20 sfaturi și trucuri esențiale pentru a utiliza Apple Pencil

Top 20 de sfaturi și trucuri Apple Pencil pe care ar trebui să le încerci
⏱️ 22 min read

Titlul “Top 20 de sfaturi și trucuri Apple Pencil pe care ar trebui să le încerci” prezintă o listă valoroasă de metode și tehnici pentru a utiliza eficient acest instrument de desenare creat de Apple. Pe parcursul celor douăzeci de puncte, vei învăța cum să te familiarizezi cu caracteristicile Apple Pencil, precum precizia, sensibilitatea la presiune și capacitatea de a schimba instrumentele de desenare în funcție de nevoile tale. În plus, vei afla și alte trucuri utile, cum ar fi cum să-ți personalizezi Apple Pencil, cum să-l folosești cu alte dispozitive Apple și ce aplicații de desenare poți utiliza pentru a obține cele mai bune rezultate. Prin urmare, indiferent dacă ești începător sau utilizator cu experiență, această listă îți va oferi numeroase sfaturi și trucuri pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de desen și a-ți permite să te bucuri la maximum de potențialul oferit de dispozitivul Apple Pencil.

Pe lângă faptul că este un refugiu pentru artiști și profesioniști deopotrivă, iPad-ul s-a dovedit a fi un hub pentru divertisment și, mai important, pentru muncă. De asemenea, dacă ai Apple Pencil de orice generație, știi deja cât de ușor ți-a devenit să navighezi pe iPad-ul și să economisești timp prețios. Cu toate acestea, este posibil să nu fiți conștient de cele mai bune modalități prin care vă puteți folosi Apple Pencil la întregul său potențial. Deci, dacă dețineți Apple Pencil și doriți să profitați la maximum de el, am pregătit o listă cu cele mai bune 20 de sfaturi și trucuri Apple Pencil pe care le puteți folosi pentru a vă maximiza experiența în 2021.

Sfaturi și trucuri Apple Pencil (2021)

Acest articol conține nu numai sfaturi simple de rutină pentru Apple Pencil, ci și gesturi avansate și utilizarea uneia dintre cele mai bune caracteristici ale iPadOS 15 pe care le puteți folosi pentru a vă termina munca mai rapid și mai eficient. Utilizați tabelul de mai jos pentru a trece la orice hack Apple Pencil care vă stârnește interesul.

1. Asociați Apple Pencil imediat

Cu toții cunoaștem senzația de a obține un dispozitiv nou, dar așteptăm la nesfârșit ca telefonul sau tableta noastră să îl detecteze prin Bluetooth. Apple Pencil nu are această problemă.

Pentru el 1-a generație Apple Pencil, pur și simplu scoateți capacul din spate al Apple Pencil și introduceți conectorul în portul fulger al iPad-ului tău.

Functioneaza cu: Apple Pencil de prima generație

proprietarii a 2-a generație Apple Pencil trebuie să conecteze creionul la conectorul magnetic de pe partea laterală a iPad-ului.

Cu toate acestea, pentru ambii pași, asigurați-vă că ați activat Bluetooth pe iPad-ul tău. Odată atașat, veți vedea un mesaj simplu de asociere. presa Pereche iar Apple Pencil-ul tău este configurat fără a fi necesari pași suplimentari!

Functioneaza cu: Apple Pencil de a doua generație

2. Folosiți Apple Pencil cu iPad-ul blocat

Așa că îți place caracteristica Sticky Note, dar vrei să notezi lucrurile fără să deblochezi iPad-ul. Din fericire pentru tine, există o funcție de care poți profita pentru a face exact asta. Luați-vă Apple Pencil și atinge-l o dată împotriva ecranului de blocare. Se va deschide o nouă notă în care puteți scrie și desena orice doriți, fără a debloca măcar iPad-ul. Toate notele pe care le creați vor fi stocate în aplicația de note unde le puteți edita ulterior.

Dacă această funcție pare să nu funcționeze pentru dvs., probabil că este dezactivată în mod implicit. du-te doar la setări > note Si sub Ecran de blocare și centru de control îl poți porni Îl poți seta chiar să creeze întotdeauna o notă nouă sau să o relueze pe ultima.

Functioneaza cu: Apple Pencil de prima și a doua generație

3. Doodle cu Apple Pencil

Introdus inițial în iPadOS 14, Scribble a rămas o caracteristică utilă care întărește Apple Pencil cu funcții puternice. Utilizarea Scribble aduce cu sine multe trucuri care profită de vârful Apple Pencil și adaugă funcționalitate de editare.

Puteți folosi Scribble pentru a converti scrisul de mână în tip, pentru a elimina o bucată de text pur și simplu ștergând-o. De asemenea, puteți desena o linie peste textul pe care doriți să-l selectați, puteți introduce un cuvânt între propoziții și chiar puteți alătura sau elimina litere.

Pentru a activa Scribble pe iPad, mergeți la setări > creion cu mere și comutați doodle pornit și gata. Puteți să mâzgăliți cu ușurință în aplicațiile de editare de text.

Functioneaza cu: Apple Pencil de prima și a doua generație

4. Folosiți gesturile de doodle ale Apple Pencil

Deși funcția de mâzgălire este utilă, poate fi, de asemenea, enervant de utilizat dacă trebuie să ștergeți text, să selectați ceva text și să efectuați alte acțiuni comune. Din fericire, funcția de doodle vine cu o grămadă de gesturi cu adevărat utile care vă pot face viața extrem de ușoară. Aceste gesturi sunt intuitive și ușor de utilizat. Iată gesturile de doodle Apple Pencil pe care le puteți folosi:

 • Ștergeți textul: doar tăiați textul pe care doriți să îl eliminați
 • Alege text: trageți un cerc peste textul pe care doriți să îl selectați
 • Inserați text: Atingeți lung unde doriți să adăugați un cuvânt (sau cuvinte). iPad-ul va face în curând un spațiu între cuvinte și puteți pur și simplu să mâzgălești pentru a adăuga textul pe care doriți să-l inserați.
 • Potriviți cuvintele: dacă scribble a transformat accidental un cuvânt în două cuvinte (de exemplu, dacă „bună ziua” a fost scris ca „bună ziua”), puteți pur și simplu să trageți o linie între cele două cuvinte și acestea vor fi unite.
 • cuvinte separate: În schimb, dacă două cuvinte sunt amestecate accidental, puteți pur și simplu să trageți o linie în mijlocul cuvântului pe care doriți să îl separați.

5. Umbriți cu Apple Pencil

Dacă ești artist, vei fi fericit să știi că poți folosi Apple Pencil pentru a-ți umbri în mod digital opera de artă. Pentru a face acest lucru, puteți pur și simplu să înclinați Apple Pencil și să începeți să aplicați presiune exact așa cum ați face dacă ați folosi un creion adevărat. Apple Pencil știe când se înclină și veți vedea efectul pe ecran atunci când încercați să umbriți cu această metodă. Este destul de minunat și funcționează grozav.

6. Încărcați-vă creionul eficient

Există mai multe moduri de a încărca Apple Pencil. În interiorul cutiei Pen, veți primi un adaptor Lightning pe care îl puteți utiliza pentru a crea o conexiune între priza dvs. de alimentare și Pen. Cu toate acestea, există modalități mai ușoare de a încărca Apple Pencil.

puteți încărca 1-a generație Apple Pencil prin simpla îndepărtare a capacului din spate și inserarea lui în portul iPad Lightning. Stiloul se încarcă rapid, astfel încât nu va trebui să așteptați mult înainte de a-l putea folosi din nou.

Functioneaza cu: Apple Pencil de prima generație

El a 2-a generație Apple Pencil este chiar mai bun. Apple Pencil se încarcă pur și simplu conectându-l la conector magnetic care este prezent în latură al iPad-ului. Veți vedea o mică notificare care va apărea într-o secundă și Pen-ul va începe să se încarce. Folosește acest vârf Apple Pencil suficient de mult și va deveni un obicei înainte să-ți dai seama.

Functioneaza cu: Apple Pencil de a doua generație

7. Vedeți cu ușurință bateria rămasă

Doriți să verificați starea bateriei Apple Pencil? Nici o problemă. Cel mai simplu mod de a verifica bateria Apple Pencil este folosirea celui nou gadget cu baterie. Cu noile widget-uri iPadOS 15 de pe ecranul de pornire, este mai ușor ca niciodată. Consultați ghidul nostru pentru adăugarea unui widget și, odată ce ați terminat, puteți vedea cu ușurință starea bateriei Apple Pencil oricând doriți.

Bateria Apple Pencil în noul widget de baterie din iOS 15

Alternativ, puteți naviga la setări > creion cu mere și verificați bateria Apple Pencil de acolo.

Functioneaza cu: Apple Pencil de prima și a doua generație

8. Înlocuiți cu ușurință vârful creionului Apple

Pe măsură ce folosiți Apple Pencil în fiecare zi, este posibil să începeți să simțiți rezistență atunci când vârful se mișcă pe ecran. Acesta este un semn că vârful creionului tău Apple s-a uzat și trebuie înlocuit. Folosirea unui stilou cu vârful plictisitor nu numai că vă împiedică experiența, ci poate și provoca daune permanente pe ecran Ca regulă generală, înlocuiți vârful Apple Pencil la fiecare trei luni.

Înlocuirea vârfului este super ușoară, trucul este să deșurubați vârful rotindu-l în sens invers acelor de ceasornic, și apoi smulgând-o. Odată ce ați făcut acest lucru, plasați noul vârf al Apple Pencil deasupra vârfului auriu pe care îl veți vedea și rotiți-l în sensul acelor de ceasornic pentru a-l bloca pe loc. Și ești gata! Repetați acest sfat la îndemână Apple Pencil la fiecare trei luni pentru a rămâne la curent cu jocul dvs.

Functioneaza cu: Apple Pencil de prima și a doua generație

9. Notă rapidă

Printre multitudinea de funcții introduse în iPadOS 15, Quick Note este poate una dintre cele mai utile. Mai simplu spus, Quick Note vă permite să scoateți o notiță lipicioasă rapidă pentru a nota ceva rapid. Utilizatorii Apple Pencil pot deschide o notă lipicioasă glisând în sus de la Dreapta-jos Colț iPad.

folosind note lipicioase cu Apple Pencil

Puteți utiliza apoi Sticky Note pentru a scrie orice și chiar pentru a crea link-uri către alte aplicații și persoane de contact. Cu toate acestea, ceea ce este și mai interesant este că chiar dacă nu o faci Dacă aveți un Apple Pencil, puteți efectua gestul și face o notă lipicioasă. Deci data viitoare când vă simțiți leneș să vă deschideți Apple Pencil, folosiți acest sfat la îndemână.

Functioneaza cu: Apple Pencil de prima și a doua generație

10. Faceți o captură de ecran cu Apple Pencil (și Markup!)

Un truc foarte util Apple Pencil care ne place este capacitatea de a captura rapid orice parte a ecranului iPad-ului și de a începe să facem modificări imediat. Realizarea unei capturi de ecran cu Apple Pencil este foarte ușor. Doar glisați în sus cu stiloul din colțul din stânga jos a ecranului, iar sistemul va captura tot ce se afișează pe ecran.

Folosind Apple Pencil pentru a face o captură de ecran

Acum puteți marca cu ușurință captura de ecran cu instrumentele furnizate. Puteți evidenția orice element important, îl puteți marca cu Apple Pencil, puteți colora mai multe panouri pentru utilizare și chiar puteți șterge obiecte sau îl puteți transforma într-un radieră de pixeli pentru o mai mare precizie. După ce ați terminat, atingeți butonul Partajare de mai sus pentru a trimite captura de ecran. Utilizați acest vârf Apple Pencil data viitoare când trebuie să capturați ceva pe ecran.

vărul: Dacă trebuie să faceți o captură de ecran prin defilare, atingeți butonul Pagină plină opțiunea de a o face.

Functioneaza cu: Apple Pencil de prima și a doua generație

11. Schimbați gesturile rapide Apple Pencil

Dacă ești stângaci ca mine sau vrei doar să schimbi modul în care deschizi Quick Note și Screenshot cu Apple Pencil, vei fi încântat să știi că poți. du-te doar la setări > creion cu mere Si sub gesturi de stiloupoate schimba glisați colțul din stânga și din dreapta actiuni dupa bunul plac.

ajustați gesturile rapide ale Apple Pencil

Postați noua actualizare beta pentru iPadOS 15, puteți chiar să dezactivați complet opțiunea. Persoanele care se luptă cu anumite gesturi ar trebui să verifice acest sfat la îndemână Apple Pencil pentru a o face.

Functioneaza cu: Apple Pencil de prima și a doua generație

12. Convertiți scrisul de mână în text

Acest truc ingenios ia ceea ce scrie vârful creionului tău Apple și îl transformă automat în text. Deci, dacă v-ați săturat să utilizați tastatura de pe ecran, deschideți doar notele, atingeți Creion pictograma și alegeți instrument de scris. Acum începeți să scrieți cu Apple Pencil și urmăriți cum se transformă automat în text și plutește în bara de text. Acum puteți continua să scrieți eseul sau reflecțiile aleatorii și să le înregistrați în text fără pași suplimentari.

recunoașterea scrisului de mână pe Apple Pencil

vărul: Puteți chiar să tăiați, să convertiți notele deja scrise de mână în text și să le lipiți în aplicații. Doar alegeți instrument de selecție din setul de instrumente, încercuiți notele pe care doriți să le copiați și atingeți pentru a le selecta copiați ca text. Acum puteți lipi acest text în orice aplicație pentru a vă transmite punctul pre-scris.

Functioneaza cu: Apple Pencil de prima și a doua generație

13. Lipiți cu ușurință între dispozitive

Posesorii Apple Pencil care dețin și un iPhone împreună cu iPad-urile lor vor adora acest mic truc. Puteți copia și lipi cu ușurință text pe iPad și iPhone fără folosind orice aplicații sau setări suplimentare. Pur şi simplu Copie orice vrei pe iPad și apoi apucă-ți telefonul. Apăsați lung pe ecranul telefonului și veți vedea Pastă varianta te asteapta. Rețineți, totuși, că trebuie să fiți conectat la același cont Apple și să aveți Internet activat pe ambele dispozitive pentru ca acest truc să funcționeze.

Functioneaza cu: Apple Pencil de prima și a doua generație

14. Reglați postura de tastare și respingerea palmei

Vestea bună este că Apple Pencil vine cu Palm Rejection. automat activat și configurat. Deci, ori de câte ori scrii sau desenezi ceva, fii sigur că palma ta nu va lăsa urme pe ecran. Cu toate acestea, să presupunem că luați notițe și doriți să ajustați aceste setări și chiar și postura de scris. Ei bine, vestea bună este că unele aplicații terță parte au setări de respingere a palmei cu care te joci.

Sfaturi și trucuri Apple Pencil pentru respingerea palmei

note bune 5 de exemplu, are setări Stylus și Palm Rejection pe care le puteți ajusta în funcție de nevoile dvs. Pentru a ajunge la această configurație, pur și simplu dubla atingere el pix când vă aflați într-un document GoodNotes și alegeți Respingerea stylusului și a palmei. Aici veți vedea setările pentru a regla respingerea palmei sensibilitate si chiar schimba-ti postura de scris dintre numeroasele opțiuni disponibile. Utilizați acest truc la îndemână data viitoare când găsiți desene rătăcite care nu au venit din vârful creionului Apple.

Functioneaza cu: Apple Pencil de prima și a doua generație

15. Desenați linii drepte cu ușurință

Să recunoaștem, nu suntem Leonardo Da Vinci. În timp ce schițați acea creație perfectă, cu siguranță vă veți încurca liniile și le veți răsuci accidental. Din fericire, iPad-ul are un truc frumos în mânecă, care vă va asigura că nu veți mai trage niciodată o linie zimțată.

folosind o riglă pentru a desena linii drepte

Data viitoare când desenați ceva în Note, alegeți rigla din colțul din dreapta jos al setului de instrumente și poziționați-o în funcție de unghiul dorit. Acum plasați Apple Pencil pe cântar și desenați!

Functioneaza cu: Apple Pencil de prima și a doua generație

16. Folosiți Apple Pencil pentru a semna documente oficiale

Această pandemie îi sperie pe toată lumea să atingă aproape orice. Din fericire, Apple Pencil este unul dintre acele instrumente pe care le puteți folosi pentru a rămâne complet digital și pentru a semna orice document de care aveți nevoie. Pentru a folosi acest truc, pur și simplu deschideți orice document PDF pe iPad, atingeți butonul pictograma creion. apasă pe Semnul plus dreapta jos și alegeți Semnătură. Aici puteți adăuga și elimina semnături și le puteți plasa oriunde pe document. Le redimensionați chiar.

Truc Apple Pencil pentru a semna documente

Functioneaza cu: Apple Pencil de prima și a doua generație

17. Ține-ți degetele departe de drum

Dacă ești un utilizator Apple Pencil care dorește să accepte respingerea palmei și să o transforme într-un desen unic Apple Pencil, ai noroc. Ascuns în setările Apple Pencil este numit acest mic comutator Desenați numai cu Apple Pencil.

desenați numai cu funcția Apple Pencil

Odată activat, iPad-ul va înregistra doar apăsările de taste Apple Pencil atunci când încercați să desenați. Cu toate acestea, puteți folosi în continuare degetele pentru a derula. Pentru a reveni la desen cu degetele, pur și simplu retrageți această setare.

Functioneaza cu: Apple Pencil de prima și a doua generație

18. Personalizați caracteristica de dublă atingere a Apple Pencil

Acesta este pentru persoanele care folosesc a 2-a generație Creion cu mere. Funcția de atingere dublă este o exclusivitate de a doua generație care permite utilizatorilor dubla atingere stiloul pentru a accesa rapid unele instrumente. În mod implicit, gestul de dublă atingere este setat să comute între instrumentul curent și radiera.

Pentru a schimba ceea ce face gestul de dublă atingere, accesați setări > atingeți creion cu mere si vei vedea a lista de optiuni tu poti alege. Personalizați-vă Apple Pencil de a doua generație pentru a comuta între instrumentele actuale și cele mai recente, pentru a afișa paleta de culori sau chiar pentru a o dezactiva. Utilizați acest truc la îndemână pentru a vă ajusta cel mai recent Apple Pencil pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Functioneaza cu: Apple Pencil de a doua generație

19. Desenați forme perfecte

Desenarea unui pătrat sau triunghi perfect fără linii ondulate este dificilă. Este mai adevărat mai ales dacă nu ești obișnuit să desenezi pe un ecran digital. Din fericire, Apple Pencil și iPad funcționează bine împreună pentru a face munca grea pentru tine.

desenează forme perfecte cu Apple Pencil

Trucul acestui mic sfat aici pentru a desena forma dorită și apoi pauză pentru o secundă. Acest lucru permite Funcția de recunoaștere a formei pentru a începe și forma pe care ați desenat va fi perfecționată automat. Vezi mai sus în acțiune și fă-o singur.

Functioneaza cu: Apple Pencil de prima și a doua generație

20. Trasează hârtie reală folosind Apple Pencil

Luând lucrurile într-o altă direcție, iată un lucru grozav pe care îl poți face cu Apple Pencil. daca ai ceva desene pe hârtie Dacă doriți să accesați iPad-ul fără a scana, puteți de fapt să desenați pe el cu Apple Pencil. Doar lipiți hârtia pe ecranul iPad-ului și țineți-o pe loc cu bandă adezivă sau niște note lipicioase. Atâta timp cât hârtia este suficient de subțire, iPad-ul va înregistra loviturile Apple Pencils pe hârtie și va transforma desenul de hârtie într-unul digital. Puteți folosi acest lucru și pentru a îmbunătăți desenul în general. Testează-l!

Functioneaza cu: Apple Pencil de prima și a doua generație

Lista de compatibilitate Apple Pencil

Doriți să cumpărați un Apple Pencil pentru iPad-ul dvs., dar nu sunteți sigur ce generație să cumpărați? În funcție de generație, Apple Pencil acceptă diferite modele de iPad. Consultați lista de mai jos pentru întreaga gamă de compatibilitate.

Apple Pencil (prima generație)

 • iPad (a 8-a generație)
 • iPad mini (generația a 5-a)
 • iPad (a șaptea generație)
 • iPad (a șasea generație)
 • iPad Air (a treia generație)
 • iPad Pro de 12,9 inchi (prima sau a doua generație)
 • iPad Pro de 10,5 inchi
 • iPad Pro de 9,7 inchi

Apple Pencil (a doua generație)

 • iPad Air (a patra generație)
 • iPad Pro de 12,9 inchi (a treia generație) și mai târziu
 • iPad Pro de 11 inchi (prima generație) și mai târziu

Întrebări frecvente (FAQs)

Cât durează vârfurile Apple Pencil?

Depinde de utilizarea dvs., dar în medie, vârfurile Apple Pencil vor rezista cu ușurință 4-5 luni dacă le folosiți câteva ore în fiecare zi. Dacă utilizarea dvs. este și mai puțin frecventă, sfaturile pot dura și mult mai mult. Puteți obține sfaturi pentru înlocuirea creionului Apple pe Amazon la un preț destul de accesibil. Consultați aceste sfaturi pentru înlocuirea creionului Apple (7,99 USD).

De ce creionul meu Apple se simte ciudat?

Dacă Apple Pencil se simte amuzant în timp ce îl folosiți, probabil că se datorează unui vârf uzat. Am menționat mai sus cum să înlocuiți vârful Apple Pencil.

Puteți converti scrisul de mână Apple Pencil în text?

Apple Pencil acceptă în mod nativ conversia scrisului de mână în text folosind funcția Scribble descrisă mai sus. În plus, puteți converti cu ușurință notele scrise de mână deja existente pe iPad în text.

Distrați-vă cu aceste sfaturi și trucuri Apple Pencil

Aceasta a fost lista noastră cu cele mai bune sfaturi și trucuri Apple Pencil pe care le puteți folosi pentru a profita la maximum de Apple Pencil. Folosiți-le separat sau împreună, în funcție de nevoile dvs. Puteți experimenta și mai multe încercând cele mai bune aplicații Apple Pencil disponibile sau stilați-le cu aceste accesorii Apple Pencil. Nu ai un Apple Pencil? Consultați aceste alternative de top pentru Apple Pencil pe care le puteți cumpăra. Mai aveți sfaturi și trucuri Apple Pencil pe care ar trebui să le adăugăm? Anunțați-ne în comentariile de mai jos.

În concluzie, iPad-ul împreună cu Apple Pencil au devenit o unealtă indispensabilă pentru artiști și profesioniști. În plus, utilizatorii pot profita de hub-ul de divertisment și de caracteristicile de muncă pe care le oferă. Pentru a profita la maximum de potențialul Apple Pencil, există o mulțime de sfaturi și trucuri disponibile, de la asocieri rapide la gesturi avansate și utilizarea funcției Scribble. De asemenea, este important să înlocuiți vârful creionului și să știți cum să vedeți starea bateriei. Quick Note este o altă caracteristică utilă introdusă în iPadOS 15, care permite utilizatorilor să creeze note rapide cu Apple Pencil. În general, iPad-ul și Apple Pencil sunt instrumente puternice și versatilie care pot îmbunătăți experiența utilizatorului.
Sper că această postare ți-a fost de ajutor și te-a inspirat să descoperi și mai multe lucruri interesante din lumea tehnologiei. Îți mulțumesc că ai fost alături de noi și abia aștept să mă reîntâlnesc cu tine în următoarea postare. Până atunci, să fii mereu la curent cu cele mai noi tendințe și sănătos 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x