4 dintre cele mai bune aplicații de productivitate pentru iOS

4 dos melhores aplicativos de produtividade para iOS
⏱️ 5 min read

Anul acesta este foarte provocator pentru mulți oameni din cauza pandemiei, dar stabilirea obiectivelor atunci când apar contracarări poate fi o modalitate excelentă de a parcurge drumul spre recuperare. De asemenea, pentru mulți oameni care în general continuă să ducă o viață relativ normală, schimbarea stilului de viață datorită distanțării sociale și a altor restricții la nivel global înseamnă că este un moment ideal pentru a defini un nou obiectiv sau a începe un nou hobby – dar veți avea nevoie de set de instrumente potrivit. Iată câteva dintre cele mai bune aplicații de productivitate pentru iOS.

1. (Apple) Mementouri

Doar pentru că o aplicație este implicită pe dispozitivul dvs. nu înseamnă că nu este remarcabilă. Acest lucru este valabil mai ales cu Apple. Compania din California este renumită pentru calitatea aplicațiilor gratuite cu fiecare dispozitiv, iar Mementourile sunt un exemplu extraordinar în acest sens. Aplicația este ușor de utilizat pentru a seta mementouri, suficient de flexibilă pentru a personaliza mementourile în funcție de nevoile dvs. specifice – cum ar fi crearea listelor pentru sarcini de productivitate personale și / sau profesionale, cum ar fi cumpărături, studiu sau serviciu – și vă permite să conectați mementourile la anumite evenimente, precum ca atunci când trimiteți mesaje cuiva sau într-o anumită locație. Acest lucru face ca fiecare sarcină să fie și mai ușor de reamintit și urmărit.

2. Minim

Minim are un design elegant și oferte puternice. Pe lângă caracteristicile găsite în alte aplicații de note, cum ar fi posibilitatea de a insera titluri și de a crea liste de sarcini, Minimal facilitează, de asemenea, realizarea unor sarcini mai complexe, cum ar fi posibilitatea de a publica o notă pe care o scrieți ca site web. Această caracteristică vă permite să creați rapid un link live al notei pe care o puteți partaja cu oricine doriți, care este o caracteristică extrem de utilă dacă aveți nevoie să trimiteți informații oamenilor dintr-o varietate de medii de comunicare, cum ar fi e-mail și SMS.

Ios Productivityapps Minimal

3. Todoist

Dintre toate aplicațiile din această listă, Todoist este cel mai cuprinzător. Funcțiile sale ușoare de colaborare vor atrage orice persoană care caută o aplicație având în vedere obiective profesionale sau de afaceri. Puteți utiliza aplicația ca listă de sarcini pentru a vă planifica întreaga viață și a vă programa în combinație cu o serie de integrări precum Apple Calendar, Gmail, Slack și multe altele. Recenziile sale apreciate de critici și clienți afirmă că este cu siguranță o aplicație care merită încercată dacă nu ați făcut-o.

Ios Productivityapps Todoist

4. Toggl Track

Toggl Track este o aplicație de urmărire a timpului pentru urmărirea a 9 sarcini individuale zilnice, precum și a proceselor mai complexe, cum ar fi urmărirea echipei. Pentru mulți oameni care încearcă Toggl Track, poate fi o revelație să afle cât timp își petrec anumite sarcini de la o zi la alta. Această aplicație are fani în comunitatea independentă, în special de la profesioniști, cum ar fi programatorii care deseori încarcă la oră și doresc o aplicație ușoară, dar informativă, pentru a-și urmări productivitatea. Toate, Toggl vă poate ajuta să vă faceți mai eficient în sarcinile pe care le faceți deja și vă poate ajuta să vă eliberați timp pentru sarcinile pe care doriți să le faceți!

Ios Productivityapps Toggltrack

Utilizarea acestor patru aplicații împreună

Când utilizați aceste patru aplicații de productivitate pentru iOS, veți avea o aplicație rapidă de memento-uri, o aplicație ușoară de publicare pe web, un planificator de viață cuprinzător și un tracker de timp pe care să îl utilizați în fiecare zi pentru a vă urmări visele. Acesta este un set de instrumente fantastic pentru a vă construi zi de zi obiectivele și planurile dvs.

Dacă aveți nevoie de mai multe funcționalități, încercați unele dintre cele mai bune widget-uri pentru iOS. În plus, consultați și aceste aplicații utile pentru calendar pentru iOS.

Legate de:

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...