3 aplicații care sincronizează contactele iOS cu Android

⏱️ 4 min read

Sincronizarea și transferul de sute sau mii de persoane de contact de pe un dispozitiv iOS pe un dispozitiv cu Android poate fi realizat într-o clipă cu o mulțime de aplicații din Google Play Store. Indiferent dacă treceți la Android sau doriți să le sincronizați și să le păstrați pe ambele dispozitive, puteți verifica aceste trei aplicații pentru a vă ușura viața pe mobil. Unele dintre ele au caracteristici suplimentare dincolo de sincronizare și transfer, cum ar fi backup, restaurare și stocare. FYI, instalarea acestor aplicații înseamnă că le oferiți acces la identitatea dvs., contacte, istoricul dispozitivului și aplicațiilor, SMS-uri, alte fișiere media; faceți-o pe propriul risc dacă nu vă deranjează în timp ce faceți clic pe butonul “Accept” înainte de instalare.

Sincronizați pentru Contacte iCloud

Sincronizați pentru aplicația Android Contacte iCloud

Una dintre cele mai simple modalități de sincronizare și transfer al contactelor pe un dispozitiv Android este Sincronizați pentru Contacte iCloud aplicație care nu necesită înregistrarea sau crearea unui cont nou, ci mai degrabă acreditările iCloud (nume de utilizator și parolă) și va face o interogare către server după câteva secunde. O conectare reușită vă va duce la următorul ecran care vă va întreba ce colecții vor fi sincronizate. Pur și simplu selectați agenda de adrese.

Funcție utilă: Sub fila Setări, opțiunea de sincronizare vă permite să alegeți intervalul de timp și modificările imediate ale smartphone-ului. Mi se pare ușor de utilizat, dar necesită și o conexiune solidă la internet.

Sincronizare contacte iCloud

Aplicația Android pentru sincronizarea contactelor iCloud

Acest Sincronizare contacte iCloud aplicația funcționează la fel ca cea precedentă și necesită să vă conectați și cu acreditările iCloud; vă va cere, de asemenea, să setați intervalul de sincronizare, fie că este la fiecare două ore sau douăzeci și patru de ore. O aplicație separată este, de asemenea, disponibilă pentru sincronizarea calendarului. Uneori aplicația te elimină automat, deci trebuie să te conectezi din nou. Poate că este o eroare care trebuie remediată.

Funcție utilă: funcția simplă de conectare și sincronizare vă va cere prompt intervalul de timp.

Contacte Transfer sincronizare copiere de rezervă – aplicație Intouch

Sincronizare transfer de contacte contacte - aplicația Android Intouch

Această aplicație funcționează prin sincronizarea tuturor contactelor dvs. cu serverul său. Deci, pentru a vă sincroniza contactele de la iOS la Android, trebuie să instalați atât iOS și Android aplicație. Aplicația iOS vă va permite să vă sincronizați contactele cu serverul, iar aplicația Android o va sincroniza apoi din cloud cu telefonul dvs. În afară de sincronizarea contactelor, suportă, de asemenea, backup, restaurare și alte funcționalități suplimentare în aplicație, cum ar fi stocarea. Odată ce sunteți înregistrat, un ecran de pornire vă va cere să sincronizați toate contactele. Când faceți clic pe Continuare, va face automat o copie de rezervă a contactelor existente pe server.

Funcție utilă: Are propria funcție de agendă telefonică în aplicație și sincronizează contactele cu serverul. Puteți crea și partaja propriul card digital. Prezintă un gest de glisare spre dreapta pentru a-l partaja. Deci, dacă aveți dispozitive Android și iOS, puteți transfera pur și simplu între ele folosind contul pe care îl utilizați, deoarece aplicația este disponibilă pe ambele platforme.

Bonus pentru utilizatorii Samsung: Samsung Switch

Aplicația Samsung Switch pentru Android

În încercarea de a smulge cota de piață de la Apple, nu este surprinzător faptul că Samsung a lansat o aplicație pentru a vă deplasa cu ușurință lucrurile. Dacă doriți să treceți de la iOS la un dispozitiv Samsung, Samsung Switch vă oferă libertatea de a transfera nu doar contacte, ci toate fișierele media. Dacă sunteți utilizator Android, puteți transfera contactele prin transfer wireless de la dispozitiv la dispozitiv, în timp ce proprietarii de iOS pot transfera fișiere de pe dispozitivul lor pe telefoanele Samsung și le pot importa din iCloud. Trebuie doar să vă conectați cu acreditările dvs. și de acolo puteți bifa casetele (de ex. Contacte, Calendar, Memo, Jurnale de apeluri etc.) pe care doriți să le sincronizați.

Funcție utilă: UI simplă, ușor de utilizat și nu trebuie să vă conectați dispozitivul prin USB și să utilizați Kies pentru a transfera fișiere și contacte. Cu toate acestea, datele de încărcare de pe iCloud pot dura ceva timp. Vă sugerez să începeți mai întâi sincronizarea contactelor și apoi să treceți la celelalte.

Concluzie

Lista de mai sus sunt câteva dintre aplicațiile pe care le puteți utiliza pentru a sincroniza contactele de la iOS la Android. Unele dintre ele funcționează doar într-un singur sens (de la iOS la Android), în timp ce altele vin cu o sincronizare bidirecțională. Desigur, aceasta nu este o listă definitivă. Spuneți-ne aplicația pe care o utilizați pentru a sincroniza datele între telefoane dacă nu se află în lista de mai sus.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x