3 site-uri minunate pentru a crea un sondaj online gratuit

3 site-uri minunate pentru a crea un sondaj online gratuit
⏱️ 7 min read

Dacă doriți să evaluați rapid opiniile unui grup de oameni, un sondaj este un mod ușor de a face acest lucru. Creați buletinul de vot și trimiteți-l tuturor celor interesați pentru a vedea ce cred. Cu toate acestea, există multe servicii de sondaj online, deci care este cel mai bun pentru dvs.? Am compilat această listă cu cele mai bune site-uri pentru a crea un sondaj online gratuit.

1. Strawpoll

Dacă doriți să puneți o singură întrebare fără trucuri speciale, nu căutați mai departe de Strawpoll. Acest serviciu este specializat într-un singur lucru și un singur lucru: crearea unei singure întrebări cu opțiuni diferite.

Strawpoll a fost odată regele creării sondajelor pe site-ul web Twitch, datorită simplității și vitezei sale. Acum, Twitch are propria sa funcție de sondare; cu toate acestea, Strawpoll este în continuare la fel de util pe cât a fost vreodată.

Ceea ce face Strawpoll ușor de utilizat este că nu trebuie să vă înregistrați pentru a-l utiliza. Tot ce trebuie să faceți este să tastați ceea ce doriți să cereți în câmpul de sus, apoi să introduceți toate opțiunile dedesubt. Nu vă faceți griji dacă trebuie să introduceți mai mult de trei – site-ul web va adăuga automat un câmp nou atunci când le completați pe cele anterioare.

Sondaje gratuite Caracteristici Strawpoll

Dacă nu doriți ca oamenii să vă aranjeze sondajul, îi puteți spune să interzică voturile de la aceeași adresă IP sau cookie-ul browserului.

După ce ați terminat, faceți clic pe „Creați sondaj” și trimiteți linkul destinatarilor dvs. Puteți verifica rezultatele în orice moment pentru a vedea cum merg lucrurile.

2. Producător de sondaje

Dacă îți place ideea din spatele Strawpoll, dar ești dezamăgit de lipsa caracteristicilor pe care le are, încearcă Producător de sondaje. Acesta este un pas peste Strawpoll cu funcții, ceea ce îl face cea mai bună opțiune dacă doriți un sondaj rapid și simplu, cu câteva opțiuni avansate.

Sondaje gratuite

UI principal funcționează foarte asemănător cu Strawpoll: aveți un câmp principal pentru întrebare și câmpuri pentru răspunsuri. Cu toate acestea, puteți adăuga imagini la fiecare răspuns făcând clic pe pictograma imagine, care vă permite să încărcați o imagine sau să adăugați una dintr-o bibliotecă online.

Sondaje gratuite Poll Maker Picture

Dacă doriți și mai multă personalizare, puteți face clic pe antetele din partea de sus pentru a vedea caracteristici avansate.

Setări de sondaje gratuite pentru Sondaj

Sub antetul „Setări”, puteți permite utilizatorilor să comenteze testul dvs. O puteți seta astfel încât oamenii să poată vota o dată de fiecare dată sau doar o singură dată. Dacă nu doriți ca oamenii să privească rezultatele, le puteți dezactiva și menține voturile orb.

Sub fereastra Setări avansate, puteți seta o perioadă de timp când testul va fi activ. Puteți urmări de unde provin alegătorii și chiar aleatoriza poziționarea răspunsului.

3. Formulare Google

Problemele încep să apară atunci când începeți să vă îndepărtați de o singură întrebare și să faceți un sondaj complet. Există o mulțime de opțiuni – problema este că majoritatea nu sunt „cu adevărat” gratuite.

De exemplu, aveți Survey Monkey, care are un plan gratuit. Cu toate acestea, sondajele gratuite nu pot depăși 10 întrebări sau pot primi peste 40 de solicitanți.

Ca atare, este greu să recomandăm orice alt site web de sondaj atunci când Formulare Google există. Google Forms vă permite să adăugați câte întrebări doriți, să schimbați aspectul și să o faceți complet gratuit.

Sondaje gratuite Formulare Google

Dacă nu sunteți sigur cu privire la crearea propriului formular, nu vă faceți griji. Google Forms conține câteva exemple care se potrivesc utilizărilor comune pentru sondaje. Dacă găsiți unul care se potrivește cu ceea ce doriți să faceți, continuați și utilizați șablonul pentru a accelera lucrurile.

Cu toate acestea, dacă doriți să vă adânciți în realizarea propriului sondaj, nu veți fi dezamăgiți de funcțiile Google Forms. Puteți configura sondajul pentru a avea răspunsuri cu opțiuni multiple, selecții derulante sau permiteți utilizatorului să scrie propriul răspuns. Dacă trebuie să colectați data și / sau ora, puteți adăuga cu ușurință câmpuri pe care oamenii le pot folosi pentru a introduce rapid răspunsurile lor.

Când trimiteți formularul Google în natură, puteți monitoriza cum funcționează în fila Răspunsuri. După ce ați adunat suficiente date, puteți face clic pe un buton și puteți exporta răspunsurile într-o foaie Google fără niciun efort.

Dacă doriți să aflați mai multe despre cum să creați un formular Google, asigurați-vă că consultați tutorialul nostru despre realizarea unui formular Google. Un avantaj este că puteți încorpora sondajul dvs. în e-mail.

Care ar trebui să alegeți?

Ce opțiune este cea mai potrivită pentru tine? Fiecare are propriile sale puncte forte și puncte slabe și fiecare se potrivește unei nevoi specifice.

Dacă doriți să puneți o singură întrebare și să obțineți răspunsuri simple sau multiple, utilizați Strawpoll. Ușurința sa de utilizare și lipsa unei conectări forțate înseamnă că puteți face și distribui rapid un sondaj.

Dacă doriți să puneți o singură întrebare, dar Strawpoll este puțin prea gol pentru tine, mergeți la Poll Maker. Opțiunile sale suplimentare îl fac fantastic pentru realizarea unui sondaj avansat.

Cu toate acestea, de îndată ce trebuie să puneți mai multe întrebări, intrați în domeniul producătorilor de sondaje. În această situație, Google Forms este una dintre puținele opțiuni „cu adevărat gratuite” cu utilizare și personalizare nelimitate.

În formă fină cu forme libere

Dacă doriți să creați un formular rapid și gratuit pentru a fi completat de alții, există o mulțime de opțiuni acolo. Cu toate acestea, cele de mai sus pot fi considerate cu adevărat gratuite, fiind în același timp instrumente puternice care merită timpul tău.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x