25 de trucuri și sfaturi Spotify pe care trebuie să le știți

Top 25 de sfaturi și trucuri Spotify pe care ar trebui să le cunoașteți
⏱️ 25 min read

Titlul “Top 25 de sfaturi și trucuri Spotify pe care ar trebui să le cunoașteți” rezumă o selecție de informații utile pentru utilizatorii aplicației Spotify. Acestea includ, printre altele, cum să descoperiți muzică nouă, cum să creați playlist-uri personalizate, cum să utilizați funcția de căutare avansată și cum să controlați calitatea sunetului.

Informațiile prezentate pot ajuta utilizatorii să își optimizeze experiența de ascultare a muzicii pe platforma Spotify, să își personalizeze setările și să descopere caracteristici noi. Oferind 25 de sfaturi și trucuri, articolul oferă încredere utilizatorilor și îi ajută să se familiarizeze cu funcțiile cheie ale aplicației, extinzând astfel capacitatea lor de a obține plăcerea maximă ascultând muzică pe Spotify.

În ciuda concurenței acerbe din partea Apple Music și YouTube Music, Spotify este încă de departe una dintre cele mai bune aplicații de streaming muzical, cu peste 350 de milioane de utilizatori activi. Pe lângă faptul că se mândrește cu una dintre cele mai mari biblioteci de melodii (peste 70 de milioane), aplicația este plină de funcții și oferă o mulțime de personalizări pentru o experiență de ascultare a muzicii complet personalizată. Indiferent dacă sunteți nou în aplicația de muzică sau căutați cele mai bune sfaturi și trucuri Spotify pentru a profita la maximum de ea, acest ghid detaliat vă va acoperi.

Cele mai bune sfaturi și trucuri Spotify pe care ar trebui să le cunoașteți

Pentru a oferi o scurtă privire, Spotify are o gamă largă de trucuri în mânecă. Așa că este foarte distractiv să dezvălui acele hack-uri geniale Spotify și să le pui în acțiune pentru un control îmbunătățit, precum și o experiență de ascultare a muzicii mult mai bună.

Dacă abilitatea de a asculta melodiile Spotify în mod anonim sună perfect pentru persoanele preocupate de confidențialitate, opțiunea de a afișa toate melodiile redate recent pe profil este fascinantă; mai ales dacă îți place să anunți urmăritorii tăi ce fel de melodii ți-au atras atenția recent. Asta nu este tot, ascunderea melodiilor nedorite dintr-o listă de redare/album nu este mai puțin intrigantă dacă nu doriți ca anumite melodii să vă atenueze starea de spirit. Având în vedere asta, haideți să explorăm cele mai bune sfaturi și trucuri Spotify în 2021!

1. Controlați redarea pe alte dispozitive

Una dintre cele mai bune și preferate funcții ale Spotify este că sincronizează sesiunea ta de ascultare curentă cu cloud, oferindu-ți puterea de control al redării pe mai multe dispozitive. Denumit Spotify Connect, această caracteristică vă permite să redați muzică și să o controlați de pe oricare dintre dispozitivele dvs. Este posibil să ascultați muzică pe laptop sau difuzor, dar dispozitivul mobil poate fi folosit ca telecomandă.

După cum puteți vedea în captura de ecran de mai sus, ascult melodii pe computerul meu, dar aplicația Spotify de pe dispozitivul meu Android arată ce melodie ascult și o redă, o întrerupe sau o oprește. poți fără efort comutați între dispozitive atingând pictograma „Spotify Connect”. în partea de jos a playerului.

În timp ce căutarea de muzică folosind titlul artistului, albumului sau melodiei pe Spotify este obișnuită, gigantul de streaming de muzică vă permite, de asemenea, să efectuați căutări avansate prin operatori precum AND/OR/NOT, precum și să restrângeți rezultatele căutării în funcție de an, gen și Mai mult.

Poți și tu combina aceste tehnici avansate de căutare, cum ar fi Pink Floyd anul: 1965-1995 NU anul: 1990 pentru rezultate precise cu bun gust. Acest lucru îmi face mult mai ușor să caut descoperirea Reginelor Epocii de Piatră. Aici sunt toate Cautare Avansata termenii pe care un utilizator Spotify ar trebui să știe:

  • an: Va prezenta muzică dintr-un anumit an. De asemenea, puteți introduce un interval de ani.
  • gen: Va prezenta muzică dintr-un anumit gen.
  • eticheta: Va prezenta muzica lansata de casa de discuri.
  • isrc: Acesta va afișa melodiile care se potrivesc cu numărul de identificare conform Codului de înregistrare standard internațional.
  • CPU: Va afișa albume care se potrivesc cu numărul de identificare pe baza codului universal de produs.

3. Găsiți melodii explicite/remixate

Spotify este conceput pentru a fi folosit de toată lumea. În timp ce unii utilizatori sunt mai confortabil cu o versiune curată a piesei, există alții care ar alege versiunea explicită sau remix a piesei lor preferate. Căutarea arată cea mai populară versiune a piesei și s-ar putea să nu fie neapărat ceea ce vă place, cu toate acestea, căutarea versiunii alternative a acesteia nu este o corvoadă.

La sfârșitul unui album, gigantul de streaming oferă o opțiune consultați versiuni alternative ale unei piese sau album prin opțiunea „X More Releases”.. Nu toate piesele sau albumele au această opțiune în aplicația web sau desktop.

4. Playlisturi colaborative

Dacă tu și prietenul tău aveți gusturi aproape identice pentru muzică, funcția de playlisturi colaborative ar putea fi foarte distractiv de privit. Spotify vă permite să creați liste de redare pe care le puteți partaja prietenilor și aceștia le pot edita: adăugați sau eliminați melodii din lista de redare. Playlisturile colaborative sunt marcate cu un cerc gol lângă numele tău.

Pentru a crea o listă de redare colaborativă, va trebui mai întâi să creați o listă de redare simplă, apoi să atingeți pictograma „trei puncte” și să alegeți opțiunea „Listă de redare colaborativă” din meniul aplicației Spotify pentru mobil sau desktop.

Dacă doriți să convertiți o listă de redare existentă într-una de colaborare în aplicația mobilă Spotify, accesați „Biblioteca dvs. > Liste de redare” și atingeți pictograma „trei puncte” de lângă lista de redare și selectați opțiunea Faceți colaborare. Tot ce mai rămâne de făcut acum este să partajați link-ul playlist-ului cu prietenii, ceea ce face această funcție foarte utilă la petreceri în care oricine poate adăuga muzică la playlist.

5. Transferați liste de redare de la alte servicii

Spotify fiind o sosire foarte târzie pe scena de streaming muzical din India înseamnă că există o șansă mare să fi folosit alt serviciu de streaming pentru nevoile tale muzicale. Eu însumi m-am atașat de Google Play Music și am adunat o mulțime de artiști, melodii care îmi plac și, evident, o mulțime de liste de redare acolo.

Colecția dvs. de pe un anumit serviciu de streaming muzical ar putea fi principalul motiv pentru care vă temeți să faceți schimbarea, dar nu vă faceți griji. aduce toate acestea la Spotify destul de ușor cu ajutorul unui serviciu terț numit sunet. Vă permite să vă aduceți colecțiile de pe diverse platforme de streaming și să le mutați pe altele în câteva minute.

6. Păstrați un istoric detaliat al Spotify

Spotify ține evidența tuturor pieselor pe care le-ați jucat recent și le puteți verifica făcând clic pe butonul „Coadă” din bara de jos și navigând la fila „Istoric”. Cu toate acestea, nu este cu adevărat exhaustiv și nu oferă informații despre gusturile sau modelul dvs. de ascultare.

Ei bine, aici vine Last.fm în ajutor. Pun pariu că mulți dintre voi trebuie să fi auzit de el, deoarece serviciul există de ceva timp, dar este, de asemenea, relevant și popular în zilele noastre. Poate sa configurați Spotify Scrobbling pe Last.fm pentru o înregistrare detaliată a istoricului redării Spotify, rapoarte săptămânale cu informații despre gusturile tale muzicale.

Pentru a păstra un istoric detaliat, pur și simplu urmați pașii definiți mai jos:

1. Navigați la site-ul web Last.fm prin acest link. Atingeți pictograma profilului din dreapta sus și selectați opțiunea Setări după ce v-ați conectat.

2. În meniul Setări, accesați fila „Aplicații” și conectați-vă contul Spotify lângă funcția „Scrobbling Spotify”. Notă: Scrobbling, pentru cei care nu știu, înseamnă că numele piesei pe care o auzi pe o platformă de streaming este trimis către un alt site web pentru păstrare.

7. Adăugați o bibliotecă locală la Spotify

Din păcate, catalogul Spotify lipsește în prezent un număr de artiști, totul pentru că nu a reușit să asigure un parteneriat cu Warner Music din India. Dar nu trebuie să vă faceți griji dacă nu puteți găsi o melodie sau un album pe care îl căutați, deoarece puteți adăugați-l la serviciul de streaming din colecția personală offline.

Această funcție este limitată doar la aplicația desktop Spotify, așa că atingeți săgeata în jos de lângă numele dvs. de utilizator pentru a deschide Setări și derulați în jos la secțiunea „Fișiere locale”. Aici puteți adăuga folderele în care muzica dvs. este stocată pe computer prin intermediul butonului „Adăugați o sursă”.

Nu puteți adăuga piese solo în catalogul de fișiere local al Spotify, ci doar foldere din care aplicația va scana și aduce fiecare piesă. Puteți consulta mai jos biblioteca mea locală, care conține cu siguranță toate piesele Twenty One Pilots din cauza lipsei lor în India:

Dacă folosești Spotify de ceva vreme, vei ști deja că partajarea melodiilor este simplă, deoarece există o opțiune dedicată disponibilă pentru aceeași, lângă fiecare piesă, album și listă de redare. Cu toate acestea, este și posibil să partajați anumite părți ale pistei.

Există momente în care pur și simplu vrei ca prietenii tăi să vadă defectarea chitarei sau scăderea basului într-o piesă. Este posibil să partajați exact minutele și secundele în care doriți ca un prieten să înceapă să asculte o melodie și iată pașii pentru a o face:

1. Deschideți aplicația pentru desktop Spotify, navigați la melodia pe care doriți să o partajați și atingeți pictograma cu trei puncte lângă piesa pentru a vedea opțiunea Partajare.

2. Din meniul de partajare, trebuie selectați opțiunea „Copiați URI Spotify”, și apoi vine partea cea mai importantă: adăugarea marcajului de timp la acest cod. URI-ul arată astfel (spotify:track:2EtDBM1HREttw143IwZvJ0) și acum trebuie să adăugați marcajul de timp (să zicem 2 minute și 9 secunde) după un hashtag la sfârșitul URI:

Notă: Codurile URI sunt disponibile în aplicația desktop Spotify. Nici web-ul și nici aplicațiile mobile nu vă permit să partajați sau să jucați același lucru.

3. Acum puteți copia și partaja acest cod URI Spotify marcat cu ora cu prietenii, care apoi îl pot lipi în aplicația lor desktop pentru a asculta piesa din acel moment. Codul URI nu funcționează cu aplicațiile mobile și web Spotify și arată o eroare „niciun rezultat găsit”.

9. Distribuie melodii pe poveștile Instagram

Fiind cineva căruia îi place să împărtășească melodiile mele preferate cu prietenii și urmăritorii, găsesc opțiunea de a partaja melodii, albume sau liste de redare pe Instagram Stories destul de interesantă. Dacă îți place și să distribui melodii, probabil că această funcție ingenioasă va funcționa și pentru tine.

Pentru a face acest lucru, mai întâi va trebui să atingeți mai întâi „pictograma cu trei puncte” chiar lângă melodia pe care doriți să o partajați din ecranul În curs de redare.

atunci ai vedea povești instagram opțiunea din meniul Partajare, care atingând te redirecționează către ecranul de creare a Poveștilor și afișează opera de artă pentru melodia, albumul sau lista de redare pe care urmează să le partajezi. Doar animați această poveste cu autocolante sau cu un titlu și apăsați „Povestea ta” pentru ca toată lumea să o vadă.

10. Conectați Spotify la Google Maps

În timp ce Spotify este cea mai bună aplicație de streaming de muzică, Google Maps se evidențiază ca fiind cea mai bună. cea mai populară aplicație de navigare. Și dacă utilizați ambele aplicații, veți fi bucuroși să aflați că aplicația muzicală din Suedia vă permite să vă integrați cu Google Maps. Astfel, te poți bucura de piesele tale preferate în timp ce navighezi.

Conectați Spotify la Google Maps

Pentru a începe, deschideți Aplicația Spotify pe dispozitivul tău iPhone sau Android -> Pictograma Setări -> Conectați-vă la aplicații. Acum joacă Conectați butonul și apoi apăsați pe Accept pentru a autoriza aplicația muzicală.

11. Controlează Spotify pe Google Maps

Muzica este o parte integrantă a călătoriilor rutiere sau a călătoriilor lungi și Google știe asta. Gigantul tehnologic a integrat opțiunea de a controla Spotify (și, de asemenea, Apple Music) cu aplicația sa de hărți. Astfel, puteți prelua controlul asupra aplicației muzicale populare direct din Google Maps.

Controlați Spotify de pe Google Maps

Deschis Hărți Google pe dispozitiv și atingeți profilul tau în colțul din dreapta sus al ecranului. atunci alege Setări -> Setări de navigare/Navigație (pe iOS). apoi selectați Controale pentru redarea muzicii. După aceea alege Spotify.

12. Trezește-te cu piesa ta preferată

Integrarea mea favorită cu Spotify va trebui să fie aceasta, cu aplicația Google Clock. Dacă aveți aplicația Spotify instalată pe dispozitivul Android, puteți acum alege melodia la care vrei să te trezești.

Cât despre cum să selectați o piesă Spotify ca melodie de alarmă, ei bine, atingeți ‘sunet de alarmă’ opțiunea în timp ce setați o alarmă și veți vedea o nouă filă „Spotify”. Aici. Veți vedea toate melodiile redate recent în această filă. Puteți atinge pentru a auzi același lucru și puteți selecta melodia alarmei prin serviciul de streaming.

13. Arhivați lista de redare săptămânală Discover

Spotify are probabil cei mai buni algoritmi de descoperire dintre toate serviciile de streaming și arată la fel când compilați o listă de redare „Descoperiți săptămânal”. cu artiști și piese noi, în fiecare săptămână. Această listă de redare este actualizată în fiecare luni, iar dacă nu salvezi o piesă care ți-a plăcut, este posibil să dispară săptămâna viitoare.

Așa că iată un chic truc pentru salvare automată a melodiilor din lista de redare „Discover Weekly”.. Tot ce aveți nevoie este să vă conectați contul Spotify la IFTTT (gratuit, Androidși iOS), căutați toate rețetele Spotify și activați rețeta „Arhivați melodiile Spotify Discover Weekly”.

Toate melodiile recomandate din acest playlist sunt salvate într-un alt playlist Spotify, așa că nu vă faceți griji dacă nu ați salvat unele dintre melodiile care ți-au plăcut. Corect accesați lista de redare Discover Weekly Archivecare este actualizat în mod regulat prin IFTTT și găsiți din nou acea melodie dulce.

Nu este un secret pentru nimeni că Shazam și Apple Music sunt concepute să se joace frumos unul cu celălalt datorită integrării profunde. Ori de câte ori identifică vreo melodie care se redă în fundal, aplicația de descoperire a muzicii afișează link-ul Apple Music, astfel încât să puteți începe să transmiteți melodia imediat.

Ca utilizator Apple Music, aș aprecia această integrare. Dar ce se întâmplă dacă utilizați Spotify și doriți ca aplicația de streaming de muzică să afișeze linkul? Ei bine, aici intră în joc acest truc ingenios. Pentru a face acest lucru, deschideți Shazam pe iPhone -> pictograma Setări -> Conectați-vă la Spotify -> OK. De acum înainte, Shazam va afișa întotdeauna linkul Spotify după ce a identificat orice melodie.

Conectați Shazam la Spotify

15. Activați Economizorul de date

Pentru persoanele care nu doresc ca lățimea lor de bandă limitată să se epuizeze din cauza streamingului de muzică, Spotify oferă o funcție foarte utilă numită „Data Saver”. Când este activată, aplicația de streaming de muzică vă permite redați în flux muzică de calitate scăzută (echivalent 24 biți/s) și dezactivați pânzele de artist. În plus, economizorul de date vă permite, de asemenea, să activați podcasturi doar audio pentru a salva numai audio atunci când descărcați podcasturi video.

Activați salvarea datelor pe Spotify

Pentru a activa Data Saver pentru Spotify, lansați aplicația de streaming de muzică -> Pictograma Setări -> Salvare date. Acum, porniți comutatoarele pentru Salvarea datelor și podcasturi doar audio.

16. Personalizați calitatea audio pentru redarea în flux Wi-Fi/Cellular

O altă caracteristică notabilă care poate ajuta foarte mult pentru a vă asigura că lățimea de bandă limitată nu se termină brusc este capacitatea de a personaliza calitatea audio pentru streaming celular/Wi-Fi. Deci, în funcție de nevoile dvs., puteți ajusta calitatea audio pentru a vă extinde planul.

Personalizați calitatea audio pentru Spotify

Voi Spotify -> Pictogramă Setări -> Calitate audio. Acum aveți cinci opțiuni din care să alegeți: Auto, Scăzut (echivalent cu aproximativ 24 kbit/s), Normal (echivalent cu aproximativ 96 kbit/s), Înalt (160 kbit/s) și Foarte ridicat (320 kbit/s) pentru ambele Wi-Fi. Fi ca pentru transmisia celulară.

17. Personalizați calitatea descărcării Spotify

Dacă aveți obiceiul să descărcați o mulțime de melodii de pe Spotify pentru a le asculta offline, asigurați-vă că personalizați calitatea descărcării. Aplicația de streaming de muzică vă permite să descărcați muzică de calitate scăzută, normală, înaltă sau foarte înaltă. Dacă doriți să gestionați în mod inteligent stocarea dispozitivului, profitați din plin de această caracteristică la îndemână de gestionare a stocării.

Personalizați calitatea descărcării pe Spotify

navigheaza catre Spotify -> Pictogramă Setări -> Descărcare (selectați Calitate audio -> Descărcați pe iOS). Acum, selectați calitatea de descărcare preferată în funcție de nevoile dvs.

Este demn de remarcat faptul că puteți alege și să descărcați melodii Spotify folosind telefonul mobil dacă nu aveți restricții de date celulare. Pentru a face acest lucru, activați comutatorul pentru Descărcare folosind mobil.

18. Nu permiteți conținut explicit

Spotify etichetează conținutul „explicit” cu o etichetă „E”, astfel încât să îl puteți identifica cu ușurință și să decideți să îl vizionați sau să îl omiteți. Dar ce se întâmplă dacă doriți să păstrați tot conținutul explicit departe dintr-un motiv personal? Ei bine, există o modalitate rapidă de a dezactiva conținutul explicit pe Spotify. Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați către Spotify -> Pictogramă Setări -> Conținut explicit și apoi dezactivați comutatorul.

Nu permiteți conținut explicit

19. Personalizați notificările Spotify

Deși prefer să stau departe de barajul neîncetat de alerte inutile, îmi place să țin evidența lucrurilor care contează sau sunt relevante. Și asta mă face să apreciez Spotify pentru că oferă libertatea dorită de a personaliza notificările.

Personalizați notificările Spotify

Aplicația de streaming de muzică vă permite să ajustați alertele după bunul plac pentru a ține la distanță notificările nedorite și pentru a fi cu ochii pe lucrurile care contează pentru dvs. Voi Spotify -> Pictogramă Spotify -> Notificări. Pe acest ecran, ar trebui să vedeți o serie de opțiuni, cum ar fi capacitatea de a activa/dezactiva alertele pentru actualizările listelor de redare, notificări de concert, muzică nouă, actualizări ale artiștilor și multe altele.

20. Activați sesiunea privată pentru a asculta anonim

Deși este întotdeauna grozav să-ți lași prietenii, urmăritorii și cei dragi să știe ce fel de melodii îți place să asculți, există momente în care ai putea dori să păstrezi privat ceea ce asculți. Mai ales atunci când vrei să te bucuri de muzică neconvențională sau ceva ce mulți nu vor găsi plăcut. Indiferent de motivul tău personal, poți contacta Spotify -> Pictograma Setări -> Social și apoi porniți maneta pentru Sesiune privată.

activați sesiunea privată

21. Goliți memoria cache Spotify

Este întotdeauna mai bine să ștergeți memoria cache a aplicației din când în când. Nu numai că menține aplicația neaglomerată, dar se asigură și că funcționează fără probleme. Deci, indiferent dacă Spotify pare destul de lent sau se blochează în mod neașteptat, șansele sunt destul de mari ca aplicația de streaming de muzică să fie încurcată.

Ștergeți memoria cache Spotify

navigheaza catre Spotify -> Pictograma Setări -> Stocare. acum joacă ștergeți memoria cache pentru a scăpa de toată memoria cache și pentru a obține spațiu de stocare valoros înapoi pe iPhone sau dispozitivul Android. Nu vă faceți griji, șterge doar memoria cache a aplicației și nu descărcările acesteia.

22. Nu împărtăși ceea ce auzi adepților tăi

Spotify vă permite să distribuiți automat ceea ce asculți urmăritorilor tăi. Deși această distribuire socială a muzicii este grozavă, nu cred că toată lumea ar prefera să meargă pe această cale. Dacă acesta este cazul tău, există o modalitate de a nu mai împărtăși ceea ce auzi cu adepții tăi.

Dezactivează activitatea de ascultare pe Spotify

Mergi la Spotify -> Pictogramă Setări -> Social. Acum opriți comutatorul chiar lângă Opțiune de activitate de ascultare. În viitor, Spotify nu va împărtăși urmăritorii tăi ceea ce asculți. Desigur, dacă doriți vreodată să vă răzgândiți, puteți reveni la aceleași setări și puteți activa comutatorul pentru activitatea de ascultare.

23. Ascundeți o melodie dintr-un album/listă de redare

Dacă nu găsești o anumită melodie interesantă, poți alege să o ascunzi din album sau playlist. Doar accesați lista de redare ale cărei piese doriți să le ascundeți. Apoi apăsați pe trei puncte minuscule chiar lângă o anumită pistă și alegeți Ascunde cântecul/Ascunde acest cântec. Puteți repeta acești pași pentru a ascunde mai multe melodii. De acum înainte, a butonul ascuns „-” va apărea lângă cântec(e).

Acum ascunde cântecul pe Spotify

Mai târziu, dacă doriți să afișați melodiile, reveniți la același album/listă de redare și atingeți butonul butonul ascuns „-” chiar lângă cântec.

Arată melodia pe Spotify

24. Profită la maximum de egalizator

Spotify vine cu un egalizator încorporat, astfel încât să vă puteți ajusta muzica în funcție de preferințele dvs. De la muzică clasică la muzică de dans, la electronică și la hip-hop-ul veșnic verde, egalizatorul are a colecție robustă de peste 20 de presetări audio pentru a vă permite să amestecați și să potriviți după bunul plac.

Profitați la maximum de Equalizer pe Spotify

Deschis Aplicația Spotify pe dispozitivul dvs. -> Pictograma Setări -> Redare -> Egalizator. Acum, alegeți egalizatorul dorit. Merită menționat că puteți ajusta și presetarea în funcție de preferințele dvs. Folosiți doar mânerul mic pentru a regla fiecare aspect.

25. Afișează/ascunde artiștii jucați recent pe profilul tău

Pentru cei care par să nu se satură niciodată din alegerile lor de top, abilitatea de a afișa artiștii jucați recent într-un profil este fascinantă. Dacă această caracteristică grozavă este, de asemenea, pe placul tău, poți naviga la Aplicația Spotify -> Pictograma Setări -> Social. Apoi rotiți maneta la Artiști jucați recent. De acum înainte, artiștii tăi recent jucați vor începe să apară pe profilul tău.

Artiști jucați recent pe profilul tău Spotify

Sfaturi și trucuri interesante Spotify sunt gata pentru tine

Deci, acestea sunt cele mai bune sfaturi și trucuri Spotify, care vă pot îmbunătăți experiența de ascultare a muzicii. Pentru mine, ceea ce diferențiază aplicația de streaming muzicală din Suedia de restul este interfața de utilizator destul de intuitivă. Combină asta cu o gamă largă de instrumente de personalizare, precum și cu recomandări personalizate și devine foarte greu de învins.

Apropo, care dintre aceste sfaturi Spotify ți-a plăcut cel mai mult? De asemenea, credeți că am ratat un hack ingenios care cu siguranță ar fi trebuit să fie pe această listă, apoi anunțați-ne în comentariile de mai jos.

În concluzie, Spotify continuă să fie una dintre cele mai bune aplicații de streaming muzical, cu o bibliotecă mare de melodii și multe caracteristici personalizabile. Aplicația are o mulțime de trucuri și funcții utile, cum ar fi redarea pe mai multe dispozitive, căutarea avansată, găsirea de melodii explicite / remixate, playlist-uri colaborative, transferarea de liste de redare și adăugarea unei biblioteci locale. De asemenea, puteți păstra un istoric detaliat al redării Spotify prin utilizarea Last.fm și puteți partaja link-uri cu marcaje temporale pentru a arăta prietenilor anumite părți dintr-o piesă.
Mulțumesc pentru că ai însoțit cuvintele mele până aici, dragă cititor. Sper că informațiile oferite ți-au fost utile și interesante și te-am ajutat să descoperi lucruri noi din lumea tehnologiei. Îți urez o zi plină de căutări și descoperiri fascinante! Ne revedem curând pe blog!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x