3 instrumente online gratuite pentru a vă transforma fotografiile în schițe

3 instrumente online gratuite pentru a vă transforma fotografiile în schițe
⏱️ 3 min read

Adăugarea de efecte rafinate fotografiilor dvs. înainte de a le încărca pe rețelele de socializare a devenit o normă. Cu un instrument bun puteți alege dintre sute de efecte pentru a vă face fotografia complet din această lume. Schița este un efect utilizat în mod obișnuit și, dacă doriți să adăugați acest efect fotografiilor dvs., atunci vă aflați în locul potrivit.

Nu, nu vom transforma fotografiile dvs. în schițe, dar vă vom arăta câteva instrumente online minunate care pot face acest lucru. Mai jos veți găsi trei instrumente gratuite care vă vor permite să adăugați efectul de schiță fotografiilor dvs.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Imagine pentru oameni

Dacă doriți să vă convertiți fotografiile în schițe online, acesta este cel mai bun instrument. Deși Picture to People este un instrument complet de manipulare a imaginilor, acesta oferă o caracteristică bogată convertor foto-schiță de asemenea. Nu oferă efecte de schițe prefabricate; veți avea control deplin asupra tipului de schiță pe care îl utilizați. În afară de schița standard alb-negru, poate adăuga și un efect de schiță colorat la alegere.

Opțiunile de personalizare pe care le oferă includ stilul general, stilul cursei, grosimea conturului și întunericul, regiunile întunecate și curse inteligente. Cu setările implicite oferă un rezultat foarte plăcut (așa cum se vede mai jos). Deci da, chiar și începătorii pot folosi acest instrument fără a se îngrijora de opțiunile complicate.

Adăugați-Sketch-Effect-To-Photos-Picture-To-People-B&W

Pentru a crea o schiță colorată puteți selecta un fundal colorat și puteți schimba culoarea liniei. Puteți experimenta cu opțiunile furnizate și faceți clic pe butonul „Vizualizați rezultatul efectului” pentru a vedea rezultatele înainte de descărcare.

Adăugați-Sketch-Effect-To-Photos-Picture-To-People-color

2. Pho.to

Fotografie este un instrument excelent de adăugare a efectelor de schiță, care vă va permite să adăugați diferite tipuri de efecte de schițe prefabricate. Nu oferă opțiuni de personalizare precum Picture to People, dar puteți alege dintre diferite efecte de schițe diferite.

Adăugați- Schiță- Efect-To-Poze-Pho.to

Doar selectați un efect de schiță din listă și încărcați fotografia pe pagina următoare. Puteți încărca fotografii de pe computer, utilizând o adresă URL sau direct de pe Facebook.

Adăugați-Sketch-Effect-To-Photos-Pho.to-Upload-Photo

Odată încărcată fotografia, efectul de schiță va fi adăugat automat după o scurtă întârziere. În mod implicit, Pho.to își adaugă și filigranul pe fotografie, dar îl puteți elimina gratuit folosind butonul „Eliminați filigranul” din stânga fotografiei. De asemenea, puteți edita fotografia folosind Editor.Pho.to, care este un serviciu de editare foto oferit de Pho.to.

Adăugați-Sketch-Effect-To-Photos-Pho.to-Result

3. PhotoFunia

Dacă instrumentele menționate mai sus par un pic prea mult și căutați ceva simplu, atunci încercați Efect de schiță de PhotoFunia. Deși PhotoFunia este locul dvs. unic pentru toate tipurile de editare foto, vom folosi doar efectul său Sketch. Procesul este simplu: pur și simplu încărcați fotografia și decupați-o (dacă doriți). De îndată ce ați terminat de tăiat, va fi aplicat un efect de schiță alb-negru. Nu poate fi mult mai simplu decât acum, nu-i așa?

Adăugați-Sketch-Effect-To-Photos-Photo-Funia

Nu oferă opțiuni de personalizare și nu există suport pentru culoare în acest efect. Cu toate acestea, procesul său rapid și fără înțelegeri îl poate face prima alegere pentru mulți. Trebuie, de asemenea, să spun că efectul de schiță este foarte bun și cred că este posibil să nu aveți nevoie de niciun fel de opțiuni de personalizare (verificați imaginea de mai jos)

Adăugați-Sketch-Effect-To-Photos-Photo-Funia-Result

Concluzie

Transformarea fotografiilor în schițe le poate face să pară foarte cool. Puteți utiliza oricare dintre instrumentele menționate mai sus și ar trebui să vă puteți converti fotografiile în schiță. Aș recomanda Picture oamenilor dacă doriți un control complet. Deși, efectul de schiță furnizat de PhotoFunia este plăcut și dacă vrei ceva simplu.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x