânți Ca să nu mai vorbim, păstrează toate descoperirile de cântece într-o interfață de utilizator curată. Deși aplicația este gratuită în cea mai mare parte, dacă nu doriți să vedeți nicio reclamă, vă puteți înscrie pentru versiunea plătită.

9. Versuri de Musixmatch

Musixmatch Lyrics este o aplicație pe care o poți folosi identifica rapid muzica care se joacă în jurul tău cu literele online. Aplicația nu este doar o aplicație de recunoaștere a muzicii, ci și un player muzical cu suport pentru versuri. Dacă doriți să utilizați aplicația pentru recunoașterea melodiilor, puteți apăsa pe meniul „Identificare” din bara de jos și apoi apăsați pe butonul Musixmatch.

7. Aplicația de recunoaștere a versurilor Musixmatch

Musixmatch încearcă apoi să recunoască muzica redată și găsește o melodie care se potrivește cu amprenta audio. Recunoașterea cântecului pe Musixmatch este alimentat de ACRCloud si functioneaza destul de bine. Ceea ce este unic aici este că Musixmatch încearcă să sincronizeze muzica și versurile în timp real, ceea ce funcționează destul de des.

În afară de asta, oferă și traduceri de versuri muzicale în multe limbi globale și regionale. Aș spune că Musixmatch este un plin de caracteristici aplicație pentru a identifica melodiile și ar trebui să o încercați.

Descarcare: Android / iOS / ferestre (Gratuit, cu reclame, cu achiziții în aplicație)

10. ID muzical

Ce cântec este acesta?  18 aplicații mobile și web pentru identificarea melodiilor

MuiscID este o altă aplicație grozavă de recunoaștere a muzicii pe care o puteți folosi pentru a identifica instantaneu muzica online. Pe lângă identificarea muzicii, MusicID oferă și o opțiune pentru a adăuga o notă despre de ce și unde ați identificat muzica. Aplicația are o interfață de utilizator intuitivă cu detalii suplimentare, cum ar fi biografia artistului și o sugestie similară de melodie pentru melodia pe care ați căutat-o ​​în aplicație. Cu toate acestea, există o avertizare: această aplicație este disponibilă numai pentru dispozitivele iOS.

Descarcare: iOS (Gratuit)

11. Geniu

Genius este aplicația noastră finală pentru identificarea muzicii din această listă. Este destul de similar cu Musixmatch, cu accent pe versurile cântecelor. Doar deschideți aplicația și atingeți butonul de recunoaștere a muzicii situat în colțul din dreapta jos.

După aceea, aplicația identifică muzica folosind serviciul ACRCloud. În testele mele, a funcționat de fiecare dată, dar a fost putin mai incet comparativ cu alte aplicații. De asemenea, puteți reda melodia recunoscută prin fereastra YouTube PiP.

8. Geniu

În plus, aplicația afișează un lista de melodii care sunt cele mai identificate cântece despre geniu Puteți atinge oricare dintre aceste melodii pentru a-i vedea versurile și a le reda dacă doriți. Aplicația vă oferă, de asemenea, opțiunea de a descărca versurile sau de a partaja melodia cu altcineva.

În afară de asta, puteți apăsa pe meniul hamburger și puteți să identificați melodiile pentru a afla ce melodie se redă. Aplicația funcționează bine și de asemenea salvează-ți descoperirile trecute în meniul „My Music”. Pe scurt, dacă doriți o aplicație de recunoaștere a cântecelor cu suport pentru versuri, Genius este o alegere decentă.

Descarcare: Android / iOS (gratuit, cu publicitate)

11. Utilizați Snapchat pentru a recunoaște melodii

Dacă sunteți utilizator Snapchat, veți fi bucuros să aflați că puteți recunoaște și melodii cu Snapchat. Doar deschide Snapchat. Pe ecranul camerei (ecranul implicit care se deschide la pornire), atingeți lung oriunde. Veți vedea o animație pe ecran, iar după câteva secunde, Snapchat vă va arăta ce melodie se redă în apropierea dvs.

Notă: Snapchat poate identifica mult mai mult decât doar melodii. Îl puteți folosi pentru a rezolva probleme de matematică, pentru a identifica rase de câini, mașini și plante și chiar pentru a găsi date de sănătate despre produsele alimentare pur și simplu îndreptând camera către subiect și apăsând lung pentru a scana.

Identificator de melodie online

12. Midomi

Midomi este un site web de detectare a melodiilor creat de SoundHound pe care îl puteți folosi pentru a identifica muzica pur și simplu redând muzică pe computer. Poți chiar să recunoști fredonează sau fluieră melodia în microfonul laptopului tău.

9. Aplicația Midomi Song Recognition

Acest lucru poate fi util în special dacă aveți un melodie înfiptă în capul tău, dar nu-i poți da un nume. Doar deschide site-ul web Midomi și fredonează melodia; site-ul web va recunoaște muzica și va numi acel cântec. În plus, puteți reda melodia și pe Spotify sau Apple Music.

Vizitați site-ul web

13. Muzica AHA

AHA Music este intrarea noastră finală pe această listă pe care o puteți folosi pentru a recunoaște muzica care se redă în jurul vostru. folosește Baza de date puternică ACRCloud și oferă rezultate muzicale în câteva secunde. Cea mai bună parte este că oferă și extensia Chrome și Edge, astfel încât nu trebuie să deschideți site-ul de fiecare dată.

10. Aplicația AHA Music Song Recognition

În afară de asta, suportă și recunoașterea muzicii prin fredonat sau cânt ceea ce e grozav. Și toate aceste servicii sunt absolut gratuite. Deci, continuă, recunoaște instantaneu melodiile în browserul tău web.

Vizitați site-ul web

14. Etichetă audio

Ce cântec este acesta?  18 aplicații mobile și web pentru identificarea melodiilor

AudioTag este un site web gratuit de recunoaștere a muzicii care poate identifica cu ușurință melodiile chiar și folosind un scurt clip audio. Puteți încărca un clip audio în orice format, inclusiv MP3, WAV, FLV, AMR, MP4 și multe altele. Site-ul este atât de eficient încât poate recunoaște mai multe melodii într-un singur clip. Deși interfața site-ului web poate părea primitivă la prima vedere, funcționalitatea sa de recunoaștere a sunetului este excelentă. Acesta este unul dintre cele mai bune site-uri web pentru a identifica melodii pe PC.

Vizitați site-ul web

15. Musipedai

Ce cântec este acesta?  18 aplicații mobile și web pentru identificarea melodiilor

După cum este evident din numele său, acest site este Wikipedia, dar pentru muzicieni. Uneori îți amintești doar melodia unui cântec, dar nu și versurile acesteia. În acest caz, Musipedia ar putea fi o resursă excelentă pentru identificarea rapidă a cântecului. Puteți fredona melodia pe computer sau puteți reda melodia pe o tastatură de pian conectată la dispozitivul dvs., iar Musipedia va găsi rapid numele melodiei pentru dvs. Acesta este cel mai bun mod de a identifica un cântec numai după melodia sa.

Vizitați site-ul web

16. Songsearch.ch

Ce cântec este acesta?  18 aplicații mobile și web pentru identificarea melodiilor

Songsear.ch este un site tradițional de căutare a melodiilor, unde puteți căuta melodii, pur și simplu tastând o parte din versuri. Dacă vă amintiți doar o parte din versurile melodiei, acest site este un loc bun pentru a începe căutarea. Site-ul web oferă opțiuni de căutare, cum ar fi numele trupei/artistului, limba sau anul în care a fost lansată melodia. În momentul scrierii, puteți căuta în jur 4.012.106 de cântece pe acest site web.

Vizitați site-ul web

Cereți altor iubitori de muzică să vă ajute să găsiți melodia

17. Folosiți WatZatSong pentru a participa la un răspuns

Dacă nu găsești ce melodie cântă lângă tine cu oricare dintre metodele de mai sus sau dacă cauți o melodie necunoscută pe care ți-ai amintit brusc din copilărie, încearcă să întrebi despre asta pe un forum. WatZatSong este un forum plin de iubitori de muzică care vă pot ajuta să identificați melodiile și muzica.

Postați doar un fragment din cântec (sau muzică) sau descrieți-l cât mai bine. În curând, ar trebui să începi să primești răspunsuri de la oameni care pot recunoaște cântecul pentru tine.

Vizitați site-ul web

18. Cereți-i pe Reddit să vă identifice muzica

De asemenea, puteți încercați să întrebați pe reddit, care are o bază de utilizatori mult mai mare și o probabilitate mai mare de răspuns mai rapid. Subreddite precum NameThatSong (vizita), Ce este acest cântec? (vizita), iar altele pot fi utile.

Sfat pro: Dacă sunteți în căutarea unui public mult mai larg cu care să încercați și să vă ajute, ar trebui să vă încercați norocul la r/TipOfMyTongue (vizita), unde oamenii vă vor ajuta să descoperi aproape orice, inclusiv melodii, filme, jocuri video și multe altele, pe care s-ar putea să întâmpinați probleme.

Întrebări frecvente

Î. Cum să recunoașteți melodiile din videoclipuri?

Dacă folosești Instagram mult, sunt șanse să fi dat peste Reels folosind o melodie nouă minunată, lăsându-te să te întrebi „ce melodie este aceasta?”. Ei bine, dacă sunteți un utilizator iPhone, puteți pur și simplu Shazam din Centrul de control al iPhone-ului pentru a recunoaște cu ușurință melodiile care se redau pe Instagram Reels sau un videoclip muzical YouTube și aproape oriunde altundeva.

Î. Care este cea mai bună aplicație de recunoaștere a muzicii?

Dacă ar trebui să aleg cea mai bună aplicație de recunoaștere a muzicii, cu siguranță aș alege Shazam. Algoritmii săi sunt destul de avansați și pot detecta și muzica care este redată intern în smartphone-uri. În afară de asta, aș alege widget-ul Google Sound Search.

Î. Există o aplicație care poate identifica o melodie?

Există mai multe aplicații precum Shazam, SoundHound, aplicația Google care vă pot ajuta să identificați o melodie. Puteți găsi mai multe astfel de aplicații în lista de mai sus.

Î. Cum pot găsi o melodie fredonând?

Există unele servicii care vă pot spune ce melodie fredonați. Google Assistant și SoundHound sunt câteva servicii care vă ajută să găsiți o melodie prin fredonare. În afară de asta, puteți încerca AHA Music pentru a identifica melodiile fredonând sau cântând.

Î. Poate Google să asculte o melodie și să-mi spună ce este?

Da. Dacă utilizați un dispozitiv Android, spuneți „Hei Google, ce este această melodie?” iar Google va asculta piesa și vă va oferi toate informațiile muzicale. De asemenea, puteți utiliza widget-ul Căutare sunet care vine cu aplicația Google. Atingeți pe ecranul de pornire -> Deschideți widgeturi -> Mutare la Google -> Trageți și plasați „Căutare de sunet” pe ecranul de pornire.

Î. Este SoundHound sau Shazam mai bun?

Ambele sunt aplicații de recunoaștere a sunetului destul de capabile, dar aș alege Shazam în locul SoundHound. Pentru că Shazam vă permite să setați Auto Shazam pentru a urmări toată muzica de fundal. De asemenea, poți reda muzică pe smartphone-ul tău, iar Shazam poate recunoaște muzica în interior.

Î. Este sigur să utilizați aplicații de identificare a sunetului?

Una dintre principalele preocupări pe care le au majoritatea oamenilor cu aplicațiile de identificare a sunetului este faptul că au acces la microfonul de pe smartphone-ul lor. În timp ce majoritatea numelor celebre, cum ar fi SoundHound, Shazam și altele, cu siguranță nu vor folosi greșit această permisiune, există șanse ca aplicațiile umbrite să folosească greșit accesul la microfon. Vă recomandăm să utilizați numai aplicații și site-uri web de încredere pentru a recunoaște muzica.

Utilizați aceste metode pentru a identifica melodiile

Puteți folosi oricare dintre cele 18 metode menționate în acest articol pentru a identifica muzica care se redă în jurul vostru. Chiar dacă aveți doar o melodie blocată în cap, unele dintre aplicațiile de recunoaștere a cântecelor menționate mai sus sunt capabile să identifice cântece chiar dacă doar fredonați melodia.

În plus, dacă utilizați asistenți vocali precum Siri, Google Assistant, Alexa sau Bixby, nu veți avea nevoie de aplicații de recunoaștere a muzicii pe telefon, ceea ce este cu siguranță un lucru bun. Dacă preferați să utilizați recunoașterea melodiilor online, site-urile web precum Midomi și AHA pot recunoaște cu ușurință muzica pentru dvs.

Ca întotdeauna, ne-ar plăcea să aflăm de la tine despre aplicațiile de recunoaștere a muzicii și site-urile web de recunoaștere a melodiilor pentru computer. De asemenea, dacă cunoașteți alte metode de a identifica muzica, vă rugăm să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Există numeroase aplicații mobile și web care vă pot ajuta să identificați melodiile care se cântă în jurul vostru, de când sunteți într-un club sau pur și simplu vă place o melodie pe care ați auzit-o. Asistenții vocali precum Google Assistant, Siri sau Bixby pot ajuta în această privință, dar există și aplicații precum Shazam care recunosc melodiile într-un mod foarte rapid și eficient. Dacă sunteți un utilizator de smartphone, există o mulțime de opțiuni din care puteți alege și puteți identifica rapid melodiile care vă plac.
Și cu aceasta încheiem articolul nostru despre tehnologie. Sperăm că ți-a plăcut ceea ce ai citit și că ai învățat ceva nou. Nu uita să ne urmărești pentru mai multe informații și noutăți din lumea tehnologiei. Până la următoarea dată, să ai o zi plină de gadgeturi și conexiuni internet rapide!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x