4 dintre cele mai bune aplicații de cumpărături pentru cumpărături pentru Android în 2019

4 dintre cele mai bune aplicații de cumpărături pentru cumpărături pentru Android în 2019
⏱️ 4 min read

Dacă sunteți unul dintre acei oameni care nu se întâmplă să aibă la îndemână un tampon și un stilou la mâna de fiecare dată când ieșiți la cumpărături, atunci probabil că ar trebui să vă gândiți la alternativa digitală: o aplicație pentru listă de cumpărături! Acestea facilitează introducerea rapidă a lucrurilor de care aveți nevoie, le încrucișați în timp ce le colectați și chiar salvați listele de cumpărături, astfel încât să nu mai aveți nevoie să le aruncați de fiecare dată când ieșiți. Acestea vin și cu multe alte funcții, cum ar fi partajarea notelor și sincronizarea între dispozitive.

Aici am adunat cele mai bune aplicații de cumpărături pe Android, inclusiv una care este coaptă direct în sistemul de operare!

1. Lista de cumpărături Google

Înainte de a căuta aplicații de la terți, ar trebui să încercați opțiunea listă de cumpărături integrată în Android.

Puteți deschide acest lucru accesând „Aplicația Google Home -> Cont -> Setări -> Servicii -> Listă de cumpărături”. Sau puteți să accesați Chrome pe Android și să tastați shoppinglist.google.com în bara de adrese. Presupunând că sunteți conectat la contul dvs. Google în Chrome, ar trebui să se deschidă aplicația pentru lista de cumpărături.

Puteți crea mai multe liste de cumpărături folosind această aplicație și puteți partaja lista cu oricine din contactele dvs. Doar glisați spre dreapta pentru a verifica lucrurile de pe listă și glisați spre stânga pentru a le șterge. Dacă doriți ca această aplicație să fie accesibilă din ecranul de pornire Android, atingeți pictograma meniu din colțul din dreapta sus al Chrome, apoi atingeți „Adăugați la ecranul principal” pentru a crea o pictogramă.

2. Din lapte

Una dintre cele mai vechi și mai stabilite aplicații pentru listele de cumpărături pentru Android este gratuită și acceptată de anunțuri, dar cu reclamație, reclama este limitată la un ecran subțire. Având în vedere cantitatea de funcții pe care le obțineți aici, acesta este un preț vizual mic de plătit. Dacă alegeți să utilizați widgetul ecranului de pornire, atunci nici nu veți intra în contact cu anunțurile.

Cele mai bune aplicații de cumpărături pentru cumpărături Android Android din lapte

Din lapte vă permite să creați mai multe liste de cumpărături, liste de cămară și liste de sarcini. Unul dintre cele mai bune avantaje ale sale este opțiunea de a crea și liste de rețete, permițându-vă să creați un depozit de feluri de mâncare preferate pe care să le puteți atinge pentru a vedea ce ingrediente aveți nevoie pentru ele. Listele sunt organizate pe categorii de alimente și, desigur, le puteți împărtăși prietenilor.

3. ColorNote

Nu este de fapt o aplicație dedicată pentru cumpărături, dar totuși una dintre cele mai bune aplicații pentru notarea rapidă a lucrurilor, apoi încrucișarea lor când și când trebuie. Puterea crucială a ColorNote este viteza de utilizare, cu diferitele liste cu coduri de culori care nu se află niciodată la mai mult de câteva atingeri.

Cea mai bună aplicație pentru cumpărături pentru produse alimentare Android Colornote

Puteți crea oricâte liste doriți, le puteți partaja cu alte persoane și puteți configura widgeturi, astfel încât să puteți vedea întreaga listă de cumpărături de pe ecranul de pornire Android, ceea ce nu este ceva oferit de toți concurenții.

4. Acea listă de cumpărături

În linii similare cu Out of Milk, Acea listă de cumpărături este o aplicație inteligentă de listă de cumpărături care face ca notarea lucrurilor să fie redusă datorită unei funcții de completare automată bazată pe peste 800 de produse. Își amintește produsele pe care le introduceți în liste, făcându-le mai ușor de adăugat în liste viitoare și puteți, desigur, să salvați câte liste doriți.

Cea mai bună aplicație pentru lista de cumpărături pentru cumpărături din Android

Puteți sincroniza listele dvs. între dispozitive (deși funcționează și offline), iar interfața sa luminoasă cu coduri de culori îl face plăcut și rapid de utilizat.

Concluzie

Aceste aplicații din lista de cumpărături ar trebui să acopere aproape tot ce aveți nevoie de la o astfel de aplicație pe telefonul dvs. Android. Sunt accesibile instantaneu, rapid de utilizat, iar pentru o mulțime de oameni vor fi o alternativă viabilă la vechiul traseu stilou și hârtie.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x