4 alternative minunate Google Docs

4 alternative minunate Google Docs

Când majoritatea oamenilor se gândesc la serviciile de birou online, Google Docs îmi vine în minte. Motivul este simplu: Google creează un produs foarte competitiv – unul care a rămas necontestat pe Web.

Nu vă interesează documentele Google? Vești bune! Zilele în care Google a fost singurul cu un bun instrument de birou online (sau suită) s-au încheiat. Consultați aceste alternative Google Docs.

Conţinut

1. Office Online

Office Online: Răspunsul Microsoft la Google Docs. Este aproape exact ca ceea ce oferă Google. Când utilizați acest program, veți putea colabora în timp ce lucrați la documente, vă puteți salva documentele în One Drive (la fel cum funcționează GDocs cu GDrive) și multe altele.

4 Excelent-Google-Docs-Alternative-office-online-splash-screen

Punctul real al Office Online, spre deosebire de celelalte din această listă, se rezumă la un singur lucru: Microsoft. Acest program nu va dispărea, deoarece MS dorește să concureze cu Google în spațiul de birouri online. Puteți depinde de el.

Totuși, aceasta nu este nici cea mai bună parte. Deoarece Office Online este un produs Microsoft, puteți fi sigur că veți putea folosi cu ușurință abundența de fișiere MS Office cu acest program chiar în browserul dvs. Faceți-vă o favoare și verificați acest program!

2. Hackpad

4 Great-Google-Docs-Alternative-hackpad

Hackpad: Un instrument de birou online elegant, colaborativ, deținut de Dropbox. În afara Office Online, aceasta este cea mai apropiată de o clonă Google Docs pe măsură ce apar. La fel ca instrumentul Google, veți putea crea cu ușurință documente în browserul dvs. web (acestea au și o aplicație iOS) și puteți colabora cu prieteni și colegii.

Hackpad este o alternativă excelentă, deoarece este susținut de Dropbox. Este sigur să spunem că sunt o companie bine-cunoscută, una care nu este cunoscută pentru cumpărarea de instrumente doar pentru a le închide ulterior.

Singurul dezavantaj real pentru Hackpad este că este doar un instrument de scriere. Cu acesta, veți obține doar posibilitatea de a crea documente text. Totuși, dacă ceea ce doriți este un instrument ușor pentru documentele din browserul dvs. web, Hackpad merită analizat.

3. Etherpad Lite

4 Great-Google-Docs-Alternatives-etherpad-lite

Pentru cei care nu sunt interesați să lase prețioasele lor documente în mâinile unor companii mari precum Google sau Microsoft, verificați Etherpad lite. Ce este? Este un program de birou open source cu care este combinat acest plugin, poate fi accesat pe propriul site web.

Etherpad lite este un instrument excelent dacă tot ce căutați să faceți este să lucrați la un document sau două. Nu este la fel de elegant și încărcat cu funcții precum ceva ce ar putea crea o corporație gigantică precum Microsoft. Totuși, este extrem de important dacă sunteți interesat să combinați abilitatea de a colabora online cu colegii și de a controla și toate datele dvs.

4. PiratePad

4 Excelent-Google-Docs-Alternative-piratepad

Doriți să creați un document rapid și nu sunteți interesat să vă înscrieți pentru servicii sau să configurați ceva? Verifică PiratePad. Este un instrument de bază pentru documente de birou, numai online. Programul are toate caracteristicile la care vă așteptați (formatare, atașamente etc.), împreună cu capacitatea de a colabora și cu alte persoane.

Acest program este cu adevărat de bază, dacă sunt sincer, dar dacă ceea ce doriți este o modalitate rapidă de a face documente online fără probleme, este posibil ca PiratePad să merite o verificare.

Concluzie

Nu se poate nega că Google Docs este un instrument fantastic. Când vine vorba de programe de birou online centrate pe ușurința de utilizare și simplitate, puțini pot concura. De fapt, este greu să găsești un instrument gratuit de calibru la ceea ce Google a creat.

Tocmai de aceea am creat această listă. Am adunat cele mai bune, cele mai formidabile alternative de acolo și le-am pus într-un singur loc ușor. Sperăm că, cu ajutorul acestei liste, veți face un pas mai aproape de a găsi înlocuitorul perfect pentru Google Docs.

Cunoașteți alternative la Google Docs? Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Scroll to Top