3 aplicații Android pentru gestionarea bibliotecii dvs. personale de cărți

3 aplicații Android pentru gestionarea bibliotecii dvs. personale de cărți
⏱️ 3 min read

Ținerea pasului cu toate tomurile de pe raftul dvs. de cărți poate fi o adevărată provocare. De-a lungul timpului, puteți uita ce romane dețineți sau puteți petrece timp căutând unul doar pentru a descoperi că nu îl aveți. Poate că doriți doar să vă organizați colecția într-un mod pe care un raft de cărți fizic nu îl poate suporta. Iată trei aplicații Android care vă pot ajuta să rămâneți la curent cu lucrurile.

1. Biblioteca personală

A se gandi la Biblioteca personală precum și biblioteca dvs. virtuală personală. Aplicația vă ajută să documentați toate cărțile de pe rafturile dvs. de cărți. Puteți face acest lucru manual, adăugând în titlu, autor, editor și orice alte informații pe care doriți să le amintiți, cum ar fi dacă o carte este pe suport de hârtie sau cartonată. Alternativ, puteți scana codul ISBN. Odată ce totul a fost adăugat, puteți naviga manual sau căuta titluri specifice. Aplicația nu costă un lucru și nu conține anunțuri.

2. Biblioteca mea

AndroidBookLibraryApps-My-Library

Dacă aveți nevoie de toate aplicațiile dvs. pentru a face sport Material Design, Biblioteca mea livrează. Această aplicație de culoare maro poate extrage romane din contul dvs. Google Cărți, dar puteți, de asemenea, să adăugați manual texte sau să scanați cărți direct. Puteți să vă organizați biblioteca în rafturi, cu opțiunile implicite, urmărind cărțile pe care le-ați citit, pe care nu le-ați citit și ceea ce citiți acum. Ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a împiedica putrezirea unei cărți uitate în colțul camerei. Dar dacă doriți să țineți evidența cât mai multor informații despre fiecare carte, această aplicație gratuită nu este cea pentru dvs.

3. Catalog de carte

AndroidBookLibraryApps-Book-Catalog

Catalog de carte este o altă opțiune care începe să-și arate vârsta, dar, în timp ce interfața este fără scuze, imaginea de fundal îi oferă un pic de farmec. În ceea ce privește funcționalitatea, o mare parte din cele spuse mai sus pot fi repetate aici. Puteți chiar să urmăriți dacă o carte a fost autografată, când ați început să citiți și când ați terminat. Există spațiu pentru a lăsa note generale fără a fi nevoie să marcați marginile cărții dvs. Aplicația este gratuită, dar dacă te îndrăgostești de ea, există un loc în care să poți trimite dezvoltatorului o donație.

Care este metoda ta preferată de catalogare?

Ce metodă de organizare folosiți pentru a vă menține viața în ordine? Poate gestionați o foaie de calcul, păstrați un caiet sau chiar recurgeți doar la note lipicioase. Aplicațiile Android pot fi combinația ideală de comoditate și versatilitate care le fac să merite să fie verificate. Spuneți-mi cum merge și, dacă aveți deja o recomandare proprie pe care nu am menționat-o, vă rugăm să ne împărtășiți mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x