3 dintre cele mai bune aplicații de gestiune de navigare pentru Android

3 dintre cele mai bune aplicații de gestiune de navigare pentru Android
⏱️ 4 min read

De când iPhone X a intrat pe piață, butonul de acasă lipsă și noile controale gestuale au câștigat multă atenție. Comenzile gestuale vă permit să navigați pe smartphone fără a atinge niciun buton fizic. Cei care utilizează noul iPhone nu au de ales. Dacă doriți noul telefon, veți folosi doar gesturi.

Pentru utilizatorii de Android, utilizarea gesturilor este o opțiune, dar nu singura. Android nu scapă încă de butonul de pornire, dar este posibil să doriți totuși să folosiți gesturi pentru diverse sarcini, cum ar fi navigarea, multitasking-ul, ajustarea setărilor sau activarea accesului rapid la toate aplicațiile, meniurile și opțiunile pe care le utilizați cel mai mult.

Următoarele aplicații sunt trei dintre cele mai bune pentru a adăuga navigare gestuală pe telefonul dvs. Android. Aplicațiile sunt fie aplicații cu plată, fie cele care par să merite costul mic pentru a trece la versiunile pro.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Gesturi de navigare de către XDA

Când deschideți fișierul Gesturi de navigare aplicație veți parcurge o serie de ecrane pentru a configura programul.

Un lucru pe care toate aceste aplicații îl au în comun este cerința de a le activa în setările de accesibilitate de pe telefon. Ecranele lor de configurare o ușurează.

aplicații pentru gesturi-control-gesturi-activare

În setările pentru gesturi, alegeți un gest, cum ar fi „Glisați în sus și țineți apăsat”. Pentru a selecta o acțiune de asociat cu gestul, atingeți gestul pe care doriți să îl utilizați și apoi alegeți din lista de opțiuni afișate. Multe dintre aceste acțiuni nu sunt disponibile decât dacă faceți upgrade la versiunea premium pentru 0,99 USD.

gesturi-aplicații-navigare-gesturi-mai multe-acțiuni

Schimbați aspectul pilulei (sau al barei de navigare) alegând Aspecte din meniul de setări. Există opțiuni pentru culoarea pilulei, precum și pentru dimensiune, transparență și locație pe ecran.

gest-aplicații-navigare-gesturi-aspect

Pilula se va ascunde în aplicațiile cu ecran complet, cu excepția cazului în care dezactivați opțiunea din setările Comportament. În acest meniu se află posibilitatea de a personaliza timpul de glisare și menținere și durata vibrațiilor.

gest-aplicații-navigare-gesturi-comportament

Meniul de setări de compatibilitate este aproape plin de avertismente pentru a nu schimba nimic din listă, cu excepția cazului în care este absolut necesar.

Un lucru înfricoșător la această aplicație este mementourile frecvente de a nu șterge aplicația fără a o dezactiva mai întâi. Dacă decideți să o dezinstalați pe drum și uitați această directivă, este posibil să pierdeți capacitatea de a naviga în jurul telefonului.

gest-aplicații-navigare-gesturi-avertizare

2. Controlul gesturilor – Navigare la nivelul următor de Conena

Controlul gesturilor este o aplicație gratuită, dar actualizarea la Pro poate avea o valoare de 3,49 USD, în funcție de caracteristicile care vă interesează cel mai mult într-o aplicație de gesturi de navigare.

Pentru a utiliza aplicația, trebuie mai întâi să o activați. Din nou, acest program îl face foarte ușor de realizat.

gesture-apps-gesture-control-enable1

Majoritatea aplicațiilor au opțiuni similare pentru asocierea gesturilor cu acțiuni diferite pentru a vă personaliza experiența. Iată câteva caracteristici pe care Gesturile de navigare nu le-au avut.

Gesture Control vă oferă alegerea locațiilor pe care să plasați barele de navigare. Plasați-le fie în partea de jos, la stânga sau la dreapta ecranului. Dacă achiziționați versiunea pro, veți putea avea mai multe bare de navigare pe ecran simultan.

aplicații-gesturi-control-gesturilor-creează-bare-noi

Când selectați un gest, apare o listă de acțiuni, cum ar fi controalele de volum și luminozitate și chiar posibilitatea de a lansa o anumită aplicație.

aplicații-gesturi-meniu-control-gesturi

Gesture Control Pro oferă, de asemenea, mai multă varietate de gesturi de clic decât versiunea gratuită.

3. Gesturi de margine de către chYK

Gesturi de margine nu este o aplicație gratuită. În prezent, este 1,99 USD în Magazin Play.

Cu această aplicație, implicit vă oferă toate cele trei bare: partea de jos, dreapta și stânga. Aceste bare pot fi activate pe ecran în același timp.

opțiuni de gest-aplicații-margine-de-gest

Nu numai că puteți glisa barele pentru diverse acțiuni, dar puteți adăuga și comenzi de plăcintă. Glisarea controalelor plăcii va deschide cercurile deschise pentru a conecta activitățile.

gest-apps-edge-pie-controls

Există cinci sloturi disponibile și puteți chiar să deschideți o anumită aplicație.

gest-apps-pie-controls

O altă aplicație însoțitoare, numită Mai multe comenzi rapide, vă oferă și mai multe acțiuni disponibile pentru a selecta din utilizarea comenzilor de plăcere.

Există multe opțiuni disponibile dincolo de ceea ce ați văzut aici, dar acestea au cele mai multe opțiuni din toate aplicațiile de gesturi din Magazinul Play. De asemenea, toate sunt actualizate foarte recent, deci nu există griji cu privire la abandonarea software-ului de către dezvoltatori în viitorul apropiat. Încercați una dintre aceste aplicații sau pur și simplu folosiți butonul de acasă. Cu Android, depinde încă de tine.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x