2 moduri de a bloca butoanele de volum pe Android

2 moduri de a bloca butoanele de volum pe Android
⏱️ 3 min read

Este ceva care se întâmplă tot timpul și cu siguranță ți s-a întâmplat cu dispozitivul tău Android: butonul de volum se schimbă singur sau îl schimbi din greșeală. Este posibil să se fi întâmplat și când ai împrumutat cuiva telefonul tău și, când l-ai primit înapoi, l-ai primit fie dezactivat, fie cu un volum scăzut. Descoperiți acest lucru doar atunci când vă apucați telefonul și vedeți toate acele apeluri pierdute. Acest lucru poate fi frustrant, mai ales dacă așteptați un apel telefonic important.

Continuați să citiți și veți descoperi două moduri care vă vor împiedica pe dvs. sau alte persoane să modificați nivelurile de volum de pe dispozitivul dvs. Android (tablete incluse).

Faceți butoanele de volum să controleze numai muzica

Cu această metodă, ucizi două păsări cu o singură piatră. În mod normal, butoanele de volum controlează soneria, dar cu această soluție o puteți schimba și face să controleze volumul pentru muzica pe care o auziți.

Rocket Locker este o aplicație care vă va ajuta în acest sens. Tot ce trebuie să faceți este să îl activați. Din acel moment, de fiecare dată când apăsați butoanele de volum de pe dispozitiv, volumul multimedia va fi modificat și nu volumul soneriei. Dacă vreți vreodată să modificați volumul soneriei, puteți face acest lucru manual accesând „Setări -> Sunet”.

Cum se blochează butoanele de volum

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să descărcați fișierul Blocare volum și dezactivare sunet din Google Play, dar nu o deschideți încă. Cu această aplicație puteți spune la revedere de la cineva care vă modifică setările de volum de pe telefon.

Volume_Block_Lock_Mute

Setați volumul telefonului în locul în care doriți să rămână. Odată setat acest lucru, deschideți aplicația și atingeți caseta care scrie Blocați volumul la nivelul curent. Acolo veți vedea, de asemenea, „Blocați volumul apelurilor vocale” și „Blocați volumul media”.

Există mai multe tipuri de aplicații în Google Play care sunt complet gratuite. Poti incerca Control blocare volum (RecoSystems) și Volum Locker (Shopriant). În afară de blocarea volumului soneriei și a volumului pentru notificări, nu pot face mult mai mult, deoarece aplicațiile pot bloca volumul pentru alarmă, muzică, jocuri, volumul în timpul apelurilor, volumul robinetelor de pe afișajul telefonului și sunetul sistemului .

Amintiți-vă că, cu Volume Locker, dacă modificați volumul soneriei cu butonul de pe telefon, aplicația vă va oferi câteva secunde pentru a aplica aceste modificări. Dacă nu faceți nimic în acest interval de timp, aplicația va aplica automat setările programate anterior.

Concluzie

Cu aceste aplicații utile, nu va mai trebui să suportați acele situații enervante atunci când vă dați seama că setările preferate au fost modificate fie de cineva căruia i-ați împrumutat telefonul, fie de dvs. (accidental, desigur). Dacă vi s-a părut utilă această informație, nu uitați să îi transmiteți o parte și informați-ne pe care intenționați să le utilizați sau să le utilizați în prezent în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x