4 aplicații iOS celebre care sunt de fapt utile și merită descărcate

4 aplicații iOS celebre care sunt de fapt utile și merită descărcate
⏱️ 4 min read

Influența vedetelor asupra comportamentului consumatorului este incontestabilă. Luați-o pe actrița Lupita Nyong’o. Tocmai a scăpat un balsam de buze Clarin de 24 de dolari în „pălăria tip” la Oscarurile din 2014. Balsamul de buze imediat epuizat. Nu din cauza unei reclame sau a unei reclame, ci din cauza unei asocieri în timp real cu actrița. Nu este surprinzător faptul că acest entuziasm de a încerca ceva ce oamenii celebri folosesc sau recomandă este transferat aplicațiilor iOS celebre.

Aplicațiile celebrităților sunt întotdeauna vești mari, dar nu sunt întotdeauna utile. Adesea, faimosul nume este menit să suplinească faptul că o aplicație este o problemă. Cu toate acestea, există câteva celebrități notabile care și-au împrumutat numele produselor care sunt de fapt destul de bune. Iată câteva dintre cele mai bune aplicații pentru iPhone celebre din jur.

Kim Kardashian: Hollywood

Kim Kardashian: Hollywood? Îți aud ochii rostogolind de aici până aici. Poate o persoană pe care mulți o consideră celebră doar pentru a fi celebră să aibă o aplicație solidă? Ei bine, în cazul lui Kim Kardashian-West, cu siguranță poate. Aplicația „Hollywood” a lui Kim K. este un joc de plăcere vinovat de nebunie. Premisa este una simplă: fă-te faimos și rămâi așa!

Fanii jocului au fost atât de dependenți încât au avut o criză când jocul a căzut. Indiferent dacă vă plac Kardashianii sau nu, nu vă puteți contrazice cu succesul fugar al aplicației. Aplicația este gratuită pentru achiziții în aplicație.

Shatoetry

william-shatner-shatoetry

A lui William Shatner Shatoetry aplicația împrumută din stilul special de poezie al lui Shatner. Aplicația „vă permite să aranjați cuvinte pentru a compune propoziții, enunțuri, fraze și mesaje”. Apoi îl puteți asculta pe William Shatner însuși rostind textul pe care l-ați creat. Aveți opțiunea de a vă salva „Shatismele” sau de a le partaja cu prietenii.

Shatoetry este o aplicație distractivă pentru iOS pentru a-ți găsi poetul interior – sau pentru a te îndrăgosti cu colegii tăi fanii Star Trek. Îl poți deține la 0,99 USD.

Biofilie

bjork-biophilia-app

Al lui Bjork Biofilie app este o aplicație educațională ambițioasă destinată în principal copiilor. In conformitate cu Proiect de educație pentru biofilie site-ul web, „[Biophilia] este bazat [on] creativitatea ca instrument de predare și cercetare, unde muzica, tehnologia și științele naturii sunt legate între ele într-un mod inovator.

Utilizatorul este încurajat să interacționeze cu muzica în moduri interesante. De exemplu, MoMa referințe piesa „Solstițiul”. În aplicație, melodia devine un instrument de explorare a spațiului. Puteți controla un set de planete, distanța față de steaua lor și chiar regla orbitele lor. Biofilia lui Bjork, care costă 12,99 USD, este cu siguranță o aplicație iOS unică pentru vedete.

Hanx Writer

tom-hanks-hanx-writer

Hanx Writer aplicația Tom Hanks aduce mașina de scris pe iPhone. Da, obțineți efectul de sunet al mașinii de scris. Obțineți și lipsa absolută a unei funcții de „ștergere”. Scopul aplicației este să scrieți. Nu a doua ghicire sau supărare asupra greșelii inevitabile … doar scrie.

Un document realizat cu Hanx Writer „poate fi trimis prin e-mail, tipărit și partajat și are propria personalitate unică de a face declarații. ”Aplicația este descărcată gratuit, cu pachete în aplicație disponibile pentru cumpărare.

Concluzie

Veți observa un model interesant cu aceste aplicații:

  • Aplicația lui Kim K. era un joc despre faima superficială.
  • Aplicația Bjork a îmbinat muzica cu inovația și arta.
  • William Shatner a apelat la stilul său unic de vorbire și poezie.
  • Tom Hanks a continuat să scrie.

Aplicațiile nu erau doar despre un nume; au extras din cine este de fapt celeb. Cele mai bune aplicații pentru celebrități sunt doar aplicații grozave. Sunt distractive și utile pe cont propriu; nu ar conta dacă o vedetă i-a eliberat.

Care sunt aplicațiile dvs. preferate pentru celebrități? Distribuiți în secțiunea de comentarii de mai jos!

Credit de imagine: IPhone 6 Plus Space Space, Stele de la Hollywood!, Covor rosu

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x