3 moduri de a vă dezabona de la buletine informative prin e-mail în Gmail

3 moduri de a vă dezabona de la buletine informative prin e-mail în Gmail
⏱️ 4 min read

Multe aplicații și programe necesită să vă înscrieți cu adresa dvs. de e-mail pentru a primi serviciile lor. Cu toate acestea, aceste servicii includ, de asemenea, actualizări periodice prin e-mail despre serviciile și promoțiile lor. Aceste actualizări nedorite pot fi cu adevărat enervante și reprezintă unul dintre principalele motive pentru care multor oameni le place să folosească un e-mail de unică folosință pentru astfel de înscrieri.

Dacă utilizați adresa dvs. de e-mail personală pentru a vă înscrie la astfel de servicii, atunci cel mai probabil contul dvs. de e-mail va fi completat cu e-mailuri promoționale. Din fericire, toate companiile legitime oferă un buton „Dezabonare” pentru a renunța cu ușurință la astfel de e-mailuri. Gmail face foarte ușor dezabonarea de la astfel de e-mailuri, iar în acest articol vă vom arăta trei moduri de a vă dezabona de la buletine informative din Gmail.

1. Dezabonați-vă de la un Newsletter

Să parcurgem procesul de bază al modului în care vă puteți dezabona de la buletine informative prin e-mail în Gmail. Este obligatoriu ca toate companiile (legitime) să includă o opțiune de „dezabonare” în buletinele lor informative. Cu toate acestea, unele companii pot încerca să ascundă linkul de dezabonare din e-mailurile lor. În majoritatea cazurilor, se află în partea de jos a e-mailului cu mici litere albastre sau gri, dar unii îl adaugă chiar sub mesajul original.

Din fericire, Gmail poate detecta automat butonul de dezabonare și îl poate afișa automat chiar lângă e-mailul expeditorului. Trebuie doar să deschideți buletinul informativ care vă blochează și să faceți clic pe butonul „Dezabonare” din partea de sus de lângă e-mailul expeditorului. Se va deschide o filă nouă în care puteți confirma solicitarea de dezabonare.

Dezabonați-vă de la Gmail-Newsletters-Confirm-Prompt

În cazul în care Gmail nu reușește să pună butonul de dezabonare lângă e-mailul expeditorului, uitați-vă cu atenție la sfârșitul e-mailului pentru a vedea dacă există un buton de dezabonare. Cel mai probabil veți putea găsi unul. Dacă nu, verificați din nou și apoi marcați e-mailul ca „Spam”.

2. Găsiți buletine informative în vrac și dezabonați-vă

Mesaje primite Gmail are trei secțiuni – Principal, Social și Promoții. Toate buletinele informative sunt împrăștiate pe toate aceste trei secțiuni, în funcție de tipul lor, deci trebuie să le puneți într-un singur loc dacă intenționați să scăpați de buletinele informative nedorite.

Pentru a le afișa pe toate într-un singur loc, pur și simplu căutați „Dezabonare” în bara de căutare de sus și apăsați Enter. Deoarece majoritatea buletinelor informative au un buton de dezabonare, veți vedea automat toate buletinele informative prin e-mail din contul dvs. Acum puteți pur și simplu să urmați instrucțiunile din prima metodă de dezabonare de la buletine informative nedorite.

Dezabonați-vă de la Gmail-Newsletters-Search

Dezabonare-De-Gmail-Buletine-Știri-Căutare-Dezabonare

3. Utilizați un serviciu terță parte pentru a vă dezabona în bloc

Dacă nu vă deranjează partajarea informațiilor de e-mail și de contact cu un serviciu terț, atunci puteți utiliza un serviciu terț pentru a vă dezabona cu ușurință de la buletinele de e-mail în bloc. În acest scop Unroll.me este un serviciu de încredere, care este foarte simplu de utilizat.

Viziteaza Derulați-mă pagina principală și faceți clic pe butonul „Începeți” din colțul din dreapta sus. Pe pagina următoare introduceți adresa de e-mail și faceți clic pe „Continuați”. Unroll.me vă va cere permisiunea de a vizualiza și gestiona toate e-mailurile și de a vă gestiona contactele. (Oamenii conștienți de confidențialitate ar trebui să citească din nou cu atenție acest rând.)

Dezabonați-vă de la Gmail-Newsletters-Unroll.me-Permissions

După ce ați permis accesul, Unroll.me va afișa toți expeditorii de e-mailuri din contul dvs. în interfața sa interactivă. Veți vedea doar numele companiilor cu „Dezabonare” alături. Doar un clic pe butonul „Dezabonare” vă va renunța imediat la buletinul informativ fără nicio redirecționare. Puteți parcurge rapid lista și vă puteți dezabona cu ușurință cu un singur clic. Mi-a luat mai puțin de un minut să mă dezabonez de la peste treizeci de buletine informative nedorite.

Dezabonați-vă de la Gmail-Newsletters-Unroll.me-dezabonați-vă

Cea mai bună parte este că Unroll.me păstrează o evidență a tuturor buletinelor de știri de la care vă dezabonați și vă puteți abona la aceste buletine din nou oricând doriți.

Concluzie

Dacă doriți ca contul dvs. Gmail să nu conțină e-mailuri și notificări nedorite, atunci este important să vă dezabonați de la buletinele informative de e-mail pe care nu le doriți. Nu vă recomand să mergeți la un serviciu terță parte doar pentru a vă dezabona de la unele buletine informative, deoarece puteți face acest lucru cu ușurință chiar de la Gmail, cu puțin efort. Deși, dacă intenționați să vă dezabonați de la sute de buletine informative și nu vă deranjează să vă împărtășiți informațiile, atunci Unroll.me este o opțiune bună.

Cunoașteți alte modalități de a vă dezabona de la buletinele de e-mail din Gmail? Spuneți-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x