4 aplicații Android gratuite pentru copii pentru a-i ține ocupați

4 aplicații Android gratuite pentru copii pentru a-i ține ocupați
⏱️ 6 min read

Recent, m-am plimbat prin Magazinul Google Play pentru a găsi câteva aplicații bune pentru copiii mei de 2 ani, care să-l distreze. Există mii de aplicații pentru copii disponibile în magazin, dar nu toate sunt de bună calitate. Trebuie să plătiți pentru aplicațiile bune sau să faceți față anunțurilor terțe și achizițiilor în aplicație care nu sunt atât de bune atunci când sunt puse în mâinile copiilor.

În timp ce exploram, am dat peste patru aplicații grozave pentru copii, care sunt complet gratuite de utilizat, nu bombardați copiii cu reclame și oferă o mulțime de ore de divertisment.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. PicsArt Kids Drawing Coloring

Desenul este una dintre cele mai bune modalități prin care copiii își arată creativitatea (sau pur și simplu fac o mizerie colorată). PicsArt este o aplicație de desen de bază, perfectă pentru copiii cu vârste între doi și cinci ani. Aplicația are o interfață simplă, care vine cu două moduri: Desen și Colorare. În modul Desen, copiii primesc hârtie simplă sau șabloane colorate pe care să deseneze liber. Instrumentele de desen sunt foarte interesante și perfecte pentru copii, incluzând douăzeci și una de culori diferite, capacitatea de a schimba culoarea de fundal, utilizarea creionului / creionului / pensulei, capacitatea de a schimba densitatea culorii, sunetelor amuzante în timpul desenului și multe altele.

Aplicații-Android-Pentru-Copii-PicArt1

Deși copilul poate alege cu ușurință o culoare la alegere, îmi place foarte mult opțiunea lor de culoare aleatorie care schimbă culoarea stiloului ori de câte ori ridici degetul, perfectă pentru desene colorate de fiecare dată. În modul de colorare, copiilor li se va oferi o schiță pe care să deseneze. Există zeci de schițe de desene animate din care puteți alege, iar altele pot fi descărcate gratuit. Toate desenele pot fi salvate în galeria telefonului pentru a fi vizualizate în orice moment.

Aplicații-Android-Pentru-Copii-PicArt2

2. Restaurantul Dr. Panda Asia

Android-Aplicații-Pentru-Copii-Restaurant-Asia

Copiii și relația lor cu mâncarea este o bătălie cu care trebuie să se confrunte aproape fiecare părinte și Dr. Dr. Panda Restaurant Asia este un joc de gătit care sigur îi va ajuta pe copii să se lege cu mâncarea. Jocul are o grafică uimitoare și o interfață foarte interactivă care permite utilizatorului să comunice cu majoritatea lucrurilor văzute pe ecran. Intriga este simplă – patronii (animale drăguțe) vor veni la restaurantul dvs. și vor cere felul lor de mâncare. Trebuie să folosiți ingredientele și ustensilele date pentru a găti vasul. În timp ce gătiți, vi se oferă control deplin asupra modului în care doriți să gătiți. Personal sunt de acord cu acest lucru, deoarece am petrecut mai mult de o oră în acest joc înainte de a-l oferi copilului meu. Erau atât de multe de făcut încât nu mă puteam opri. De exemplu, puteți alege propriile ingrediente, puteți selecta metoda de gătit, feliați mâncarea în felul dvs. (cum ar fi jocul Fruit Ninja) și puteți adăuga condimente la alegere.

Aplicații-Android-Pentru-Copii-Restaurant-Asia1

Deși controlul asupra gătitului este excelent, acest lucru nu înseamnă că puteți găti în orice fel doriți și să scăpați de el. Clientul va mânca acea mâncare și va da reacții în funcție de modul în care a gustat. Reacțiile pot fi foarte amuzante și, de asemenea, satisfăcătoare pentru munca grea pe care ați făcut-o. Mi-au plăcut și ingredientele oferite, care conțin legume colorate (cu aspect foarte proaspăt) și alimente bogate în proteine, bune pentru a lega copiii cu mâncare sănătoasă.

Aplicații-Android-Pentru-Copii-Restaurant-Asia2

3. Quizlet

Aceasta este o aplicație de învățare pentru copii de toate vârstele (chiar și adolescenți). Quizlet este o aplicație bazată pe comunitate, unde puteți crea și partaja propriul material de învățare cu alți utilizatori sau puteți vedea ce partajează alte milioane de utilizatori. Aplicația folosește flashcard-uri, teste și meciuri de ritm pentru a vă ajuta să învățați. Veți găsi informații despre aproape orice tip de subiect. Doar căutați-l și veți obține rezultatele. De asemenea, puteți participa la cursuri pentru a obține mai multe cunoștințe pe subiecte care vă plac zilnic.

Android-Aplicații-Pentru-Copii-Quizlet

Aplicația face foarte ușor de învățat folosind narațiunea vocală (bazată pe mașină pentru opt een limbi) și imagini. Am căutat toate materiile de bază, cum ar fi matematica, știința, limbile etc. și am găsit câteva lecții și clase excelente (și exacte).

4. Locul copiilor – Control parental

Aceasta nu este de fapt o aplicație pentru distracția copiilor; în schimb, este un lansator de aplicații de control parental care ajută la menținerea controlului activității copiilor pe un telefon. am găsit Kids Place pentru a fi un bun adaos în această listă, deoarece este perfect pentru a vă asigura că copiii dvs. accesează doar aplicațiile și datele pe care ar trebui să le acceseze, oferindu-vă în același timp liniște sufletească. Funcțiile aplicației includ un afișaj personalizat cu aplicații limitate, urmărirea timpului și blocarea telefonului după o anumită perioadă de timp, schimbarea imaginilor de fundal, activarea modului Zbor, gestionarea mai multor profiluri (pentru mai mult de un chile) și suport pentru pluginuri pentru funcții suplimentare (cum ar fi telecomanda acces),

Aplicații-Android-Pentru-Copii-Copii-Loc

Mi-a plăcut foarte mult opțiunea de repornire automată care repornește o aplicație ieșită după cinci secunde dacă nu este anulată. Această funcție este perfectă pentru copiii care pot ieși din aplicații din greșeală. În timp ce lucrați, poate fi foarte enervant să faceți față ieșirilor accidentale. Aplicația este protejată de un cod PIN, iar copiii nu pot ieși din ea fără ea. Am încercat să-l elimin din aplicațiile active, am apăsat butonul Acasă, am apăsat butonul înapoi și chiar am scos bateria, dar totul a fost în zadar. Aplicația nu vă permite să accesați alte funcții ale telefonului fără pin. Sunt sigur că copiilor le va fi greu să iasă din asta.

Concluzie

Există multe mai multe despre care să vorbiți și să descoperiți în aceste aplicații, dar vă voi permite să faceți și câteva explorări. Folosesc toate aceste aplicații împreună cu Kids Place pentru a oferi copiilor mei un spațiu sigur pentru divertisment și învățare chiar pe dispozitivul meu Android. Verificați aceste aplicații și spuneți-ne în comentarii dacă v-au plăcut. De asemenea, dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de clarificări înainte de a încerca oricare dintre aceste aplicații, nu ezitați să ne anunțați.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x