3 dintre cele mai bune aplicații pentru bugetarea plicurilor pe care ar trebui să le utilizați pentru a vă gestiona mai bine fluxul de numerar

3 dintre cele mai bune aplicații pentru bugetarea plicurilor pe care ar trebui să le utilizați pentru a vă gestiona mai bine fluxul de numerar
⏱️ 5 min read

Metoda „plicului” de bugetare personală există de mult timp și din motive întemeiate. Este un mod simplu și ușor de a promova un buget, permițând oamenilor să preia controlul asupra finanțelor personale. Cu toate acestea, în societatea noastră din ce în ce mai puțin numerar, scoaterea banilor de la bancă și băgarea lor în plicuri nu este tocmai practic. Ca să nu mai vorbim de plicurile umplute cu numerar nu țipă exact „sigur”. Din fericire, există aplicații care iau metoda plicului și o actualizează pentru epoca modernă.

Ce este bugetul pentru plicuri?

Bugetul pentru pachete permite oamenilor să compartimenteze cu ușurință și să-și urmărească cheltuielile. Permite oamenilor să bugeteze eficient, evitând în același timp orice strivire gravă a numărului. Esențialul este că păstrați numerar pentru diferite cheltuieli în plicuri separate. Cheltuielile tipice includ lucruri precum alimente, benzină, divertisment, mese etc. De exemplu, să presupunem că cheltuiți 500 USD pe lună pentru alimente. Dacă sunteți plătit la fiecare două săptămâni, trebuie să alocați 250 USD din fiecare salariu pentru alimente. Acești bani intră în plicul etichetat „alimente” și pot fi folosiți doar pentru alimente.

Dacă au rămas bani în orice plic la sfârșitul lunii, îl puteți răsturna sau introduce în contul de economii. Metoda plicului este un sistem ușor de înțeles, care permite oamenilor să țină cont de câți bani cheltuiesc.

1. Goodbudget

Aplicația Goodbudget este bine revizuită și recomandată de experți în finanțe de la Forbes, Lifehacker și multe altele. Fost cunoscut sub numele de EEBA (Easy Envelope Budget Aid), Goodbudget este un instrument de urmărire a cheltuielilor care face bugetarea rapidă. Goodbudget folosește principiile metodei plicului, dar elimină plicurile fizice. În loc să folosească numerar, Goodbudget permite utilizatorilor să-și conecteze conturile bancare la aplicație. Utilizatorii pot crea apoi plicuri digitale și pot aloca bani din contul lor bancar în aceste „plicuri”. Acest lucru permite utilizatorilor să țină evidența rapidă și ușoară a cheltuielilor lor, fără a fi nevoie să scoată numerar din bancă.

bun buget

Aplicația Goodbudget are plicuri implicite pentru cheltuieli obișnuite, cum ar fi chirie și alimente. Utilizatorii pot adăuga, de asemenea, plicuri suplimentare și le pot personaliza pentru cheltuieli neregulate, cum ar fi economisirea pentru o vacanță. Pe lângă faptul că sunt disponibile pe ambele iOS și Android dispozitive, utilizatorii pot folosi, de asemenea Site-ul Goodbudget pentru a-și menține și edita bugetele. Site-ul găzduiește, de asemenea, ghiduri și videoclipuri instructive pentru a vă asigura că profitați la maximum de aplicație.

Aplicația Goodbudget este disponibilă atât în ​​versiunea gratuită, cât și în versiunea bazată pe abonament. Versiunea gratuită permite utilizatorilor să configureze până la zece plicuri în timp ce acceptă doar două dispozitive. Abonarea permite utilizatorilor să creeze câte plicuri doresc, precum și să suporte până la cinci dispozitive. Versiunea gratuită nu are anunțuri, deci dacă nu aveți nevoie de plicuri suplimentare, versiunea gratuită ar trebui să se potrivească cel mai mult.

2. Plicuri

La fel ca Goodbudget, Mvelopes este o aplicație care îi ajută pe utilizatori să își controleze finanțele cu ajutorul metodei de plic încercate și adevărate. Aplicația Mvelopes poate fi conectată la o varietate de conturi financiare, inclusiv conturi bancare, carduri de credit, PayPal și multe altele. Adăugarea acestor conturi în Mvelopes permite aplicației să vă urmărească automat cheltuielile. În plus, utilizatorii pot introduce date manual pentru orice avariere sau alte conturi care nu sunt acceptate.

plicuri

Mvelopes are trei niveluri de servicii diferite: Standard, Premier și Money4Life Coaching. Versiunea standard este gratuită și permite utilizatorilor să își conecteze conturile și să creeze până la douăzeci și cinci de plicuri digitale. La fel ca Goodbudget, Mvelopes urmărește cheltuielile și oferă o imagine de ansamblu bună a obiceiurilor dvs. de cheltuieli. Premierul costă 9,95 USD pe lună și permite utilizatorilor să creeze un număr nelimitat de plicuri și oferă acces la o asistență de chat live 24/7. Money4Life Coaching oferă utilizatorilor acces la sfaturi personalizate pentru a atinge obiectivele financiare. Prețurile Money4Life se bazează pe nevoile individului, deci vor varia de la persoană la persoană. Plicurile sunt disponibile pentru ambele Android și iOS și are și o aplicație desktop pentru Windows și macOS.

3. SimpleBudget

Dacă sunteți în piață pentru o aplicație puțin mai simplă decât cele menționate mai sus, nu căutați mai departe. SimpleBudget nu are cea mai atractivă interfață, dar funcționează. În plus, aplicația este complet gratuită. Acest lucru este în contrast puternic cu celelalte care îi blochează pe utilizatori din anumite funcții, cu excepția cazului în care vor pune în valoare banii. Acestea fiind spuse, SimpleBudget este acceptat de reclame, deci va trebui să vă confruntați cu acea supărare minoră.

buget simplu

SimpleBudget își ridică numele în practică. Utilizatorii își creează plicurile și stabilesc bugetul pentru fiecare. Pe măsură ce un utilizator cheltuie banii, pur și simplu face deduceri în cadrul aplicației. Un mare dezavantaj pentru SimpleBudget este că nu se conectează la niciunul dintre conturile dvs. Aceasta înseamnă că utilizatorii trebuie să introducă fondurile primite sau cheltuite manual. Deși acest lucru necesită o anumită disciplină, există un aspect pozitiv: Deoarece aplicația nu se conectează la Internet, înseamnă că toate datele sunt stocate local pe telefon. Pentru cei preocupați de confidențialitate și securitate, acesta poate fi un avantaj pentru care sunt fericiți să sacrifice comoditatea. Din pacate, SimpleBudget este disponibil numai pentru dispozitivele Android.

Ce părere aveți despre sistemul de bugetare a plicurilor? Folosiți oricare dintre aplicațiile enumerate mai sus? Dacă da, ați descoperit că acestea sunt utile în gestionarea finanțelor dumneavoastră? Spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x