3 moduri simple de a bucla videoclipuri pe YouTube automat

3 moduri simple de a bucla videoclipuri pe YouTube automat
⏱️ 3 min read

Uneori s-ar putea să dai peste un videoclip pe YouTube pe care ți-ar plăcea să-l redai din nou și din nou, deoarece este atât de bun încât nu poți să nu îl joci în continuare pe computer. O modalitate de a face acest lucru este să faceți clic pe butonul de redare (din nou) la încheierea videoclipului. După un timp, probabil că vă veți da seama că aceasta nu este o metodă productivă și că va exista o modalitate mai bună de a asculta videoclipuri pe YouTube.

Din fericire, aveți mai multe moduri de a reda un videoclip pe YouTube de nenumărate ori. Asta înseamnă că videoclipul se va opri din redare numai când intrați și faceți clic pe butonul de oprire.

Legate de: 10 sfaturi de căutare YouTube pe care ar trebui să le cunoască fiecare utilizator avid

Iată trei dintre aceste moduri de a asculta videoclipuri pe YouTube.

1. Utilizarea opțiunii de buclă încorporată pe YouTube

1. Accesați YouTube și găsiți videoclipul pe care doriți să îl continuați să redați în modul de repetare. În exemplul de mai jos am ales Găsirea speranței video.

2. Când începe redarea videoclipului, faceți clic dreapta în interiorul videoclipului și veți găsi o opțiune care spune „Buclă”. Faceți clic pe acesta pentru a activa bucla pentru videoclipul curent redat.

3. Videoclipul va continua să se redea și să se repete până când îi cereți să se oprească. Pentru a face acest lucru, faceți clic din nou pe videoclip și faceți clic pe „Buclă”, iar buclarea va fi dezactivată.

loop-youtube-disable

2. Crearea unei liste de redare cu același videoclip

1. Accesați YouTube și găsiți videoclipul pe care doriți să îl redați la oop. Când sunteți pe pagina video, găsiți ID-ul videoclipului care arată ca ceea ce am evidențiat în următoarea captură de ecran.

loop-youtube-id

Dacă adresa URL a videoclipului este: https://www.youtube.com/watch?v=Obx3e7MfEaI

Apoi ID-ul videoclipului este: Obx3e7MfEaI.

2. Acum, înlocuiți „VideoID” în următoarea adresă URL cu propriul cod video.

https://www.youtube.com/v/VideoID?playlist=VideoID&autoplay=1&loop=1

Pentru videoclipul pe care l-am ales, adresa URL rezultată ar arăta după cum urmează:

https://www.youtube.com/v/Obx3e7MfEaI?playlist=Obx3e7MfEaI&autoplay=1&loop=1

buclă-youtube-playlist

3. Accesați adresa URL în care tocmai ați plasat ID-ul videoclipului și acesta ar trebui să redea videoclipul într-o buclă pentru dvs.

3. Utilizarea unei extensii pentru browserul dvs.

Dacă nu doriți să mergeți cu oricare dintre modalitățile de mai sus pentru a asculta un videoclip pe YouTube sau doriți să aveți câteva setări suplimentare pentru a le ajusta, atunci există o extensie Chrome care vă poate ajuta să faceți acest lucru.

1. Deschideți Chrome pe computer și mergeți la Looper pentru YouTube pagina extensiei din Magazinul web Chrome. Faceți clic pe „Adăugați la Chrome” pentru a adăuga extensia la browser.

loop-youtube-add

2. Faceți clic pe „Adăugați extensie” pe promptul care apare pe ecran pentru a confirma adăugarea extensiei la browserul dvs.

bucla-youtube-confirmare

3. Odată ce extensia a fost adăugată în browser, accesați YouTube și găsiți videoclipul pe care doriți să îl redați într-o buclă. Pe pagina video ar trebui să vedeți o opțiune care spune „Buclă” chiar sub butonul de abonare de pe pagina respectivă. Faceți clic pe acesta pentru a asculta videoclipul.

loop-youtube-loop-settings

După cum puteți vedea în captura de ecran de mai sus, aveți o serie de opțiuni pe care să le ajustați pentru a bucla videoclipul. Setați-le cum doriți și bucurați-vă de videoclipul dvs.

Concluzie

Dacă ați dorit vreodată să redați un videoclip într-o buclă pe YouTube, aveți acum trei modalități ușoare de a face acest lucru și două dintre ele nici măcar nu necesită un instrument terță parte.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x