22 extensii Safari de top pentru iPhone și iPad

Cele mai bune 22 de extensii Safari pentru iPhone și iPad
⏱️ 28 min read

În era digitală modernă, extensiile au devenit elementul cheie pentru optimizarea navigării pe Internet. Safari, browserul standard pre-instalat pe dispozitivele Apple, oferă o multitudine de extensii ce pot fi utilizate pe iPhone și iPad. În incursiunea noastră, am adunat cele mai bune 22 de extensii Safari pentru a oferi o experiență de navigare mai rapidă și mai confortabilă. Printre acestea se numără blocatorul de reclame, managerul de parole, traducător, convertor de monede, cititor de știri, notificator de e-mail-uri și multe altele. În general, aceste extensii îmbunătățesc navigarea pe web și îi oferă utilizatorului mai multă putere și control asupra experienței lor online.

Extensiile web joacă un rol important în oferirea unei experiențe de navigare personalizabile. Fie că blochează site-uri web și trackere dubioase, traduce limbi sau modifică aspectul browserului, extensiile sunt de mare ajutor pentru utilizatori. De aceea, introducerea extensiilor web în Safari pentru iOS 15 este o afacere atât de mare. Acestea fiind spuse, haideți să aruncăm o privire la cele mai bune extensii Safari pe care le puteți încerca pe iPhone și iPad chiar acum.

Cele mai bune extensii Safari pentru iPhone și iPad (actualizată în septembrie 2021)

Ținând cont de nevoile diverse ale utilizatorilor de iPhone, am inclus o varietate de extensii Safari, inclusiv un manager inteligent de parole, un blocator de conținut și o aplicație de marcaje cu funcții complete. Prin urmare, indiferent de tipul de extensii pe care îl căutați, există șanse mari să găsiți un concurent demn care să vă fie la înălțime.

1. buzunar

Extensia Pocket este ceea ce ar trebui folosește-l pentru a salva rapid articolele tale preferate, povești, videoclipuri și aproape orice vă apare direct din browserul Safar. Aplicația oferă o modalitate ordonată de a vă menține organizate poveștile salvate și de a le prinde din urmă în propriul ritm. Datorită designului intuitiv și interfeței personalizabile, oferă o experiență de lectură complet personalizată.

Când vrei să citești articole lungi, teme întunecate și sepia sunt foarte utile pentru o experiență confortabilă de lectură. Pe lângă o interfață de utilizator îmbunătățită, aceste teme reduc și simularea vizuală pentru a se asigura că citirea extensivă nu vă rănește ochii și vă împiedică să dormiți bine. Și când nu mai doriți să vă forțați ochii să rămână deschiși, puteți profita de funcția „Ascultă” de la Pocket pentru a citi articolele cu voce tare.

În timp ce Pocket este disponibil gratuit, puteți face upgrade la versiunea premium (4,99 USD/lună) pentru a debloca funcții precum backup automat al articolelor, evidențierea nelimitată și căutarea avansată.

Avantaje:

 • Teme întunecate și sepia
 • funcția de ascultare
 • interfata personalizabila
 • Cautare Avansata
 • Backup automat pentru articole

Contra:

 • poate îngheța uneori

Instalați buzunar: (Gratuit4,99 USD/lună)

2. Adu

Pentru cei care doresc să-și simplifice experiența de cumpărături, Bring pare a fi o alegere excelentă. Cu această extensie minunată Safari, puteți crea o listă de cumpărături și o puteți partaja prietenilor și celor dragi cu ușurință. Vă permite să adăugați detalii esențiale și, de asemenea, să inserați fotografii în listele dvs. pentru o experiență mai personalizată.

Aduce

În plus, există și o opțiune de a vă salva cardurile de fidelitate, astfel încât acestea să fie întotdeauna disponibile la finalizarea plății. Datorită sugestiilor de potrivire, se asigură că nu uitați să cumpărați articole importante. Pe lângă cumpărături, Bring vă permite, de asemenea, să explorați o varietate de rețete și să vă îmbunătățiți abilitățile de gătit cu sfaturi și trucuri utile. Așadar, dacă doriți să vă îmbunătățiți jocul de cumpărături, această extensie se poate adapta fără probleme.

Avantaje:

 • O modalitate destul de simplă de a crea liste de cumpărături.
 • sugestii personalizate
 • personalizări complete
 • Opțiune de salvare a cardurilor de fidelitate

Contra:

 • Versiunea freemium este destul de limitată.

Instalați aduceți: (Gratuit1,99 USD/lună)

3. Gramatica

Grammarly este un corector popular de ortografie și gramatică. Deci, dacă nu mai doriți greșeli de scriere sau greșeli gramaticale în articolele, mesajele sau e-mailurile pe care le scrieți în browserul Safari, profitați de această extensie la îndemână. Cu sugestii de tastare în timp realVă ajută să evitați greșelile. În plus, oferă și sfaturi profesioniste pentru a scăpa de propozițiile lungi și pentru a aduce o claritate atât de necesară.

gramatical

Grammarly vine cu o funcție inteligentă de corectare automată pentru a detecta rapid greșelile gramaticale și de ortografie și pentru a le corecta imediat. Astfel, puteți continua să vă scrieți gândurile cu fluxul dorit. În special, această extensie web funcționează cel mai bine pe iPad, datorită caracteristicilor precum feedback-ul complet de tastare, gestionarea documentelor bazată pe cloud și suport complet pentru tastatură hardware.

Avantaje:

 • Sugestii de tastare în timp real
 • corectare automată
 • Comentarii complete la scris
 • Gestionarea documentelor bazată pe cloud

Contra:

 • Versiunea premium este relativ scumpă

Instalați Grammarly: (Gratuit30 USD/lună)

4. Web Checker

Dacă vă place dezvoltarea web, Web Inspector este extensia Safari pe care cu siguranță ar trebui să o instalați pe iPhone. Ceea ce o face o adevărată afacere este un set robust de instrumente de dezvoltare web pe care le puteți folosi pentru a vizualiza, inspecta și chiar edita elementele integrale ale DOM (Document Object Model) ale unei pagini web. Puteți vizualiza detalii despre nodurile paginii web, stiluri și chiar să accesați o listă detaliată a solicitărilor de rețea.

verificator web

În plus, Web Inspector vă permite să scrieți comenzi JavaScript în consolă pentru a depana, modifica și prelua informații esențiale despre o pagină web. Prin urmare, vei putea urmăriți jurnalele și avertismentele legate de o pagină web. O altă caracteristică care face din Web Inspector un instrument valoros este capacitatea de a vă permite să analizați timpul de randare și aspectul, precum și să accesați detalii despre datele stocate de o pagină web.

Avantaje:

 • Opțiunea de a analiza momentul proiectării.
 • Consultați lista detaliată a solicitărilor de rețea
 • Abilitatea de a urmări stocarea locală și de sesiune

Contra:

 • Interfața pare plictisitoare

Instalați Web Inspector: (Gratuit)

5. Oprește luminile pentru Safari

Acesta nu are nevoie de nicio explicație, nu? Ei bine, această extensie Safari vă poate ajuta să vă îmbunătățiți experiența de vizionare excesivă. Cu această extensie, puteți estompează rapid întreaga pagină web la întuneric și pune toată atenția pe videoclip. Astfel, veți avea o experiență asemănătoare cinematografului în timp ce vizionați un videoclip.

Oprește luminile pentru Safari

Cu suport pentru mai multe site-uri video populare, inclusiv YouTube, Hulu, Vimeo, Dailymotion, twitch.tv și multe altele, vă poate ajuta să minimizați distracția în timp ce transmiteți videoclipuri. Interesant, vă permite, de asemenea, să alegeți dintre mai multe rezoluții, inclusiv 8K, 5K, 4K, 1080p și multe altele. Și în cazul în care preferați să aveți o oră stabilită pentru spectacol, puteți chiar să activați modul de noapte la ora dorită.

Avantaje:

 • Acceptă diverse site-uri video populare
 • Alegeți dintre multe rezoluții video
 • Opțiune de activare automată a modului de noapte

Contra:

 • probleme de latență

Instalați Opriți luminile pentru Safari: (Gratuit)

6. Negru

Deși modul întunecat există pe iPhone de ceva timp (de la iOS 13, mai exact), multe site-uri web nu acceptă această caracteristică populară. Dar nu vă faceți griji, aici intervine o extensie web Safari pentru iOS 15 numită Noir.

Cele mai bune 22 de extensii Safari pentru iPhone și iPad

Fiind cineva care preferă să aibă o temă întunecată completă la nivelul întregului sistem pentru o experiență de vizionare mai convenabilă (și economisește o durată de viață a bateriei în același timp), Noir și-a găsit cu ușurință un loc sigur în acest râvnit rezumat al celor mai bune extensii web Safari pentru iPhone. și iPad. Extensia web este destul de îngrijită și funcționează eficient, permițându-vă să forțați orice site web să folosească modul întunecat în Safari pe dispozitivele dvs. iOS 15 sau iPadOS 15. Cu ajutorul unui algoritm inteligent, extensia analizează culorile utilizate într-un anumit site și generează un stil întunecat personalizat care pare perfect sincronizat.

Pentru a începe, instalați Noir din App Store. După aceea, deschideți Safari pe iPhone, atingeți butonul un buton în colțul din stânga jos, apoi atingeți Gestionați extensiile în meniu. Acum, pornește maneta chiar lângă Noir. În viitor, extensia va forța site-urile web neacceptate să adopte modul întunecat la nivelul întregului sistem, astfel încât să aveți o experiență de lectură mai convenabilă pe timp de noapte.

Avantaje:

 • Implementare destul de îngrijită
 • Generați un stil întunecat personalizat în cel mai scurt timp
 • Funcționează fiabil atât pe iPhone, cât și pe iPad.

Contra:

 • Este posibil să nu funcționeze pe unele site-uri web

Instalați Noir: (2,99 USD)

7. Apollo

Dacă sunteți utilizator Reddit, este posibil să fiți deja familiarizat cu Apollo. Pentru cei care nu știu, Apollo este una dintre cele mai bune aplicații Reddit pentru iPhone. Cu această extensie Safari, puteți deschide orice link web Reddit în aplicația Apollo. Cu gesturi complet personalizabile, un vizualizator media mai intuitiv și un controler de vizualizare Safari îngrijit pentru a parcurge articole și link-uri, face navigarea în Reddit mai rapidă și mai plăcută.

Apollo

Personal, consider că interfața cu file este destul de intuitivă, deoarece o face ușor de navigat. În plus, merită luată în considerare și programul complet de încărcare online Imgur. În timp ce Apollo este disponibil gratuit, va trebui să plătiți 4,99 USD/6,99 USD pentru a debloca toate avantajele.

Avantaje:

 • Frumos controler de vizualizare Safari
 • Gesturi complet personalizabile
 • Vizualizator media intuitiv
 • Imaginați încărcare completă online

Contra:

 • Gesturile de glisare nu se simt întotdeauna fluide

Instalați Apollo: (gratuitversiunea premium este disponibilă pentru 4,99 USD)

8. Honey Smart Shopping Assistant

Când aveți la dispoziție un asistent de cumpărături inteligent precum Honey, este mai probabil să profitați de cele mai bune oferte. Fiind cineva care a folosit Honey pentru a găsi oferte exclusive pe computerul meu, mă bucur să văd că extensia sa Safari vine pe iPhone. Cu această extensie web mereu la îndemână, puteți face cumpărături din mai multe magazine dintr-un singur loc. Da, nu mai trebuie să săriți dintr-un magazin în altul pentru a profita de cele mai recente oferte.

Honey Smart Shopping Assistant

O altă caracteristică notabilă a Honey Shopping Assistant este capacitatea de a vă permite să aplicați coduri de cupon cu ușurință. În plus, vă oferă și opțiunea de a câștiga Honey Gold la anumite achiziții, ceea ce vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani.

Avantaje:

 • Conceput pentru a fi un asistent inteligent la cumpărături
 • Filmez multe magazine dintr-un singur loc
 • O modalitate rapidă de a aplica pentru coduri de cupon

Contra:

 • Găsirea cupoanelor nu pare ușor

Instalați miere: (gratuit)

9. Clario

Dacă intenționați să vă reduceți securitatea și confidențialitatea pe iPhone, cu siguranță ar trebui să verificați Clario. Această extensie Safari oferă protecție fiabilă a identității cu un monitor de încălcare a datelor și un blocaj de anunțuri util care vă permite să navigați pe web cu liniște.

clar

O altă caracteristică care face din Clario o extensie Safari puternică este VPN (rețeaua privată virtuală) încorporată, care este concepută pentru a vă proteja confidențialitatea online fără a compromite viteza de navigare. Acesta asigură că confidențialitatea dvs. nu este compromisă atunci când utilizați o rețea Wi-Fi publică sau de acasă.

Vă rugăm să rețineți că Clario oferă doar o perioadă de încercare gratuită de 7 zile. Și dacă doriți să continuați să utilizați extensia Safari, va trebui să optați pentru abonamentul lunar care începe de la 9 USD pe lună. Luând în considerare toate lucrurile, Clario este una dintre cele mai bune extensii Safari pentru utilizatorii iOS 15 și iPadOS 15.

Avantaje:

 • Serviciu VPN încorporat
 • Vă criptează datele pentru un plus de securitate
 • Blocant inteligent de anunțuri
 • Interfață de utilizator cu aspect modern

Contra:

 • usor scump

Instalați Clario (Probă gratuită de 7 zile8,99 USD/lună)

10. Amerigo – Manager de fișiere

Amerigo bifează toate căsuțele esențiale pentru a fi managerul tău de fișiere cloud all-in-one pe iPhone sau iPad. Managerul de fișiere vine cu o extensie de blocare a conținutului pentru a opri anunțurile în browserul Safari. Puteți alege să utilizați acest lucru dacă doriți un manager de fișiere robust și un blocator de anunțuri. În plus, datorită integrării sale cu serviciile cloud de top, inclusiv Google Drive, OneDrive, Dropbox și iCloud, vă oferă flexibilitatea de a vă gestiona fișierele așa cum doriți.

Amerigo - Manager de fișiere

Ceea ce îmi place cel mai mult la acest manager de fișiere este indexarea Spotlight a întregului conținut local, ceea ce face mai convenabilă găsirea anumitor fișiere. Puteți utiliza editorul PDF pentru a adnota și a gestiona cu ușurință fișierele PDF. Și cu instrumentul de compresie la îndemână, aplicația vă permite, de asemenea, să economisiți spațiu de stocare.

Avantaje:

 • Integrat cu diverse servicii cloud
 • Editor PDF nativ
 • Suportă fișiere Microsoft Office
 • modul de navigare privată

Contra:

 • foarte scump

Instalați Amerigo: (Gratuitachizițiile în aplicație încep de la 2,49 USD)

11. Microsoft Translator

Nu se poate nega faptul că Safari Translation a fost mult îmbunătățit în iOS 15. Cu toate acestea, nu este încă la fel de versatil și eficient ca Microsoft Translator. Așadar, dacă doriți să aveți un traducător care să vă permită să traduceți mai multe limbi cu eficiența dorită, extensia Microsoft Translator Safari este cea pe care nu trebuie să o ratați.

translator microsoft

Cu suport pentru peste 70 de limbi, Microsoft Translator este complet echipat pentru a vă permite să traduceți text, vorbire și conversație. În plus, are un ghid uriaș pentru traduceri verificate și sfaturi de pronunție. Extensia funcționează intuitiv și oferă confortul sincronizării traducerilor între iPhone și Apple Watch pentru o experiență perfectă.

Avantaje:

 • Suportă peste 70 de limbi
 • traducere vocală
 • funcționează offline
 • Opțiune de a partaja traduceri

Contra:

 • Traducerea limbii pare lentă uneori

Instalați Microsoft Translator: (Gratuit)

12. Baricada

Când cercetez un subiect în Safari pe iPhone-ul meu, ultimul lucru pe care vreau să-l găsesc este conținutul nedorit, cum ar fi ferestre pop-up, trackere, widget-uri sociale și multe altele. Ele nu numai că devin o sursă de distragere a atenției, dar și îți încetinesc viteza de navigare. În plus, consumă și o mulțime de date mobile. Deci, dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența de navigare ținând la distanță conținutul nedorit, RoadBlock este extensia Safari de care aveți nevoie.

Roadblock: Cele mai bune extensii Safari pentru iPhone

Roadblock este destul de ușor și vine cu instrumente îngrijite pentru a bloca diferite tipuri de reclame și ferestre pop-up. În plus, vă ajută să scăpați de redarea automată a videoclipurilor, imaginilor și scripturilor, astfel încât să vă puteți concentra pe navigarea pe web.

Roadblock oferă, de asemenea, capacitatea de a creați și gestionați mai multe profiluri și flexibilitatea de a utiliza profiluri diferite pe dispozitive diferite. În plus, există și o opțiune de a partaja profiluri cu familia și prietenii, ceea ce este un alt avantaj din punct de vedere al uzabilității. În plus, extensia oferă sincronizare iCloud, astfel încât profilurile și setările dvs. să rămână la zi pe toate dispozitivele dvs., inclusiv iPhone, iPad și Mac.

Avantaje:

 • Blochează diferite tipuri de reclame și ferestre pop-up
 • Creați și gestionați mai multe profiluri
 • Suport pentru sincronizarea iCloud

Contra:

 • Versiunea gratuită este destul de limitată.

Instalați publicarea simultană (Gratuit1,99 USD pentru versiunea completă)

13. 1 Parolă

Considerat pe scară largă unul dintre cei mai buni manageri de parole de pe toate platformele, 1Password face gestionarea parolelor o chestiune simplă. Puteți utiliza această extensie de manager de parole pentru a crea parole puternice și pentru a completa cu ușurință numele de utilizator și informațiile despre cardul de credit pe site-uri web. În special, vă permite creați mai multe seifuri astfel încât să vă puteți păstra toate parolele organizate în diferite categorii. Pentru a face sarcina de gestionare a parolelor și mai ușoară, vă permite, de asemenea, să utilizați etichete și favorite.

1Parola Safari Extensie pentru iPhone

În plus, 1Password funcționează și ca un autentificator de încredere cu doi factori. Prin urmare, îl puteți folosi pentru a stoca coduri 2FA și a le accesa în siguranță în timpul procedurii de conectare. Pentru securitate sporită, vă trimite alerte în timp util atunci când un site pe care îl utilizați a fost compromis, astfel încât să vă puteți schimba parolele pentru a vă proteja contul.

O altă caracteristică care face din 1Password un manager de parole la îndemână este capacitatea de a vă permite să vă migrați informațiile între conturi și să partajați în siguranță parolele cu colegii și familia. Rețineți că oferă doar o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile, iar versiunea sa premium începe de la 3,99 USD/lună. În general, are totul acoperit pentru a fi una dintre cele mai esențiale extensii Safari pentru iPhone și iPad.

Avantaje:

 • Abilitatea de a crea mai multe seifuri
 • Creați cu ușurință parole puternice
 • Funcționează ca un autentificator securizat cu doi factori
 • Posibilitatea de a partaja parole
 • Opțiune de migrare a informațiilor între conturi

Contra:

 • Nu oferă o versiune gratuită.

Instalați 1 parolă: (30 de zile de încercare gratuită3,99 USD/lună)

14.Pinterest

Dacă vrei să ai o extensie Safari care să îți permită să explorezi lucruri care te fascinează, Pinterest ar putea fi un plus valoros la colecția ta. Indiferent dacă sunteți o fashionistă, un designer în devenire sau o persoană care caută mereu idei interesante, aplicația vă poate satisface gusturile specifice.

Extensie Pinterest Safari pentru iPhone și iPad

Dacă găsiți ceva atrăgător, îl puteți salva și vizualiza la momentul care vă este cel mai convenabil. Cu o funcție de partajare încorporată, aveți și opțiunea de a partaja paginile preferate prietenilor și celor dragi. Încercați această extensie Safari minunată și pun pariu că ați dori să o păstrați instalată pe browserul dvs. mobil pentru a explora mai bine lumea.

Avantaje:

 • Opțiune de a explora o varietate de subiecte.
 • Interfață de utilizator destul de îngrijită și rapidă
 • Conceput pentru o experiență complet personalizată

Contra:

 • Lipsește un control mai bun asupra pinurilor sponsorizate

Instalați Pinterest: (Gratuit)

15. Super agent pentru Safari

Ce zici de instalarea unei extensii care poate gestiona automat consimțământul cookie-urilor în funcție de preferințele dvs., astfel încât să nu trebuiască să vă ocupați de ferestrele pop-up de consimțământ pentru cookie-uri din nou și din nou? Dacă nu mai doriți să vă pierdeți timpul prețios completând formularele de consimțământ pentru cookie-uri de pe site, Super Agent pentru Safari ar putea fi o completare excelentă la colecția de extensii Safari.

Super Agent pentru Safari: Cele mai bune extensii Safari pentru iPhone

Cu ajutorul acestei extensii, vă puteți personaliza preferințele și apoi le puteți aplica automat pe toate site-urile web acceptate. Pentru o experiență mai bună, extensia împarte cookie-urile în trei categorii, inclusiv publicitate, performanță și funcționalitate. Așa că devine puțin mai ușor să le gestionezi pe cele utile și să le eviți pe cele care nu îți servesc.

Avantaje:

 • Completați automat consimțământul pentru cookie-urile site-ului
 • Împarte cookie-urile opționale în trei categorii
 • Renunțați la cookie-urile inutile

Contra:

 • Nu toate site-urile web sunt acceptate

Instalați Super Agent pentru Safari: (Gratuit)

16. Achu

Achoo a fost mult timp un vizualizator și un inspector HTML extrem de eficient pentru iPhone și iPad. Cu iOS 15, a devenit și mai ușor de utilizat datorită introducerii extensiei Safari. Cu extensia Achoo Safari, puteți vizualizați și inspectați codul HTML a unei pagini web. În plus, extensia nifty vă oferă, de asemenea, flexibilitatea de a copia/lipi și edita HTML cu ușurință, ceea ce este un alt avantaj din punct de vedere al experienței utilizatorului.

achoo

Avantaje:

 • O modalitate simplă de a vizualiza codul HTML al unei pagini web
 • Evidențierea rapidă a sintaxei
 • O modalitate rapidă de a partaja HTML

Contra:

 • Nu oferă o modalitate directă de a edita codul.

Instalați Achoo: (0,99 USD)

17. Hyperweb

Hyperweb este o extensie Safari versatilă care vă permite să personalizați Safari pentru o experiență mai personalizată. De exemplu, îl puteți folosi pentru a crea blocante, pentru a personaliza căutarea și chiar pentru a personaliza aspectul paginilor web. În plus, oferă și sugestii pentru a vă îmbunătăți experiența generală de navigare. Toate lucrurile luate în considerare, Hyperweb este una dintre cele mai bune extensii gratuite Safari pentru iPhone și iPad.

hiperweb

Avantaje:

 • Oferă o modalitate rapidă de a crea blocanți.
 • Opțiune pentru a personaliza căutarea
 • Posibilitate de personalizare a designului paginilor web

Contra:

 • Este posibil ca modul YouTube PiP să nu funcționeze

Instalați Hyperweb: (Gratuit)

18. Ieftin

Ieftin este o aplicație excelentă pentru a găsi cele mai bune oferte la zboruri. Extensia Safari de la Cheap funcționează cu Google Flights pentru a vă ajuta să determinați costul pe milă și distanța în mile. În plus, oferă și recomandări personalizate cu privire la rezervarea sau nu a unui zbor. Deci data viitoare când doriți să rezervați un zbor, profitați la maximum de această extensie inteligentă Safari. Deoarece este disponibil gratuit, nu va trebui să plătiți nimic pentru a obține cele mai bune oferte pentru Zboruri.

Ieftin: Cele mai bune extensii Safari pentru iPhone

Avantaje:

 • Excelent pentru a găsi oferte exclusive la zboruri
 • Recomandări de zbor personalizate
 • Foarte util pentru planificarea unei călătorii.

Contra:

 • Interfața aplicației nu pare intuitivă

Instalați ieftin: (Gratuit)

19. Amplificare

Ești cineva căruia nu-i plac paginile AMP? Dacă este cazul, aveți la dispoziție extensia Aplsion Safari. Dezvoltat de creatorul Apollo, Christian Selig, Amplosion funcționează în mod fiabil redirecționează paginile Google AMP și linkurile către linkuri standard în Safari. Deoarece este open source și proiectat cu transparență în minte, puteți verifica ce face extensia. Pe scurt, este o extensie Safari utilă pentru utilizatorii de iOS 15 și iPadOS 15, în special pentru persoanele care doresc să profite la maximum de browserul standard Apple.

Aplosion: redirecționează linkurile AMP

Avantaje:

 • Redirecționează paginile Google AMP către linkuri standard în Safari
 • sursa deschisa
 • Proiectat cu transparență în minte

Contra:

 • Uneori, redirecționarea link-urilor durează mai mult

Instalați amplificarea: (2,99 USD)

20. Indicatori de card

Oh, cine nu vrea să economisească mai mulți bani și să câștige o tonă de bani înapoi? CardPointers este genul de extensie Safari care va fi pe lista de dorințe a tuturor. Această extensie joacă un rol vital în a vă permite să maximizați bonusurile de cheltuieli cu cardul de credit, ofertele exclusive și bonusurile de bun venit. Urmărește îndeaproape fiecare categorie de bonus și creditele bancare recurente de la peste 3000 de carduri de credit și vă permite să folosiți ofertele dvs. Bank of America, Chase, Amex pentru a economisi bani mari.

CardPointers: Maximizați recompensele

Avantaje:

 • Urmărirea bonusului este incredibil de simplă
 • Monitorizați împrumuturile bancare recurente de la peste 3.000 de carduri de credit
 • Recomandări de reînnoire

Contra:

 • Interfața de adăugare a cardurilor este puțin confuză

Instalați CardPointers: (Gratuit3,99 USD/lună)

21. Mate Language Translator

Deși am menționat deja Microsoft Translator în această rezumat, nu am vrut să exclud Language Translator din Mate. După ce l-am folosit o vreme, trebuie să spun că este un traducător de limbi puternic, cu toate caracteristicile importante. Punctul culminant al acestei extensii Safari pentru iPhone este suportul pentru 103 limbi și capacitatea de a traduce pagini chiar și atunci când este offline. În plus, Mate acceptă și iMessage pentru a vă permite să traduceți mesaje în orice limbă doriți. Și cu widget-ul fantastic de pe ecranul de pornire, aplicația vă permite să începeți traducerea în cel mai scurt timp.

Mate Language Translator: Cele mai bune extensii Safari pentru iPhone

Avantaje:

 • Suportă peste 100 de limbi
 • Excelează în traducerea limbilor.
 • funcționează offline

Contra:

 • foarte scump

Instalați Mate Language Translator🙁29,99 USD)

22. Vidimote

Dacă folosești Safari pentru a prinde din urmă videoclipurile tale preferate, Vidimote ar trebui să te cucerească în cel mai scurt timp. Ceea ce o face o extensie Safari demnă este capacitatea de a vă permite controlați redarea video din bara de instrumente. Puteți folosi această extensie web ingenioasă pentru a comuta între modul PiP, pentru a accesa ecranul complet, înainte rapid, pentru a dezactiva/dezactiva sunetul videoclipurilor web și multe altele. Deși Vidimote vă percepe 4 USD, având în vedere controlul video neted oferit de extensie, nu puteți greși.

Extensia Vidimote Safari pentru iPhone

Avantaje:

 • Oferă controale de redare fluide
 • Vă permite să vizionați videoclipuri cu viteza inițială de până la 2x
 • Afișează timpul efectiv rămas

Contra:

 • Nu funcționează cu toate videoclipurile de pe web.

Instalați Vidimote: (3,99 USD)

Cele mai bune extensii Safari pentru iOS 15 și iPadOS 15

Iată! Acestea sunt cele mai bune extensii web Safari pe care le puteți instala în prezent pe iPhone și iPad. Încet, dar constant, biblioteca de extensii a Safari se extinde cu câteva completări notabile. Și este doar o chestiune de timp până să devină unul dintre cele mai mari cataloage de extensii web. Cu siguranță lasă Chrome în urmă, activând suportul extensiilor pe mobil înainte de Google.

Ce părere aveți despre browserul Safari reproiectat și suportul pentru extensii? Împărtășiți-vă gândurile despre grupurile de file și bara de căutare reproiectată. De asemenea, ar trebui să încercați și alte funcții noi interesante ale iOS 15, inclusiv Notifications Digest, Legacy Contacts și SharePlay prin Linked Articles. De asemenea, dacă utilizați alte extensii Safari minunate pentru iPhone, vă rugăm să ne anunțați în comentariile de mai jos și le vom include în această rezumat.

Extensiile web sunt de mare ajutor pentru utilizatorii de internet, fiind capabile să ofere o experiență de navigare personalizabilă prin blocarea de conținut și trackere dubioase, traducerea limbilor sau modificarea aspectului browserului. Introducerea extensiilor web în Safari pentru iOS 15 este o mare afacere, astfel că am făcut o selecție a celor mai bune extensii Safari pentru iPhone și iPad care să răspundă nevoilor diverselor tipuri de utilizatori. Printre cele mai bune extensii se numără Pocket, care este un manager inteligent de parole, Bring pentru a-ți simplifica experiența de cumpărături, Grammarly pentru a evita greșelile de ortografie și gramatică, Web Inspector pentru a dezvolta site-uri web și Stop Lights pentru o experiență de vizionare a videoclipurilor mai plăcută. Noir este o altă extensie web Safari pentru iOS 15 care este capabilă să ofere un mod întunecat personalizat la nivel de întreg sistem. Apollo este o extensie pentru cei care utilizează Reddit și sunt deja familiarizați cu aplicația Apollo, care vă permite să deschideți orice link web Reddit în aplicația Apollo și să navigați mai rapid și mai plăcut prin intermediul acesteia.
Închei acest articol cu speranța că informațiile prezentate v-au fost utile și că v-am ajutat să vă păstrați la curent cu cele mai noi evoluții din domeniul tehnologiei. Vă mulțumesc pentru atenție și vă aștept cu drag să ne reîntâlnim în următoarea postare. Keep on innovating!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x