3 aplicații Windows utile pentru a schimba automat imagini de fundal în fiecare zi

3 aplicații Windows utile pentru a schimba automat imagini de fundal în fiecare zi
⏱️ 3 min read

De cele mai multe ori, ne plictisim de fundalul nostru curent pentru desktop pe măsură ce trece timpul. Schimbând tapetul de pe desktop, puteți oferi sistemului un aspect complet nou.

Setarea unui nou tapet în Windows nu este nimic greu. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic dreapta pe imaginea preferată și să selectați opțiunea „Setați ca tapet”.

Cu toate acestea, ar fi și mai bine dacă ați putea avea o aplicație care ar putea seta automat un nou tapet superb în fiecare zi. Iată câteva dintre cele mai bune aplicații pe care le puteți încerca să setați automat un nou tapet în Windows.

1. Tema dinamică

Dacă utilizați Windows 10, Tema dinamică este una dintre cele mai bune aplicații pentru a seta automat un nou tapet de desktop în fiecare zi. Partea bună a acestei aplicații este că este gratuită, fără adware, și puteți face instalarea cu un singur clic din Windows Store. Aplicația descarcă automat o nouă imagine Bing și o setează ca fundal pentru desktop. Dacă doriți, îl puteți configura și pentru a seta aceeași imagine ca fundalul ecranului de blocare.

Dacă vă plac aceste imagini de fundal zilnice Bing și doriți să le salvați pentru utilizare offline, pur și simplu activați funcția „Salvare automată”. Am prezentat deja cum să utilizați această aplicație pentru a seta automat imaginile Bing ca fundal pentru desktop în Windows 10. Deci, parcurgeți-o pentru a ști cum să utilizați aplicația la maximum.

2. Splashy

Dacă ați căutat vreodată imagini, fotografii sau imagini de fundal de înaltă rezoluție, frumoase și gratuite, este posibil să fi dat peste un site web numit Unsplash. Unsplash este unul dintre cele mai bune locuri pentru a descărca imagini fără drepturi de autor atât pentru uz personal, cât și comercial. Plin de noroi folosește bine Unsplash pentru a descărca și a seta automat un nou tapet de desktop în fiecare zi. Aplicația este foarte elegantă și minimă.

windows-wallpaper-apps-splashy

Dacă doriți, puteți alege ce categorie de imagini doriți să setați ca imagini de fundal și chiar să configurați aplicația pentru a seta un nou tapet până la fiecare treizeci de minute. Dacă îți place o aplicație simplă de tapet fără opțiuni complicate, atunci încearcă Splashy și vezi dacă se potrivește nevoilor tale. Splashy este disponibil pentru Windows, Mac și Linux.

3. Artpip

Dacă preferați să setați câteva picturi frumoase de artă plastică sau clasice ca tapet pentru desktop, atunci Artpip este pentru tine. La fel ca Splashy, Artpip este foarte minimal și simplu. Pur și simplu instalați și lansați aplicația și aceasta va seta automat o nouă artă plastică sau pictură ca fundal pentru desktop. Dacă vă place un anumit tapet, faceți clic pe pictograma „Inimă” care apare în partea de jos a ferestrei și va fi adăugată la favorite.

ferestre-tapet-aplicații-artpip

Aplicația este disponibilă atât în ​​versiuni gratuite, cât și în versiuni premium. Versiunea gratuită este limitată la arta plastică și picturi. Mai mult, funcția de schimbare automată a tapetului este limitată o dată la 24 de ore. Versiunea pro vă oferă acces la colecțiile de fotografie, posibilitatea de a schimba automat imaginea de fundal până la fiecare cinci minute și lucrările de artă personalizate. Acestea fiind spuse, pentru majoritatea cazurilor de utilizare, versiunea gratuită este multă.

Faceți comentarii mai jos, împărtășind gândurile și experiențele dvs. cu privire la utilizarea aplicațiilor de mai sus pentru a schimba automat imaginea de fundal în fiecare zi în Windows.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x