3 pași pentru remedierea permanentă a codului de eroare Mac 43

⏱️ 6 min read

Remediați codul de eroare Mac 43: Fiind cel mai utilizat sistem de operare pentru computer după Windows, Mac, așa cum are propriile sale avantaje, afișează uneori și unele erori. Nu este necesar să menționez ce standard Apple aduce pentru tine. Mac fiind unul dintre rezultatele sale este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune programe de operare din întreaga lume. Iubitorii de mere preferă întotdeauna Macul peste orice și, sincer să fim, toți o facem! Dar chiar și mașinile vin cu unele defecte. Și asta este ceea ce vă vom împărtăși tuturor astăzi.

Ce este Codul de eroare Mac 43?

Codul de eroare Mac 43 este una dintre cele mai frecvente erori și, deși s-ar putea să fiți destul de dificil să abordați această eroare, permiteți-mi să vă spun că nu există astfel de lucruri de care să vă faceți griji. „Operațiunea nu poate fi finalizată deoarece unul sau mai multe articole necesare nu pot fi găsite. (Cod de eroare 43) ”– Așa arată Codul de eroare Mac 43. Pot exista mai multe motive pentru acest tip de eroare. Unele dintre acestea sunt enumerate mai jos:

Motive pentru codul de eroare Mac 43

 • Fișiere descărcate incomplet: Fișierele care au fost descărcate incomplet reprezintă un motiv pentru declanșarea Codului de eroare Mac 43. Prin urmare, măsurile de precauție sugerate aici sunt căutarea atentă a procesului de descărcare a unui fișier înainte de plasarea acestuia în zona coșului de gunoi.
 • O problemă în Hard Drive: Un hard disk defect ar putea fi un motiv pentru codul de eroare Mac 43. Repararea hard diskului este singura soluție viabilă în acest caz.
 • Fișiere blocate sau fișiere active: Codul de eroare Mac 43 poate fi experimentat și dacă mutați un fișier blocat sau activ, adică în uz undeva. Prin urmare, va trebui să verificați dacă fișierul este blocat și apoi să îl deblocați. În caz contrar, opriți fișierul utilizat. Și apoi mutați fișierul.
 • Personaje ilegale în nume de fișiere: Uneori, unele fișiere sunt numite cu caractere ilegale în ele, cum ar fi- ! @ $ # & *% ^ și altele similare. Nu utilizați astfel de caractere în timpul denumirii fișierelor. Dacă întâlniți un astfel de fișier, ar putea fi unul dintre motivele codului de eroare. În astfel de situații, ar trebui să redenumiți fișierele.
 • Niciun punct comun pentru un fișier: Codul de eroare Mac 43 poate apărea atunci când căutătorul nu poate găsi fișierul pe care sunteți dispus să îl mutați.

Cum se remediază codul de eroare Mac 43?

Puteți aborda Codul de eroare Mac 43 adoptând oricare dintre metodele date mai jos.

Metoda 1: Resetați PRAM sau NVRAM pentru a remedia codul de eroare Mac 43

PRAM și NVRAM este abrevierea pentru Parameter Random Access Memory și Non-volatile Random Access Memory, resp. Practic, este o memorie minoră utilizată de Mac OS pentru a salva anumite setări pentru a le accesa rapid. Când resetați NVRAM sau PRAM, pentru 98 din 100 de ori, veți vedea eroarea corectată.

 • Închide Mac.
 • Când se închide, căutați fișierul Taste Comandă, Opțiune (alt), P și R.
 • Porniți Mac. Apoi apăsați Comandă + Opțiune + P + R, cu totul înainte ca ecranul colorat al unui startup să apară pe ecran.
 • Țineți apăsate tastele Comandă + Opțiune + P + R până în momentul în care auzi sunet de pornire pentru trei ori consecutive. După aceea, eliberați doar tastele.
 • Dacă nu auziți sunetul de pornire de pe Mac în pasul anterior, Opriți-l încă o dată și apoi începeți din nou pașii.
 • Acest lucru ar trebui să facă treaba pentru a remedia codul de eroare Mac 43.

Metoda 2: Utilizarea utilitarului Disc pentru a remedia codul de eroare Mac 43

 • Mergi la Meniul Apple în colțul din stânga sus al ecranului Mac. Acolo, Selectați Repornire.
 • Când computerul repornește, apăsați și țineți apăsată tasta Comandă + R împreună până când întâlnești Logo Apple.
 • Apoi, selectați opțiunea de Utilitatea discului. Apoi faceți clic pe Continua.
 • În panoul din stânga, alegeți dispozitivul pe care sunteți dispus să îl reparați. Apoi faceți clic pe Opțiune de prim ajutor. Și, în sfârșit, apăsați continua cu procedura de verificare a utilității discului.
 • Aveți răbdare pentru o vreme și apoi veți da peste un raport conform căruia trebuie să luați măsuri suplimentare.
 • Următoarele sunt câteva rapoarte care apar mai ales:
 • Discul este pe cale să eșueze: – Faceți backup tuturor datelor dvs. și înlocuiți acel disc cu unul nou.
 • Fără probleme sau probleme rezolvate: – Pentru un astfel de raport, Ieșiți din instrument întrucât totul este în regulă.
 • Eroare de alocare a extensiei suprapuse: – Adică un număr de fișiere se află în același loc pe sistem. Unul dintre ele ar putea fi corupt și, prin urmare, un motiv pentru eroare. Localizați-le în dosarul fișierelor deteriorate și reparați-le sau ștergeți-le.
 • Sarcina de bază a raportat eșecul: – În astfel de situații, rulați din nou instrumentul de prim ajutor și chiar dacă problema nu dispare, copiați toate datele și formatați discul.

Citiți mai multe: Cum se remediază eroarea Snapchat.

Metoda 3: Declutter Coșul de gunoi și fișierele blocate

După cum am menționat mai devreme, fișierele blocate ar putea fi un motiv pentru care ați întâlnit codul de eroare Mac 43. Pentru a remedia codul de eroare Mac 43 cauzat de fișierele blocate, pașii menționați mai jos vă pot ajuta.

 • Deschis Terminal pe Mac.
 • Introduceți fișierul comanda dat mai jos și introduce ta parola, dacă este întrebat.

chflags- R nouchg

 • Următorul, dublu click pe Pictogramă coș de gunoi și simultan apăsați Comandă + A. Acest selectează toate fișierele. Trageți toate acele fișiere pe care doriți să le ștergeți din Coșul de gunoi în Terminal, astfel încât să EmptyTrash.
 • Codul de eroare Mac 43 ar trebui să dispară acum.

Citiți mai multe: Cum se remediază codul Netflix UI-800-2 pe Smart TV

Încheierea:

A fost vorba despre remedierea Codului de eroare Mac 43. Presupun că toți v-ați rezolvat problema Codului de eroare Mac 43 până acum. Dacă nu, sau dacă aveți întrebări, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Continuați să vizitați pagina noastră – Routech.ro sau vă puteți abona, de asemenea, la Newsletter-ul nostru dacă doriți să primiți notificări în timp util despre aceste postări utile în viitor.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x