4 clienți Twitter moderni care arată excelent pe Android Lollipop

4 clienți Twitter moderni care arată excelent pe Android Lollipop

⌛ Reading Time: 4 minutes

Cu cât Android devine mai vechi, cu atât sunt mai mulți clienți Twitter Android. Am trecut în revistă numeroasele opțiuni diferite, dar atât de multe s-au schimbat de-a lungul anilor. Este timpul să aruncați o privire la ceea ce este oferit în prezent în Magazin Play. Iată câțiva dintre cei mai noi clienți Twitter disponibili pentru Android începând cu 2015.

Talon

Talon este cunoscut pentru a ține pasul cu ultimele tendințe vizuale ale Android. Aplicația a rulat inițial pe KitKat, atrăgând atenția pentru utilizarea sa de bare de sistem transparente. Acum are o interfață inspirată de Material Design, destinată doar dispozitivelor Android 5.0. Aplicația vă încurajează să o faceți a dvs., cu posibilitatea de a-i schimba culorile și de a modifica alte aspecte ale experienței utilizatorului.

Nu este vorba doar de aspect. Talon poate sprijini două conturi simultan, vă permite utilizatorilor preferați și îndeplinește alte sarcini pe care aplicația implicită Twitter nu le oferă. Din păcate, Talon nu funcționează pe dispozitive care rulează altceva decât Android Lollipop. Merge la 3,99 USD.

Tweeturi

Tweeturi nu are lipsă de teme. Conține două duzini concepute în mod explicit pentru Android Lollipop, iar oamenii care încă folosesc KitKat ar putea fi fericiți să vadă că sunt acceptate bare de sistem transparente. Este drăguț și conține o mulțime de opțiuni pentru a vă face experiența pe Twitter.

AndroidTwitterClients-Tweetings-Themes

Și mai bine, există funcționalitatea Android Wear pentru persoanele care dețin unul dintre acele ceasuri inteligente, contribuind la transformarea Tweeturilor într-o altă opțiune solidă pentru persoanele care verifică clienții Twitter. Această aplicație vă va restabili și 3,99 USD.

Fenix

Fenix vă oferă o alternativă curată și de bază la aplicația implicită Twitter care, în ciuda faptului că este un client terț, reduce efectiv dezordinea. În loc de file, diferite zone ale serviciului sunt listate în meniul lateral, unde sunt vizibile numai atunci când doriți să fie.

AndroidTwitterClients-Fenix

Fenix ​​vă permite să alegeți dintr-o serie de teme prestabilite, să schimbați culoarea linkurilor, să modificați tipul și dimensiunea fontului și multe altele. De asemenea, puteți schimba modul în care aplicația gestionează ghilimelele: trimiterea unui retweet regulat, comentarea mai întâi și adăugarea de RT sau trimiterea prin @ utilizator la final.

Fenix ​​este puțin mai scump decât cele două opțiuni anterioare, ajungând la 4,49 dolari.

Twidere

Twidere vă permite să luați filele Twitter și să le rearanjați după cum doriți. Doriți să faceți din tendințe prima filă pe care o vedeți, chiar înainte de alimentarea acasă? Dați-i drumul. Doriți să vedeți retweet-urile dvs. listate lângă mențiunile și mesajele dvs.? Ia-o. Twidere vă împuternicește să vă faceți experiența voastră.

AndroidTwitterClients-Twidere-Tabs

În plus față de file, puteți edita felul în care arată cărțile, puteți comuta între teme și puteți schimba o serie de alte setări. Chiar și fără editări, interfața este suficient de atractivă pentru a vă permite să răsfoiți conturile de utilizator și să derulați tweet-urile lor mai mult decât ați face de obicei. Și spre deosebire de multe dintre opțiunile de aici, este gratuit.

AndroidTwitterClients-Twidere-Accounts

Concluzie

Toate aceste patru aplicații vor arăta grozav pe un telefon sau tabletă care rulează Android 5.0. Talon și Tweetings sunt concepute în mod explicit pentru a se integra frumos cu Lollipop. Este posibil ca Fenix ​​și Twidere să nu miroasă din designul materialului, dar nici nu par deranjante. Toți cei patru vor arăta acasă pe cea mai recentă versiune de Android și toate, în afară de Talon, ar trebui să arate bine și la versiunile mai vechi.

Nu există o lipsă de clienți Twitter pentru Android. Dacă preferatul dvs. nu se află pe această listă, dați-i un strigăt mai jos!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.